Tbo-t ne felejtsük el.impossible írta: Azt gondolom, hogy Mendyn kívűl az egyetlen értékelhető teljesítmény az övé volt. Elcsúszás ide vagy oda
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 25
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legjobbunk volt ma.Kerlon írta:Vegyetek fel egy 6 dioptrias szemuveget legkozelebb
Először én is majd em lerúgtam a TV-t a helyzeténél, de a visszajátszásból egyértelmű volt, hogy azzal még Cé is megszenvedett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2020. február 26., szerda 23:10-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Vegyetek fel egy 6 dioptrias szemuveget legkozelebb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sztem is jo volt,barmennyire is sete sutanak tunik,tartanak tole,lekovethetetlen kb,es az egyetlen valos veszelyforrasunk a palyan,h valami akciot is alakitsunk ki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azt gondolom, hogy Mendyn kívűl az egyetlen értékelhető teljesítmény az övé volt. Elcsúszás ide vagy oda
Benzema fejese után sokan leszólták, pedig ott nem hibázott. A mozgásával ellentétes irányba kellett visszavetődnie, aki focizott az tudja, hogy az milyen.
Az egyetlen veszélyforrásunk volt, mástól én nem is vártam semmit és nem is kaptam.
Az egyetlen veszélyforrásunk volt, mástól én nem is vártam semmit és nem is kaptam.
Jó voltál kicsi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Iróniának szántam, bár így utólag belátom, nem sikerült elég jól. Ezért is érthetted félre.Süti írta:Engem is leigazolhatna Perez, ezen logika alapján óhatatlanul az én lábam is elsülne előbb utóbb. Akár többször is.illgner írta: Eddig be van oltva gólszerzés ellen. Előbb-utóbb elsül a lába, akár többször is, óhatatlanul.
Nem láttam a meccset, így erről nem tudok nyilatkozni. Köszi a kiemelt figyelmetpátkán írta: kiserik ma is teljesen megerte,kivaloan szall be. hihetetlen lenduletet hozott. Te is igy latod cimbora?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Engem is leigazolhatna Perez, ezen logika alapján óhatatlanul az én lábam is elsülne előbb utóbb. Akár többször is.illgner írta: Eddig be van oltva gólszerzés ellen. Előbb-utóbb elsül a lába, akár többször is, óhatatlanul.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Eddig be van oltva gólszerzés ellen. Előbb-utóbb elsül a lába, akár többször is, óhatatlanul.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem meg már másfél éve az a fillingem hogy Arsenal van rá írva... És rohadtul nem tetszik ez az érzés. Vini? Elég elé van a dolog ha tőle kell várni az extrát, a bravúrt. Pedig jelenkeg így áll a dolog.Faust írta:Ez a problema, hogy amikor eg a haz, Vinicius jon be, mintha nem is tudom, Alaves vagy Valladolid lenne a mezunkre irva. Es ez sok embernek a hibaja, de egyaltalan nem az ove.dzsi91 írta: Az hogy mennyire tehet róla azon lehet vitatkozni. De az biztos,hogy valahol mindig meghal egy kis nyuszi a világon amikor hátrányban őt hozzuk be,hogy megmentse a seggünket.
_Bushido_ írta:Bárcsak úgy lenne. Anno volt egy Palanca nevű saját nevelésű srác. Barca ellen megsérült Sneijder (?) és ő jött be. volt egy hatalmas helyzete, kapusra vezette a labdát, de elcseszte. Ha azt belövi, ki tudja mi lesz vele... Lényeg, hogy Vinicius előtt is most nyitva az ajtó a két rohadt fontos meccsen, meglátjuk mit tesz le a pályán. És SZERINTEM ezektől a sorsa is függhet a nyáron. Mert a 2-3 brazil sok ide. 1-2nek mennie kéne kölcsönbe.ToniKroos írta: Na most jött el az ő ideje. Valószínű kezdő lesz a City és a Barca ellen, meglehet mutatni a sok károgónak, hogy kell a francnak Hazard.
Mi lett volna vele Rej? Semmi.
Ugyanugy Pique csapataban jatszana mint most. Nem ilyeneken mulnak a dolgok maradjunk annyiban.
-
ToniKroos írta: Na most jött el az ő ideje. Valószínű kezdő lesz a City és a Barca ellen, meglehet mutatni a sok károgónak, hogy kell a francnak Hazard.
Hazard szinte egész évben sérült volt és Vini így se számított kezdőnek, inkább ilyen 12-13. játékos volt. Nem hinném, hogy Hazard újbóli sérülése miatt változna a helyzete.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bárcsak úgy lenne. Anno volt egy Palanca nevű saját nevelésű srác. Barca ellen megsérült Sneijder (?) és ő jött be. volt egy hatalmas helyzete, kapusra vezette a labdát, de elcseszte. Ha azt belövi, ki tudja mi lesz vele... Lényeg, hogy Vinicius előtt is most nyitva az ajtó a két rohadt fontos meccsen, meglátjuk mit tesz le a pályán. És SZERINTEM ezektől a sorsa is függhet a nyáron. Mert a 2-3 brazil sok ide. 1-2nek mennie kéne kölcsönbe.ToniKroos írta: Na most jött el az ő ideje. Valószínű kezdő lesz a City és a Barca ellen, meglehet mutatni a sok károgónak, hogy kell a francnak Hazard.
Na most jött el az ő ideje. Valószínű kezdő lesz a City és a Barca ellen, meglehet mutatni a sok károgónak, hogy kell a francnak Hazard.
Ez a problema, hogy amikor eg a haz, Vinicius jon be, mintha nem is tudom, Alaves vagy Valladolid lenne a mezunkre irva. Es ez sok embernek a hibaja, de egyaltalan nem az ove.dzsi91 írta: Az hogy mennyire tehet róla azon lehet vitatkozni. De az biztos,hogy valahol mindig meghal egy kis nyuszi a világon amikor hátrányban őt hozzuk be,hogy megmentse a seggünket.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az hogy mennyire tehet róla azon lehet vitatkozni. De az biztos,hogy valahol mindig meghal egy kis nyuszi a világon amikor hátrányban őt hozzuk be,hogy megmentse a seggünket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Eldonthetem hova irok? Megengeded?RealAsensio írta:A tobbi jatekos topicjaban is legyel ennyire aktiv es kritikus. Veluk mizu?Ez a baj h akkor se log ki ha a tobbiek szarok. Akkor meg se jegyezhetem h ismet nulla volt. Mert ez a toketlenkedes nekem nulla. Nem erdekel h 19, Real Madrid jatekos engem az erdekel. De ha 10 mecsbol egyszer hoz ertekelhetot es akkor csettinteni kell, en dontom el h basztatom e egyeb esetekben. Szep volt Vini
joabulicsak
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A tobbi jatekos topicjaban is legyel ennyire aktiv es kritikus. Veluk mizu?Ez a baj h akkor se log ki ha a tobbiek szarok. Akkor meg se jegyezhetem h ismet nulla volt. Mert ez a toketlenkedes nekem nulla. Nem erdekel h 19, Real Madrid jatekos engem az erdekel. De ha 10 mecsbol egyszer hoz ertekelhetot es akkor csettinteni kell, en dontom el h basztatom e egyeb esetekben. Szep volt Vini