Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 17:15

Igazából a két klasszikus úgy veszítettük el ebben a szezonban, hogy egy kicsit sem voltak jobbak nálunk. Ha ebből indulok ki, akkor szerintem ki kell jönnie a lépésnek és ma nekünk kell a "szerencsésebb" csapatnak lennünk.
Az a baj, hogy ez a szlogen megy Pelle érkezése óta. Nem jobbak, mint mi, ki kell jönnie a lépésnek...

Egyfelől igaz, másfelől nem furcsa, hogy sosem jobbak, de mégis kikapunk? Akkor nem lehet, hogy valamiben, valami apróságban mégis jobbak? Dehogynem.

Két út van a megverésükre: az egyiket José megtanította a csapatnak, ez az Atma/Chelsea féle felfogás, bunkerfoci, kemény játék, és halálpontos kontrák. Ezt tudjuk alkalmazni? Nem. A másik az, ahogy a BM elverte őket tavaly, méghozzá erőből, tudásból megnyerni a kp-t, és átgázolni rajtuk. Ezt tudjuk? Ezt sem.

Akkor miben bízhatunk? Nem sokban. Abban lehet bízni, hogy a kijön a foci szépsége, és a gyengébb csapat, amelyik az esetek többségében vereséget szenvedne, szerencsés körülmények között nyer. Benne van ez a csapatban. És idén annyi kulcsmecset basztunk el, hogy matematikailag ki kell jönnie annak, hogy végre be is húzunk egy olyan meccset, ahol nem mi vagyunk a favoritok.

De attól, hogy ez megvalósulhat, a tények még maradnak. Nem mi vagyunk a favoritok.

(azt pedig megsúgom, hogy a Barca és a mostani BM nagyon kevés ellenfelüknél jobbak látványosan. Eredményben ki szokott jönni, de a pályán mutatott teljesítmény alapján nem sok különbség szokott lenni, pláne akkor, ha közel egyenlő képességű játékosokkal bír az ellenfél is. Mégis az esetek nagy részében nyernek. Ez 1x szerencse, 2x orbitális mák, 3x malactanya... De sokadszor már tendencia.)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 16., szerda 17:06

Ez ellen a védelem ellen ma nyerni kell, nagyon nem lehet kifogás. 4-3-as meccsen nem sok kellett, ott is jobbak voltunk. Ezeket az apró hibákat amiket vétettünk, remélem kiküszöböljük és nyerünk ma. Ehhez kéne az is, hogy Varane kezdjen, csak gondolom az állapota még nem elég jó ehhez.

Ja, meg Messit meg kéne kérni, hogy ma se fusson már, most is pucsítson csak be. :Đ

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 16., szerda 16:59

Igazából a két klasszikus úgy veszítettük el ebben a szezonban, hogy egy kicsit sem voltak jobbak nálunk. Ha ebből indulok ki, akkor szerintem ki kell jönnie a lépésnek és ma nekünk kell a "szerencsésebb" csapatnak lennünk. A védelmük katasztrófa, szóval legalább 3 gólt be kell pakolni, csak ugye nem kéne 4-et kapni... :roll: Kíváncsi leszek a bíróra. Szerintem sokáig engedi majd a kicsit keményebb játékot, ami úgy fog lejönni, hogy nekünk fúj, aztán jön egy tizi és/vagy piros nekünk és kikapunk. A másik forgatókönyvem, hogy tanár lesz a csapat és behúzzuk 1-2 góllal. Inkább utóbbit választanám :)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 16., szerda 16:51

Isco egyszer tanulja meg, hogy vannak társak is a pályán... :agree:
Egyébként én is vereségre számítok ma, aztán meglátjuk. Hogy miért? Mert úgy érzem, hogy eljött a szezon legfontosabb meccse. Lélektani szempontból ma este áll vagy bukik minden szerintem. Túl sok fontos meccset basztunk el idén, mostmár azért elég nagy nyomás lehet az egész csapaton. Én azt mondom ma egy esetleges bukfencet nem bírna el a csapat, az előző klasszikust is nehéz volt. Ha ma bukunk akkor BL-ben is fogunk és a bajnokságban sem hozzuk le a többi meccset hibátlanul. Annyira fontos meccs ez, hogy nálam annyira törvényszerű, hogy a sok fejben gyenge játékosaink lába meg fog remegni, hogy az hihetetlen. Hátulra nem értem miért nem lehet bizalmat adni Varanenak, a két nagy nevű de gyökkettő középső védőnk minden fontos meccsen bizonyítja, hogy mennyire alkalmatlan. Coentrao meg no comment, az a gyerek másfél éve Drenthe szint kb, csúszik mászik, megetetik, csúszik tovább. Carvajaltól várok egy jó meccset de sajnos a múltkori meccsen is egy gólban nyakig benne volt, az, hogy az assistja Messinek mennyire volt hiba vagy sem a mai napig nem tudom eldönteni.

na ez elég pesszimistára sikeredett, megyek is felvágom az ereimet. :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 16., szerda 16:47

ateeemadrid írta:sok negatív féreg. :mrgreen:
egyébként mindenki baleről meg benzemáról beszél, de figyeljétek meg, isco ma szopatni fog. megálmodtam. :luck: :D

szoros meccsen, 3-2vel behúzzuk.
Aztán nehogy Illarra kezdjen Isco helyett és DM legyen a szélen :mrgreen: Akkor fogom magam és hazajövök :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 16:44

egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.

szerintem amúgy ma ki-ki meccsen de kikapunk.

Sajnos én is erre számítok.

A barca behuzza a kupat sajnos. Igy vagy ugy.
WTF??? :ozil: (Sok volt ez a pár év obi itt 1-2 embernek, megcsömörlött a szurkolók nagy része :lol: :mrgreen: :lol: ) Én és nagyon remélem, hogy a csapat is azért úgy áll majd a meccshez, hogy ha nem is simán, de megnyerjük ezt az ütközetet (képesek rá a fiúk B-) ), MEG KELL NYERNÜNK! La. a meccset játsszuk le, aztán majd meglátjuk; addig is Hala Madrid! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 16., szerda 16:35

sok negatív féreg. :mrgreen:
egyébként mindenki baleről meg benzemáról beszél, de figyeljétek meg, isco ma szopatni fog. megálmodtam. :luck: :D

szoros meccsen, 3-2vel behúzzuk.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 16., szerda 16:31

A barca behuzza a kupat sajnos. Igy vagy ugy. Azert Hala Madrid! :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 16:30

Én már tényleg nem tudok mit írni a meccs végeredményével kapcsolatban, mert elképesztőnek tartom, hogy az utóbbi 6-7 év leggyengébb barcáját nem tudjuk megverni, és ez már a harmadik meccs lesz a szezonban. Ki kell mondani, hogy gyengék, de sajnos nem tudjuk ezt kihasználni, és nem azért mert olyan gyengék lennénk, hanem mert nem tudunk küzdeni.

Úgy lesz, ami lesz, mindenesetre reménykedem a kupában. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 16:27

hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Matt009 írta:Sajnos én is erre számítok.

Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
Vicces amúgy, hogy addig ameddig itt páran azt gondolják, hogy kikapunk mint a büdikaki, addig "odaát" meg olyanokat írnak, hogy el feltöröljük velük a pályát CR ide vagy oda :lol: :lol:

Bocs a dupláért

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 16:23

Én annyi nyilatkozatot olvastam ebben a 3 napban meg annyi videót megnéztem, hogy diliházba kerülök ha kikapunk :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 16:22

hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Sajnos én is erre számítok.

Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
dimarian és iscon múlik sok nagyon.
Valóban. Rajtuk sok múlik. De hiába játszanak jól, ha hátul elveszítjük a meccset. Mert a bajnokit is hátul vesztettük el (nem konkrétan a védők, hanem az egész csapat védekezése), nem a bíró miatt, meg nem az emberhátrány miatt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 16:11

dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
ha viszont így hogy ronaldo offos és megint 12ember ellen játsszunk akkor még egy sima meccset is eltudok képzelni oda..
Gyorsan gólt kell rúgni.Ès én Varanet preferálnám inkább a védelembe,mivel a klasszikusokon mindig jó,és Messinek meg mumusa...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 16., szerda 16:05

szerintem amúgy ma ki-ki meccsen de kikapunk.
nem jövök a bíróval, mert egyszerűen bale (az eddig látottak alapján) nem vezér még a csapatban. persze lehet hogy pont ma lép előre, de erre nem sok esélyt látok.
benzema én remélem nem úgy játszik mint az előző clásicon, úgy donolom hogy aki duplázik egy clásicon azt nem fogom savazni, de azon a meccsen kicsit jobb hatékonysággal 4et is rúghatott volna.
cr hiányát nagyon megfogjuk érezni szerintem, és nem azért mert ezeken a meccseken jól játszik mert nagyon figyelnek rá, szimplán a jelenléte jelent nagyon sokat.
dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
ha viszont így hogy ronaldo offos és megint 12ember ellen játsszunk akkor még egy sima meccset is eltudok képzelni oda..

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 15:55

egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Kép
Kép
Kép

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 16., szerda 15:54

El Unico írta:Benzeman ma sok fog mulni,az elozo Klasszikust is eldonthette volna egymaga,annyi ziccere volt
Ha ugyanúgy fog játszani, mint az előző klasszikuson akkor én már boldog leszek, mellé pedig egy tökös védelem és még tökösebb középpálya, aztán máris nyeregben vagyunk. Akkor az volt a baj, hogy a védelmünkön úgy mentek át, mint kés a vajon. Hasonlót vagy még jobb teljesítményt kérek Benztől. Ha a gárda nagy része nem lesz flop és Benz is odateszi magát van esélyünk, de ha hátul gyengék vagyunk, elvesztünk. Remélem egy igazi csapatként megyünk fel a pályára és küzdeni akarással fogunk focizni. Bízom benne, hogy ez a serleg elég motiváció a győzelem megszerzésére.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 15:52

Erre pár éve még igen nagy tétben fogadtam volna, de este ehhez szinte csoda kellene. 
Nos ha Ronaldo játszana,akkor nem fájna a fejem.De azért ne felejtsük el,hogy nálatok egy Messi Neymar vagy akár Pedro is kva veszélyes.Nem is szólva Sanchezrol....itt az lehet a döntő,hogy a kp-t ki tudja jobban megjátszani,valamint hogy a védelmek hogyan állnak majd helyt.Ebben talán mi erősebbek lehetünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 16., szerda 15:31

Látványos lesz a mai döntő. Mi ezzel a védelemnek nem nevezhető vmivel állunk ki, aminek az élén ott van Pinto. Legalább 2 gólt biztos, hogy kapunk, szóval a recept papíron egyszerű...rúgjunk többet. Csak akkor tudok elképzelni egy kevés gólos Barca győzelmet, ha a középpályánk teljesen megfojtja a Real támadó játékát. Erre pár éve még igen nagy tétben fogadtam volna, de este ehhez szinte csoda kellene. Benne van nekünk ebben a meccsben minden. Egy alapos verés is. Bár a ti védelmeteknek is csoda kellene, hogy lehozzák kapott gól nélkül. A Barca sétálós játéka mára nem érvényes. Azt gondolom erre a meccsre odateszik magukat. Ha erre sem, akkor süllyedjenek is el az alkalmatlan és tehetetlen vezetőinkkel együtt.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 15:07

Én csak egyet kérek...Illaramendi ne legyen kezdő...akkor inkább ki se álljunk...
A tegnapi edzés alapján erre szerencsére minimális esély mutatkozik --> az utolsó edzésen az egymás elleni játékban Isco szerepelt a gála kezdő 11-ben! B-)
Remélem a bíró nem nyúl bele
+ 1 --> Isco, Bale, DM, Karim; rajtatok a világ szeme! Hala Madrid! :iszunk:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 16., szerda 14:44

Most azt írják, hogy Bartra sem játszhat ma, Puyol pedig még mindig kérdéses, úgyhogy simán lehet, hogy Adriano lesz Mascherano párja a védelem tengelyében...:shutup: Egyre jobban félek ettől a védelemtől, illetve a Bale-Benzema-Isco hármastól (bár azért megkönnyebbülést jelent valamilyen szinten, hogy Ronaldo nem lesz).
Engem.az idegesít a legjobbsn,hogy Ronaldo nincs.Van viszont odaát Messi.Abból nem vonok le messzemenő következtetéseket hogy Messi az utóbbi időben csak lézengett.
Iscotol várok egy kiugrást,egyfajta bizonyítási vágyat,valamint hogy Bale lába elsü,vagy hogy Valdes nem tud vele majd mit kezdeni.Benzema játéka is kulcs lehet,remélem leköti msjd a barca belsővédőit,akárkik is lesznek azok.
Remélem a bíró nem nyúl bele,de piros az sanszos,fogadtam is erre,de valószinű sajnos hogy ha lesz,az minket sulyt...ezért én Varanet kezdetném.Pepe mellett,nem Ramost...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: