Valahogy így de Szerintem legkevésbé se érdekeli perezt a neymar show a vb-n.kiserik írta:Én érdekesen látom ezt a story-t. Perez egész évben Neymart hajtotta, egyes hírek szerint a PSG-be is azért ment, hogy ezzel a kitérővel tudjon hozzánk jönni a Barcából. Magas átigazolási összeg, még magasabb fizetés. Gondolom mindenkinek egyértelmű volt, hogy ki, kik lehetnek a potenciális áldozatok 1-2 éven belül (CR, Bale). Erre utal az is, hogy kijelentettük, CR, ha talál vevőt, mehet, illetve a lecsökkentett kivásárlási ár is e mellett szól. A portugál így érezhette, hogy nem becsülik meg, berágott és keresett magának helyet, még időben, mikor még van esélye valamit alkotni. Aztán jött a VB, ahol a Ronaldo válogatottja vezére tudott lenni, míg Neymar brékshow-t csinál minden meccsen, rajta röhög az egész világ, és közben a Barca játékosa teszi le a teljesítményt. Ezek után talán már nem is olyan egyértelmű a vezetőségnek, hogy a CR-Neymar csere olyan pozitív lenne a klubnak, így megadnánk lassan mindent CR-nek, hogy maradjon, aki viszont elég makacs természet... Szappanopera a javából.
Egyrészt annyira rászálltak most Neymarra(ami viccesmivel ugyanezt csinálta a barszában és az előző vb-n is) hogy ha a gyerek nem jön rá magától majd valamelyik menedzsere fog rászólni,hogy állítsd már lemagad.
Én egy gyökérnek tartom akit ha kimaxolunk 1-2-3 jó évet produkálhat még.De jelenleg ő az egyetlen a piacon aki a Cr utáni űrt betöltheti nem feltétlenül a pályán hanem marketing szempontból.Meg kell nevelni,hogy úgy dobálja magát ahogy azt szokás nem pedig 90 bukfencel megspékelve és kész.A nyomással is úgy ahogy el van és bappé bár jobb lenne azért még nem galaktikus.Neymar az,legalább is a körítés.
Persze én is jobban örülnék bappénak,meg egy csapatépítésnek de én a neymar storyt tartom a legvalószínübbnek.Mindennek megfelel amire perez gerjed és még a barszának is beint vele.
Képességei viszont adottak,hatni meg szerintem lehet rá.
Ha kapálózunk Cr-ért akkor valszeg azért mert bebukott a neymar biznicc.Ami jó nagy amatőrségre utalna.