Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 11:50

Sir Alex is ott volt. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 16., péntek 11:49

Süti írta:Csak ne ez legyen a hivatalos kommunikáció, mert hozzánk vágják Cavanit, vagy Di Mariát vissza.
Akkor retúr jegyet vegyenek, mert Perez még aznap küldené vissza őket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 16., péntek 11:48

Látom Carlo kint volt a meccsen, kíváncsi lennék ,hogy Pérez vagy a a sejk állította készenlétbe,ha esetleg nem úgy sülnek el a dolgok. :mrgreen:

Amúgy azért tartok a visszavágótól.Csak azért mert idén képesek vagyunk rá,hogy mindent kihagyjunk, de ezt az előnyt nem lenne szabad leadni.A psg szempontjából szerintem okosabb lenne ha rámennének egy 4-5 lőtt gólra mint megpróbálni a 2-0t, ők nem az a csapat amelyik képes 90 percen át koncentráltan védekezni és mellé még elől verni annyit amennyit kell.Ha belemennek egy gólzáporos meccsbe ott talán megvan a képességük ,hogy egy rosszabb napot kifogó Real-t kitömjenek,ha jó napot fogunk akkor nekik lefőtt ,bárhogy is mennek neki a meccsnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 16., péntek 11:37

M1Ö írta:A franciák úgyis oda vannak a divatért, kapnak 70 millióért egy cukifiút. :lol:
Csak ne ez legyen a hivatalos kommunikáció, mert hozzánk vágják Cavanit, vagy Di Mariát vissza. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 16., péntek 11:35

A franciák úgyis oda vannak a divatért, kapnak 70 millióért egy cukifiút. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 16., péntek 11:28

Babinho írta:Bocsánat, játszom itt a pletykaperceket, de a PSG elnöke Jamesről érdeklődött állítólag szerdán :D Perez 70 millióra becsüli ha idén valaki meg akarja venni, ezt nem tudom jól veszem e ki. :)
Bappe ide, aztan vihetik. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 16., péntek 11:23

Bocsánat, játszom itt a pletykaperceket, de a PSG elnöke Jamesről érdeklődött állítólag szerdán :D Perez 70 millióra becsüli ha idén valaki meg akarja venni, ezt nem tudom jól veszem e ki. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 11:07

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Én azt csak arra írtam, hogy 19 évesen nincs azzal gond, ha kicsit feszült, vagy megfogja egy nagy stadion hangulata, de a játékán nem is nagyon láttam.
Akkor miért nem ezt írtad? :mrgreen:
Nem tudom, már itt se kéne lennem, mert Benzema nem lőtt gólt. De a 3-1et azért eltaláltam. :mrgreen:
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 16., péntek 10:14

Mbappé rengeteget fog még fejlődni, nyilván, még Párizsban is.

De a Neymaros hírek elég ijesztőek, ha nem akar nem megy edzésre, túl hosszúak számára a videózások, azt is csökkentik, meg számos hasonló könnyítést kapott meg. Nagyon gáz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 10:05

ziro4vr írta:Én azt csak arra írtam, hogy 19 évesen nincs azzal gond, ha kicsit feszült, vagy megfogja egy nagy stadion hangulata, de a játékán nem is nagyon láttam.
Akkor miért nem ezt írtad? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 16., péntek 10:02

p.csabi1 írta:
Hát ha egyáltalán érdekli az,hogy nyerjen egy BL mondjuk.Nem vagyok benne biztos...
Ha csak egyet akar nyerni, ide ne jöjjön, maximum kölcsönbe 1 évre. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. február 16., péntek 9:57

kérdés a pogba, bappe vonalon, hogy már megvan a pénz fiatalon, mikor jön el - ha egyáltalán eljön - hogy most már nyerni is kéne valamit...
Hát ha egyáltalán érdekli az,hogy nyerjen egy BL mondjuk.Nem vagyok benne biztos...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 16., péntek 9:52

Remélem nem a celebeskedést fogja eltanulni Neymartól, mert abból lehet majd a nagy gáz, hogy nem vagy nem csak a pályán akarja megmutatni, hogy ki a fasza gyerek. Mert jelenleg Pogbanak meg Neymarnak is ez a baja. És ez könnyen leépítheti a gyereket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 9:41

Én azt csak arra írtam, hogy 19 évesen nincs azzal gond, ha kicsit feszült, vagy megfogja egy nagy stadion hangulata, de a játékán nem is nagyon láttam.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 9:28

ziro4vr írta:Mitől volt megszeppenve? Komolyan kérdezem, én nem láttam ajta. Meg mi az, hogy túl kellett volna ezen lépnie? Cé is full ideg volt az elején, aztán eldöntötte a meccset. Abban igazad van, hogy ha tartósan ott marad, akkor nem fog kijönni a teljes potenciál belőle. Más kérdés, hogy úgy is top3 játékos lesz, annyira kiemelkedő tehetségnek számít jelenleg.
Nem biztos, elég egy átkokózott nyár, nem az első tehetség lenne, akiből a világ egyik legjobbja lehetne és egy Faubert szintet hoz.

Nincs gond ezzel, két-három év párizsi kölcsönjáték, majd a sejk kiszáll, mert megunja, hogy csak francia bajnokságokat tud nyerni milliárdokból, aztán a kiárusításnál megvesszük diszkont áron.

Cét összehasonlítani vele meg hülyeség ziro komám. Az egyik profi mentalitással rendelkezik úgy 25 éve, a másik meg ebbe az eltorzult új világban próbál utat találni. Ő csak beszélni tud a kemény munkáról és odaadásról, hiszen kis taknyosként annyit keres kb, mint Cé, akinek benne van 25 év valós munkája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 9:20

Mitől volt megszeppenve? Komolyan kérdezem, én nem láttam ajta. Meg mi az, hogy túl kellett volna ezen lépnie? Cé is full ideg volt az elején, aztán eldöntötte a meccset. Abban igazad van, hogy ha tartósan ott marad, akkor nem fog kijönni a teljes potenciál belőle. Más kérdés, hogy úgy is top3 játékos lesz, annyira kiemelkedő tehetségnek számít jelenleg.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 16., péntek 9:10

Én is ahányszor láttam Pogbát, főleg a válogatottban mindig az tűnt fel, hogy ez a benga nagy gyerek ott sétálgat, meg azt hogy a kis törpék körbepasszolják, körbefutják, elveszik tőle a labdát.
Van benne potenciál, de az tuti, hogy nem a MU-ban fog kijönni, de egyértelműen hozzáállásbeli problémái vannak, nem szeret védekezni, és megszakadni a pályán.

Mbappé is lehúzta magát a klotyón, egy esélye van, ha most nyáron valahogy el tud szabadulni Párizsból. Ez a kivételezett státus, Neymarral együtt ők a császárok, azt csinálnak amit akarnak, egy gyenge bajnokságban lépik pályára hetente, és ahogy a tegnap is vagy a Juve ellen is a nagy meccseken meg látszik rajta hogy megszeppen a hangulattól, a nyomástól. Hiába fiatal még, ezen már túl kellett volna lépnie.
Ha most nyáron nem jön (és szerintem nem jön), akkor el lehet felejteni, 4-5 év alatt le fog épülni, nem pedig fejlődni.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 16., péntek 8:53

petiamadridista írta:Szerintem ez a kedvelem nem kedvelem dolog olyan, hogyha a kedvenc csapatodban nyomja és ott alázza szét az eĺlenfelet, rúgja a gólokat, nyeri a kupákat akkor nem tudom nem kedvelni az illetőt, legalább alaphangon.
Ezzel azért nem értek egyet. Legalábbis teljesen nem.

Vegyük példának Cr-t. Én rühelltem a MU-ban. Megjött nah, mondom kész. De amilyen munkát belepakolt és még 33 évesen is menni akar előre egy újabb serlegért, azért mondjuk a kalapom emelem. Nem a kedvencem de elismerem. Nah. Neymar-nál ilyen sosem lesz. Maga a személyisége annyira ellenszenves hogy sose fogom megkedvelni. Lehet hogy idejönne és rúgdosná a gólokat, ok. De elismerni sosem fogom. Sosem lesz a legnagyobbak közt emlegetve. Max egy újabb XXX film után.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. február 16., péntek 3:05

Szerintem ez a kedvelem nem kedvelem dolog olyan, hogyha a kedvenc csapatodban nyomja és ott alázza szét az eĺlenfelet, rúgja a gólokat, nyeri a kupákat akkor nem tudom nem kedvelni az illetőt, legalább alaphangon.

Pl Neymar sosem volt kedvenc, de én őt akartam volna 2013ban. Utólag azért mondom azt hogy jó hogy nem jött össze, mert ugyan úgy jártunk volna vele mint a Barca. Innen is elvitte volna a Párizs. Hiába teszel rá egy milliárdos cédulát ha menni akar akkor megy
És ő ment volna. Ez nem arról szól h kedvelem -e hanem szimplán így van.

Most inkább a francia gyerekre mennék rá. Lehet, hogy érte nem kéne annyit megmozgatni, és fiatalabb is.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 15., csütörtök 22:10

egyáltalán nem kedvelem pogbát, tipikus niga csak nem amerikai, hanem francia kiadásban.
ezek a formájú emberek nem túl okosak alapvetően, remélhetőleg jó társaságban, családjuk körében vannak.

bappénál nem érzek ilyen bajt, ott a családja, rendes gyerek.
pogba félig bolond, ő is los angelesbe meg az éjszakába járkál nyaranta, nincs ezzel baj, ő is jól elbaszta, hogy murinnyó az edzője, nagyon visszaesett, sokkal több van benne.

kérdés a pogba, bappe vonalon, hogy már megvan a pénz fiatalon, mikor jön el - ha egyáltalán eljön - hogy most már nyerni is kéne valamit...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: