Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 15., csütörtök 22:01

Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk :mrgreen:
Én a tegnapi vesztes állásnál eltűnéseden derültem jót, elhagytad a süllyedő hajót, igazi erős jellem. :)
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 21:55

Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk :mrgreen:
Azért a szimpátia se véletlen. Lehet hogy ilyen Pogba/Neymar/Suárez félékkel előrébb lennénk, de a büdös életben nem kéne egyik se. Más is így van ezzel. Ezek igazi színművészek, nem profi labdarúgók. Nem csak a technika meg a finesz számít már. Legalábbis én nem csak azt nézem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 21:55

Szerintem Pogbával egy a baj: elhitették vele, hogy istencsászár. Ugyanaz a baja, mint Neymarnak. Ha nem róla szól a futball, akkor hiszti, nem teszi magát oda stb. Főleg, hogy a középpályára kell a legnagyobb alázat. Amúgy egyénileg topclass.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. február 15., csütörtök 21:01

Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 15., csütörtök 20:48

RaúlCF írta:Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.
Gyenge? Totál nem vagy képben. Totál.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 15., csütörtök 20:05

Realista24 írta:
wxyz írta:Mi ez az egy hely?
Leírta.
Azért kérdeztem, mert mostanában, ha megnézek egy United meccset vagy a játékáról egy összefoglalót, középen, visszavont szerepkörben villog. Nem a bal oldalon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 19:58

wxyz írta:Mi ez az egy hely?
Leírta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. február 15., csütörtök 19:57

de egy két közeli kamera képen kb azt lelehetett leolvasni Bappé arcáról, hogy "anyád mivanitt" :mrgreen:
Santiago Bernabéu nem holmi hercegnők parkja vagy mi a stadionjuk neve :mrgreen: így megérezhette, hogy szeptembertől hol az igazi helye
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. február 15., csütörtök 19:53

dzsi91 írta:Hanyagoljuk ezeket a hülyehajú celebeket mint neymar vagy pogba.Bappét meg kell próbálni kimenteni amíg még formálható,de ha sok időt lesz neymar dani alves meg hasonló légkörben biztos,hogy meg fog rekedni.1 év párizsban bőven belefért neki,de nyáron lépnie kell.Szerintem flegma volt tegnap,még ha látszik is a mozdulatain,hogy őstehetség.Ha letisztulna a játéka nagyon hasznos és gólerős lehetne,Neymar után viszont már nem futnék.Nem hozná vissza azt az energiát meg lóvét amit belekéne fektetni,sőt...
most ha nem nézzük azt a Ramos elleni "cselt" nekem inkább tűnt kicsit beszarinak, mint flegmának... ahhoz képest, hogy Marci mennyit járt fel, nem ficánkolt úgy, ahogy akart. na meg azt mi nem tudjuk, hogy a pályán állva mit érezhetnek a játékosok, de egy két közeli kamera képen kb azt lelehetett leolvasni Bappé arcáról, hogy "anyád mivanitt" :mrgreen:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 15., csütörtök 19:52

Mi ez az egy hely?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 19:48

RaúlCF írta:Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.
Mourinho az edzője. Többet nem tennék hozza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 15., csütörtök 19:34

Hanyagoljuk ezeket a hülyehajú celebeket mint neymar vagy pogba.Bappét meg kell próbálni kimenteni amíg még formálható,de ha sok időt lesz neymar dani alves meg hasonló légkörben biztos,hogy meg fog rekedni.1 év párizsban bőven belefért neki,de nyáron lépnie kell.Szerintem flegma volt tegnap,még ha látszik is a mozdulatain,hogy őstehetség.Ha letisztulna a játéka nagyon hasznos és gólerős lehetne,Neymar után viszont már nem futnék.Nem hozná vissza azt az energiát meg lóvét amit belekéne fektetni,sőt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 19:24

Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. február 15., csütörtök 18:52

H.E.H.E. írta:pogba bappe pakk mehet is, csinálok nekik helyet az öltözőben varane mellett béla és benzema helyén :D
pogba nekem nem kéne már a csapatba, hogy itt van Kova meg Ceballos is, meg nála is azt érzem, hogy hiába van meg a tudása, nagyon hangulat ember a pályán, bár lehet a nímand társak miatt ilyen sokszor, és itt felkötné azt a bizonyost, de jelenleg teljesen felesleges 150 milliót(alsó hangon) rá költeni, meg érte futni egész nyáron mert tuti biztos, hogy az utolsó napig elszotyiznának a transferrel a MUnál... Bappe más tészta, kell a fasznak a stadionfelújítás, Perez invesztálja a pénzt a francia srácba aztán baszassuk európát amíg csak lehet. :D
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 15., csütörtök 17:48

pogba bappe pakk mehet is, csinálok nekik helyet az öltözőben varane mellett béla és benzema helyén :D
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 17:47

Unitedben a Bailly-Alde páros nem lenne rossz. Alde meg lépni akar mert a Spurs nem nyer semmit és kb még 1 nagy dobása van a karrierjében

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 15., csütörtök 17:46

Én el nem tudom képzelni, hogy a Zenit például visszautasítson Paredes-ért egy 35 millió + Kovacic ajánlatot. :lol: Sőt nem sok csapatot tudok elképzelni akinek nem kéne Kovacic, főleg hogy még rá is fizetünk.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 15., csütörtök 17:42

express is elemében volt ma.

szerintük a nyáron rámegyünk pogbára akárcsak a psg, és harcban leszünk a MU-val aldereweireldért akit a spurs nem minden áron tartana meg.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 17:37

Biztos Parades játékos, de szerintem Paredesről lehet itt szó.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 17:02

az meg ki a fittyfiritty?

Vissza: