Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Reggie nagy volt benne.
Egesz jok a visszaterok iden. Bad Boys es Axel Foley is rendben volt.
Egesz jok a visszaterok iden. Bad Boys es Axel Foley is rendben volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az egeszben az a 2 perc volt valamire valo, ahogy reggie igábatette a házban a rosszarcokat, amugy ez is imdb 4.2Remy írta: BAD BOYS 4: A srácok végre visszatértek! Pörgős, poénos, jó a sztori, jók a karakterek, és ami a legfontosabb, ÚJRA MENŐ A SMITH - LAWRENCE PÁROS!
A szériához képest gyenge harmadik rész után ez egy elég komoly szintlépés volt, pedig nem sok pénzt tettem volna rá, hogy valaha készül még jó Bad Boys film...
Nosfit meg várjuk.
de alacsony a léc, tudom
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BAD BOYS 4: A srácok végre visszatértek! Pörgős, poénos, jó a sztori, jók a karakterek, és ami a legfontosabb, ÚJRA MENŐ A SMITH - LAWRENCE PÁROS!
A szériához képest gyenge harmadik rész után ez egy elég komoly szintlépés volt, pedig nem sok pénzt tettem volna rá, hogy valaha készül még jó Bad Boys film...
Nosfit meg várjuk.
Nosfit meg várjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hu, ez vagy szuperjo lesz, vagy hatalmas blama. Kivancsi leszek.
Marmint nem a dedpul, azt latatlanban megmondja barki aki meghaladja Remy agysejtjeit.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én nagyon vártam, de Rozsomák kb. mellékszereplő volt, Deadpoollal meg jött a cringe-cunami, a történet meg gagyi volt. Legalább a cameók bejöttek, de azt meg elspoilerezte az Instagram.hehetheoriginal írta:elkezdtem nézni, 20 perc után..... kurvagagyi, ultragáz, irtószar.
de itt meg mindenhol mindenki ömlengett, hát nem tudom kit minősít
jövök a végén még egyszer
Valahol kurvaszomorú, hogy legalább tízszer annyian nézik majd meg, mint mondjuk a Megalopolist (pedig szeretem a jó képregényfilmeket).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na az új deadpool film is felkerült a tk-ba, majd valamikor ránézek, hát ha jobb mint a mostanság megjelent marvel produkciók
- hehetheoriginal
elkezdtem nézni, 20 perc után..... kurvagagyi, ultragáz, irtószar.
de itt meg mindenhol mindenki ömlengett, hát nem tudom kit minősít
jövök a végén még egyszer
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nyugodjon bèkèben.soadroli írta: Maggie Smith has sadly passed away at the age of 89.
RIP
Csodálatos szinèsznö ès nagyon jópofa nőnek tartottam mindig is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
3-4 evente megnezed, egyre csak jobb es jobb es jobb. Plane moziban, fubazmeg. Alltime.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tegnap játszották a Corvinban a 2001-et, még mindig zseniális az egész film a brutál lassúsága ellenére is
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Maggie Smith has sadly passed away at the age of 89.
RIP
RIP
Én úgy tudom hogy a sztorinak az a része nemigaz hogy a szovjetek kuriózuma lett volna ez, és az amcsik meg ne jöttek volna erre rá. Source: https://www.scientificamerican.com/arti ... 0in%201965.nuevo_ericco írta:Az egyik legminőségibb konteóhehetheoriginal írta:a holdraszállás az kubrick rendezés
Vicces történet, de sajnos nem igaz. Ha ceruzát használnának az űrben, a grafitpor gravitáció nélkül mindenhova bejutna, és óriási problémákat okozna az áramkörökben.hehetheoriginal írta:amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
The Fall Guy
Eskü jó volt.
Nem kell tőle csodát várni, de sztem kajak szórakoztató a film a maga kis bugyutaságaival is, jó pár látványos jelenettel.
Tudom ajánlani annak akinek kell egy kis agykikapcs.
Eskü jó volt.
Nem kell tőle csodát várni, de sztem kajak szórakoztató a film a maga kis bugyutaságaival is, jó pár látványos jelenettel.
Tudom ajánlani annak akinek kell egy kis agykikapcs.
- hehetheoriginal
tűzálló overall is onnan gyün, nem?
meg most azér öreg elon is jó irányba csapkodja steve jobs modra a rabszolga mernokeit, elég jol összerakták a technologiat, hogy ne egyszerhasználatos rakétákkal szerecsétlenkedjenek
meg most azér öreg elon is jó irányba csapkodja steve jobs modra a rabszolga mernokeit, elég jol összerakták a technologiat, hogy ne egyszerhasználatos rakétákkal szerecsétlenkedjenek
thereisonly1ronaldo
-
Az egyik legminőségibb konteóhehetheoriginal írta:a holdraszállás az kubrick rendezés
Vicces történet, de sajnos nem igaz. Ha ceruzát használnának az űrben, a grafitpor gravitáció nélkül mindenhova bejutna, és óriási problémákat okozna az áramkörökben.hehetheoriginal írta:amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
- hehetheoriginal
a holdraszállás az kubrick rendezés, a föld lapos, a legjobb fejlesztés meg a duplakuplungos füles váltó F1-ből
amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Draga, felesleges (ami bizonyos szempontbol igaz is) de kozben meg egy csomo ma mar mindenki altal hasznalt targyat az urkutatas miatt fejlesztettek ki: telefonokban hasznalt kamerak, vezetek nelkuli fulhallgatok, memoriahabos matracok, karcallo szemuvegek, tapszer.nuevo_ericco írta:Párhuzam a holdraszállással. Azt is sokan kritizálták a maga idejében, mert drága, felesleges, viszont mikor az egész előben lement a tévében, hirtelen minden kritikus hang elhallkult, mert akkora büszkeséget érzett mindenki.Faust írta: Igen, csak tudod, amikor a nagy Amerika Kinaval szovetkezve elver dollarmilliardokat, hogy hazahozzon egy darab embert, mikozben kb szazezrek halnak meg az utcan es milliok, akik nem tudjak fizetni akar az alap ellatast az egeszsegugyben
Szerintem ugyanez lenne, ha a film története megtörténne a valóságban.
Mikor jon remy hogy beleronditson?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
S tier az nekem Kubrick, Leone, Akira, Tarkovszkij (utóbbi kettőtől mondjuk vannak hiányosságok, de 5 hónapja 0 filmet láttam ). Sokkal több rendezőt is csipázok természetesen, de ha lehető legobjektívebben akarom megítélni, akkor ők - az általam ismertebbek közül. Modern érában Nolan és Villeneuve lehet ez a szint.