Realista24 írta:
Erre mondjak hogy nem biztos hogy a megfelelő csapatban van.
Bennem fel sem merülne az eladása. Tipikusan az a játékos akit le akarnánk igazolni ha nem a mienk lenne.
Biztos, hogy "nem megfelelő csapatban van", viszont a jövő Real Madridja lehetne a megfelelő csapat.
dzsi91 írta:
Isco mint a piramis csúcsa? jó játékos de egyáltalán nem az a kaliber akire egy csapatot kell építeni.CR az, meg szerintem már unalmas minden játékosunknál felhozni,hogy Cr elnyomta őket.Láthattuk hol voltunk/vagyunk amikor CR nem hozza a gólokat.Mindenkinek meg volt a lehetősége a keretből előlépni amikor Cr-nek nem ment vagy nem is játszott, senki sem tudta ezt megoldani 1-2 meccsnél tovább.
Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.
Én is megtartanám de ha menni akar mehet.
Nem azt hoztam fel, hogy CR lenyomta, hanem hogy egy CR-re kihegyezett, és arra tréningezett játékrendszer és társak nyilván nem ideálisak neki. Ezért is lehet, hogy CR hiányában nem rúgjuk a gólokat.
A futball nem olyan egyszerű játék, hogy ha kiveszed CR-t, beteszed Iscot, és nem hozza amit Ő, akkor nem is lehet rá építeni.
Az pedig a válogatottnál is látszik, hogy a megfelelő szisztémában világklasszis a pali. Úgyhogy nálam simán lehet a piramis csúcsa.