Ebben hol van az hogy istenítik? Istenem. Az emberek kb 100%-a kétségbeesésében isteníti, mert lassan már csak ő maradt akitől lehetne várni bármit is. Benzema és Cr-nek nem megy, előre maradt Bale (Mayoralt nem számolom ide mert sajna nem jött be), aki meg szinten mindig sérült. Pedig amikor beállt néha-néha egész tűrhetően játszott. Ahogy Professore is írja, ha Bale miatt nyernénk valamit, attól még mennie kéne.M1Ö írta:Tessék rashidm, itt van. Ezt írtam, hogy erről szólt a fáma. Ebből jött nekem, hogy ugyanúgy rossz igazolás volt Bale meg James is, mint Özil meg DM, erre Bale kulcsemberünk, mikor semmi keresnivalója nem lenne a csapatban.pheco írta:Annyiszor olvasom ezt, hogy veluk nem mentunk sokra, vegulis csak 3 BL-t es a “velejaro” 6 kupat huztuk be es akkor meg a bajnoksag, kupa es szuperkupa is megvolt. Ha Neymart hozzuk Bale helyett, akkor azota mindent behuznank? Vagy James miert szamit akkora bukasnak? A tulzott fiatalitas sem jo, ezt lathatjuk iden is.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem rád értettem, csak beszáltam a dumátokba. Az Istenítést már én tettem hozzá, mert a világ úgy néz rá, mintha klasszis lenne. Hát elég szomorú, hogy ha valaki aki például csak amerikai focit néz és megkér, hogy sorolj fel pár klasszist, akkor Bale is köztük lenne. Isco meg például nem.pheco írta:Félre ne értsetek én nem istenítem Balet
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Félre ne értsetek én nem istenítem Balet, sőt, nálam James is kiszorította volna őt már az első évében
Én csak azt mondtam, hogy olyan szinten lehúzzák itt páran az igazolásainkat, mintha nem nyertünk volna semmit vagy csak alig valamit. Erre reagáltam, hogy ennél több kupa jobb igazolásokkal sem jött volna szerintem, maximum valamivel latinosabb foci, mondjuk Neymarral. De az is lehet, hogy nem jött volna ki Neymar és Ronaldo, aztán nem áll össze így a csapat. Szóval kár ezen bánkódni, egyik legsikeresebb korszakát élte(éli?) meg csapat, felesleges ezen rugózni.
Én csak azt mondtam, hogy olyan szinten lehúzzák itt páran az igazolásainkat, mintha nem nyertünk volna semmit vagy csak alig valamit. Erre reagáltam, hogy ennél több kupa jobb igazolásokkal sem jött volna szerintem, maximum valamivel latinosabb foci, mondjuk Neymarral. De az is lehet, hogy nem jött volna ki Neymar és Ronaldo, aztán nem áll össze így a csapat. Szóval kár ezen bánkódni, egyik legsikeresebb korszakát élte(éli?) meg csapat, felesleges ezen rugózni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Bale es James is cinkes igazolasok voltak ez mara bizonyossa valt es mindenki tudja kar ezen ragodni. Tanulni kellene inkabb belole (nem kell brit tamado mert inkompatibilis es felejtsuk el a VB sztarokat akik egyebkent atlagos teljesitmenyt nyujtottak klub szinten).
Az hogy Baletol varjuk sokan hogy most megmentse a seggunket a ketsegbeesesbol szarmazik. Ha mondjuk neki koszonhetoen iden behuzunk egy kupat nem fogja radikalisan megvaltoztatni a megiteleset. Tovabbra is stilusidegen marad a jateka es ha uj projektben gondolkodunk akkor neki mennie kell (mert mindennek a tetejeben meg serulekeny is).
Az hogy Baletol varjuk sokan hogy most megmentse a seggunket a ketsegbeesesbol szarmazik. Ha mondjuk neki koszonhetoen iden behuzunk egy kupat nem fogja radikalisan megvaltoztatni a megiteleset. Tovabbra is stilusidegen marad a jateka es ha uj projektben gondolkodunk akkor neki mennie kell (mert mindennek a tetejeben meg serulekeny is).
- M1Ö
Tessék rashidm, itt van. Ezt írtam, hogy erről szólt a fáma. Ebből jött nekem, hogy ugyanúgy rossz igazolás volt Bale meg James is, mint Özil meg DM, erre Bale kulcsemberünk, mikor semmi keresnivalója nem lenne a csapatban.pheco írta:Annyiszor olvasom ezt, hogy veluk nem mentunk sokra, vegulis csak 3 BL-t es a “velejaro” 6 kupat huztuk be es akkor meg a bajnoksag, kupa es szuperkupa is megvolt. Ha Neymart hozzuk Bale helyett, akkor azota mindent behuznank? Vagy James miert szamit akkora bukasnak? A tulzott fiatalitas sem jo, ezt lathatjuk iden is.ericco írta:En tovabbra is azt mondom, hogy ha mar elindultunk ezen a csak fiatal tehetsegeket igazolunk uton, akkor maradjunk is ott, amig fel nem tunik egy ujabb Mbappe kaliber. Bale, James, stb. igazolasokkal idaig sem mentunk sokra. Maximum ha valamelyiket a lejaro szerzodese miatt olcson meg tudunk szerezni, akkor hoznam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Akkor tényleg nem értelmezted.M1Ö írta:A kérdésedet meg is válaszoltad a 2. bekezdésedben. Az volt a téma, hogy igenis voltak elcseszett igazolásaink, hiába a sok kupa. Bale meg vitán felül közéjük tartozik. Szóval nem értem, hogy mit nem értelmeztem. És nem azért írom ezeket a kritikákat, mert én olyan kurva menő vagyok, hogy elmondhassam, hogy én megmondtam, hanem azért mert oda-vissza vagyok ezért a csapatért és bánt, hogy ilyen Bale félék vannak "Istenítve".rashidm írta:Ha értelmeznéd amit írnak mások akkor nem írnál ilyet... talán azért kulcsember mert mindenki fos formában van, és amikor beállt akkor biztató volt. Már amennyire lehet. És ez inkább a csapatra nézve gáz, hogy ő lett a kulcsjátékos.
Elcseszett volt Bale és James? Igen,, lehet. Ettől neked jobb lesz, hogy később mondhatod: "én megmondtam"? Az, hogy elcseszett vagy nem, most már kár ezen rágódni.
Idézz már légy kedves olyas valakitől aki azért istenítette mert milyen übermensch. Talán azért van istenítve mert mindenki más ultragagyi formában van. Ő meg kevésbé rosszban. Jelenleg.
- M1Ö
A kérdésedet meg is válaszoltad a 2. bekezdésedben. Az volt a téma, hogy igenis voltak elcseszett igazolásaink, hiába a sok kupa. Bale meg vitán felül közéjük tartozik. Szóval nem értem, hogy mit nem értelmeztem. És nem azért írom ezeket a kritikákat, mert én olyan kurva menő vagyok, hogy elmondhassam, hogy én megmondtam, hanem azért mert oda-vissza vagyok ezért a csapatért és bánt, hogy ilyen Bale félék vannak "Istenítve".rashidm írta:Ha értelmeznéd amit írnak mások akkor nem írnál ilyet... talán azért kulcsember mert mindenki fos formában van, és amikor beállt akkor biztató volt. Már amennyire lehet. És ez inkább a csapatra nézve gáz, hogy ő lett a kulcsjátékos.
Elcseszett volt Bale és James? Igen,, lehet. Ettől neked jobb lesz, hogy később mondhatod: "én megmondtam"? Az, hogy elcseszett vagy nem, most már kár ezen rágódni.
-
Ha értelmeznéd amit írnak mások akkor nem írnál ilyet... talán azért kulcsember mert mindenki fos formában van, és amikor beállt akkor biztató volt. Már amennyire lehet. És ez inkább a csapatra nézve gáz, hogy ő lett a kulcsjátékos.M1Ö írta:Nem hát. Csak Bale kulcsemberünk, mikor semmivel nem jobb DM-nél. Ja de, nagyobb a végsebessége. Nem a madridomról beszélek, hanem a nagyvilágról. Meg arról volt szó, hogy igenis voltak elcseszett igazolásaink és hiába a 3 BL, az nem nekik köszönhető. Hanem annak, hogy akkora klasszisaink vannak, mint Ramos, Modric meg CR.rashidm írta:Nincsenek is fényezve. Özil meg Di Maria után nem sír senki. Láthatjuk hogy miért.
- M1Ö
Nem hát. Csak Bale kulcsemberünk, mikor semmivel nem jobb DM-nél. Ja de, nagyobb a végsebessége. Nem a madridomról beszélek, hanem a nagyvilágról. Meg arról volt szó, hogy igenis voltak elcseszett igazolásaink és hiába a 3 BL, az nem nekik köszönhető. Hanem annak, hogy akkora klasszisaink vannak, mint Ramos, Modric meg CR.rashidm írta:Nincsenek is fényezve. Özil meg Di Maria után nem sír senki. Láthatjuk hogy miért.
-
Nincsenek is fényezve. Özil meg Di Maria után nem sír senki. Láthatjuk hogy miért.M1Ö írta:Nem állandóan, de valljuk be, hogy azt a 190 milliót amit Bale-re és James-re "elszórtunk", el lehetett volna jobban is költeni. Özil meg Di María le volt, meg van is hordva minden szarnak, de a 2 ászunk semmivel sem jobbak náluk. Nem az hozta meg a sikereket, hogy ezeket megléptük.pheco írta:Csak azt erzem az ilyen hsz-eken es nem csak a tieden, hogy mi allandoan rosszul igazolunk
- M1Ö
Nem állandóan, de valljuk be, hogy azt a 190 milliót amit Bale-re és James-re "elszórtunk", el lehetett volna jobban is költeni. Özil meg Di María le volt, meg van is hordva minden szarnak, de a 2 ászunk semmivel sem jobbak náluk. Nem az hozta meg a sikereket, hogy ezeket megléptük.pheco írta:Csak azt erzem az ilyen hsz-eken es nem csak a tieden, hogy mi allandoan rosszul igazolunk
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Erről leírtam hosszabban a véleményem a másik topicban.pheco írta:Csak azt erzem az ilyen hsz-eken es nem csak a tieden, hogy mi allandoan rosszul igazolunk, bezzeg mas csapatok, aztan kozben rolunk szolt az elmult 4 szezonbol 3.
A rossz igazolás relatív. Az eredmények szempontjából valóban nem lehet panasz, viszont ha megnézzük, kik voltak a siekrek kulcsai, egyik játékos sem a közelmúltban lett igazolva. Nem akarok semmit idő előtt temetni, mert még nyerhetünk kupákat, de idáig ennek isszuk a levét.
James pedig egyáltalán nem biztos, hogy végleg kelleni fog a Bayernnek. Azzal még várnék.
Merci Zizou!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak azt erzem az ilyen hsz-eken es nem csak a tieden, hogy mi allandoan rosszul igazolunk, bezzeg mas csapatok, aztan kozben rolunk szolt az elmult 4 szezonbol 3. Nem gondolom, hogy ennel tobbet nyertunk volna, akar Neymarral, akar massal. Leheta jatek szebb lett volna, de lehet, hogy ennyit sem nyerunk. James elso eve jo volt, kar azert a tavaszert. Masodik ev fele kuka Benitez miatt, utana tavasszal nem volt jo. Tavaly, pedig ugyan csak 12-13. ember volt, de annak szerintem tokeletes. Nyilvan 70 millioert tobbet var az ember, de hat ez van. Gazdasagi szempontbol meg valoszinuleg eladjuk 53 vagy mennyiert a Bayernnek, azt a 20 minuszt meg siman behuztuk rajta a del-amerikai piaccal, plusz a kinaiak is gazdagodtak ket James mez aravalericco írta:A 3 BL-t igaz velük nyertük, de az előttük idehozott játékosok adták a csapat gerincét. James és Bale csak kisegítők voltak többnyire.pheco írta:Annyiszor olvasom ezt, hogy veluk nem mentunk sokra, vegulis csak 3 BL-t es a “velejaro” 6 kupat huztuk be es akkor meg a bajnoksag, kupa es szuperkupa is megvolt. Ha Neymart hozzuk Bale helyett, akkor azota mindent behuznank? Vagy James miert szamit akkora bukasnak? A tulzott fiatalitas sem jo, ezt lathatjuk iden is.
Ami pedig a kolumbiait illeti, maga is csalódásként tekint az itt töltött két évére, akkor én is így teszek. Ráadásul 70 milliós játéksot adtunk kölcsönbe a Bayernnek. Mi ez, ha nem valamilyen szintű bukás?
Nem nagy szám. Ok is vittek volna a saját akademiajukra ahogy az Arsenal is. Evente rengeteg ilyen van, persze ez igy lett clickbait hogy a Barca elol happoltuk el...Jim írta:csak azért nem értem,mert azt írták a Barca elől happoltuk el
de ha 17 évesen volt 100 ezer euro..
túl olcsónak tűnik
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csak azért nem értem,mert azt írták a Barca elől happoltuk el
túl olcsónak tűnik
túl olcsónak tűnik
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jim, mintha ma kezdted volna...
Egy-két év Castilla, ha mutat valamit, megy kölcsönbe, ha ott is mutat valamit, akkor az A csapat padja.
Ez a bevett szokás, ami szerintem a legjobb megoldás a fiatalok managelésére.
Ami pedig a kolumbiait illeti, maga is csalódásként tekint az itt töltött két évére, akkor én is így teszek. Ráadásul 70 milliós játéksot adtunk kölcsönbe a Bayernnek. Mi ez, ha nem valamilyen szintű bukás?
Egy-két év Castilla, ha mutat valamit, megy kölcsönbe, ha ott is mutat valamit, akkor az A csapat padja.
Ez a bevett szokás, ami szerintem a legjobb megoldás a fiatalok managelésére.
A 3 BL-t igaz velük nyertük, de az előttük idehozott játékosok adták a csapat gerincét. James és Bale csak kisegítők voltak többnyire.pheco írta:Annyiszor olvasom ezt, hogy veluk nem mentunk sokra, vegulis csak 3 BL-t es a “velejaro” 6 kupat huztuk be es akkor meg a bajnoksag, kupa es szuperkupa is megvolt. Ha Neymart hozzuk Bale helyett, akkor azota mindent behuznank? Vagy James miert szamit akkora bukasnak? A tulzott fiatalitas sem jo, ezt lathatjuk iden is.
Merci Zizou!
- Jim
az nem jó hír
mert akkor irány a másodosztály
lehet ő lesz Asensio cseréje
mert akkor irány a másodosztály
lehet ő lesz Asensio cseréje
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ronaldo helyére.Jim írta:állítólag vettünk egy fiatal spanyol tehetséget a Cadizból (eddig szuper hír )
de 17 éves és 100 ezer euro volt...
én sosem hallottam róla
Castillába vettük csak
vagy komolyabb szerepet szánnak neki??
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
állítólag vettünk egy fiatal spanyol tehetséget a Cadizból (eddig szuper hír )
én sosem hallottam róla
Castillába vettük csak
én sosem hallottam róla
Castillába vettük csak
- M1Ö
Mire hívja fel? Hogy nem elég a világ pénze se, hogy kivásárold?Kerlon írta:Figyelem felhivasnak hívják a jelenséget.