Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 12:35

A bajnokság első felébe lévő játékunk miatt vagyunk most ott a tűz közelben. Tudtommal azt is bele kell számítani, nem csak azt mikor ti nyertek zsinórba meccseket és utána azt mondjátok hogy emiatt jobban megérdemlitek mint mi.
Nem ezt mondtam tegnap én is? :roll:
A szerencsének is köszönhetően, de ha szerencséről beszélünk akkor nektek is kijárt belőle Dortmundba.
Emellett ne keverjük a szezont a fazonnal, bajnokságról beszéltünk eddig is!

Az a büdös nagy helyzet, hogy Nektek idén is abból (minden létező formájában :shifty: ) volt a legtöbb és nem másból...
És úgy ne akarjatok bajnokságot nyerni ha egymás elleni megszerezhető 12 pontból csak 1-et szereztek, mi közbe ebbe mi állunk a legjobban. Akkor hogy is van ez? Miért nem érdemlitek meg ti jobban, mi meg egyáltalán nem
Ehhez 2 dolog; először is mi ugye azt mondjuk, hogy pontosan emiatt + a kiélezett helyzetekben rendre elpuskázott lehetőségeink miatt amúgy sem érdemelnénk meg; másodszor milyen érdekes, hogy ha a fenti mutatókban mi állunk jobban akkor a pontok számítanak, ha meg a pontokban, akkor ez az a mutató, amire a melleteket veritek, persze, hogy a Liga futottjai ellen ti buktáztatok szégyenszemre a legtöbbet most nem számít.

Az AtMa, Real nagyrészt egymás buktáinak és az utolsó hétig mutatott teljesítményének, eltökéltségének köszönheti, hogy ott van ahol; ehhez képest a Barca ezt az esélyt erősen megkérdőjelezhető módon köszönheti tisztán, kizárólag magának és a riválisoknak, de ami nyilvánvaló és egészen biztos, hogy a lelkesedésüknek a legkevésbé! :roll: Ha ezt valaki nem érti, nem akarja látni, nem tudok mit csinálni!

Ez persze a tényeken nem változtat és a lényeg számotokra, hogy végül is ott vagytok a tűz közelében, de ha van igazság a földön, akkor ennél tovább idén már nem is juttok a fentiek alapján!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 9., péntek 12:14

Egy bajnoki győzelmet soha nem kell megmagyarázni, akárki is nyeri...azt tudom, hogy mi egyáltalán nem érdemeltük meg, volt elég sansz rá, egyszer sem éltünk vele, innentől kezdve így magunkra vessünk...mondjuk én továbbra is úgy gondolom, hogy a bajnokságot az Atletico Madrid érdemli meg a legjobban, de a Barca fogja megnyerni...

adam1519
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Abidal, Gerrard
Kedvenc csapatod: Fc Barcelona

HozzászólásSzerző: adam1519 » 2014. május 9., péntek 12:03

Miért mondjátok azt, hogy nem érdemelnénk meg a bajnokságot? 38 fordulóból áll és az nyeri aki a legtöbb pontot szerzi, ez nem egy döntő ami egy meccsen dől el és lehet szerencséd is, hanem 38 forduló!! Itt ha valaki nem érdemelné meg akkor a 37-ik fordulóba már nem lenne esélye megnyerni. A bajnokság első felébe lévő játékunk miatt vagyunk most ott a tűz közelben. Tudtommal azt is bele kell számítani, nem csak azt mikor ti nyertek zsinórba meccseket és utána azt mondjátok hogy emiatt jobban megérdemlitek mint mi. És úgy ne akarjatok bajnokságot nyerni ha egymás elleni megszerezhető 12 pontból csak 1-et szereztek, mi közbe ebbe mi állunk a legjobban. Akkor hogy is van ez? Miért nem érdemlitek meg ti jobban, mi meg egyáltalán nem? Aláírom hogy az utóbbi meccseken hitehagyott volt a csapat, de behúzták így is. A szerencsének is köszönhetően, de ha szerencséről beszélünk akkor nektek is kijárt belőle Dortmundba. Ennek köszönhetően vagytok ott a döntőbe és mi is ennek köszönhetjük hogy versenybe vagyunk a bajnoki címért. Nektek kijárhat szerencse nekünk nem? Ha nyerni akarsz az is kell.

