Nem azt írtam, hogy klasszis játékos. De amit akkor hozott, mikor Casemirot pótolta, az klasszis szint volt. Szóval ott van benne a klasszis, csak ki is kéne hozni belőle és nem rögtön padra vágni miután játékra kész a kiskedvenc.wxyz írta: de a klasszis szinttől messze van.
Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Khedira a real színeiben lejátszott 100+ mérkőzést. Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy nem volt olyan helyzet, hogy letámadták és ő nem hozta ki?wxyz írta:Nem írtam egy játékosról sem, hogy bűnbak. Tehetséges Kovacic, játszhatna Casemiro helyett, de a klasszis szinttől messze van. Ha pedig menni akar menjen, nem értem miért lenne tragédia.
Arra gondolsz, amikor volt egy szólója, ahol direkt nem támadták le Barca játékosok? Én olyanokat szeretnék ahol letámadják többen.
Ennyi mérkőzés alatt én 10x kihoztam volna, ha szerencsém van talán 20x is.
Nem láttam sok Lyon meccset idén, de Kovacicot láttam már. Nem cserélném el, bődületesen nagy potenciál van benne. Persze benne van a pakliban, hogy benne is marad, de hát ilyen a futball.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Nem írtam egy játékosról sem, hogy bűnbak. Tehetséges Kovacic, játszhatna Casemiro helyett, de a klasszis szinttől messze van. Ha pedig menni akar menjen, nem értem miért lenne tragédia.
Arra gondolsz, amikor volt egy szólója, ahol direkt nem támadták le Barca játékosok? Én olyanokat szeretnék ahol letámadják többen.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kereshetsz, van fent pár, nem fogok neked linkelgetni. Pl Barca ellen. Az mekkora kamu volt, el se hitték hogy elviszi. Éretlen, bugyuta... értem. Tehát nálad Isco és Kova a bűnbak, világos.wxyz írta:Igen, láttam néhány Lyon meccset idén. Khediráról hol lehet tálalni például olyan felvételeket, ahol több letámadó ellenfél közül hoz ki labdákat?
A lyoni tud védkezni, jobban kihasználja a fizikumát, jobban megtartja a labdát, nem vezeti emberbe a labdát, kevesebb a pontatlan passza. Kevesebbet kell fejleszteni, mint az éretlenebb és bugyutább horvátot, aki klasszis, okos, kombinatív, mert azonos nemzetiségű, mint Modric.M1Ö írta:
Minek cseréljük le a biztost, egy olyan lyonira, aki vagy bejön, vagy nem?
Ettől függetlenül tényleg nem ügyetlen. Case helyett jobb lenne. Modric-Kova mehetne rotálva.
- RealMadridFanatic
Mondjuk ez a gyerek képességekre kanyarban nincs a "bugyuta horváthoz" képest, de nekünk kell a középszer folyamatosan, mint Casemiro, mert azzal lépünk előre.
Ez a megmondóember stílus nagyon menő lett a fórumon.
Ez a megmondóember stílus nagyon menő lett a fórumon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Igen, láttam néhány Lyon meccset idén. Khediráról hol lehet tálalni például olyan felvételeket, ahol több letámadó ellenfél közül hoz ki labdákat?
A lyoni tud védkezni, jobban kihasználja a fizikumát, jobban megtartja a labdát, nem vezeti emberbe a labdát, kevesebb a pontatlan passza. Kevesebbet kell fejleszteni, mint az éretlenebb és bugyutább horvátot, aki klasszis, okos, kombinatív, mert azonos nemzetiségű, mint Modric.M1Ö írta:
-
Ilyen videókat Khedira-ról készítettek... Nézted Lyon meccseken vagy csak bemásoltad a linket?wxyz írta:Mehet nyugodtan, ha akar. Sosem értettem mit kell siránkozni egy játékos után, főleg egy Realnál.M1Ö írta:
De majd a Rómában vagy az Unitedben kiteljesedik, aztán pisloghatunk, mint hal a szatyorban.
Ő jöhetne is helyette. Az új Vieirák közül a legjobb akit eddig láttam. Tökéletes lenne Casemiro helyére.
https://youtube.com/watch?v=R8mwnurPzqA
https://youtube.com/watch?v=IqGtF6aKN68
- M1Ö
Hogy mit? Azt, hogy még csak 23 éves és a világ egyik legjobb kkp-je lehetne belőle. Rádásul sanszosan áron alul adnánk el. Egy olyan játékost aki már bizonyította, hogy egy Real k.pályáján is lehet vele számolni.wxyz írta:Sosem értettem mit kell siránkozni egy játékos után, főleg egy Realnál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Amúgy minden tiszteletem a szerkesztő Uraknak, de ez most már kicsit kezd fura lenni számomra. Már másodszor olvasom a hírekben a héten, hogy Kovacic milyen fontos játékosa ZZ-nek, most egyenesen "kulcsembere", közben meg alig játszik, max kupában, vagy időhúzó csereként. Most ezt csak én látom így?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem megy át a Pérez tesztenwxyz írta:Mehet nyugodtan, ha akar. Sosem értettem mit kell siránkozni egy játékos után, főleg egy Realnál.M1Ö írta:
De majd a Rómában vagy az Unitedben kiteljesedik, aztán pisloghatunk, mint hal a szatyorban.
Ő jöhetne is helyette. Az új Vieirák közül a legjobb akit eddig láttam. Tökéletes lenne Casemiro helyére.
- Süti
Ja mert csapat még sose adott le kupasorozatot.wxyz írta:Ez a direkt esett ki a Nápoly a BLből a liga miatt olyan, mint amikor mi voltunk direkt rosszak a szezon elején, mert tartalékoltuk a formát a szezon második felére.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mehet nyugodtan, ha akar. Sosem értettem mit kell siránkozni egy játékos után, főleg egy Realnál.M1Ö írta:
-
Ha eladják Kova-t, és megveszik Neymar-t a XXX 3-ból, akkor több meccset nem kell nézzek.M1Ö írta:Nem is értem amúgy. Benne volt minden, ami egy klasszis teljesítményhez kell. Ott tényleg nagyon nagy formában volt. Gürizett mint az állat, dinamikus volt, olyan könnyedén indult meg és szlalomozott végig a pályán, hogy az ember nem hitte el. Meg ami még nem volt megemlítve, hogy az szemmel látható, hogy mennyire megértik és érzik egymást Modrics-csal.rashidm írta:Ha jól emlékszem, hasonlóan jó játékot produkáltunk és az ő játéka volt felüdülés és volt már dinamika a csapatban.
Ez a direkt esett ki a Nápoly a BLből a liga miatt olyan, mint amikor mi voltunk direkt rosszak a szezon elején, mert tartalékoltuk a formát a szezon második felére.
- M1Ö
Nem is értem amúgy. Benne volt minden, ami egy klasszis teljesítményhez kell. Ott tényleg nagyon nagy formában volt. Gürizett mint az állat, dinamikus volt, olyan könnyedén indult meg és szlalomozott végig a pályán, hogy az ember nem hitte el. Meg ami még nem volt megemlítve, hogy az szemmel látható, hogy mennyire megértik és érzik egymást Modrics-csal.rashidm írta:Ha jól emlékszem, hasonlóan jó játékot produkáltunk és az ő játéka volt felüdülés és volt már dinamika a csapatban.
- Süti
Az a BL el lett engedve, ahogy minden más is, és az EL is el lesz. Idén Scudetto vagy halál van nápolyban, nem tudom ki az akit meglepett a BL kiesés, aki kicsit is követi a Serie A-t.illgner írta:Igen, Sarriról sokat elmond, hogy sikerült kiejtenie a Napolit a BL-ből, ez azért messze nem Real-szint. Nem emlékszem rá, hogy valami komolyabb eredményt elért volna bármelyik csapatával is a nemzetközi porondon. Addig meg itt fel sem kerül a térképre.
wxyz írta: Mit?
Az olasz liga második legerősebb keretével hozott egy második és harmadik helyet. A szezon elején beragadó Juventus már csak egy pontra van tőlük. Az őszi meccsükön sima vereséget szenvedtek, közük nem volt a meccshez.
A BLben egy Donyeck kiejtette őket a csoportból
Ja, csak ő csinált abból a keretből olasz liga második legerősebb keretet (ami még így se igaz.) Vagy nyilván korábban is olasz topnak tartottad Jorginhot, Allant, Insignét vagy Hysajt.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Mint mindenki más. Ha jól emlékszem, hasonlóan jó játékot produkáltunk és az ő játéka volt felüdülés és volt már dinamika a csapatban.M1Ö írta:A csapat egyik legjobbja volt. 10ből 8 ember "el volt ájulva tőle". Nyílván neked az sem felelt meg. Tisztán emlékszel rá, hogy sokszor hasonló szontet hozott, mint Modric. De gondolpm szerinted jogosan lett padra vágva Casemiro miatt. Durva, hogy mindent pont ellenkezően látsz, mint én.wxyz írta:Erős túlzás.
- M1Ö
A csapat egyik legjobbja volt. 10ből 8 ember "el volt ájulva tőle". Nyílván neked az sem felelt meg. Tisztán emlékszel rá, hogy sokszor hasonló szontet hozott, mint Modric. De gondolpm szerinted jogosan lett padra vágva Casemiro miatt. Durva, hogy mindent pont ellenkezően látsz, mint én.wxyz írta:Erős túlzás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ha jól rémlik volt egy nem túl baráti nyilatkozata felénk mikor átigazolt a BM-hez. Lehet hogy tévedek, vagy csak a média kreálmánya volt... De ha tenyleg o mondta akkor ide ne jöjjön. Amugy sem lenne sok értelme. Értem én hogy a mostani állapotokat figyelembe véve előrelépés lenne de egy Leva CR duot nem nagyon szeretnék nézni hétről hétre az is fix.
És az sem véletlen, hogy lassan 60 éves, és volt vagy 15 olasz kiscsapata. Még az olaszok sem tartották sokra, ha 50 éves korában éppen a Perugia kispadját koptatta.