Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy csak azért vagyok nagyon ellene, mert szerintem vannak nála jobb opciók is, illetve én sem száműzném, de nálam nem lenne alap ember, hanem egy taktikai lehetőség a keretben. Voltak nagyon jó meccsei is, ami felett nem is akarok szemet hunyni. Illetve, ha ment a szekér (aminek így-úgy ő is részese volt), akkor bőven elbírta az ő játékát a csapat. Most, hogy gáz van - szerintem - az ő kiváltásával lehetne a jelenlegi keret adta lehetőséggekkel változtatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kerlon írta:Szemészet tesó, szemészet.
Martial amúgy kajak néger Benzema. Tehetséges, jó felépítés, technika, sebesség minden stimmt. Csak laza nagyon.
Casemiro játékában meg a látványos szerelések, odalépésék felerősítik és elnyomják a kevésbé feltűnő, de annál több hiányosságait. Pl. helyezkedés stb. A labdajáratási skilljeit és hiányosságait szerintem mindenki látja, olyan lassú, ha nála van a labda.
Flame on.
Depayban meg adok igazat, hogy hasznos a Lyon számára, de szerintem az is látszik, hogy ott sem nélkülözhetetlen húzóember, már pedig, ha egy Lyonban sem az, akkor ne akarjon nagyobb csapatba menni.
Casemiro nagyon a végletek embere ezzel egyetértünk, de míg én a pozitív oldala mellett meg tudom bocsátani a hibáit, addig másnál más a határvonal. A többit adom, de azért még bízom benne hogy Depay egyszer ténylegesen felépíti magát.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Pont ezt írtam. Sebessége megvan, technikája stimmt. Benzema nem gyors, ellenben penge. Martialból lehetne egy kiemelkedő támadó szélsőt faragni. Mondjuk Mou nem fog, mert nem kenyere támadni.H.E.H.E. írta:ezt miből szűrted le?Martial amúgy kajak néger Benzema. Tehetséges, jó felépítés, technika, sebesség minden stimmt. Csak laza nagyon.
benzema legnagyobb erénye, hogy tud összjátékokat csinálni, látja és érzi a társak mozgását.
martial sztem csak egy futóbolond az ostobábbak közül, aki féligmeddig tud labdát is kezelni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ezt miből szűrted le?Martial amúgy kajak néger Benzema. Tehetséges, jó felépítés, technika, sebesség minden stimmt. Csak laza nagyon.
benzema legnagyobb erénye, hogy tud összjátékokat csinálni, látja és érzi a társak mozgását.
martial sztem csak egy futóbolond az ostobábbak közül, aki féligmeddig tud labdát is kezelni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Nem kérdés, ő kell nekünk.Kerlon írta: Martial amúgy kajak néger Benzema. Tehetséges, jó felépítés, technika, sebesség minden stimmt. Csak laza nagyon.
Casemiro max akkor szorul ki a kezdőből ha kiesünk a bl-ből és változtatni akar majd ZZ. Akkor majd elkezdhet próbálgatni mást. Vagy nyártól. Vagy soha.
az idei szezon alapján sok mindent nem láthatnakYazid írta:zidane nem látja és az egész edzői stáb valszegCasemiro játékában meg a látványos szerelések, odalépésék felerősítik és elnyomják a kevésbé feltűnő, de annál több hiányosságait. Pl. helyezkedés stb. A labdajáratási skilljeit és hiányosságait szerintem mindenki látja, olyan lassú, ha nála van a labda.
K
K
zidane nem látja és az egész edzői stáb valszegCasemiro játékában meg a látványos szerelések, odalépésék felerősítik és elnyomják a kevésbé feltűnő, de annál több hiányosságait. Pl. helyezkedés stb. A labdajáratási skilljeit és hiányosságait szerintem mindenki látja, olyan lassú, ha nála van a labda.
Szemészet tesó, szemészet.
Martial amúgy kajak néger Benzema. Tehetséges, jó felépítés, technika, sebesség minden stimmt. Csak laza nagyon.
Casemiro játékában meg a látványos szerelések, odalépésék felerősítik és elnyomják a kevésbé feltűnő, de annál több hiányosságait. Pl. helyezkedés stb. A labdajáratási skilljeit és hiányosságait szerintem mindenki látja, olyan lassú, ha nála van a labda.
Flame on.
Depayban meg adok igazat, hogy hasznos a Lyon számára, de szerintem az is látszik, hogy ott sem nélkülözhetetlen húzóember, már pedig, ha egy Lyonban sem az, akkor ne akarjon nagyobb csapatba menni.
Flame on.
K
K
- Süti
Nem ez lehet az oka, R24 például Benzemával van ugyanígy.sebydani írta: A legtöbbünk ezért sem vesz téged itt komolyan
Mondjuk ő tud bannolni, ez is tény.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A legtöbbünk ezért sem vesz téged itt komolyanSüti írta: (mondjuk Casemiroban meg látom amit sokan nem.)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Szívem szerint erősen tiltakoznék, és védeném Depay fiam, de sajnos van benne valami. Mondjuk azért Lyonban inkább jobb, mint nem, az a támadószekció meg parádés Marianoval és Fekirrel. Fontos Láncszem azért ő ott, szállítja a gólokat a két társa mellett.Kerlon írta: az mondjuk erős, hogy Depay újra felépítette magát, inkább csak a helyére került. Lyonban sem tud állandó jó teljesítményt produkálni.
Na jó kicsit azért muszáj volt megvédenem.
Rashford jöhet, én Martialban nem látom amit sokan.sebydani írta: Aztán majd Depay sorsára jut, és felépítheti magát újra egy kisebb csapatban. Bár nekem mindegy ha Rashford vagy Martial emiatt hozzánk lelép
(mondjuk Casemiroban meg látom amit sokan nem.)
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
Nem úgy gondoltam, hogy már felépítette magát. Arra fel írtam, hogy könnyen úgy is járhatna mint Depay, hogy nem találja meg ott a számításait és mehet valahova "újrakezdeni" a karrierjét fiatalon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
az mondjuk erős, hogy Depay újra felépítette magát, inkább csak a helyére került. Lyonban sem tud állandó jó teljesítményt produkálni.sebydani írta:Aztán majd Depay sorsára jut, és felépítheti magát újra egy kisebb csapatban. Bár nekem mindegy ha Rashford vagy Martial emiatt hozzánk lelépSüti írta:Akkor ez a MU dolog reális lehet. Ott úgy is divat félkész játékosokért egy zsák pénzt kifizetni.
K
K
- sebydani
Aztán majd Depay sorsára jut, és felépítheti magát újra egy kisebb csapatban. Bár nekem mindegy ha Rashford vagy Martial emiatt hozzánk lelépSüti írta:Akkor ez a MU dolog reális lehet. Ott úgy is divat félkész játékosokért egy zsák pénzt kifizetni.
- Süti
Akkor ez a MU dolog reális lehet. Ott úgy is divat félkész játékosokért egy zsák pénzt kifizetni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk azt is mondta, hogy előbb a PL-be menneKAG írta:Már nyilatkozta elvileg h barcaba akar jatszani egyszer.
Dehat penz beszel,kutya ugat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Aki nem látja, milyen potenciál van Kovacicban, annak sok köze nincs a focihoz, sajnálom. Kipróbáltam már én is ezt a megmondóember stílust.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Már nyilatkozta elvileg h barcaba akar jatszani egyszer.
ZIDANE
- Süti
Kluivert fiát vinné a MU. Elég jó első szezonja van, és azon az 1-2 meccsen ahol elcsíptem nem is játszott rosszul. Gondolom ide sose jönne, (bár micsoda fricska lenne a papának ) de egy próbát lehet megérne.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem írták sztem hogy klasszis, hanem hogy az lehet. 23 vagy hány éves még csak. Simán klasszis lehet. Aztán ha más csapatban kiteljesedik és tényleg az lesz akkor meg az lesz a baj.wxyz írta:Nem írtam egy játékosról sem, hogy bűnbak. Tehetséges Kovacic, játszhatna Casemiro helyett, de a klasszis szinttől messze van. Ha pedig menni akar menjen, nem értem miért lenne tragédia.
Arra gondolsz, amikor volt egy szólója, ahol direkt nem támadták le Barca játékosok? Én olyanokat szeretnék ahol letámadják többen.