Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 12:43

KAG írta:Ők eddig egyszer sem kaptak huzamosan, heteken, hónapokon át tartó több meccses lehetőséget.
Kocacic 3 hónapig klasszis szintet hozott Casemiro helyén. Mi lett a vége? Casemiro felépül, pad. Ott megkapta az esélyt, önhibáján kívül került padra. Nacho hányszor pótolt már bárkit a védelemből mégsincs köze a gálacsapathoz. Isconak hány olyan periódusa volt, hogy villogott, aztán felépült valaki és padra vágták? Egy kezemen nem tudom megszámolni. Minden Barcás rajtunk röhögött, hogy a csúcsformában lévő Isco kimarad a Clásicoról, mert Bale éppen-éppen felépült. De ez csak egy példa ami bennem maradt, lehetne sorolni még.
KAG írta:Isco már többször berúgta azt a bizonyos ajtót a kezdőbe aztán rendre vissza is esett a teljesítménye, amikor bekerült.
Nyílván volt olyan is, hogy azért került ki, mert nem ment neki, de ő legalább le van ültetve ha szenved. De alapból az a jellemző, hogy nem is játszik, ha mindenki egészéges. Úgyhogy nem lehet ennyivel elintézni, hogy rendre vissza is esett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 8., csütörtök 12:36

Realista24 írta:
Erre mondjak hogy nem biztos hogy a megfelelő csapatban van.

Bennem fel sem merülne az eladása. Tipikusan az a játékos akit le akarnánk igazolni ha nem a mienk lenne.
Biztos, hogy "nem megfelelő csapatban van", viszont a jövő Real Madridja lehetne a megfelelő csapat.
dzsi91 írta:
Isco mint a piramis csúcsa? jó játékos de egyáltalán nem az a kaliber akire egy csapatot kell építeni.CR az, meg szerintem már unalmas minden játékosunknál felhozni,hogy Cr elnyomta őket.Láthattuk hol voltunk/vagyunk amikor CR nem hozza a gólokat.Mindenkinek meg volt a lehetősége a keretből előlépni amikor Cr-nek nem ment vagy nem is játszott, senki sem tudta ezt megoldani 1-2 meccsnél tovább.

Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.

Én is megtartanám de ha menni akar mehet.
Nem azt hoztam fel, hogy CR lenyomta, hanem hogy egy CR-re kihegyezett, és arra tréningezett játékrendszer és társak nyilván nem ideálisak neki. Ezért is lehet, hogy CR hiányában nem rúgjuk a gólokat.
A futball nem olyan egyszerű játék, hogy ha kiveszed CR-t, beteszed Iscot, és nem hozza amit Ő, akkor nem is lehet rá építeni.
Az pedig a válogatottnál is látszik, hogy a megfelelő szisztémában világklasszis a pali. Úgyhogy nálam simán lehet a piramis csúcsa.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 12:32

Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.
Ők eddig egyszer sem kaptak huzamosan, heteken, hónapokon át tartó több meccses lehetőséget.
Isco már többször berúgta azt a bizonyos ajtót a kezdőbe aztán rendre vissza is esett a teljesítménye, amikor bekerült.
Bale hosszabb sérülésénél szerintem Isco rendre kapta a perceket... legalábbis nekem ez remélik.

Mint írtam, én is megtartanám, nem adnám el és kedvelem a játékát.
De tényleg itt lenne az ideje tartósan letenni valamit az asztalra és nem csak néha-néha megvillantani a tehetségét, ami pár vagány YT videót kitesz.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 12:26

Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.

Egyébként még mielőtt emiatt is Isco lesz a hibás, a cikk nem arról szól, hogy ő lépne, hanem hogy Zidane-nak nem kell, mert csalódott benne. Ami furcsa, mert miért pont benne? Miért pont őt venné elő? Mikor nem is kulcsjátékos nála, még akkor sem lenne, ha húzná a csapatot. Szerintem kamu. Legalábbis remélem, mert nálam így is rohamosan rombolja amit eddig felépített, ja még Isco is lép és Bale "túléli" akkor nem tom mit csinálok...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 12:24

Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.

Ennyi a lényeg.
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 8., csütörtök 12:22

Süti írta:Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Isco mint a piramis csúcsa? jó játékos de egyáltalán nem az a kaliber akire egy csapatot kell építeni.CR az, meg szerintem már unalmas minden játékosunknál felhozni,hogy Cr elnyomta őket.Láthattuk hol voltunk/vagyunk amikor CR nem hozza a gólokat.Mindenkinek meg volt a lehetősége a keretből előlépni amikor Cr-nek nem ment vagy nem is játszott, senki sem tudta ezt megoldani 1-2 meccsnél tovább.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 12:19

Süti írta:Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Erre mondjak hogy nem biztos hogy a megfelelő csapatban van.

Bennem fel sem merülne az eladása. Tipikusan az a játékos akit le akarnánk igazolni ha nem a mienk lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 8., csütörtök 12:17

Persze ez egyertelmunek tunnik, hogy ranezunk es azt latjuk, hogy sokadik edzonel nem alapember, de ez olyan kb mintha egy jatekost csak statok alapjan itelnenk meg. Szamitanak a korulmenyek is, carlonal(akkor az elejen sokaig meg jogosan) a bbc volt az alap, zz nel meg plane, akkor is ha 5 meccsig nem lonnek golt. Es akkor meg ott van casemiro is, aki a legkisebb spanyol csapat ellen is vegigtolja a 90 percet. Megertem azokat, akik iscotol tobbet vartak, melyen en is tobbet remeltem, de o a valogatott nagy vezere lehet, spanyolban mindenki imadja a jatekat, ha egy ilyen jatekost hagyunk eltekozolni, akkor az nagy hiba lesz. Persze ramondhatjuk, hogy aki menni akar menjen, de ebben Zz eleg nagy ludas lenne a galakezdojevel, ahogy kovanal is, mert o is mashol a barmelyik csapat (egyik)huzoembere lenne, egesz biztosan. Itt meg semmibe van veve kb

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 8., csütörtök 12:15

Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 8., csütörtök 12:12

Hat nem rudom, de ZZ szerelmes par jatekosunkba es azok lehetnek barmilyen szar formaban akkor is kezdeni fognak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 8., csütörtök 12:07

KAG írta:Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.

Én úgy gondolom, hogyha menni akar, mehet.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.
pluszegy.Amikor valaki az isten tudja hanyadik edzőnél sem tud megmaradni a kezdőben ott azért már el kéne gondolkozni,hogy nem a világ esküdött össze ellene.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 11:16

Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.

Én úgy gondolom, hogyha menni akar, mehet.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.

Hazardal való hasonlítást annyira nem tudom értelmezni.
Őt inkább Asensioval lehetne, mivel mindketten inkább a szélen élnek, míg Isco inkább középen mozog.
Szerintem, ha Hazard érkezne se Iscot venné ki a kezdőből, hanem Balet vagy Asensiot.
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 8., csütörtök 9:27

ziro4vr írta:
Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

Az amúgy kemény, hogy Asensio van ott 4-nek és mondjuk nem Hazard.
Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem. :lol:

Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
Mondjuk szerintem a gyereket nyomatni kéne orrba szájba és leginkább Reushoz tudom hasonlítani. Marco-Marco. :mrgreen: Nem tűnnek kiemelkedőnek mégis nagyon jó játékosok (lehetnének).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 8., csütörtök 9:17

Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem. :lol:

Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 8., csütörtök 7:09

ziro4vr írta:Asensiot azt hittem már a Gilette lefoglalta reklámarcnak.
ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 7., szerda 21:52

Asensiot azt hittem már a Gilette lefoglalta reklámarcnak.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 7., szerda 21:41

H.E.H.E. írta:barátom ebben fogja nyomni, nyilván CR7 id-val.
20 éves A cipő.

1998
2018

https://www.youtube.com/watch?v=CYThr8Dot-o
innentől tehát számomra egyértelmű, hogy a béellt mi nyerjük.

idén is. :zoldsalas: :sziv: :box:
zokni nélkül sokkal jobb tesó
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. február 7., szerda 21:40

Realista24 írta:Az volt már, hogy ZZ ha marad el akarja adni Iscót?
ha igaz, meg fogjuk bánni később...
a BBC-t el kéne már felejteni, és akkor lenne hely Isconak is

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 7., szerda 21:18

barátom ebben fogja nyomni, nyilván CR7 id-val.
20 éves A cipő.

1998
2018

https://www.youtube.com/watch?v=CYThr8Dot-o
innentől tehát számomra egyértelmű, hogy a béellt mi nyerjük.

idén is. :zoldsalas: :sziv: :box:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. február 7., szerda 21:07

numberone1 írta:Remelem en is, h csak kacsa. Jelenleg Isco a Real Madrid egyik legnagyobb erteke.
Isco kore lehetne epiteni egy csapatot, de ahhoz ahogy RaulCF is irta gyorsabb es tobbet mozgo emberek kellenenek es egy jobb vkp aki jobban tehermentesiteni tudna a tobbi kozeppalyast.
Én is remélem hogy kacsa bár simán el tudom képzelni hogy kezdi unni a banánt. Azért sok elit csapatban stabil kezdő lenne itt meg rendre jegelve van a komolyabb ellenfelek ellen. Fáj ezt mondani de én nem haragudnék rá ha lépne. Zizura annál inkább. Sirunk hogy nagyon nehéz klasszis játékost igazolni mert egyre kevesebb van és van jó pár tehetős csapat akik szórják a zsét. Modric hamarosan kifut és akkor mi lesz? Ha Isco lép és sanszos hogy Kovacic is (sőt lehet még hamarabb) akkor mit kezdünk a kp-val? Ideje lenne szerkezetet váltani mert ez a 4-3-3 ezzel a BBC-vel zsákutca. Én Iscot nem a szélen képzelem el mert ahhoz nincs elég sebessége hanem egy tkp pozicióba a csatár(ok) mögött. Akár még úgy is lehetne neki helyet találni ha jön Hazard. Vannak hiányosságai de azért még mindig nagy potenciál van benne. Az hogy most gyengébben muzsikál tény de ki az aki jó formában van? Senki. Neki egy új szerkezet és pár arc kellene elől akikkel össze tud játszani és ismét hozná azt amit várunk tőle.

Vissza: