Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Yaya maradni fog a fenekén, a másik kettő közül kell valamelyiket elhozni, azok ketten együtt biztos nem lesznek juvésak jövőre, lehetőleg Morata/Khedira valakit be kell vonni oszt csókolom.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A City meg csak úgy elengedi a legjobb játokosát, akire már amúgy is egy rakás pénzt költöttek, mint fizetés.
Ez is csak egy kacsa, nem több.
Ez is csak egy kacsa, nem több.
Merci Zizou!
az igen, 1 nap alatt pogba, vidal és touré.
hnapra már egy egy komplett új csapatot vesznek.
most ebből bármelyik is megy oda, pados.. busquetset nem fogják kitenni. iniesta is marad középen, hacsak centert nem játszatnak vele (még az sem elképzelhetetlen ott.. ) ugyanis neymar, x, messi lesz elől úgyis. na most oda középre marad egy hely ami eddig xavié volt.. mondjuk én remélem marad a simalábú a kezdőben, de fél katalónia azért sír, h cesc kezdjen már végre meg vegye át a pálcát tőle.. szóval kinek a nyakára vinnék ezeket a középpályásokat? úgy, h ráadásul rafinhát visszaviszi LE a celtától. songról már nem is beszélek, még úgy elkúrni valakinek a karrierjéből 1-2 évet..
mielőtt vki betámad, tudom h a realmadrid a játékostemető..tudom..
de attól még igaz amit írtam songra.
hnapra már egy egy komplett új csapatot vesznek.
most ebből bármelyik is megy oda, pados.. busquetset nem fogják kitenni. iniesta is marad középen, hacsak centert nem játszatnak vele (még az sem elképzelhetetlen ott.. ) ugyanis neymar, x, messi lesz elől úgyis. na most oda középre marad egy hely ami eddig xavié volt.. mondjuk én remélem marad a simalábú a kezdőben, de fél katalónia azért sír, h cesc kezdjen már végre meg vegye át a pálcát tőle.. szóval kinek a nyakára vinnék ezeket a középpályásokat? úgy, h ráadásul rafinhát visszaviszi LE a celtától. songról már nem is beszélek, még úgy elkúrni valakinek a karrierjéből 1-2 évet..
mielőtt vki betámad, tudom h a realmadrid a játékostemető..tudom..
de attól még igaz amit írtam songra.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az olasz kurváknak kifejezetten jó mélytoroktechnikájuk van.realistahuni írta:Tourénak a közelében sincsen senki, esetleg Vidal, de ő is úgy néz ki marad Torinoban. Bár most nem értem minek, begyűjteni egy vagon scudettot, aminek már messze nincs olyan értéke mint mondjuk 7-8-10 évvel ezelőtt?Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
Posztján top 3 ő is, akkor miért nem vált bazzeg, és megy BL esélyes csapathoz?
Felfoghatatlan.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tourénak a közelében sincsen senki, esetleg Vidal, de ő is úgy néz ki marad Torinoban. Bár most nem értem minek, begyűjteni egy vagon scudettot, aminek már messze nincs olyan értéke mint mondjuk 7-8-10 évvel ezelőtt?Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
Posztján top 3 ő is, akkor miért nem vált bazzeg, és megy BL esélyes csapathoz?
Felfoghatatlan.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Na latom fegyverkezik a barcelona, ahhoz kepest h par hete meg ki akartak csapni oket az atigazolasokbol, most mar a vilag legjobb kp-sat vinnek.
Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
- h3x0r
Ott van Song meg Busquets is, minek igazolni vedot?GT37 írta:Tourét egyébként tárt karokkal várnám (most már simán játszhatna Busquets mellett), ugyanez igaz a két torinóira is. Csak előbb a védőigazolást rendezzük le, nem szeretném azt, hogy megint igazolunk egy sztárt, aztán a védelembe meg veszünk egy középkategóriás bekket (még rosszabb esetben vékápét ), akivel semmivel sem vagyunk előrébb.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Emellett azt is írták, hogy Sánchez mehet a Juventusba, az üzletbe pedig bevonhatják Vidalt is. Szóval érdekes, hogy amíg korábban olyan játékosokról írtak főleg, mint Gündogan, Koke és Kroos, addig most a Pogba-Vidal-Touré-féle vonulat került inkább előtérbe. Nem biztos, hogy rossz irány lenne ez.tubatibi írta:Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.
Tourét egyébként tárt karokkal várnám (most már simán játszhatna Busquets mellett), ugyanez igaz a két torinóira is. Csak előbb a védőigazolást rendezzük le, nem szeretném azt, hogy megint igazolunk egy sztárt, aztán a védelembe meg veszünk egy középkategóriás bekket (még rosszabb esetben vékápét ), akivel semmivel sem vagyunk előrébb.
- h3x0r
Majd megy Busquets moge padoznitubatibi írta:Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.
Mondjuk szerintem inkabb Xavi helyere vinnek, de akkor meg mi lesz Fabregassal?
Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez itt a legnagyobb baj. nekünk mondjuk jó hogy igy gondolkodnak."I can not imagine the future of Barça without Messi" Alba
http://1.bp.blogspot.com/-PsO_u3Q9Vjk/U ... it+(1).jpgEgész szép dolgokat tud kezdeni a Nike egy kifejezetten szar alappal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
örülök Ter-nek labdával még "jobb" mint elődjei. Sok sikert és körülbelül egy 10 olyan öngólt mint amit a Bundásban szereztél és jóba is leszünk
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
R.M.C.F írta:revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....
ez gyönyörűszép volt
Inkább akkor már Bayern...
Enrique akár jó döntés is lehet, persze kockázatos, de ki nem lenne az.
Dulifuli meg érdekes játékos, passzolni nem szeret, kiváncsi vagyok mit kezd majd a nagyoknál.
Enrique akár jó döntés is lehet, persze kockázatos, de ki nem lenne az.
Dulifuli meg érdekes játékos, passzolni nem szeret, kiváncsi vagyok mit kezd majd a nagyoknál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
most kicsit csalódottak, meg pár szerkesztő gondolom lelépett a nagy krízisbenrevolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Jordi "Vamos" Roura. Istenem, imádtam.