Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 21., péntek 19:25

Van olyan oldal, ahol lehet rendelni előző szezonokban lévő, eredeti Real Madrid mezt?

Be kéne már ruházni egy Ramososra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 1., szombat 14:43

Vagy az Arenaban a Peek&Cloppenburgban.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 1., szombat 14:30

Itt nézz körbe. Most mindenre -20% van btw.
Vagy itt, esetleg még itt.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 1., szombat 14:15

Ide jövök, mert mindenfajta keresőmotor csődöt mondott már. :mrgreen:

Tud-e bárki egy üzletet, ahol

- fekete!
- hosszúujjú!!
- lenvászon!!!

inget lehet kapni NEM 55 ezerért? Megbolondulok hogy sehol nincs. Pamutokat néztem de rengeteg 100% pamut ugyanúgy műanyag. Vagy másfajta anyag is érdekel, ami jól szellőzik.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 11., hétfő 22:41

Banana Republic ruhákkal kapcsolatban kinek van tapasztalata? Galléros pólóik egész pofásak. :hmmm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 13., péntek 21:01

https://www.amazon.com/SELF-CUT-SYSTEM- ... B00OYAD1ZS

Nem tudja valaki, hogy MO-n hol tudnék ilyen, vagy ehhez hasonló tükröt rendelni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 28., szerda 11:59

Kerlon írta:
GeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
Thanks, hala watchdrid
És még így is értelmesebb hsz mint jónéhány Realról szóló :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 11:25

GeorgeAnderson írta: Buy watches from top brands including Casio, Seiko, Orient and many more from the Best online watch store. A wide collection of male, female, unisex watches.
Thanks, hala watchdrid
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 11., vasárnap 14:50

Professore írta: Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne.
Ezt én is így vettem észre, külsőre a cipővel nincsen semmi gond, de ami a belső talpbetétet illeti, azon rettenetesen meglepődtem, hogy a fenébe ment tönkre ilyen hamar a sarok résznél. Full benyomódott.

Nemrégiben vettem egy Puma sportcipőt Hervisben, 2 hét után elenegedett az orránál lévő rész, vittem is vissza panaszkodni. x éve vettem már 1 Pumát, azzal semmi gondom nem volt, rengeteg km-t tettem már bele utazások, kirándulások során. Ezért is furcsálltam, hogy ez most mi?!

Napi használatra, amíg az idő engedi én is inább futócipőt használok, azok masszívabbak, jobban bírják a strapát.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 23:43

_Bushido_ írta: Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.
Nyár elején vettem egyet, de napi kb 5 órás, 2-3 hónapos használat alatt fullra benyomódott a sarok résznél. Most ez vajon normális? Nem gondoltam volna, hogy ez a memóriahabos rész ilyen hamar tönkremegy (még nem volt ilyen cipőm korábban - igaz ez a márkára és a memóriahabos belső részre).
Én utcára csak ilyet használok. Sajnos elég lúdtalpas vagyok, ebbe nem kell betét. Nekem még nem volt velük bajom, de az igazság az, hogy olyan sokat nem is hordom őket. A napi használatú cipőm az túracipő.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. október 10., szombat 23:13

_Bushido_ írta: Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.
Nyár elején vettem egyet, de napi kb 5 órás, 2-3 hónapos használat alatt fullra benyomódott a sarok résznél. Most ez vajon normális? Nem gondoltam volna, hogy ez a memóriahabos rész ilyen hamar tönkremegy (még nem volt ilyen cipőm korábban - igaz ez a márkára és a memóriahabos belső részre).
Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 10., szombat 21:59

wZoLee7 írta: Nálunk kövi nyártól azt akarják, hogy aki kínából rendel az fizesse a vámot, papírt töltsön ki stb
Ilyen van itthon is, de értékhatáros és nem csak Kínára szól. 22 Euro alatt ingyenes, 22-150 Euro között Áfás, 150 Euro fölött Vám+Áfa. Persze a kínai ráírja a csomagra, hogy 5 dollár, de bármikor bekérhetik a rendelésről és fizetésről szóló visszaigazolást.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 10., szombat 20:23

Csabi írta:
Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem
wtf. a nav tudja hogy nagykereskedokent nyomod az import arut??? :lol:
Nem kereskedek én ezzel. Magamnak ami kell, azt megveszem, meg családtagoknak, ismerősöknek. 5-6 év alatt azért össze tudjonni ez a szám.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 10., szombat 16:22

Nálunk kövi nyártól azt akarják, hogy aki kínából rendel az fizesse a vámot, papírt töltsön ki stb

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 10., szombat 16:14

Csabi írta:
Amúgy egy ideig haveroméknak én is rendelgettem -természetesen nem keresve rajta-, de befejeztem, mert én is arra gondoltam, hogy egyszer csak becsengetnek, hogy mi ez a sok cumó kínából. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 10., szombat 16:05

Használ, használt itt valaki Skechers márkájú cipőt? Belül memóriahabos a talp alatt.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 7., szerda 23:53

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. október 4., vasárnap 11:49

szakadjon meg a dhgate :mrgreen: nem fogadják el a kártyámat írtam nekik képpel kártya meg minden, hogy rakják white list-re kb 2 hónapja és azóta se lett engedélyezve :D

kistari
Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: kistari » 2020. október 4., vasárnap 11:42

+1 dhgate
Tavaly nem jött meg időre a madridos mez+nadrád szett. Megreklamáltam, majd az eladó írta, hogy küld egy újat. Reklamáció másnapján megjött a csomag. Igy lett egy ingyen szettem 😀
Eddig amit onnan rendeltem ( mezek,melegítők,edzőtáska) mind nagyon jó minőségűek voltak.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. október 4., vasárnap 11:03

Ha abból indulok ki, hogy a dhgate is gyakorlatilag ugyanaz, mint az ali, akkor én is tudom nyugodtan ajánlani. Alirol már több száz (már lehet ezer is van) csomagot rendeltem, de soha nem veszett meg oda pénzem. Dh-rol is rendeltem már sok mezt, melegítőt, pulóvert (realos cuccok mind), de itt sem volt semmi probléma, és a minőség is rendben van.

Szóval csak bátran. Ja, a meretezes miatt nekem sem kellett még nagyobbat rendelnem. Ugyanúgy jo az ottani L-es is, mint az itthoni.

Vissza: