Én a tegnapi vesztes állásnál eltűnéseden derültem jót, elhagytad a süllyedő hajót, igazi erős jellem.Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért a szimpátia se véletlen. Lehet hogy ilyen Pogba/Neymar/Suárez félékkel előrébb lennénk, de a büdös életben nem kéne egyik se. Más is így van ezzel. Ezek igazi színművészek, nem profi labdarúgók. Nem csak a technika meg a finesz számít már. Legalábbis én nem csak azt nézem.Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk
Szerintem Pogbával egy a baj: elhitették vele, hogy istencsászár. Ugyanaz a baja, mint Neymarnak. Ha nem róla szól a futball, akkor hiszti, nem teszi magát oda stb. Főleg, hogy a középpályára kell a legnagyobb alázat. Amúgy egyénileg topclass.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyenge? Totál nem vagy képben. Totál.RaúlCF írta:Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.
Nem illik.
Azért kérdeztem, mert mostanában, ha megnézek egy United meccset vagy a játékáról egy összefoglalót, középen, visszavont szerepkörben villog. Nem a bal oldalon.Realista24 írta:Leírta.wxyz írta:Mi ez az egy hely?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Leírta.wxyz írta:Mi ez az egy hely?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Santiago Bernabéu nem holmi hercegnők parkja vagy mi a stadionjuk neve így megérezhette, hogy szeptembertől hol az igazi helyede egy két közeli kamera képen kb azt lelehetett leolvasni Bappé arcáról, hogy "anyád mivanitt"
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
most ha nem nézzük azt a Ramos elleni "cselt" nekem inkább tűnt kicsit beszarinak, mint flegmának... ahhoz képest, hogy Marci mennyit járt fel, nem ficánkolt úgy, ahogy akart. na meg azt mi nem tudjuk, hogy a pályán állva mit érezhetnek a játékosok, de egy két közeli kamera képen kb azt lelehetett leolvasni Bappé arcáról, hogy "anyád mivanitt"dzsi91 írta:Hanyagoljuk ezeket a hülyehajú celebeket mint neymar vagy pogba.Bappét meg kell próbálni kimenteni amíg még formálható,de ha sok időt lesz neymar dani alves meg hasonló légkörben biztos,hogy meg fog rekedni.1 év párizsban bőven belefért neki,de nyáron lépnie kell.Szerintem flegma volt tegnap,még ha látszik is a mozdulatain,hogy őstehetség.Ha letisztulna a játéka nagyon hasznos és gólerős lehetne,Neymar után viszont már nem futnék.Nem hozná vissza azt az energiát meg lóvét amit belekéne fektetni,sőt...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Mi ez az egy hely?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mourinho az edzője. Többet nem tennék hozza.RaúlCF írta:Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hanyagoljuk ezeket a hülyehajú celebeket mint neymar vagy pogba.Bappét meg kell próbálni kimenteni amíg még formálható,de ha sok időt lesz neymar dani alves meg hasonló légkörben biztos,hogy meg fog rekedni.1 év párizsban bőven belefért neki,de nyáron lépnie kell.Szerintem flegma volt tegnap,még ha látszik is a mozdulatain,hogy őstehetség.Ha letisztulna a játéka nagyon hasznos és gólerős lehetne,Neymar után viszont már nem futnék.Nem hozná vissza azt az energiát meg lóvét amit belekéne fektetni,sőt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Pogbáról bebizonyosodott hogy taktikailag gyenge. 1 helyen tud játszani semmi flexibilitás nincs benne. vagy odateszed a 3 kp-s bal oldalára vagy totál átlag amit tud. itt van oda Kroos-Kova-Ceballos-Isco még Asensio is játszott ott. totál nem kell ide.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
pogba nekem nem kéne már a csapatba, hogy itt van Kova meg Ceballos is, meg nála is azt érzem, hogy hiába van meg a tudása, nagyon hangulat ember a pályán, bár lehet a nímand társak miatt ilyen sokszor, és itt felkötné azt a bizonyost, de jelenleg teljesen felesleges 150 milliót(alsó hangon) rá költeni, meg érte futni egész nyáron mert tuti biztos, hogy az utolsó napig elszotyiznának a transferrel a MUnál... Bappe más tészta, kell a fasznak a stadionfelújítás, Perez invesztálja a pénzt a francia srácba aztán baszassuk európát amíg csak lehet.H.E.H.E. írta:pogba bappe pakk mehet is, csinálok nekik helyet az öltözőben varane mellett béla és benzema helyén
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
pogba bappe pakk mehet is, csinálok nekik helyet az öltözőben varane mellett béla és benzema helyén
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Unitedben a Bailly-Alde páros nem lenne rossz. Alde meg lépni akar mert a Spurs nem nyer semmit és kb még 1 nagy dobása van a karrierjében
Én el nem tudom képzelni, hogy a Zenit például visszautasítson Paredes-ért egy 35 millió + Kovacic ajánlatot. Sőt nem sok csapatot tudok elképzelni akinek nem kéne Kovacic, főleg hogy még rá is fizetünk.
express is elemében volt ma.
szerintük a nyáron rámegyünk pogbára akárcsak a psg, és harcban leszünk a MU-val aldereweireldért akit a spurs nem minden áron tartana meg.
szerintük a nyáron rámegyünk pogbára akárcsak a psg, és harcban leszünk a MU-val aldereweireldért akit a spurs nem minden áron tartana meg.
- Süti
Biztos Parades játékos, de szerintem Paredesről lehet itt szó.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RaúlCF
az meg ki a fittyfiritty?