Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 22., csütörtök 1:04

Szeretnek elnezest kerni minden Barcelona szurkolotol akit valamilyen formaban szivattam azert, mert nem nyertek iden semmit. Csak most olvasom, hogy a legfontosabb kupat, a Katalan kupat csak behuztak meg B csapattal is. :mrgreen: :mrgreen:
Szoval csak gratulalni szeretnek :agree: :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 21., szerda 22:34

Becksy23 írta:
morientes írta:Luís Eriquenek kifejezetten örülök.Ha azt hiszik hogy ő lesz ott az új Simeone,akkor már most rá**tak...vagy új Pep,mindegy.Ha Messi marad-és persze hogy marad-akkor is ő lesz ott a fő ba :cens: ájba ahogy eddig.Ráadásul Enriqenek nagy falat lesz ez,azt hiszem.Itt egok vannak,akiket kezelni kell(ene) tudni,ez nem a celta...úgy jár majd mind Tata,aki ráadásul sztm edzőnek is jobb...
Szerinted a Celta Vigo-nál nincsenek egoisták? Itt aki Megye3-ban játszik úgy megy az utcán mintha Ronaldo tőle tanult volna... Aki focizik az 95%-ban kib...ott egoista.
Ja csak van ego,meg EGO,meg van Messi akizsebrerakja az egész klubot...szal nem értettél meg,én itt arra gondolok hogy bele fog törni a bicskája,mint Tata-nak mert nincs tapasztalata olyan játékosokkal,akik már mindent megnyertek,amit lehet,hogy hogyan kellene mégjobban motiválni őket...
A celta tényleg CSAPAT,a barca meg mostanság nem az,csak játékosok gyülekezete,neki kellene csapatot gyúrnia belőlük,de nem adok neki sok esélyt...
Ők most abban a dalban vannak,amiben mi voltunk jó 12 évig,és jöhetett ide akárki,nem tudott a dologgal mit kezdeni,még a nagy Mou sem....szóval nem gondolnám hogy L.E. majd megváltja a világot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 21., szerda 20:19

morientes írta:Luís Eriquenek kifejezetten örülök.Ha azt hiszik hogy ő lesz ott az új Simeone,akkor már most rá**tak...vagy új Pep,mindegy.Ha Messi marad-és persze hogy marad-akkor is ő lesz ott a fő ba :cens: ájba ahogy eddig.Ráadásul Enriqenek nagy falat lesz ez,azt hiszem.Itt egok vannak,akiket kezelni kell(ene) tudni,ez nem a celta...úgy jár majd mind Tata,aki ráadásul sztm edzőnek is jobb...
Szerinted a Celta Vigo-nál nincsenek egoisták? Itt aki Megye3-ban játszik úgy megy az utcán mintha Ronaldo tőle tanult volna... Aki focizik az 95%-ban kib...ott egoista.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 21., szerda 20:00

GT37 írta:Enrique nyilatkozata egyébként szimpatikus volt (ha érdekel valakit: KATT), bár sok konkrétum nem hangzott el, nekem az jött le belőle, hogy tudja, hogy változtatásokra van szükség, és meg is meri majd lépni ezeket. (Bár lehet, hogy csak túl pozitívan állok hozzá a dologhoz.)
Szóval kíváncsian várom ezt az új projektet, remélem, a vezetőség a lehető legnagyobb szabadságot adja majd neki az átigazolások ügyében, és nem Zubi fog az összes érkezőről és távozóról dönteni...
Nem kötekedés céljából de mi tetszett ebben a nyilatkozatban ? Semmi különlegeset nem mond csak azt amit mindenki hallani akart... Amugy milyen változásokat ígér ? Mert nekem annyi jött le hogy ismét sokat szeretnék birtokolni a labdát és intenzív támadásépítést szeretnének. Hasonlót szeretne mint Pep annak idején.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 21., szerda 19:38

Drake írta:
Csabi írta:szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is. :salute:

És?Ha olyan játékot nyom mint a Shittyben,akkor felőlem a szertáros is becsicskíthatja.
Most warn, következőnél hosszabb pihenő. Emeld a színvonalat máshol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 21., szerda 19:06

Nagyon tetszik LE nyilatkozata, mengmondtuk 2 éve és megmondjuk most is, nagyon rossz irányba halad a Barca.De nekem kifejezetten tetszik ,hogy a megszokott földönkívüli focit látjuk majd jövőre is, nem kapott még eleget a szájára a tiki-taka :D

Jövőre szokásosat jósolom:
Ősszel megtáltosodnak az új impulzusok miatt, Farkas Norbi és Hegyi ondója fog folyni minden otthoni tv-n,aztán tavasszal megint a szokásos pofára esés.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 21., szerda 18:48

Nekem ebből annyi jön le, hogy nem lesz semmilyen taktikai változás, a játék képe ugyanaz lesz, tovább viszi azt, amit Pep elkezdett, csak motiválni akarja a játékosokat. Nem tudom ki írta, de ez tényleg a galaktikus madridra emlékeztet. Azt amúgy furának tekintem, hogy minden edzés zárt kapuk mögött fog lezajlani, ennek nem tudom hol keressem az okát, főleg, hogy nagy taktikai változás nem lesz.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 21., szerda 18:46

Amúgy szerintem rohadt jól néz ki a Barca új meze :) Nekünk meg majd bejön elvileg a rózsaszín, mint 3. mez :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 21., szerda 18:35

ateeemadrid írta:felőlem aztán nyugodtan mehet a barcába, majd elüldögél busquets mögött a kispadon. legalább song nem fog unatkozni annyira. :)
Én simán el tudom képzelni, hogy Busquets mellett játszana a középpályán, akár mondjuk egy olyan felállásban, hogy Touré-Busquets-Cesc, előttük pedig Neymar-Messi-Iniesta, akár egy olyanban, hogy Touré-Busquets-Iniesta, előttük pedig három támadó, Messi, Neymar és Sánchez például (ha marad). De szerepelhetne szűrőként is néha-néha, amikor Busquets pihen vagy sérült, illetve ki lehetne próbálni akár a 4-2-3-1-et is a Busquets-Yaya párossal. Szóval a taktikai rugalmasság szempontjából sokat jelentene Yaya (vagy egy hasonló típusú játékos érkezése).

Nyilván nem rúgna itt annyi gólt, mint a City-ben (már csak azért sem, mert itt valószínűleg a tizenegyeseket és a szabadrúgásokat sem ő végezné el a legtöbb esetben), de ettől eltekintve szerintem meg tudná közelíteni a city-s formáját, ha adunk neki elég teret, és a szerepköre nem lesz túlságosan a védekezésre korlátozva. De minek is álmodozni róla... Úgysem fog visszajönni, legalábbis én nem sok esélyt látok rá.

Enrique nyilatkozata egyébként szimpatikus volt (ha érdekel valakit: KATT), bár sok konkrétum nem hangzott el, nekem az jött le belőle, hogy tudja, hogy változtatásokra van szükség, és meg is meri majd lépni ezeket. (Bár lehet, hogy csak túl pozitívan állok hozzá a dologhoz.)
Szóval kíváncsian várom ezt az új projektet, remélem, a vezetőség a lehető legnagyobb szabadságot adja majd neki az átigazolások ügyében, és nem Zubi fog az összes érkezőről és távozóról dönteni...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 21., szerda 18:29

majd a nyár végén elmeszelik őket szeptember 1-től december 31-ig :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 21., szerda 18:08

azért ahhoz képest, h kibaszták őket az átigazolási piacról rendesen elvannak.
új edző, új kapus, pogba vidal touré 24óra alatt.. lesz itt minden.

tudom, tudom.. azóta vhogy elintézték, h igazolgassanak, majd megkérdik, h kész-e már, aztán húzzák rájuk a bilit :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 21., szerda 18:03

Neymar és Messi mellett alapból nem kapna akkora szerepet. Nem lenne akkora területe, meg nem törhet a kapura, mert passzolni kell. Nyilván jó lesz, ha visszamegy, de nem hiszem, hogy hozza a Citys formáját.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 21., szerda 17:52

Drake írta:

És?Ha olyan játékot nyom mint a Shittyben,akkor felőlem a szertáros is becsicskíthatja.
:lol: :lol:
igen mert fabregas olyat nyom, mint az arsenalban.
mert song olyat nyom, mint az arsenalban.
és a többi..

és akkor vannak a menekültek, mint villa és ibrahimovic.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 21., szerda 17:47

felőlem aztán nyugodtan mehet a barcába, majd elüldögél busquets mögött a kispadon. legalább song nem fog unatkozni annyira. :)
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 21., szerda 17:46

Drake írta:

mért vegyen bárki is komolyan öreg, amikor annyi tiszteleted nincs egy csapat iránt, hogy nemhogy rosszul, hanem trágárul írod le a nevüket? mi sem (az értelmesebbje) bőrszalonnázunk, meg bárkázunk, pedig azért az utóbbinál az érzelmek nagyobbak.

hagyd ezt a stílust az eurobarcán, ha nem megy jobban, még mindig nem kötelező ide írni.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 21., szerda 17:36

És?Ha olyan játékot nyom mint a Cityben,akkor felőlem a szertáros is becsicskíthatja.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 21., szerda 17:31

szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is. :salute:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 21., szerda 17:29

"Tegnap nagy nyilvánosságot kapott az a hír, miszerint Yaya Touré ügynöke üzent a Manchester City vezetőinek. Elmondása szerint védence szomorú a Citynél és akár fizetéscsökkentés árán is hajlandó lenne visszatérni Barcelonába, ha ez a helyzet nem változik. A pletykákat most maga az érintett erősítette meg twitter oldalán.

"Minden amit Dmitry mondott igaz. Ő értem szólt. A világbajnokság után majd visszatérünk a dologra" - írta Touré közösségi oldalán.

A védekező középpályás 2007 és 2010 között volt az FC Barcelona játékosa, majd a nagyobb pénz reményében a Barca eladta őt a Manchester Citynek, akik 24 millió euroért vették meg akkor. Jelenleg körülbelül 27 millió euro a piaci értéke a 31 éves játékosnak, aki 2017-ig rendelkezik szerződéssel az angoloknál."

Gyere Mester. :sziv:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 21., szerda 17:22

egyétek:

http://vs.hu/mozikban-barcelona-magyarj ... medium=rss
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 21., szerda 14:28

GT37 írta:Hivatalosan is bemutatták a jövő évi első számú mezünket, nekem nagyon bejön.
http://twitter.com/barcastuff/status/46 ... 36/photo/1

Enrique aláírta a szerződését, Ter Stegent bemutatása pedig holnap lesz.

A katalán lapok meg arról írnak, hogy Fernando Llorente a kiszemelt a középcsatár posztjára, de felmerült már Gomez neve is. :lol: (Amúgy elvileg csak Enrique akar középcsatárt, Zubi nem...)
Azért az kemény lenne, ha egy Barca-Realon a 70. percben Gomezt Llorrente váltaná... :lol: :lol: :lol: Igazi tiki-taka huszárok.

Vissza: