Szinte mindenki Bappet szeretne itt latni vagy Neymart, de ha nem jonnek ossze, akkor is kell valakit hozni. Mondjuk en Salaht nem hoznam, inkabb jojjon Hazard a balosra. De azert bizom benne, hogy nyaron Bappera racsorog ZZ, hogy gyere mar, kezdo leszel.H.E.H.E. írta:megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindenki tudja hogy ebbol egy legalabb 150 millas b kategorias igazolas lesz, legfeljebb nem akarjuk beismerni. Vagy ez, vagy az A kategoria 250 ert, mindegyik bejohet meg be is fuccsolhat, persze en is inkabb az A kategoriara voksolok, de ez kb ket embert jelentH.E.H.E. írta:megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Idosebb is, elorebb tar. Egyebkent egy normalis vilagban, egy ilyen kaliberu jatekosnak, mint Dembele v Bappe a Liverpool fele jatekot jatszo jatszo csapat kellene, h legyen a masodik/harmadik lepcsofok karrierjuk soran es csak utanna egy Real v Barca. De hat az elet atirta ezt a forgato konyvet.Kerlon írta: Ő amúgy sokkal inkább tkp, mint szélsőtámadó. Amúgy Salah eredményesebb, sokkal inkább támadó, mint középpályás.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
egész eddig arról írtak, hogy a gyorsaságából élt rómában meg a poolban is, biztos jó kisterületen.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
Ő amúgy sokkal inkább tkp, mint szélsőtámadó. Amúgy Salah eredményesebb, sokkal inkább támadó, mint középpályás.numberone1 írta:Kepa helyett is Dembelet hoznam.Kerlon írta: Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.
Dembelé meg tehetséges, de szerintem egy Di Maria klón azzal a különbséggel, hogy használja mindkét lábát és kevésbé munkabíró.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Kepa helyett is Dembelet hoznam.Kerlon írta: Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.
Dembelé meg tehetséges, de szerintem egy Di Maria klón azzal a különbséggel, hogy használja mindkét lábát és kevésbé munkabíró.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ja, pont ez volt a Rómában. Utolsó passzok elrontása, helyzetek kihagyása, labda elhagyása. Idén viszont szintet lépett minden téren.BBeno írta:nem volt halvany a romaban sem kukonben nem lenne most a poolban. en arra emlekszem a romas salahbol hogy megfutott mindent de befejezni sosem tudott. ellenunk is rughatott volna 3 golt kb a 2 meccsen de mindent elrontott. sebesseget viszont nagyon kamatoztatta. itt a plben meg eddig minden befele pattan neki. kiderul meddig tart.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem volt halvany a romaban sem kukonben nem lenne most a poolban. en arra emlekszem a romas salahbol hogy megfutott mindent de befejezni sosem tudott. ellenunk is rughatott volna 3 golt kb a 2 meccsen de mindent elrontott. sebesseget viszont nagyon kamatoztatta. itt a plben meg eddig minden befele pattan neki. kiderul meddig tart.
Salahnak nagyon passzol ez a Klopp féle gyors támadásépítés. Nagyon érzi, hogy mikor hol kell legyen és emiatt megy neki olyan jól. Egy lassan építkezős csapatban ugyan olyan halvány lenne, mint a Romaban. Szerintem nálunk olyan játékot játszana, mint LV..max annyi hogy ha helyzetbe kerülne akkor be tudná rúgni és a nem a kapust rúgná gyomron.
Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.numberone1 írta:Tobbert adnak el, mint ahogy Coutinhot adtak a barcanak. Igaz iden ugynezki szintet lepett mar feltavnal 17 golnal jar, de ahanyszor lattam a Romaban olyan Dombi Tibis volt. Qrva gyors volt, de esz nelkul futkosott, nagyon nem kellett tartani tole. Az a durva, h annyira nehez jobb jatekosokat mondani hasonlo posztra.Caraway írta:Di Marzio szerint terveztek a nyaron ramenni Salahra.
Ha megvesszuk 150+ misiert en berosarok, ott volt Dembele 105-t, miert nem hajtottuk fel ot?????
K
K
- numberone1
Tobbert adnak el, mint ahogy Coutinhot adtak a barcanak. Igaz iden ugynezki szintet lepett mar feltavnal 17 golnal jar, de ahanyszor lattam a Romaban olyan Dombi Tibis volt. Qrva gyors volt, de esz nelkul futkosott, nagyon nem kellett tartani tole. Az a durva, h annyira nehez jobb jatekosokat mondani hasonlo posztra.Caraway írta:Di Marzio szerint terveztek a nyaron ramenni Salahra.
Ha megvesszuk 150+ misiert en berosarok, ott volt Dembele 105-t, miert nem hajtottuk fel ot?????
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tudom tudom olvastam én is. Lehet egyébként kedvet kapnak egy kis pénzköltéshez Coutinhot látva, de én továbbra se tartom valószínűleg, hogy hirtelen beleszaladunk valamilyen nagy transzferba csak mert január van és lehet igazolni.Realista24 írta: Most ezt mondta, de korábban kétszer vagy háromszor, amit írtam. Ezt az egészet pedig arra hegyezte ki a cikk, hogy miért nem dobja a jelenlegi támadókat, védőket, stb. és igazol helyettük újakat például.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Di Marzio szerint terveztek a nyaron ramenni Salahra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Icardival nem igazan lennenk kisegitve az a bajSüti írta:Ez a Diario Gol a helyi pepsifoci/blikk amit a spanyol metrokijáratoknál ingyen nyomnak az ember kezébe? Attól függetlenül, hogy én örülnék Icardinak, elég valószínűtlennek tartom hogy a télen hoznánk, nemhogy már az orvosin is túl van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ezt mondta, de korábban kétszer vagy háromszor, amit írtam. Ezt az egészet pedig arra hegyezte ki a cikk, hogy miért nem dobja a jelenlegi támadókat, védőket, stb. és igazol helyettük újakat például.sebydani írta:Szóval R, megint csak hazudsz össze-vissza a cikkekben, mi meg naivan azt hisszük, hogy a Mester mondta?!“Nincs szükségünk senkire, nem akarok senkit. Hiszek a csapatomban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ez a Diario Gol a helyi pepsifoci/blikk amit a spanyol metrokijáratoknál ingyen nyomnak az ember kezébe? Attól függetlenül, hogy én örülnék Icardinak, elég valószínűtlennek tartom hogy a télen hoznánk, nemhogy már az orvosin is túl van.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szóval R, megint csak hazudsz össze-vissza a cikkekben, mi meg naivan azt hisszük, hogy a Mester mondta?!“Nincs szükségünk senkire, nem akarok senkit. Hiszek a csapatomban.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Realista24 írta:Hogy január 31ig bármi megtörténhet?sebydani írta:Meglepne nagyon, ha télen most érkezne Icardi szintű igazolás. Annyira cáfoljuk a téli igazolásokat minden fórumon, hogy szerintem itt nyárig tényleg nem lesz változtatás, legalábbis Zidane elég kategorikusan kijelentette sokszor is ő mit gondol erről.