Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
a végkifejlet mindegy de ne a játékosok diktáljanak és döntsék el ki az edző
- Süti
Mondjuk Beníteznél nem ártott a klubnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
eléggé az. Mounál meg Beniteznél is volt probléma.Süti írta:Ramost nem sorolnám ide, neki mindig a csapat volt a legfontosabb, kétlem hogy tenne bármi olyat ami ártana a klubnak. (Lehet hogy idealista elképzelés.)
- Süti
Ramost nem sorolnám ide, neki mindig a csapat volt a legfontosabb, kétlem hogy tenne bármi olyat ami ártana a klubnak. (Lehet hogy idealista elképzelés.)
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem nem tudná elfogadtatni magát. Illetve úgy mondanám h nem tudná mindenkivel. Ilyen Cr, Ramos személyiségű emberekkel nem hiszem.Kerlon írta:Ha Sarri elfogadtatja magát a csapattal, akkor gyalázás lesz szerintem. Elég megnézni, hogy egy erősen közepes keretből mit kihozott.
Ha Sarri elfogadtatja magát a csapattal, akkor gyalázás lesz szerintem. Elég megnézni, hogy egy erősen közepes keretből mit kihozott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én jelenleg Neymarban látom ezt, azok közül akik talán hozhatóak lennének.Hogy ki lehet ilyen ember? Sajnos aki lehetne, nehezen megszerezhető. Marad tehát, hogy gyors, agilis, jó befejezőket szerzünk, és végre focit kezdünk játszani csapatszinten. Vagy jön Kane és ívelgetünk még többet.
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja...
De nyáron megelégednék egy Lewa-Hazard csomaggal is bőven.
Kova távozásba az lesz a csúnya, hogy hasonlóan jó áron fog meg mint Mariano.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha még Iscot eladnák, helyette jönne valami értelmes ember még oké (bár ki az az értelmes). De ha Kova barátomat elküldik, akkor én felállok és hazamegyek.Realista24 írta:Kováért jön a Roma nagy erőkkel, csak szólok.M1Ö írta:Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.
Egyébként még mielőtt emiatt is Isco lesz a hibás, a cikk nem arról szól, hogy ő lépne, hanem hogy Zidane-nak nem kell, mert csalódott benne. Ami furcsa, mert miért pont benne? Miért pont őt venné elő? Mikor nem is kulcsjátékos nála, még akkor sem lenne, ha húzná a csapatot. Szerintem kamu. Legalábbis remélem, mert nálam így is rohamosan rombolja amit eddig felépített, ja még Isco is lép és Bale "túléli" akkor nem tom mit csinálok...
Az a baj, hogy nincs kimondott filozófia hogy mit kéne játszani, és ehhez milyen játékosok kellenek hanem vesszük az aktuális sztárt/fiatal tehetséget.
Félreértés ne essék, nekem Isco játéka tetszik. Elől kéne megbontani az embereket, illetve Case-t kitenni a fix kezdőcsapatból. Friss csereember, szélsővédő pozícióba ember. Kb ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2018. február 8., csütörtök 15:05-kor.
- Süti
A csapat közepe nem csak vezér típusú játékos lehet, én elsősorban játékban gondoltam a csapat alapjára, nem mint személy/csk stb. Igen, kedvelem, de kedvelem Nachót is, Modricot is, Kroost is, és majdnem mindenkit a csapatból. Amit írtam, azt próbáltam többé kevésbé objektíven írni, ezáltal nem befolyásolva (nyilván hogy sikerült e ezt nem tudom.)
Az ő személye nem zárja ki a gyors eredményes támogatókat, olyanok kellenének pont köré. Viszont egy támadóra nem tudod felépíteni a csapatot, hiába jön ki rá a játék a végén. Nézd meg mi történik mióta centerekre játszunk. Ívelgetünk orrba szájba. Isco nálam a kapocs lenne egy vérbeli támadósor, és a brutálerős középpályánk között, mert esze, meg készsége a váratlanra van.
A köré épített csapatot tehát nem mint vezéregyéniség köré gondoltam, hanem játékban a pályán.
