Egy interes oldalon ezt úgy értelmezik hogy a nőjével ment össze. Wanda a nevét megváltoztatta instán is már elvileg, nem használja tovább az Icardit."Being able to say goodbye is to grow"
Felkészül Maxi Lopez.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 29., hétfő 22:58
Egy interes oldalon ezt úgy értelmezik hogy a nőjével ment össze. Wanda a nevét megváltoztatta instán is már elvileg, nem használja tovább az Icardit."Being able to say goodbye is to grow"
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 29., hétfő 22:40
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy 106 misi + Kova kölcsönbe...bár én nagyon nem örülnék neki még így sem. Akkor sokkal inkább Ceballost kellene kölibe adni nekik. A végén tényleg az lesz hogy az igazán tehetséges Isco+Kova duót elüldözi Zizu és megtartjuk az (eddig) flop AsenssiotBBeno írta:ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
"Being able to say goodbye is to grow"
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 22:31
donor írta:Nem értem ezt a ZZ sem adná kijelentést. Egyértelműen kispadmelegítő szerepet szán neki.lestat írta: Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 21:59
miVida írta:Bocsi az angol linket de ha valaki megtalálja a magyar megfelelőt akkor hajrá
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... hare=other
E hír szerint a Real elveszítette a Bernabeu átnevezés jogát meg tököm tudja, nem olvastam el mindent na de lényeg h és emiatt 400m€ veszítettünk tehát el kell adni BBC-t
Big joke, hatalmas vicc. Ugye?Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 29., hétfő 21:58
Nem értem ezt a ZZ sem adná kijelentést. Egyértelműen kispadmelegítő szerepet szán neki.lestat írta: Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 21:56
BBeno írta:ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
"Being able to say goodbye is to grow"
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 29., hétfő 21:48
ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 29., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 29., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 29., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 29., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. január 29., hétfő 11:46
Erős gyanúm van nekem is, mint hogy nem csak Isco fogja megunni a galekezdot és Zidane ragaszkodását, hanem Kova is. Három éve b*ssza a padot, mindig mindenki azt mondja h majd jövőre elkezdjük beépíteni, csak 24 évesen mi a francra várjon még? Kvalitásait meg a tehetségét nézve, azért ennél jóval több szerepet kapna bárhol. Sőt marha sok helyen betonkezdo is lenne, ő is meg Isco is. És ha ők lépnek, az nagyon csúnyán Zidane lelkén fog száradni..nzooli93 írta:persze,de ZZ-nél ez eddig se számított..nagyon úgy nézki ,hogy amíg ő itt van addig a bbc pályán lesz mindentől függetlenül, aztán nyárig ezt simán megunhatja isco..ha meg zz marad ,akkor meg plánewZoLee7 írta:Erosen ketlem,.hogy a tamado harmasunk hosszutavon egyben marad. Kijon nekik egy jo meccs, aztan harom rossz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 29., hétfő 11:29
persze,de ZZ-nél ez eddig se számított..nagyon úgy nézki ,hogy amíg ő itt van addig a bbc pályán lesz mindentől függetlenül, aztán nyárig ezt simán megunhatja isco..ha meg zz marad ,akkor meg plánewZoLee7 írta:Erosen ketlem,.hogy a tamado harmasunk hosszutavon egyben marad. Kijon nekik egy jo meccs, aztan harom rossz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 29., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 29., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 29., hétfő 6:40
HozzászólásSzerző: Nincs » 2018. január 28., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 28., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 26., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 26., péntek 19:42
Azert a tavalyi tavaszunkat vagy az Ancelotti fele 2014-es oszt nem cserelnem el erre a jatekra De egyebkent a 11-12-es csapatot es a jatekat en is nagyon szerettem. Ha ott Khedira helyett egy Modric van, akkor azert kemenyebb butitas ment volna.Solari írta:nem tudom volt e de ma van a jó öreg Mourinho születésnapja.
Ennek örömére meg is néztem egy két videót. https://www.youtube.com/watch?v=Uf0tVCs2xFQ
Az utolsó támadás az ajax ellen az valami isten volt. Néha hiányzik az a fajta játék főleg a tavaszi forma mikor Di maria és Özil még focizott is.
Az a fajta játék hiányzik számomra sokszor. Főleg a 11-12es szezon. Azóta reménykedek minden évben hogy végre megint legyen egy olyan.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem