David Alaba - 4
Re: David Alaba
O egyebkent ZZ keresere erkezett, vagy csak ugy? Mindket eset eleg mokas jelen allas szerint.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Üdv nálunk, remélem akar még feljebb jutni és küzdeni fog minden meccsen a helyéért.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Piaci díj nincs, de cserébe zsíros az átutalás
Ez egyébként a kutyát nem fogja érdekelni, ha megfelelő szintet produkál. Remélem nem levezetni jött.
Szerintem nem rá fogjuk építeni a kezdőt, bár az új edzővel még ez is elképzelhető, miért is ne... több poszton is fel fog tűnni, mind a kezdőt illetően, mind pedig padról beszállva.
Frankó jolly joker lehet
Pár éve nagyobbat szólt volna, (mondjuk Mendy helyett), de most is minőségi játékos és remélem profitálunk a játékából.
Ez egyébként a kutyát nem fogja érdekelni, ha megfelelő szintet produkál. Remélem nem levezetni jött.
Szerintem nem rá fogjuk építeni a kezdőt, bár az új edzővel még ez is elképzelhető, miért is ne... több poszton is fel fog tűnni, mind a kezdőt illetően, mind pedig padról beszállva.
Frankó jolly joker lehet
Pár éve nagyobbat szólt volna, (mondjuk Mendy helyett), de most is minőségi játékos és remélem profitálunk a játékából.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A posztjára kíváncsi leszek de gondolom több poszton is használjuk majd. Üdv nálunk, szerintem jó igazolás lesz. Fizetés, bónusz és társai engem nem érdekelnek, nem én fizetem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sok sikert, remeljuk hasonlo igazolas lesz, mint amilyen Kroos volt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
David Alaba - 4
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema