Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 19., péntek 14:31

Van lentebb a jurobarszanal is? Én is kiváncsi vagyok rá,engem szórakoztatnak az ilyenek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 19., péntek 14:02

Gondolom egy zárt csoportról van szó, de ha nem akkor hadd lássuk :D Viszont sajnos a mi szurkolóink között is akadnak bőven idióták

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 19., péntek 13:52

ziro4vr írta:
KAG írta:eurobarcát néha én olvasok és ott is sok a kretén tőlünk. :lol:
Mondjuk itt szerintem több a barcás, mint ott a realos.
Engem shutterék fb csoportja érdekel, ahol R24et meg engem anyáznak felváltva, meg megszavazzák ki itt a legköcsögebb. :lol: :lol:
LINKET :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 19., péntek 13:49

KAG írta:eurobarcát néha én olvasok és ott is sok a kretén tőlünk. :lol:
Engem shutterék fb csoportja érdekel, ahol R24et meg engem anyáznak felváltva, meg megszavazzák ki itt a legköcsögebb. :lol: :lol:
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 19., péntek 13:28

eurobarcát néha én olvasok és ott is sok a kretén tőlünk. :lol:
ZIDANE

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 19., péntek 13:20

wZoLee7 írta:Minek foglalkozol ezzel? Ha meg foglalkozol is a te dolgod, de legalább azok agyát ne akart felbaszni akik szándékosan nem olvassák ezeket :lol:
Mindenféle barcás oldalt kerülök messziről, de mikor egy Madridi oldalon járok és ilyet olvasok az nálam rendesen kiveri a biztosítékot és sajnos akarva akaratlanul megjelennek ezek az fgy-k, de mindenhol, mint a lepra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 19., péntek 13:18

Minek foglalkozol ezzel? Ha meg foglalkozol is a te dolgod, de legalább azok agyát ne akart felbaszni akik szándékosan nem olvassák ezeket :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 19., péntek 13:04

Ezt a gyöngyszemet a madridom.hu facebook oldaláról hozom, az egyik poszt alatti komment, ahol Ronaldo megkérdezte a Celta játékosokat, mivel azok megpróbáltak sérülést okozni nekik, hogy "Ezért mennyi pénzt kaptok? Egy aktatáskával?" ez a hungarokatalán p*cs válasza: :lol:
Na akkor mondta el, mennyit pénzt adtak Celtanak hogy megadják magukat. Csak hogy ne a Barca legyen a bajnok, a Real 5 év után legyen bajnok, bírói segítség nélkül ügye nem megy a Realnak.
Puskás Ferenc

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 19., péntek 12:52

kirakat csapat. ronci. többszázmillió elköltve a semmire. ügyeletes szépfiúk. a jófiú nem itt játszik. folytassam?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 19., péntek 12:51

Barsza 10 éve van csak a térképen,de már őket is rendesen rühelli a többség.De még sokakban él azért,hogy ők a saját neveléses elnyomott katalánok akik elverték párszor a milliomos Perezes realt.

Utálja már őket is rendesen a fél világ,csak még nem annyira.

Egyelőre ha egy semleges megnéz egy Real barcat a barszanak fog szurkolni.Reméljük ez így is marad,mert addig jók vagyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. május 19., péntek 12:47

ikarus93 írta:Ezt én se tudom sehova se tenni, hogy miért van a világ ennyire ellenünk.
Sikeres a csapat, es ezt irigylik, nehezen viselik, kb csak ennyi. Bar az erdekes, h amikor a Barca nyert 2t 3 ev alatt, onnan en ilyesmire nem emlekszem. De lehet, h csak engem kerult el.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. május 19., péntek 12:23

sebydani írta:Messi nyerje. Megérdemli. Igazi jó srác és alázatos. Aztán legyen elnök is, lopni már tud.

ezen beszartam :lol: aztán majd a jövőbe ne lepődjünk meg ha leválltja az uefa élén Platinit... :lol: :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 19., péntek 12:11

wZoLee7 írta:En minden ismerosomnek azt mondom, aki most inkabb a juvenak szorit, hogy baszki, ha nem vagy juves akkor inkabb annak szurkolj, hogy az eletben egyszer lass egy tortenelmi cimvedest. Lehet hogy 50 vagy tobb evig nem lesz hasonlora esely sem, mi meg elmondhatjukmajd, hogy lattuk. CR lesz a kulonbseg, az ahogy felepitette magat a hajrara valami elkepeszto, ver kettot Buffonnak es a bl serleggel egyutt az aranylabdat is atlehet majd adni :D

Most behúzza CR, aztán jövőre Karim kapja az aranybogyót. :mrgreen:
Ezt én se tudom sehova se tenni, hogy miért van a világ ennyire ellenünk. Nagyon remélem, hogy behúzzuk valahogy, 3 napig csak a salty kommenteket fogom olvasni a redditen.
Puskás Ferenc

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 19., péntek 12:06

En minden ismerosomnek azt mondom, aki most inkabb a juvenak szorit, hogy baszki, ha nem vagy juves akkor inkabb annak szurkolj, hogy az eletben egyszer lass egy tortenelmi cimvedest. Lehet hogy 50 vagy tobb evig nem lesz hasonlora esely sem, mi meg elmondhatjukmajd, hogy lattuk. CR lesz a kulonbseg, az ahogy felepitette magat a hajrara valami elkepeszto, ver kettot Buffonnak es a bl serleggel egyutt az aranylabdat is atlehet majd adni :D

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. május 19., péntek 11:40

H.E.H.E. írta:mert túl szép hogy igaz legyen.

utoljára a céronaldo-benzema-kaká nyár volt olyan, hogy olyan játékosok jöttek, akik kellenek és extrák.

vhogy nem érzem, hogy bappe idejön, pedig tökéletes lenne.
vagy marad, vagy anglia.
city nem, arsenal talán, cselszi talán, mu több mint valószínű sztem zlatan helyére.
De ha azt erezned, h jon, az pont ugyanannyit erne. Bizakodj, ne parazz mindig mindenen. 14es dontoben is lejarattad magad a fórumon a 90. percben, 15os elodontoben ugyanugy... Legyel pozitiv, ugyanannyit er, mint az ellenkezoje, de legalabb az jo hangulatot hoz a fórumra.. :D

A vilag kampanya Buffon BL gyozelmeert, es Aranylabdajaert az a tipikus eset, hogy valaki tul sikeres, a tomeg pedig ezt nem viseli el. Ezert van az, hogy a madridistakin kivul mindenki a Madrid ellen drukkol, a Juvet leszarjak, az csak a duma resze, h ertuk szoritanak. A valosag az, h a RM ellen. Igy mukodik a vilag. A cimvedes lehetosegevel senki nem foglalkozik, pedig az lenne az igazi tortenelmi tett. De amugy ez szerintem a Blancoknak kedvez, fejben tudjuk mennyire eros garda ez, raadasul a teher nagyobb resze egyertelmuen a Juven van. Kuderul, hogy ok is birjak-e. Ha igen, akkor valoszinuleg az edzok felkeszultsege fog donteni. Vagy jon egy meccset eldonto klasszis megmozdulas. Vagy a biro elcseszi a meccset. Nem lehet kiszamolni, ez foci. Lenyeg, h Hala Madrid! Ha behuzzuk CR utoleri Messit Aranylabdaban. - mondjuk engem ez kevesbe erdekel, csak irtam, h kevesbe legyen off. :D sry

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 19., péntek 11:33

Messi nyerje. Megérdemli. Igazi jó srác és alázatos. Aztán legyen elnök is, lopni már tud.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 19., péntek 11:23

Nekem valahogy az nem rémlik,hogy a mi generációnkból 2014ben bárkiért is imádkozott volna valaki,hogy megérdemelne egy bl címet. Mondjuk Ramos.Habár ő nem is Real szint mint kiderült :mrgreen:

Meg ugye a Portugáloknak se igazán akart szorítani a világ, pedig Cr igazán megérdemelt volna egy trófeát a válogatottal :coffee:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 19., péntek 10:38

Meg totti meg ibra meg....
2 éve leszarta midenki, hogy nem nyert BL-t, pedig ott is úgy volt, hogy az az utolsó előtti éve, mint most. :roll:
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 19., péntek 10:22

De miért azt kell kiemelni hogy kapus? Kevésbé releváns, minthogy inkább csak a neve meg kora miatt állnak be mögé, plusz hogy vééégre nyerhet bl-t. Ronaldo se nyert...nem értem ezt a hype vonatot.
Nem illik.

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. május 19., péntek 10:22

BBeno írta:egyre nagyobb a sor a focistáknál akik beálltak buffon mögé. nevetséges. hogy kaphatja egy kapus az aranylabdát. kapjon életműdíjat vagy elég ha az év csapatába bekerül az már az év kapusa díjjal egyezik.
Ez ugyan olyan, mint hogy ne a Real Madrid nyerje a Bl-t. Megy a felhajtás, meg a lobbi. Csak nevetni kell ezen az egészen, hogy kis tulzással az egész sportvilág ellenünk van. Ettől lenne még édesebb a duplázás. Nézni, ahogy ez a sok szerencsétlent megeszi a saját csalódottsága, és dühe :lol:
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Vissza: