Egyéb bajnokságok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Egyéb bajnokságok
Ingyen nagy fogás, de a többire meg mindent is eltudnak költeni, nekik az is mind1 lett volna ha 100 millióba kerül. Az a bajom, hogy tényleg erősek lesznek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aha, nekem ez nem volt meg hogy lejárt a szerződése.CS0ki írta: Lejárt a szerződése, vagy most mi a kérdés? Raiolanak nyilván tejelni kellett nem keveset. De amugy nyilván jo igazolás, ki kellett használni a helyzetet, ahogy nekünk courtois esetében. Keylor megszivta ujra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ő már a "múltkor" elköszönt...
Ideje a levegőben lógott a dolog.
Valamelyik topicban, lehet olaszban már volt téma. nem emlékszem már
szrk
Persze, jó vétel. Hakimi is játszott már a barátságos meccsen a PSG színeiben. nyertek is asszem a Le Mans ellen
Ideje a levegőben lógott a dolog.
Valamelyik topicban, lehet olaszban már volt téma. nem emlékszem már
szrk
Persze, jó vétel. Hakimi is játszott már a barátságos meccsen a PSG színeiben. nyertek is asszem a Le Mans ellen
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ___Samy___
Jah, hogy lejart. En azt hittem van meg neki vissza egy par ev.
Hat ingyen kegyetlen nagy fogas.
Hat ingyen kegyetlen nagy fogas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Lejárt a szerződése, vagy most mi a kérdés? Raiolanak nyilván tejelni kellett nem keveset. De amugy nyilván jo igazolás, ki kellett használni a helyzetet, ahogy nekünk courtois esetében. Keylor megszivta ujra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem tudom. Írták a statjait és a végére hogy nem rossz igazolás ingyen.___Samy___ írta: Ingyen? Azt meg hogy?
Keylor szerrncsetlen, megszivta megint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ingyen? Azt meg hogy?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Donnarumma hivatalosan is a PSG játékosa.
Ingyen érkezett...vagyis, átigazolási díjat nem fizettek érte.
Kemény.
Ingyen érkezett...vagyis, átigazolási díjat nem fizettek érte.
Kemény.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ugye csak költői kérdés...Anthony írta: A PSG most Pogbát akarja.
Hogy a tökömbe engedhetnek meg ennyi játékost, ekkora fizetéseket maguknak? A végén még Messit is leigazolják, ha a Barca csődbe megy.
Ez nevetséges, a galaktikus Real kutya fasza ez mellett..
Biztos vagyok benne, hogy minden (is) meg van oldva okosba, és mivel tulajcsávónak/családjának/fajtájának zsebében az uefa-nak csúfolt pióca társaság, nem feszegetik..
Sötét szobában, háttal állva a papírmunkának gondolom rendben lévőnek is tűnik minden..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A PSG most Pogbát akarja.
Hogy a tökömbe engedhetnek meg ennyi játékost, ekkora fizetéseket maguknak? A végén még Messit is leigazolják, ha a Barca csődbe megy.
Én ezt értem, de jelenleg nem tudom, hogy mennyire helytálló ezzel példálózni, amikor a Milan egyik, ha nem legjobb játékosa volt idén.h3x0r írta:Mindkét játékos jól támad, mélységből nagyon jól használható a sebességük, viszont abból a pár Milan meccsből, amit láttam, nekem az jött le, hogy ő védekezésben kevés.Kerlon írta:
Mi az, hogy pont mint THeo Hernandez? Egész évben 4 védős rendszerben játszott a balon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Mindkét játékos jól támad, mélységből nagyon jól használható a sebességük, viszont abból a pár Milan meccsből, amit láttam, nekem az jött le, hogy ő védekezésben kevés.Kerlon írta:Mi az, hogy pont mint THeo Hernandez? Egész évben 4 védős rendszerben játszott a balon.h3x0r írta: En csak azt nem ertem, hogy Hakimi miert kellett nekik. A PSG 4-3-3-jahoz jobbhatvednek vedekezesben keves (pont mint Theo Hernandez). Vagy ok is atallnak 3 vedore?
Mi az, hogy pont mint THeo Hernandez? Egész évben 4 védős rendszerben játszott a balon.h3x0r írta: En csak azt nem ertem, hogy Hakimi miert kellett nekik. A PSG 4-3-3-jahoz jobbhatvednek vedekezesben keves (pont mint Theo Hernandez). Vagy ok is atallnak 3 vedore?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Gondolom ott is 3-5-2 lesz.
--------------------Donnarumma------------------------
------Marquinhos-----Ramos-----Kimpembe----------
Hakimi--------------------------------------------Kurzawa
-------------Wijnaldum---Verratti-------------------------
---------------------Di Maria----------------------------------
--------Neymar-------------------------MBappe--------------
Valami ilyesmit vizionálok így elsőre. De ugye ottvan Draxler, Rafinha, Sarabia, Icardi.....elég sok variációs lehetősége van Pochettinonak.
--------------------Donnarumma------------------------
------Marquinhos-----Ramos-----Kimpembe----------
Hakimi--------------------------------------------Kurzawa
-------------Wijnaldum---Verratti-------------------------
---------------------Di Maria----------------------------------
--------Neymar-------------------------MBappe--------------
Valami ilyesmit vizionálok így elsőre. De ugye ottvan Draxler, Rafinha, Sarabia, Icardi.....elég sok variációs lehetősége van Pochettinonak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
En csak azt nem ertem, hogy Hakimi miert kellett nekik. A PSG 4-3-3-jahoz jobbhatvednek vedekezesben keves (pont mint Theo Hernandez). Vagy ok is atallnak 3 vedore?
- ateeemadrid
Amúgy nem értem miért nem próbálnak kicsit fellépni ezek ellen a klubok, és ne gyertek a szuperliggel, mert ezek a mocskos csapatok elsőként voltak meghívva.Ja és mocskos UEFA, köszi hogy tönkrevágtátok ezt a sportot.
Mindenesetre a psg kerete fasza lesz, a játékosok még eskü szimpik is lennének.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Legjobb szárnyvédő momentán. Támadásban tuti.Sierra írta: 60 milla. Ugy hogy hozott egy jo szezont.
Regen egy aranylabdasert fizettek ennyit.
60 milla. Ugy hogy hozott egy jo szezont.
- BlancoMark
A francia bajnokság színvonala mindig is probléma lesz, vehetnek akármilyen kezdőt.Faust írta: Idén sem gyengülnek, brutális. Kibaszott arabok. Ha kiraknák Neymart és lenne egy rendes edzőjük, sima BL alapanyag.
Ja és mocskos UEFA, köszi hogy tönkrevágtátok ezt a sportot.
Idén sem gyengülnek, brutális. Kibaszott arabok. Ha kiraknák Neymart és lenne egy rendes edzőjük, sima BL alapanyag.