Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

kiserik

Re: Vinícius Junior - 25

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 27., csütörtök 15:26

Anthony írta:
kodo írta:

Lol.
Véletlen emberhez ment. Véletlen nyertunk 3 blt zsinórban nem?
Nem kene fullba nyomni.
Hol volt Vinicius, amikor nyertük a 3 BL-t? Kicsit vedd észre magad.
"Véletlen" neki van a legrosszabb passz % mutatója az egész csapatban. Bocsánat, Curtois gyengébb nála. De ha megnézed hány passzt ad reménytelenül az ellenfélnek, akkor érted miről beszélek, ha csak be akarsz szólni, akkor persze ezek felett át lehet siklani.
Szép mutató a pontos passz %, főleg a támadó harmadban. Jól mutatja a vállalkozó kedvet és a bátorságot. Asensio óta tudjuk, hogy a vissza passz a tuti recept a 100%-os és mellesleg teljesen haszontalan passz mutatóhoz. Látatlanba lefogadom, hogy labdavesztése is Vininek van a legtöbb.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 27., csütörtök 15:23

Prosti rossz vicc, hogy Vinicius megoldásait a 3 BL győzelmünkhöz hasonlítgatjuk. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pluszegy

HozzászólásSzerző: pluszegy » 2020. február 27., csütörtök 14:35

Anthony írta:
kodo írta:

Lol.
Nem kene fullba nyomni.
"Véletlen" neki van a legrosszabb passz % mutatója az egész csapatban. Bocsánat, Curtois gyengébb nála. De ha megnézed hány passzt ad reménytelenül az ellenfélnek, akkor érted miről beszélek, ha csak be akarsz szólni, akkor persze ezek felett át lehet siklani.
Szerintem arra gondolt, hogy sokan azt állítják, hogy a 3 zsinórban nyert BL a véletlen műve. Ami kb annyira igaz, mint az az állítás, hogy Vinícius passza véletlen emberhez ment.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 27., csütörtök 13:29

kodo írta:
Anthony írta: Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!
Lol.
Nem kene fullba nyomni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. február 27., csütörtök 13:10

Tényleg fejlődik, habár az idei Real szintjét is jól mutatja, hogy váratlan megoldásokat kb. csak tőle lehet várni. Fejlődik, de agyat sosem fognak neki tudni adni, a befejezésekben is gyenge és mentálisan sem erős. A helye jogos a kezdőben, hát Hazard hiányában kit tolnátok a helyére.... de ettől még nem jó a helyzet, nem látok benne semmi megfoghatót, amire lehetne alapozni és amire azt mondanám, hogy a jövő nagy csillaga lehet.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 27., csütörtök 11:41

Anthony írta: Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!
Lol.
Nem kene fullba nyomni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 27., csütörtök 11:28

Mickey írta:
Anthony írta:

Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.
Passzolni is tud, tegnap bizonyította. Védekezésből is kivette a részét.

Ahogy írod, minden oké
Passzolni tud? Ha nem zavarja senki és nem futtából teszi, akkor esetleg meg szőkőévente, mint a tegnapi gólhelyzet.
pheco írta:
Kerlon írta: Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál. :ike:
Azert vagtam le, mert elhordod mindennek az egyebkent legveszelyesebb tamadonkat, aztan lezarod egy mondattal, hogy hat a tobbi is fos. Amugy adott o mar par golpasszal felero labdat, amit szepen kihagytak a tarsak.
Jelenleg ot kell nyomatni a baloson, ez egyertelmu. Nalam menne a Vini-Jovic-Rodrygo harmas jovo hettol, Barca ellen azert meg kell Karim.
Szerintem tudod jól, hogy szapulom LV-t, szapulom Balet, Asensiot tavaly nyáron már eladtam volna és egyedül Rodrygoval vagyok elnézőbb, de ő róla is leírtam már milliószor, hogy a kvalitásaiból sokkal többet ki lehetne hozni, de eléggé töketlen. Vinicius meg túlzottan vakmerő és néha bejön, néha nem. Az, hogy a többihez képest még ő a kevésbé szar megoldás az elég szomorú.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 27., csütörtök 11:13

Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. február 27., csütörtök 10:49

Anthony írta:
ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.

Ettől függetlenül látszik rajta ZZ munkája, szerintem ha leszámítjuk a kaput, akkor fejlődik.
Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.
Tegnap is kiosztott egy gólpasszt az Atletico ellen is milyen passzt adott Mendynek amiből a gól lett.Bőven fejlődik csak ezt nem képesek itt beismerni egy páran.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

pluszegy

HozzászólásSzerző: pluszegy » 2020. február 27., csütörtök 10:32

'shutterisland írta:
Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni?
a mai fociban sajnos / nem sajnos a tamadoharmadban elkezdodik a vedekezes ezert sokat kell melozni es besegiteni a szelsoknek is.

sok kozepes kepessegu szelso nagyreszt ennek koszonheti, hogy topcsapatoknal jatszhatott / jatszott.
Igen, ezzel tisztában vagyok. Csak Vinícius tegnap pont kivette a részét a védekezésből még a saját térfelén is, nem tudom melyik szélső támadó tesz ennél sokkal többet hozzá a védekezéshez, erre lettem volna kíváncsi igazából.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 27., csütörtök 10:26

Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni?
a mai fociban sajnos / nem sajnos a tamadoharmadban elkezdodik a vedekezes ezert sokat kell melozni es besegiteni a szelsoknek is.

sok kozepes kepessegu szelso nagyreszt ennek koszonheti, hogy topcsapatoknal jatszhatott / jatszott.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 27., csütörtök 10:17

Anthony írta:
ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.

Ettől függetlenül látszik rajta ZZ munkája, szerintem ha leszámítjuk a kaput, akkor fejlődik.
Passzolni is tud, tegnap bizonyította. Védekezésből is kivette a részét.

Ahogy írod, minden oké
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

pluszegy

HozzászólásSzerző: pluszegy » 2020. február 27., csütörtök 10:13

Anthony írta:

Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni? Melyik azonos posztú játékos tud jól védekezni?
Ödegaard-t pedig azért adták kölcsön, hogy fejlődjön és láthatóan ezt is teszi. Ha itt maradt volna, akkor játszott volna évi 10 meccset és 2 szezon után eligazolt volna valahova.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 27., csütörtök 10:11

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. február 27., csütörtök 9:56

Szerintem meg az a nagy helyzet hogy ha egy olyan csapatot legozghatnank össze szabadon ami méltó a Real Madridhoz akkor a jelenlegi támadók közül egy sem lenne kezdő sőt a padra is jó kérdés oda férne-e valaki (Benz mert szeretjük, esetleg egy fit Hazard).

Az a tragikomedia hogy tetmeccsen ilyen tejfölös szájú Vinit kell nézni mert nincs más és a legjobb hogy tőle várjuk a pluszt. Minimális fejlődést talán látok nála de továbbra sem azt hogy klasszis játékos lesz belőle. Iden jatszatnam mert inkább ő mint Béla vagy LV de ennyi.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 27., csütörtök 9:44

Kerlon írta:
pheco írta: De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.
Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál. :ike:
Azert vagtam le, mert elhordod mindennek az egyebkent legveszelyesebb tamadonkat, aztan lezarod egy mondattal, hogy hat a tobbi is fos. Amugy adott o mar par golpasszal felero labdat, amit szepen kihagytak a tarsak.
Jelenleg ot kell nyomatni a baloson, ez egyertelmu. Nalam menne a Vini-Jovic-Rodrygo harmas jovo hettol, Barca ellen azert meg kell Karim.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 27., csütörtök 9:11

Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.

Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 27., csütörtök 8:56

ToniKroos írta: Felesleges itt erőlködni, ha ad 3 gólpasszt, de elront egy ziccert, akkor is az menne, hogy buta, béna, ügyetlen. Ez van, van akinek nem szimpatikus, azoknak úgyis csak a negatív dolgok maradnak meg.
Vegyél fel egy 6 dipotriás szemüveget, aztán leülök veled beszélgetni utána. :lol: Ember 26 meccsen adott 3 gólpasszt... Sarkítsd ki nyugodtan a másik mondanivalóját, amit normálisan közölt feléd, aztán böfögj be egy ilyen felbecsülhetetlen, támadhatatlan érv sorozat, mint amit idevéstél.
pheco írta:
Kerlon írta: Azt ne mondja valaki, hogy jó meg dicsérni kell a Real Madrid azon támadóját, aki 5 veszélyes elfutásból 1-et old meg. És itt nem az a baj, hogy egyet old meg, hanem a másik 4 gyakorlatilag teljesen szánalmas és hasznavehetetlen vak, suta megoldás. (Carvajal ugyanez a szint jelenleg jobbhátvédben)
De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.
Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál. :ike:
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 27., csütörtök 8:47

Kerlon írta: Azt ne mondja valaki, hogy jó meg dicsérni kell a Real Madrid azon támadóját, aki 5 veszélyes elfutásból 1-et old meg. És itt nem az a baj, hogy egyet old meg, hanem a másik 4 gyakorlatilag teljesen szánalmas és hasznavehetetlen vak, suta megoldás. (Carvajal ugyanez a szint jelenleg jobbhátvédben)
De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 27., csütörtök 8:42

Felesleges itt erőlködni, ha ad 3 gólpasszt, de elront egy ziccert, akkor is az menne, hogy buta, béna, ügyetlen. Ez van, van akinek nem szimpatikus, azoknak úgyis csak a negatív dolgok maradnak meg.

Vissza: