Szép mutató a pontos passz %, főleg a támadó harmadban. Jól mutatja a vállalkozó kedvet és a bátorságot. Asensio óta tudjuk, hogy a vissza passz a tuti recept a 100%-os és mellesleg teljesen haszontalan passz mutatóhoz. Látatlanba lefogadom, hogy labdavesztése is Vininek van a legtöbb.Anthony írta:Hol volt Vinicius, amikor nyertük a 3 BL-t? Kicsit vedd észre magad.kodo írta:
Lol.
Véletlen emberhez ment. Véletlen nyertunk 3 blt zsinórban nem?
Nem kene fullba nyomni.
"Véletlen" neki van a legrosszabb passz % mutatója az egész csapatban. Bocsánat, Curtois gyengébb nála. De ha megnézed hány passzt ad reménytelenül az ellenfélnek, akkor érted miről beszélek, ha csak be akarsz szólni, akkor persze ezek felett át lehet siklani.
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 25
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Prosti rossz vicc, hogy Vinicius megoldásait a 3 BL győzelmünkhöz hasonlítgatjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem arra gondolt, hogy sokan azt állítják, hogy a 3 zsinórban nyert BL a véletlen műve. Ami kb annyira igaz, mint az az állítás, hogy Vinícius passza véletlen emberhez ment.Anthony írta:Hol volt Vinicius, amikor nyertük a 3 BL-t? Kicsit vedd észre magad.kodo írta:
Lol.
Nem kene fullba nyomni.
"Véletlen" neki van a legrosszabb passz % mutatója az egész csapatban. Bocsánat, Curtois gyengébb nála. De ha megnézed hány passzt ad reménytelenül az ellenfélnek, akkor érted miről beszélek, ha csak be akarsz szólni, akkor persze ezek felett át lehet siklani.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hol volt Vinicius, amikor nyertük a 3 BL-t? Kicsit vedd észre magad.kodo írta:Lol.Anthony írta: Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!
Nem kene fullba nyomni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Tényleg fejlődik, habár az idei Real szintjét is jól mutatja, hogy váratlan megoldásokat kb. csak tőle lehet várni. Fejlődik, de agyat sosem fognak neki tudni adni, a befejezésekben is gyenge és mentálisan sem erős. A helye jogos a kezdőben, hát Hazard hiányában kit tolnátok a helyére.... de ettől még nem jó a helyzet, nem látok benne semmi megfoghatót, amire lehetne alapozni és amire azt mondanám, hogy a jövő nagy csillaga lehet.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Lol.Anthony írta: Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!
Nem kene fullba nyomni.
Passzolni tud? Ha nem zavarja senki és nem futtából teszi, akkor esetleg meg szőkőévente, mint a tegnapi gólhelyzet.Mickey írta:Passzolni is tud, tegnap bizonyította. Védekezésből is kivette a részét.Anthony írta:
Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.
Ahogy írod, minden oké
Szerintem tudod jól, hogy szapulom LV-t, szapulom Balet, Asensiot tavaly nyáron már eladtam volna és egyedül Rodrygoval vagyok elnézőbb, de ő róla is leírtam már milliószor, hogy a kvalitásaiból sokkal többet ki lehetne hozni, de eléggé töketlen. Vinicius meg túlzottan vakmerő és néha bejön, néha nem. Az, hogy a többihez képest még ő a kevésbé szar megoldás az elég szomorú.pheco írta:Azert vagtam le, mert elhordod mindennek az egyebkent legveszelyesebb tamadonkat, aztan lezarod egy mondattal, hogy hat a tobbi is fos. Amugy adott o mar par golpasszal felero labdat, amit szepen kihagytak a tarsak.Kerlon írta: Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál.
Jelenleg ot kell nyomatni a baloson, ez egyertelmu. Nalam menne a Vini-Jovic-Rodrygo harmas jovo hettol, Barca ellen azert meg kell Karim.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
Fejlődött, fejlődött, mondjuk a nulláról nem nehéz. A lényeg, hogy nem itt kellene fejlődnie, hanem valahol kölcsönben. Adott egy gólpasszt, mert véletlen emberhez ment, fantasztikus!
Tegnap is kiosztott egy gólpasszt az Atletico ellen is milyen passzt adott Mendynek amiből a gól lett.Bőven fejlődik csak ezt nem képesek itt beismerni egy páran.Anthony írta:Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.
Ettől függetlenül látszik rajta ZZ munkája, szerintem ha leszámítjuk a kaput, akkor fejlődik.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Igen, ezzel tisztában vagyok. Csak Vinícius tegnap pont kivette a részét a védekezésből még a saját térfelén is, nem tudom melyik szélső támadó tesz ennél sokkal többet hozzá a védekezéshez, erre lettem volna kíváncsi igazából.'shutterisland írta:a mai fociban sajnos / nem sajnos a tamadoharmadban elkezdodik a vedekezes ezert sokat kell melozni es besegiteni a szelsoknek is.Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni?
sok kozepes kepessegu szelso nagyreszt ennek koszonheti, hogy topcsapatoknal jatszhatott / jatszott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a mai fociban sajnos / nem sajnos a tamadoharmadban elkezdodik a vedekezes ezert sokat kell melozni es besegiteni a szelsoknek is.Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni?
sok kozepes kepessegu szelso nagyreszt ennek koszonheti, hogy topcsapatoknal jatszhatott / jatszott.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Passzolni is tud, tegnap bizonyította. Védekezésből is kivette a részét.Anthony írta:Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.
Ettől függetlenül látszik rajta ZZ munkája, szerintem ha leszámítjuk a kaput, akkor fejlődik.
Ahogy írod, minden oké
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Mióta elvárás egy szélső támadótól, hogy tudjon védekezni? Melyik azonos posztú játékos tud jól védekezni?Anthony írta:Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.
Ödegaard-t pedig azért adták kölcsön, hogy fejlődjön és láthatóan ezt is teszi. Ha itt maradt volna, akkor játszott volna évi 10 meccset és 2 szezon után eligazolt volna valahova.
- Anthony
Minden oké, csak passzolni, és lőni nem tud. És ááá, ööö védekezésben sem valami top. Mint mondom minden oké. Teljesen érthetetlen, hogy miért adtak érte ennyi pénzt, és hogy miért nem adták kölcsön valami kiscsapatba, aztán megnézni 2-3 év múlva mire ment. Bezzeg Ödegardot mint valami ribancot odaadták bárkinek, csináljanak vele amit akarnak.ziro4vr írta: Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem meg az a nagy helyzet hogy ha egy olyan csapatot legozghatnank össze szabadon ami méltó a Real Madridhoz akkor a jelenlegi támadók közül egy sem lenne kezdő sőt a padra is jó kérdés oda férne-e valaki (Benz mert szeretjük, esetleg egy fit Hazard).
Az a tragikomedia hogy tetmeccsen ilyen tejfölös szájú Vinit kell nézni mert nincs más és a legjobb hogy tőle várjuk a pluszt. Minimális fejlődést talán látok nála de továbbra sem azt hogy klasszis játékos lesz belőle. Iden jatszatnam mert inkább ő mint Béla vagy LV de ennyi.
Az a tragikomedia hogy tetmeccsen ilyen tejfölös szájú Vinit kell nézni mert nincs más és a legjobb hogy tőle várjuk a pluszt. Minimális fejlődést talán látok nála de továbbra sem azt hogy klasszis játékos lesz belőle. Iden jatszatnam mert inkább ő mint Béla vagy LV de ennyi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert vagtam le, mert elhordod mindennek az egyebkent legveszelyesebb tamadonkat, aztan lezarod egy mondattal, hogy hat a tobbi is fos. Amugy adott o mar par golpasszal felero labdat, amit szepen kihagytak a tarsak.Kerlon írta:Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál.pheco írta: De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.
Jelenleg ot kell nyomatni a baloson, ez egyertelmu. Nalam menne a Vini-Jovic-Rodrygo harmas jovo hettol, Barca ellen azert meg kell Karim.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sokat szidom ezt a gyereket, bár valóban itt a helyzetet szidjuk szerintem mindannyian, hogy tőle kell várni a csodát.
Nem illik.
Vegyél fel egy 6 dipotriás szemüveget, aztán leülök veled beszélgetni utána. Ember 26 meccsen adott 3 gólpasszt... Sarkítsd ki nyugodtan a másik mondanivalóját, amit normálisan közölt feléd, aztán böfögj be egy ilyen felbecsülhetetlen, támadhatatlan érv sorozat, mint amit idevéstél.ToniKroos írta: Felesleges itt erőlködni, ha ad 3 gólpasszt, de elront egy ziccert, akkor is az menne, hogy buta, béna, ügyetlen. Ez van, van akinek nem szimpatikus, azoknak úgyis csak a negatív dolgok maradnak meg.
Az utolsó bekezdésemet jó, hogy levágtad és anélkül válaszoltál.pheco írta:De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.Kerlon írta: Azt ne mondja valaki, hogy jó meg dicsérni kell a Real Madrid azon támadóját, aki 5 veszélyes elfutásból 1-et old meg. És itt nem az a baj, hogy egyet old meg, hanem a másik 4 gyakorlatilag teljesen szánalmas és hasznavehetetlen vak, suta megoldás. (Carvajal ugyanez a szint jelenleg jobbhátvédben)
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De legalabb van 5 veszelyes elfutasa meccsenkent. Benzemanak van meccsenkent 1, Bale-LV-Asensio vonalnak kis tulzassal 5 meccsenkent 1. Nem feltetlenul kell dicserni Vinit, de szidni sem ot kene, hanem a tobbi tamadonkat, hogy egy ilyen kis esetlen gyerek rendre jobb naluk.Kerlon írta: Azt ne mondja valaki, hogy jó meg dicsérni kell a Real Madrid azon támadóját, aki 5 veszélyes elfutásból 1-et old meg. És itt nem az a baj, hogy egyet old meg, hanem a másik 4 gyakorlatilag teljesen szánalmas és hasznavehetetlen vak, suta megoldás. (Carvajal ugyanez a szint jelenleg jobbhátvédben)
Felesleges itt erőlködni, ha ad 3 gólpasszt, de elront egy ziccert, akkor is az menne, hogy buta, béna, ügyetlen. Ez van, van akinek nem szimpatikus, azoknak úgyis csak a negatív dolgok maradnak meg.