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. május 9., péntek 12:02

dzsi91 írta:
Nincs mirol beszelni, rogzitett szitubol szerzett gol nem er, csak ha Messi lovi. Nem vezettunk tamadast 5 meccse, AntiFociRuleZ!! :hmmm:

Amikor azt hinne az ember ,hogy nem ennel lejjeb mar nincs mindig jon egy mini Hegyi Ivan.Tehat a Barca nem oltari makkal kapta meg az eselyt a bajnoki cimre, ok vegig kuzdottek erte, nem adtak fel mar vagy 10szer...
Pont az ehhez hasonló hozzászólásokra kívántam reagálni. Egy szóval sem mondtam hogy mi érdemelnénk a bajnokságot, mindössze annyit mondtam, hogy mi is annyira érdemeljünk mint ti, és akkor említést sem tettem az Atleticoról.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 11:50

Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli.
Nézd ez vitathatatlan, hogy akié a legtöbb pont az a bajnok (ergo megérdemli); nekem csak az nem tetszik, hogy arról valahol egyikőtök sem beszél, sőt mélyen hallgat és szépen elsiklik afelett, hogy ezek közül a "megérdemelt" pontok (és így jogos bajnokságból) közül végül is mennyi született volna igazából és jogosan bizonyos körülmények és nem kicsit kétes döntések nélkül (és ennek fényében, hol lennétek most (?), ja hogy sehol)? :hmmm: Mert az van, hogy ebből valahogy messze megint Katalóniában volt kirívóan a legtöbb miközben a 2 másik bajnokaspiráns ebből a szempontból idén is kifutófiú, sőt. :coffee:

RealMadrid

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. május 9., péntek 11:36

lesliejr írta:Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli. Más kérdés, hogy a Barca idén szétesett volt az előző évekhez képest, de ha megvan a két utolsó meccs, akkor a közvetlen riválisok ellen nem buktunk egy meccset se. Ezek után azt írni, hogy a Barca nem érdemel semmit se....
...amúgy könnyen elképzelhető, hogy már az Elche ellen bukunk és akkor sorfal lesz odahaza...
Szerintem is hülyeség. 38 meccs után mindenki megérdemli. Az más kérdés,hogy hogy nézett ki a tabella a végén,ki hányadik esélyt "kapja". Ha a barca most behúzza,akkor nem azt mondom,hogy nem érdemli meg,hanem azt,hogy ez a Real és az Atletico szégyene. Mert az Atleticonak nagy volt az előny és még most is van belőle,a Real pedig nem szórakozhatja így el.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. május 9., péntek 11:33

Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli. Más kérdés, hogy a Barca idén szétesett volt az előző évekhez képest, de ha megvan a két utolsó meccs, akkor a közvetlen riválisok ellen nem buktunk egy meccset se. Ezek után azt írni, hogy a Barca nem érdemel semmit se....
...amúgy könnyen elképzelhető, hogy már az Elche ellen bukunk és akkor sorfal lesz odahaza...

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 11:20

Ez 7 meccs, ebből kettő olyan, hogy azt lehet mondani nem tettünk meg érte semmit,és behúztuk
Már az a 2 meccs is pont elég lett volna ahhoz, hogy most ne kelljen itt erőlködnötök, bizonygatnotok semmit az ég egy adta a világon, de hagyjuk is --> húzzátok csak be, rászolgáltatok :agree: , la. talán a mi laza srácaink is elszégyellik végre magukat és 3 egymást követő évben tán csak nem töketlenkedik el újra és nem lépnek kis milliomodjára is ugyanabba a folyóba. :fpalm: :coffee:

RealMadrid

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 9., péntek 11:17

RealRaúl77 írta:Akkor úgy fogalmazok, hogy az Atletico jobban megérdemli. Ezt akartam én kifejezni.

Ezzel egyet értek, szerintem is ők érdemlik meg leginkább.
De az,hogy mi egyáltalán nem érdemeljük meg, vagy ha rátok mondják,hogy nem érdemelnétek meg, ezeket nem tartom igazságosnak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 9., péntek 11:16

Akkor úgy fogalmazok, hogy az Atletico jobban megérdemli. Ezt akartam én kifejezni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 9., péntek 11:11

Még nem nyertünk semmit. Csak nem vagyunk annyira rossz pozícióban.
Miért ne érdemelnénk meg? Villareal elleni kabarémeccsen kívül nem volt más meccs, ahol úgy nyertünk,hogy semmit sem csináltunk,csak lézengtünk.
Klasszikus óta:
Barca-Celta 3-0
Espanyol-Barca 0-1 (ez annak mondható, X lett volna igazságos)
Barca-Betis 3-1
Granada-Barca 1-0 (lézengtünk,ki is kaptunk)
Barca-Bilbao 2-1 (rangadó volt,behúztuk, itt volt akarás rendesen)
Villareal-Barca 2-3 (na itt semmit sem érdemeltünk)
Barca-Getafe 2-2 (lézengés, 90+ percben meg is szívtuk.