Edzők közül Sarri szimpatikus, többször is írtam már, viszont egyáltalán nem mer a kerethez nyúlni, ami veszélyes egy olyan klubnál ahol több kupáért megy a csapat. Nápolyt se forgatja (mondjuk azt a keretet a jóisten se tudná forgatni )
Az ő személye nem zárja ki a gyors eredményes támogatókat, olyanok kellenének pont köré. Viszont egy támadóra nem tudod felépíteni a csapatot, hiába jön ki rá a játék a végén. Nézd meg mi történik mióta centerekre játszunk. Ívelgetünk orrba szájba. Isco nálam a kapocs lenne egy vérbeli támadósor, és a brutálerős középpályánk között, mert esze, meg készsége a váratlanra van.
A köré épített csapatot tehát nem mint vezéregyéniség köré gondoltam, hanem játékban a pályán.
Edzők közül Sarri szimpatikus, többször is írtam már, viszont egyáltalán nem mer a kerethez nyúlni, ami veszélyes egy olyan klubnál ahol több kupáért megy a csapat. Nápolyt se forgatja (mondjuk azt a keretet a jóisten se tudná forgatni )
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Isco nem az a vezér típusú játékos. Sehogy sem. Láthatóan kedveled, de azért ezt ne lássuk bele. Annak a focinak, mait ő tol, nincs akkora gyakorlati értéke, ami feljogosítaná erre. Iniesta sem ilyen típus pl, hiába nyertek annyit a spanyolok, ott sem ő cipelte a hátán őket, hanem a csapatjáték eredményezett akkora fölényt.
Hogy ki lehet ilyen ember? Sajnos aki lehetne, nehezen megszerezhető. Marad tehát, hogy gyors, agilis, jó befejezőket szerzünk, és végre focit kezdünk játszani csapatszinten. Vagy jön Kane és ívelgetünk még többet.
Edzők közül nekem Sarri szimpatikus, Löw kicsit lutri, Klopp szerintem nem húzná sokáig.
Hogy ki lehet ilyen ember? Sajnos aki lehetne, nehezen megszerezhető. Marad tehát, hogy gyors, agilis, jó befejezőket szerzünk, és végre focit kezdünk játszani csapatszinten. Vagy jön Kane és ívelgetünk még többet.
Edzők közül nekem Sarri szimpatikus, Löw kicsit lutri, Klopp szerintem nem húzná sokáig.
Nem illik.
- KAG
ziro4vr írta:Isco, mint a piramis csúcsa? Azért ez nagyon erős. A válogatottban mikor volt az? 3 meccsen egy selejtezősorozatban. Releváns minta.
A felsorolt edzők jók szakmailag, de Allegrinek is volt baja pl Bonuccival, szerintem Sarri is hamar konfliktusba kerülhetne az arcokkal, a két német meg...hát, nem tudom.
Sarri és Klopp játékstílusa és felfogása szimpatikus számomra.
Talán Kloppé egy fokkal jobban.
Ott brutál mezőnymunkát vár el a játékosaitól.
Ami picit kétséges bennem, hogy mennyire birkóznának meg az itteni nyomással/egoval.
Illetve Klopp az összes döntőjét elbukja rendre...
De ha nem lesz javulás nyárig, vagy a PSG elüt minket csúnyán, akkor váltani kell.
ZIDANE
- Süti
Igen, 3 selejtező meccsre gondoltam nyilván, mert nem látni egyébként is hogy mit tud abban a szerepkörben.
Viszont kíváncsi vagyok hogy te kire tudnád építeni a jövő Madridját, mert én még a piacon se tudnék sok jobb opcióra bökni. (No offense, tényleg érdekel)
Viszont kíváncsi vagyok hogy te kire tudnád építeni a jövő Madridját, mert én még a piacon se tudnék sok jobb opcióra bökni. (No offense, tényleg érdekel)
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Isco, mint a piramis csúcsa? Azért ez nagyon erős. A válogatottban mikor volt az? 3 meccsen egy selejtezősorozatban. Releváns minta.
A felsorolt edzők jók szakmailag, de Allegrinek is volt baja pl Bonuccival, szerintem Sarri is hamar konfliktusba kerülhetne az arcokkal, a két német meg...hát, nem tudom.
Nem illik.
- KAG
Igazából Allegrin kívül egyikkel se lenne bajom.Real Madrid president Florentino Perez has selected Germany boss Joachim Low as the frontrunner to succeed Zinedine Zidane, according to Mundo Deportivo.
Low's "methodology, personality and attitude" has convinced the Blancos chief, who is planning for 2018-19 after a disastrous season at the Santiago Bernabeu.
Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino, Maurizio Sarri and Jurgen Klopp are also on Perez's Real Madrid head coach shortlist.
Bár nálam nem Löw lenne a nr1.
ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg a MU, ha minden igaz. Nem baj, adjuk el Iscoval pakkba, de csak 100-ért, mert csere emberek. Itt van nekúnk Casemiro meg Bale, ők rendre bizonyítják, hogy kirobvanthatatlanok Iscoék nem.Realista24 írta:Kováért jön a Roma nagy erőkkel, csak szólok.
F**sz kivan amúgy basszus, bocs srácok a hangnemért de engem teljesen kicsinált ez a szezon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Carlonal elso eveben DM helyettese volt, a masodikban meg Bale aztan Luka serulese alatt baloldali kozeppalyas volt, szinte vonal szelsot jatszatott vele, emlekszem majd meg szakadt szerencsetlen ahogy bekellett jatszania az egesz baloldalt. Az Atletico elleni vesztes derbik megvannak, amikor ot inditgattak a szelen aztan senki nem segitett neki, mindenki rohant be kozepre?dzsi91 írta:
Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.
Beniteznel meg jobboldali tamadot, hogy talalta ezt ki? .
ZZ-nel is jatszott elso eveben szelso tamadot es belso kp-t is...legjobb meccseit tavaly a "B" csapattal jatszotta, az elulso harmas nem volt olyan passziv, tudta oket labdakkal tomni, es o is veszelyesebb volt a kapura, jobban feltudott erni. Az idei evben is csak azert jatszott mert Bale serult volt eddig. Azert ez pszihesen elegge haza vaghat egy jatekost.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kováért jön a Roma nagy erőkkel, csak szólok.M1Ö írta:Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.
Egyébként még mielőtt emiatt is Isco lesz a hibás, a cikk nem arról szól, hogy ő lépne, hanem hogy Zidane-nak nem kell, mert csalódott benne. Ami furcsa, mert miért pont benne? Miért pont őt venné elő? Mikor nem is kulcsjátékos nála, még akkor sem lenne, ha húzná a csapatot. Szerintem kamu. Legalábbis remélem, mert nálam így is rohamosan rombolja amit eddig felépített, ja még Isco is lép és Bale "túléli" akkor nem tom mit csinálok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco nem akar elmenni, itt akar nagy jatekossa valni, ha menni akart volna mar reg a city vagy mas sokat fizeto csapat tagja lenne.
Elafnank aztan keresnenk egy kepessegekben gyengebb es ketszer olyan draga jatekost.
Oke elfogult vagyok, egy percig sem tagadom, imad o m a jatekat, de amikor egy meccs utan az van h megint n passzol idoben stb, nezzetek meg ujra. Vagy nyom egy 1vX megoldast vagy marad a sablon hatra passz. Ugyan ugy ekezve van mindkettoert, elol ugyani nincs mozgas, nincsenek ertelmes beindulasok. Multkor a semmibol tekert Bale fele, ha 10 centin mulott h Bale megfejelje azt a labdat lehet sokat mondok. Az ilyen megoldasokra van szuksegunk
Elafnank aztan keresnenk egy kepessegekben gyengebb es ketszer olyan draga jatekost.
Oke elfogult vagyok, egy percig sem tagadom, imad o m a jatekat, de amikor egy meccs utan az van h megint n passzol idoben stb, nezzetek meg ujra. Vagy nyom egy 1vX megoldast vagy marad a sablon hatra passz. Ugyan ugy ekezve van mindkettoert, elol ugyani nincs mozgas, nincsenek ertelmes beindulasok. Multkor a semmibol tekert Bale fele, ha 10 centin mulott h Bale megfejelje azt a labdat lehet sokat mondok. Az ilyen megoldasokra van szuksegunk
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem fogjuk eladni Isco-t ez szinte biztos, ha viszont megtennénk, akkor próbálkoznék a City-PSG kettősnél egy játékoscsere plusz pénz biznisszel, máshogy szerintem onnan nem igazolsz, csak, ha adsz nekik egy hasonlóan értékes játékost, aki normális esetben mozdíthatatlan. Guardiola úgyis szeretné egy ideje, a PSG pedig megvált már Lucas-tól, Pastore meg Draxler se játszik eleget és léphetnek a nyáron. Szerintem Verratti meg Rabiot mellé szépen illene, ott belefér a hullámzó teljesítmény meg szórakoztathatja magát Neymar-ral, amit úgy szeret.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko