Miért, van?Navamiro írta:Nincs szerencséje, stb...ugy ezeket ti sem gondoljátok komolyan?
Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nincs szerencséje, stb...ugy ezeket ti sem gondoljátok komolyan?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Majd a visszavagon hazai talajon beverdesi a tovabbjutast erot. Fear not!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Erre szokták mondani, hogy ott is kellett lenni. Óriási közhely, de igaz. Nekem elhiheted, ifis házigólkirály voltam egyszerillgner írta:Na mondjuk azt már tényleg képtelenség volt kihagyni 5 méterről üres kapuraericco írta:Mondjuk a 10. megnyerése előtt is pocsék volt a helyzetkihasználása (nem ennyire), mégis kulcsfontosságú volt a hazai gólja a Bayern ellen. Valami ilyesmiben most is lehet bízni.
Merci Zizou!
Meg is néztem gyorsan, ötösön belülről rúgta, de szépen elmozgott a védőtől, szóval klasszisgól volt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Számára nincs lehetetlen.illgner írta:Na mondjuk azt már tényleg képtelenség volt kihagyni 5 méterről üres kapuraericco írta:Mondjuk a 10. megnyerése előtt is pocsék volt a helyzetkihasználása (nem ennyire), mégis kulcsfontosságú volt a hazai gólja a Bayern ellen. Valami ilyesmiben most is lehet bízni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na mondjuk azt már tényleg képtelenség volt kihagyni 5 méterről üres kapuraericco írta:Mondjuk a 10. megnyerése előtt is pocsék volt a helyzetkihasználása (nem ennyire), mégis kulcsfontosságú volt a hazai gólja a Bayern ellen. Valami ilyesmiben most is lehet bízni.
Én csak ezt az utolsót tudom számon kérni rajta. A másik kettőnél már szimpla szerencse fakt kell, hogy becsorog e a labakrol, lábak között. Sajnos ennyi szerencséje sincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mondjuk a 10. megnyerése előtt is pocsék volt a helyzetkihasználása (nem ennyire), mégis kulcsfontosságú volt a hazai gólja a Bayern ellen. Valami ilyesmiben most is lehet bízni.
Merci Zizou!
ha gólt lő én vállalok egy hetet simán... Kicsit félek, nem fogja elbírni ezt a bbct +case fos formáját a csapat a psg ellen. Benznek és a brazilnak is előkell venni a bl superstylet.ziro4vr írta:A béelben gólt fog lőni. Kérek két hetet ha nem, de ha igen, én választhatok ki valakit erre. Deal?
Semmi baj, elbírja a csapat.BlancoMark írta:Azert az nem lehet veletlen, hogy mindig neki alakul minden szarul a ziccereknel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A béelben gólt fog lőni. Kérek két hetet ha nem, de ha igen, én választhatok ki valakit erre. Deal?
Nem illik.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ez a végén, amikor 100%-os helyzetben pofáraesett a labdában.... Hadd ne folytassam. Nem akarok feltétlenül károgni, de ennyi időn keresztül ez már nem balszerencse....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Megbocsátható, ha a PSG ellen bever minden helyzetet. Egyszer az ő szánalmas sorozatának is vége szakad. Miért ne pont szerdán?!
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- BlancoMark
Azert az nem lehet veletlen, hogy mindig neki alakul minden szarul a ziccereknel.
Örülök, hogy megkimelted őket az alazastol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem elfáradt. Abszolút jogos volt ott elöl a frissítés. Ha pedig választani kell, én is inkább Benzemát hoznám le, mint Ronaldot.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Benitez cserelte le allandoan, aztan a legjobban o jatszott es tartotta Benitezt a padon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy mindig jogosan. Legalabb annyira mint ma.Csabi írta:mi? minden egyes meccsen le van cserélve mikor kezdő (jogosan)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema