Divat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Van olyan oldal, ahol lehet rendelni előző szezonokban lévő, eredeti Real Madrid mezt?
Be kéne már ruházni egy Ramososra.
Be kéne már ruházni egy Ramososra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ide jövök, mert mindenfajta keresőmotor csődöt mondott már.
Tud-e bárki egy üzletet, ahol
- fekete!
- hosszúujjú!!
- lenvászon!!!
inget lehet kapni NEM 55 ezerért? Megbolondulok hogy sehol nincs. Pamutokat néztem de rengeteg 100% pamut ugyanúgy műanyag. Vagy másfajta anyag is érdekel, ami jól szellőzik.
Tud-e bárki egy üzletet, ahol
- fekete!
- hosszúujjú!!
- lenvászon!!!
inget lehet kapni NEM 55 ezerért? Megbolondulok hogy sehol nincs. Pamutokat néztem de rengeteg 100% pamut ugyanúgy műanyag. Vagy másfajta anyag is érdekel, ami jól szellőzik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Banana Republic ruhákkal kapcsolatban kinek van tapasztalata? Galléros pólóik egész pofásak.
- ___Samy___
https://www.amazon.com/SELF-CUT-SYSTEM- ... B00OYAD1ZS
Nem tudja valaki, hogy MO-n hol tudnék ilyen, vagy ehhez hasonló tükröt rendelni?
Nem tudja valaki, hogy MO-n hol tudnék ilyen, vagy ehhez hasonló tükröt rendelni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
És még így is értelmesebb hsz mint jónéhány Realról szólóKerlon írta:Thanks, hala watchdridGeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
Thanks, hala watchdridGeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ezt én is így vettem észre, külsőre a cipővel nincsen semmi gond, de ami a belső talpbetétet illeti, azon rettenetesen meglepődtem, hogy a fenébe ment tönkre ilyen hamar a sarok résznél. Full benyomódott.Professore írta: Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne.
Nemrégiben vettem egy Puma sportcipőt Hervisben, 2 hét után elenegedett az orránál lévő rész, vittem is vissza panaszkodni. x éve vettem már 1 Pumát, azzal semmi gondom nem volt, rengeteg km-t tettem már bele utazások, kirándulások során. Ezért is furcsálltam, hogy ez most mi?!
Napi használatra, amíg az idő engedi én is inább futócipőt használok, azok masszívabbak, jobban bírják a strapát.
Én utcára csak ilyet használok. Sajnos elég lúdtalpas vagyok, ebbe nem kell betét. Nekem még nem volt velük bajom, de az igazság az, hogy olyan sokat nem is hordom őket. A napi használatú cipőm az túracipő._Bushido_ írta: Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.
Nyár elején vettem egyet, de napi kb 5 órás, 2-3 hónapos használat alatt fullra benyomódott a sarok résznél. Most ez vajon normális? Nem gondoltam volna, hogy ez a memóriahabos rész ilyen hamar tönkremegy (még nem volt ilyen cipőm korábban - igaz ez a márkára és a memóriahabos belső részre).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne._Bushido_ írta: Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.
Nyár elején vettem egyet, de napi kb 5 órás, 2-3 hónapos használat alatt fullra benyomódott a sarok résznél. Most ez vajon normális? Nem gondoltam volna, hogy ez a memóriahabos rész ilyen hamar tönkremegy (még nem volt ilyen cipőm korábban - igaz ez a márkára és a memóriahabos belső részre).
Ilyen van itthon is, de értékhatáros és nem csak Kínára szól. 22 Euro alatt ingyenes, 22-150 Euro között Áfás, 150 Euro fölött Vám+Áfa. Persze a kínai ráírja a csomagra, hogy 5 dollár, de bármikor bekérhetik a rendelésről és fizetésről szóló visszaigazolást.wZoLee7 írta: Nálunk kövi nyártól azt akarják, hogy aki kínából rendel az fizesse a vámot, papírt töltsön ki stb
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Nem kereskedek én ezzel. Magamnak ami kell, azt megveszem, meg családtagoknak, ismerősöknek. 5-6 év alatt azért össze tudjonni ez a szám.Csabi írta:wtf. a nav tudja hogy nagykereskedokent nyomod az import arut???Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Amúgy egy ideig haveroméknak én is rendelgettem -természetesen nem keresve rajta-, de befejeztem, mert én is arra gondoltam, hogy egyszer csak becsengetnek, hogy mi ez a sok cumó kínából.Csabi írta:wtf. a nav tudja hogy nagykereskedokent nyomod az import arut???Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
wtf. a nav tudja hogy nagykereskedokent nyomod az import arut???Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
szakadjon meg a dhgate nem fogadják el a kártyámat írtam nekik képpel kártya meg minden, hogy rakják white list-re kb 2 hónapja és azóta se lett engedélyezve
- kistari
- Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos
+1 dhgate
Tavaly nem jött meg időre a madridos mez+nadrád szett. Megreklamáltam, majd az eladó írta, hogy küld egy újat. Reklamáció másnapján megjött a csomag. Igy lett egy ingyen szettem
Eddig amit onnan rendeltem ( mezek,melegítők,edzőtáska) mind nagyon jó minőségűek voltak.
Tavaly nem jött meg időre a madridos mez+nadrád szett. Megreklamáltam, majd az eladó írta, hogy küld egy újat. Reklamáció másnapján megjött a csomag. Igy lett egy ingyen szettem
Eddig amit onnan rendeltem ( mezek,melegítők,edzőtáska) mind nagyon jó minőségűek voltak.
- ___Samy___
Ha abból indulok ki, hogy a dhgate is gyakorlatilag ugyanaz, mint az ali, akkor én is tudom nyugodtan ajánlani. Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem, de soha nem veszett meg oda pénzem. Dh-rol is rendeltem már sok mezt, melegítőt, pulóvert (realos cuccok mind), de itt sem volt semmi probléma, és a minőség is rendben van.
Szóval csak bátran. Ja, a meretezes miatt nekem sem kellett még nagyobbat rendelnem. Ugyanúgy jo az ottani L-es is, mint az itthoni.
Szóval csak bátran. Ja, a meretezes miatt nekem sem kellett még nagyobbat rendelnem. Ugyanúgy jo az ottani L-es is, mint az itthoni.