Aranylabda
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Idén CR, jövőre meg van egy rossz hírem számotokra a VB miatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem ez a brazil maki kapja, akit most állítólag megveszünk? Perez nem vesz selejt árut?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne izgass felziro4vr írta:Cé utolsó esélye lesz, jók a fiatalok, akár ők még oda is érhetnek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet ki se jutnak, de mindenesetre semmi esélyük még a brazilok ellen sem, nemhogy oroszországban, a komolyabb európai csapatok ellen. Cé utolsó esélye lesz, jók a fiatalok, akár ők még oda is érhetnek.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Messi úgyse nyerne vb-t. Nem lesz kedve.Realista24 írta:Vb kapcsán nem kaphatja Messi vagy Ce?ziro4vr írta:Szerintem tuti, hogy idén is vagy Ronaldo vagy Messi, aztán jövőre a vb kapcsán is, talán megérjük, hogy más kapja, de legalábbis nem csak névre megy.
Idén Top5 szerintem Ronaldo, Ramos, Messi, Buffon meg még valaki lehet, ha még valami nagy teljesítmény nem jön össze, Neymart benyomják.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
James kapja jövőreRealista24 írta:Vb kapcsán nem kaphatja Messi vagy Ce?ziro4vr írta:Szerintem tuti, hogy idén is vagy Ronaldo vagy Messi, aztán jövőre a vb kapcsán is, talán megérjük, hogy más kapja, de legalábbis nem csak névre megy.
Idén Top5 szerintem Ronaldo, Ramos, Messi, Buffon meg még valaki lehet, ha még valami nagy teljesítmény nem jön össze, Neymart benyomják.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vb kapcsán nem kaphatja Messi vagy Ce?ziro4vr írta:Szerintem tuti, hogy idén is vagy Ronaldo vagy Messi, aztán jövőre a vb kapcsán is, talán megérjük, hogy más kapja, de legalábbis nem csak névre megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem tuti, hogy idén is vagy Ronaldo vagy Messi, aztán jövőre a vb kapcsán is, talán megérjük, hogy más kapja, de legalábbis nem csak névre megy.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor ideigazolt, akkor a 2010-es evben szerintem Messi, Ini, Xavi top3 volt. Azon kivul igen, mindig Ce es Messi volt az elso ket helyen, ha jol emlekszem.KAG írta:Szokasos.
Cr is mindog masodik volt nem?
Buffon aranylabdat csak azert nem dijaznam teljes szivbol, mert Iker sem kapta meg 2010-ben vagy akar 2012-ben amikor bajnok lett a Reallal es EB-t nyert a spanyolokkal.
Ce aranylabdanak azert orulnek, mert kiegyenlitene Messivel szemben, aztan le is kene zarni ezt a korszakot. Viszont egy Ramos lasztinak is tudnek orulni
- P. Krisz
Ha oda is kerülne az Olasz, biztos, hogy nem kezdene olyan masszív önszopkodásba mint tette azt Neuer.Buffon meg nálam tipikus olyan eset mikor Neuert akarták begyömöszölni a két nagy közé.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nyakamat rá hogy ott lesz a top 3 ban.
Mondjuk idén szarja is a gólokat.
Legyen meg a BL + bajnokság kombó aztán Ramosnak vagy CR-nek adják oda
Buffon meg nálam tipikus olyan eset mikor Neuert akarták begyömöszölni a két nagy közé.
Mondjuk idén szarja is a gólokat.
Legyen meg a BL + bajnokság kombó aztán Ramosnak vagy CR-nek adják oda
Buffon meg nálam tipikus olyan eset mikor Neuert akarták begyömöszölni a két nagy közé.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Természetesen Messi lesz a top3-ban, és nem 3-nak, hanem 2. lesz a BL győztes után.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Várjunk még ezzel én azt mondom. Döntő lesz ebben az hogy ki nyeri a bl-t. A végső győzelemre mondjuk már talán most kijelenthető hogy a CR-Buffon kettős mehet, de nem tudom ki lehet még ott 3.-nak.Realista24 írta:A France Footballnál nem számolnak Messivel és Neymarral. CR vagy Buffon fogja nyerni az Aranylabdát.
Ha mi nyerjük a bl-t és a bajnokságot is akkor nem kérdés. Ha csak bajnokságot és a Juve nyeri a bl-t akkor Buffon, megérdemelten, egy szavunk nem lehet majd. Ha bl-t nyerünk és bajnokságot nem, akkor azért szoros lesz, de ha CR így termel továbbra is, és a döntőben betalálna Buffonnak ott sem lehetne gond.
Harmadik helyre ha a Monaco bajnok lesz akkor Mbappe odaférhet, mint a csapat leggólerősebb játékosa a bl-ben, de én nem tartom kizártnak hogy Messi lesz, idén jól termelt, tényleg jól játszik, ha az egyéni dolgokat nézzük.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon félek, hogy oda adják Buffonnak a labdát, mint életműdíj.Realista24 írta:A France Footballnál nem számolnak Messivel és Neymarral. CR vagy Buffon fogja nyerni az Aranylabdát.
Bár, ha Ők nyerik a BL-t, akkor lehet meg is érdemli... nagyot ment idén eléggé.
De én azt akarom látni, ahogy a sok facebookhuszár felgyújtja magát !!!
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem is értem, Messi meg Neymar mire fel kerülhetne be a top 5-be. Odaférhetne még Ramos mondjuk. Főleg, ha győztes gólt fejel a bl döntőben...Realista24 írta:A France Footballnál nem számolnak Messivel és Neymarral. CR vagy Buffon fogja nyerni az Aranylabdát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A France Footballnál nem számolnak Messivel és Neymarral. CR vagy Buffon fogja nyerni az Aranylabdát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Google segít ha baj van.Remy írta:Arra azért kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák azt, hogy a portugál bajnokságnak 2-es szorzója van, míg a franciának csak 1,5. (Aranycipő)
Elnézve a jelenlegi rangsort. Dost a 2. helyen van 22 góllal, míg egy Cavani 7. 27 góllal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák azt, hogy a portugál bajnokságnak 2-es szorzója van, míg a franciának csak 1,5. (Aranycipő)
Elnézve a jelenlegi rangsort. Dost a 2. helyen van 22 góllal, míg egy Cavani 7. 27 góllal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots