Serie A
Re: Serie A
Ez a Napoli valami qrva jó már évek óta Sarrival. Biztos őt próbálnám idehozni amennyiben Zidanet el kellene küldeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezt csak úgy itt hagyom.Egy futballfüggő naplójából
+1 stat:
a Genoa csatára, a 16 éves Pietro Pellegri csereként állt be a Lazio ellen, és két gólt lőtt. (2001-ben született...)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor úgy fogalmaznék, hogy gyors, agilis, meg a többi amit írtam Dybala fossa a gólokat? Ronaldo meg Messi fossa a gólokat. Dybala csak lövi. Én már Ronaldo utáni időkre is gondolnék.sebydani írta:Máshogy fogalmazd meg akkor, mert ez Dybalarashidm írta:Nem ő az, akit mi keresünk. Olyan kéne aki összjátékban jó és emellett fossa a gólokat.
-
Realista24 írta:Benzemabol csak egy van rashdim.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Máshogy fogalmazd meg akkor, mert ez Dybalarashidm írta:Nem ő az, akit mi keresünk. Olyan kéne aki összjátékban jó és emellett fossa a gólokat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benzemabol csak egy van rashdim.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Attól, hogy 1-2 alkalommal megoldja az 1v1-et vagy "ekkor se kellett neki terület", az nem jelenti azt hogy akkor 1v1-ben jó, és nem kell neki terület. Nem ő az, akit mi keresünk. Olyan kéne aki összjátékban jó és emellett fossa a gólokat.bercik írta:https://www.youtube.com/watch?v=ZmA1DY0Tt0Iwxyz írta:Alkalmatlan 1v1re és pont, hogy kell neki a szabad terület.
alkalmatlan 1v1re.
videón is nagyon látszik milyen sok területre van szüksége mikor épp beszorul 3 játékos köré.
Látszik néhány dolog ezekből, de nem foglalkozok az ilyen összeállításokk.
1v1 kevés van benne, ennyi egy James videóban is van, a csak futni tudó Baleről többet lehet összevágni. Ezeknek a videóknak több, mint kétharmadán kontrákat és szétszakadt védelmeket látunk, tehát üres területeket. Mit akarsz bizonyítani?
1v1 kevés van benne, ennyi egy James videóban is van, a csak futni tudó Baleről többet lehet összevágni. Ezeknek a videóknak több, mint kétharmadán kontrákat és szétszakadt védelmeket látunk, tehát üres területeket. Mit akarsz bizonyítani?
https://www.youtube.com/watch?v=ZmA1DY0Tt0Iwxyz írta:Alkalmatlan 1v1re és pont, hogy kell neki a szabad terület.
alkalmatlan 1v1re.
videón is nagyon látszik milyen sok területre van szüksége mikor épp beszorul 3 játékos köré.
Dybala jó helyen van a Juvéban. Nem látom benne azt a pluszt, amivel eljutna a legmagasabb szintre.
Alkalmatlan 1v1re és pont, hogy kell neki a szabad terület.
4 meccsen 8szor lőtt jól, de te egy lepkefing Jameshoz hasonlítod. Dinamikusabb, jobban mozog üresbe, jó egy az egyben kisteruleten stb...wxyz írta:James szint és ő is azzal villog általában, hogy jól lő.
Jesus adná nekem is, de sajnos esélytelen lesz szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nagy Ádiról tud valaki infót, hogy miért nem játszik?
milan ellen az udinese gólját elvették utólag les miatt videobíróval. jó döntés volt. így tovább VAR
btw jesust bármikor elnézném nálunk nagyon penge a srác.
btw jesust bármikor elnézném nálunk nagyon penge a srác.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
itt meg Iscoval ütközne. akkor kéne ide ha Benzema helyén lenne de inkább Isco helyén mozog oda meg nem kell.dannen írta:nem rossz dybala, jövőre elnézegetném itt. múltkor úgyis lenyilatkozta, hogy messivel nem könnyű együtt játszania, mert elveszik egymás elől a területet
Gabriel Jesús vagy Aguero lenne jó igazolás egyik hosszútáv másik rövid de megoldás.
James szint és ő is azzal villog általában, hogy jól lő.
hát a kommented stílusa alapján nem csak a mondat tiszta jelentése érezhető. hanem gúny is.
Mondjuk én se érteném félre ha a kommentjeid nagy része mostanság nem lenéző lenne játékosok és felhasználók íránt.
Mondjuk én se érteném félre ha a kommentjeid nagy része mostanság nem lenéző lenne játékosok és felhasználók íránt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ki irta, h szarul jatszott? Volt ziccere nem rugta be, nem jott neki ossze. Egyebkent annyira qva jo sem volt.bercik írta:hogy lett volna homály? A juventus legjobbja volt.BBeno írta:barca meccseket nem szoktam nézni így nem tudom hogy ott mit művelt dybala de ezekszerint ott homály volt.
Csak hát itt ugye mindenki túlértékelt meg homály aztán annyit ért a focihoz mint egy zsák krumpli.
A legveszélyesebben ő játszott, okosan tartotta a labdákat és osztogatott. A legtöbb kulcspasszt is ő osztotta ki a meccsen a két csapat közül.
Persze mivel se egy assist se egy gól, meccset is csak nézte de nem látta így érthető hogy nem jött össze neki semmi. Amúgy is túlértékelt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
hogy lett volna homály? A juventus legjobbja volt.BBeno írta:barca meccseket nem szoktam nézni így nem tudom hogy ott mit művelt dybala de ezekszerint ott homály volt.
Csak hát itt ugye mindenki túlértékelt meg homály aztán annyit ért a focihoz mint egy zsák krumpli.
A legveszélyesebben ő játszott, okosan tartotta a labdákat és osztogatott. A legtöbb kulcspasszt is ő osztotta ki a meccsen a két csapat közül.
Persze mivel se egy assist se egy gól, meccset is csak nézte de nem látta így érthető hogy nem jött össze neki semmi. Amúgy is túlértékelt.
barca meccseket nem szoktam nézni így nem tudom hogy ott mit művelt dybala de ezekszerint ott homály volt.