Ez 7 meccs, ebből kettő olyan, hogy azt lehet mondani nem tettünk meg érte semmit,és behúztuk, elég távol áll attól,hogy egy meccsen se érdemeltünk semmit, meg hogy a real elleni meccs óta semmit nem csinálunk,stb., két meccsen meg meg is szívtuk a lazsálást. Hol van ez attól,hogy folyamatosan csak szerencse,meg stb miatt nyerünk?
Bilbao meccs csak 2-1,de ott volt egyedül ezeken a meccseken jó foci, rengeteg helyzet, simán megérdemeltük ott a 3 pontot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 9., péntek 11:11

dzsi91 írta:
Mindig Madridom-rol kukazza ossze a sport tv az infokat a meccseink elott, egy Hegyi Ivan generatorral odacsaphatnank neki(K), biztos tudomast szerezne rola. :D

Lehetnenek benne Olyan sablon szovegei mint:
-Pepe-t ki kellett volna allitani
-Nalam Lionel Messi Nagyobb futballista mint Cristiano
-A Barszelonat csak a barszeloona verheti meg stb... :Đ
:lol: :lol: :lol:
Nem rossz ötlet. :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 11:05

RealRaúl77 írta:
dzsi91 írta:Hegyi Ivan
Kicsit off lesz. Nagyon régen láttam szeretett médiasztárunk, most hétvégén volt hozzá szerencsém, hogy hónapok után újra megcsodálhassam.
Mit keres ez ott? Hogy nyomhatja évekig az antirealos teljesen elferdített, teljesen sztereotip, lenéző szövegeit? én nem értem.. Fizikai fájdalom volt nézni, hogy az ember ott szenved, nem mer a kamerában nézni, mert ő maga is tudja, hogy az arcáról sül le a bőr, ami okádék a száján kijön. Akkor még 1-0ra mentünk ugye, és azt hittem belehal a tudatba, annyira szinte már agonizált ott. Aztán nyomta a szövegeit, hogy szar csapat vagyunk, szart játszunk, meg sem érdemeljük, hogy az elitben legyünk, mert mi vagyunk maga az antikrisztus...
Lehet, hogy csak azért volt ilyen megrázó élmény, mert több mint fél éve nem néztem tv-ben meccset, de újra le kellett döbbennem, hogy hova jutott ez az egész..
Megnézném mit nyom le, ha egyik meccsén a Barca 1-0ra megy szünetben egy makk góllal, úgy hogy közük nincs a meccshez.

Szánalom.

Mindig Madridom-rol kukazza ossze a sport tv az infokat a meccseink elott, egy Hegyi Ivan generatorral odacsaphatnank neki(K), biztos tudomast szerezne rola. :D

Lehetnenek benne Olyan sablon szovegei mint:
-Pepe-t ki kellett volna allitani
-Nalam Lionel Messi Nagyobb futballista mint Cristiano
-A Barszelonat csak a barszeloona verheti meg stb... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 9., péntek 10:44

dzsi91 írta:Hegyi Ivan
Kicsit off lesz. Nagyon régen láttam szeretett médiasztárunk, most hétvégén volt hozzá szerencsém, hogy hónapok után újra megcsodálhassam.
Mit keres ez ott? Hogy nyomhatja évekig az antirealos teljesen elferdített, teljesen sztereotip, lenéző szövegeit? én nem értem.. Fizikai fájdalom volt nézni, hogy az ember ott szenved, nem mer a kamerában nézni, mert ő maga is tudja, hogy az arcáról sül le a bőr, ami okádék a száján kijön. Akkor még 1-0ra mentünk ugye, és azt hittem belehal a tudatba, annyira szinte már agonizált ott. Aztán nyomta a szövegeit, hogy szar csapat vagyunk, szart játszunk, meg sem érdemeljük, hogy az elitben legyünk, mert mi vagyunk maga az antikrisztus...
Lehet, hogy csak azért volt ilyen megrázó élmény, mert több mint fél éve nem néztem tv-ben meccset, de újra le kellett döbbennem, hogy hova jutott ez az egész..
Megnézném mit nyom le, ha egyik meccsén a Barca 1-0ra megy szünetben egy makk góllal, úgy hogy közük nincs a meccshez.

Szánalom.

Egyébként felesleges bármiről is vitázni. Atletico érdemli a bajnokságot, és ezen az sem változtatna, ha esetleg az elmúlt két meccset megnyertük volna. Mi a BL-t ez egyértelmű. A kupát is teljesen megérdemeltük. Ebben a két sorozatban olyat nyújtottunk, hogy le a kalappal. Bajnokság más kérdés, nem érdemelnénk meg, de nem is fogjuk megnyerni.
Barca meg nem érdemel semmit idén.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 10:34

Szerk.

Nekem csak egy kérdésem lenne, az AtMa hozta a legkiegyensúlyozottabb szezont egész évben (szerintem ez vitán felül áll), mi egy teljesen új koncepcióban mínusz 5-6-ról csinálunk + 4-et (közel 31 meccses veretlenségi szériával), aztán jött az a bizonyos Clásico (ami ......, de inkább ne menjünk bele), amit így vagy úgy, de behúztatok, viszont - meg egy jó ideje már előtte is - onnantól kezdve is csak lézengtek a játékosaitok a pályán és inkább volt az embernek az érzése látva a pofikat, hogy "csak lenne már vége ennek a sz@rnak", mintsem, hogy valóban bajnokságot akarnának nyerni (tizi, öngól kombók meg még sorolhatnánk), az AtMa elleni BL bukta után meg no comment, szóval kérdezem én, hogy Ti igazából mit is kapartatok ki magatoknak igazán???
a Real az utóbbi 5 meccsen többnyire rögzített szituációkból volt eredményes. Képtelenek voltak egy normálisan felépített támadást góllal zárni.
De mint az az előbb már említettem és céloztam, mi azokat is egytől egyig magunk köszönhetjük, megdolgoztak a fiúk értük, Alvesék (szigorúan 1-2 játékost leszámítva) miért dolgoztak, tettek úgy igazán az elmúlt bő másfél hónapban (de kis túlzással visszamehetnék egészen a Clásico utáni helyzetig)???

RealMadrid

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 10:28

madridronie írta:
A Barcelona pont annyira érdemli meg a bajnoki címet mint a Real.
Tehát akkor nincs probléma, e szerint akkor úgy érzitek Ti sem érdemlitek meg :smile: (már ez is valami :shifty: ). :agree:
Nincs mirol beszelni, rogzitett szitubol szerzett gol nem er, csak ha Messi lovi. Nem vezettunk tamadast 5 meccse, AntiFociRuleZ!! :hmmm:

Amikor azt hinne az ember ,hogy nem ennel lejjeb mar nincs mindig jon egy mini Hegyi Ivan.Tehat a Barca nem oltari makkal kapta meg az eselyt a bajnoki cimre, ok vegig kuzdottek erte, nem adtak fel mar vagy 10szer...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 10:09

A Barcelona pont annyira érdemli meg a bajnoki címet mint a Real.
Tehát akkor nincs probléma, e szerint akkor úgy érzitek Ti sem érdemlitek meg :smile: (már ez is valami :shifty: ). :agree:

RealMadrid

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. május 9., péntek 9:47

A Barcelona pont annyira érdemli meg a bajnoki címet mint a Real. Ha már azzal jöttök, hogy a Barca mekkora nulla az utóbbi 1 hónapban, akkor azért azt is megemlíthetnénk, hogy a Real az utóbbi 5 meccsen többnyire rögzített szituációkból volt eredményes. Képtelenek voltak egy normálisan felépített támadást góllal zárni. Légyszíves ne gyertek a "mi nem vagyunk a barsza akik csak 2 méterről mernek lőni, gólt szereznivel".

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 9., péntek 8:51

A Barca NEM érdemli meg a bajnoki címet ez tény.
De mi kurvára megérdemeljük,hogy a Barca legyen a bajnok, mert kb 5ször volt meccslabdánk és nem éltünk vele.
valaghogy én is így gondolom. de mindegy, már belenyugodtam. a bajnokság most már nem a mi dolgunk. majd ők ketten lejátsszák, és lesz ami lesz. nekünk az utolsó 90 percre kell koncentrálnunk 110%-osan, mert ha mi azt hozzuk, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy ki lett a spanyol bajnok.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 9., péntek 3:04

ja, összességében igen, megérdemeltnek tartom, hogy ilyen szoros befutó van, mert a szezon 10 hónap, van benne ősz is, egymás elleni meccsek, meg minden.
és ha en bloc nézzük, nem volt nagy különbség a csapatok összteljesítménye között, nem véletlen ez a kiélezett, szoros befutó.
ha egyet ki kellene emelni, aki a legjobban megérdemli, az atletico lenne az a gyengébb keret miatt, de ha tényleg az egész szezont értékeljük, akkor nem voltak érdemi különbségek a 3 aspiráns között, mindegyiknél lehet mondani, hogy miért érdemelné meg, és miért nem.

Vissza: