Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 13., szerda 11:51

Norbii írta:
hehe írta:

lucasért nagyon nagyon nagy kár. beleéltem magam hogy valóban jön, aztán nem jött össze. Vele azért elég epic lehetett volna az a szél. :/
ez az epic itt most mit akar jelenteni? Hogy annyira nagyon - nagyon- nagyon jó lenne vele a szél ?

pi***ba.....nem hiszem el hogy ezt elhiszi valaki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 13., szerda 11:15

Csak ma ne legyél extra szar, pls. Illene már valamit csinálnia, még menthet valamit a szezonján, de ahhoz a BL-ben varázsolnia kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 13., szerda 11:12

hehe írta:
de ha kifizetik érte a 100 körüli pezót, akkor azonnal hoznám degeát, lucast és pogbát. (nehogymár pluszban zárjuk a nyarat :mrgreen: )
lucasért nagyon nagyon nagy kár. beleéltem magam hogy valóban jön, aztán nem jött össze. Vele azért elég epic lehetett volna az a szél. :/

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:34

Eddig is lehetett tudni, hogy bajok vannak, de ha valakinek az ügynöke kezd el kifogásokat keresni, akkor ott két dolog jöhet csupán. CA egyértelműen a nyilatkozat ellen foglalt állást. Ez csak rosszabbodni fog, a szezon végére meg könnyen oda juthatunk, hogy CA jelzi Pereznek, vagy megy Bale az első komolyabb ajánlatra, vagy ő megy egy olyan helyre ahol senki sincs atyaúristen státuszban. Bale már nem fog visszavenni az arcából, eddig még volt remény...ezek után az sincs

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 12., kedd 14:55

numberone1 írta: Ahogy Benzema is jobb lenne ,ha mindenki ala jatszana. CR a legjobb ez egyertelmu, de Benzema nem rosszabb Balenel, h ala dolgozzon...sot en(lehet, h elfogult vagyok a franciaval) jobbnak tartom. Ahhoz, h kore lehhesen epiteni egy Real Madridot, ahhoz annyira jonak kellene lennie egy spanyol bajnoksagban, de nem ide valo.
Nem rosszabb, de más karakterek. Benzema nem az a vezérbika karakter, akkor megy neki igazán, ha megkapja a szabadságot de közben van előtte valaki a sorban, aki leveszi róla a terhek egy részét.

Hehe soraival egyetértek, akkor bacódott el a gyerek, amikor a fizikumán egyrészt negatívan "dolgoztak", másrészt meg a arca is akkoriban, a két győztes döntő utáni nyáron nőtt sokszorosára. Ezzel elvesztette a két fő erényét, a mindenen áthaladó mentalitását és fizikumát. Maradt egy átlagosan jó játékos, aki fejben tényleg nagyon lassú.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 12., kedd 14:52

Bale teljesítménye minden szegmensben alaposan elmarad az eddigiektől. Nem a labdakezelési hibákra,vagy elbaltázott lövésekre gondolok,azok egy embernél pszihés problémák miatt erősödhetnek,rosszabb lehet ha valaki gyötrődik magában, vagy mások által(csapattagok),hanem alapvető hozzáállásbeli, akaratbeli mutatókban,vagy erőszakosságban....vagyis vadlóságban.

Én nagyon csodálkozom rajta, mint egy durcás gyerek akinek elvették a labdáját és nem akar focizni. Ha valaha egyszer is így láttam volna korábban játszani, akkor biztos nem állok mellé amikor leigazoltuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 14:45

CS0ki írta:Az ügynökének olyan szempontból van igaza, hogy...inkább át kellett volna fogalmaznia: az a baj szerinte, hogy nem BAle köré épül a csapat. Szerintem itt bukott el az egész koncepció a CR-Bale párossal. Mindkettőjük köré csapatot kell szervezni, de mindkettő köré nem lehet. Az meg nem kérdés, hogy nálunk melyiket kell központi helyre tenni.

Nálunk is lényegesen jobb lenne Bale szerintem, ha mindenki alájátszana (kérdés, hogy a csapat összességében mit tudna), de angliában, egy köré épített csapattal tényleg nagyot tudna alkotni, ezért nem értem mit erölködik itt.
Ahogy Benzema is jobb lenne ,ha mindenki ala jatszana. CR a legjobb ez egyertelmu, de Benzema nem rosszabb Balenel, h ala dolgozzon...sot en(lehet, h elfogult vagyok a franciaval) jobbnak tartom. Ahhoz, h kore lehhesen epiteni egy Real Madridot, ahhoz annyira jonak kellene lennie egy spanyol bajnoksagban, de nem ide valo.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 14:41

hehe írta:amúgy az alapvető elgondolás nem lett volna rossz:
hozni egy céronaldo típusú álladékot, aki kicsit leveheti a másik szélen a terhet céronaldo risszrossz térdecskéiről.

amit bale papíron tud, azt nem tudja reus, hazard vagy a többiek, mert nincsenek kanyarba se fizikumban.
annyira nem kutyaütő bél papíron technikailag se, csak azt veszem észre nála, hogy fejben gecilassú és sablonos, elsősorban ezért kevés spanyolországban.

és erre jön rá a hozzáállása, ami meggyőződésem, hogy kívánnivalót hagy maga után.

azért ha normálisan letenné tudása nagy részét az asztalra, ritka állatfaj lenne ez a bél és nagy segítség a csapatnak.

de ha kifizetik érte a 100 körüli pezót, akkor azonnal hoznám degeát, lucast és pogbát. (nehogymár pluszban zárjuk a nyarat :mrgreen: )
ez amúgy jogos
CS0ki írta:Az ügynökének olyan szempontból van igaza, hogy...inkább át kellett volna fogalmaznia: az a baj szerinte, hogy nem BAle köré épül a csapat. Szerintem itt bukott el az egész koncepció a CR-Bale párossal. Mindkettőjük köré csapatot kell szervezni, de mindkettő köré nem lehet. Az meg nem kérdés, hogy nálunk melyiket kell központi helyre tenni.

Nálunk is lényegesen jobb lenne Bale szerintem, ha mindenki alájátszana (kérdés, hogy a csapat összességében mit tudna), de angliában, egy köré épített csapattal tényleg nagyot tudna alkotni, ezért nem értem mit erölködik itt.
az elmúlt 8 hónap alapján nem tudom, hogy valaki is szívesen építene egy ekkora ürülékkupac köré csapatot... pl a Barcánál is érdemes megnézni Neymart, aki köré bátran merne bárki szerintem, mert Messi mellett is egész jól játszik, de Bale... semmi, súlytalan idén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 12., kedd 14:38

Az ügynökének olyan szempontból van igaza, hogy...inkább át kellett volna fogalmaznia: az a baj szerinte, hogy nem BAle köré épül a csapat. Szerintem itt bukott el az egész koncepció a CR-Bale párossal. Mindkettőjük köré csapatot kell szervezni, de mindkettő köré nem lehet. Az meg nem kérdés, hogy nálunk melyiket kell központi helyre tenni.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 12., kedd 14:13

amúgy az alapvető elgondolás nem lett volna rossz:
hozni egy céronaldo típusú álladékot, aki kicsit leveheti a másik szélen a terhet céronaldo risszrossz térdecskéiről.

amit bale papíron tud, azt nem tudja reus, hazard vagy a többiek, mert nincsenek kanyarba se fizikumban.
annyira nem kutyaütő bél papíron technikailag se, csak azt veszem észre nála, hogy fejben gecilassú és sablonos, elsősorban ezért kevés spanyolországban.

és erre jön rá a hozzáállása, ami meggyőződésem, hogy kívánnivalót hagy maga után.

azért ha normálisan letenné tudása nagy részét az asztalra, ritka állatfaj lenne ez a bél és nagy segítség a csapatnak.

Kép
Kép
Kép

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 14:08

Galacticos írta:
numberone1 írta: Khedira meg mindig itt van(utolso darab A KHOD-bol :mrgreen: ), hat csodalatos lenne egy Bale+Khedira tavozas az ev vegen.
Engem khedira nem zavar, alig jatszik mar tobb mint egy eve, a padon meg elfer.
Bale viszont ugyanarra a teljesitmenyre alap kezdo, es arcoskosik is. Na ez mar zavar,
Engem mind addig zavar Khedira amig itt van. Lehet, h Carlot elkapja vmi es megint elkezdi jatszatni, v esetleg ha vmi folytan menesztenek Carlot es jonne egy uj edzo aki szamitana ra, na az lenne csak hidegzuhany.
Mindegyik csak huzzon el innen.....
Abban biztos vagyok, ha Bale lep lesz itt visszafele kopkodes...foleg az ugynoketol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 12., kedd 14:02

numberone1 írta: Khedira meg mindig itt van(utolso darab A KHOD-bol :mrgreen: ), hat csodalatos lenne egy Bale+Khedira tavozas az ev vegen.
Engem khedira nem zavar, alig jatszik mar tobb mint egy eve, a padon meg elfer.
Bale viszont ugyanarra a teljesitmenyre alap kezdo, es arcoskosik is. Na ez mar zavar,

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 13:57

Nekem mar nagyon irritarlo az amit Bale ugynoke lenyom a sajton keresztul. Lehet, h probalja vedeni a sajat klienset, de egyben ledegradalja Bale csapattarsait, mert nem passzolnak neki.Vajon miert.... :roll:
Remelem igaz a hir es Mou viszi 110-ert.
Mou es a csapata itt nagyon kozkedvelt, hat meg Balelel milyen lenne. :lol:
Galacticos írta:
higuain eligazolása után, nem hittem hogy pár éven belül lesz játékos akinek távozása piros betűs ünnep lesz.. tévedtem.
Khedira meg mindig itt van(utolso darab A KHOD-bol :mrgreen: ), hat csodalatos lenne egy Bale+Khedira tavozas az ev vegen.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 12., kedd 13:51

A pofázás már Öziléknek sem jött be, van remény :Đ

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 13:47

Akkor remélem, hogy mi csak örülhetünk annak, hogy még nekik áll feljebb. B-) :banplz:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 13:27

Carlo Bale ügynökéről:
"Lehet jobban tette volna, ha csendben marad"
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 12., kedd 11:26

Realista24 írta:Én elhiszem Vanilla, van pénz szarásig, kellene nekik valami húzónév, legyen az Chelsea vagy MU. Bármelyik igazolná le, nagy valószínűséggel jó vásárt csinálna.
Az ára azért ennyi, mert jelenleg nem eladó státuszban van. Most ha 50 milliókat ajánlanak érte, akkor esélyük nincs leigazolni, ellenben egy rekord összeggel, már Pérez is meggyőzhető lehet.
És nekik van is miből ugyebár... :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 12., kedd 11:06

én már ott tartok, hogyha nyáron semmit nem csinálunk csak eladjuk balet már akkor előrébb lesz a csapat. :lol: :lol:

továbbra is azt érzem, h hnap alakítani fog. (és jó értelemben :mrgreen: ) gólt szerez.

vagy lehet nem kellene annyit kábszizni. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 12., kedd 11:05

Higuain es Ozil azert mas teszta volt. Az egyik utolso eveskent kerult ide 15 (?)-ert a masik Europaban meg ismertlenkent ha jol emlekszem 18-ert. Az most mindegy, hogy a szurkolok fejeben mi marad meg roluk, de tobbet tudtak elmenetelukkor, az idekerulesukhoz kepest. A statjaik sem voltak katasztrofalisak es a vetelaruk sem. (Ozil is er ugy 50 milliot ahogy Bale 90-et) Persze a walesi se rossz papiron csak a jatekban. Szoval en maradok szkeptikus. 80-90 kozott szerintem el lehetne adni, de ennyiert Perez nem adna, atigazolasi rekordot meg nem hiszem h barkinek is erne. Attol mar jobban tartanek h egy Varane+bale kettosert tett gigajanlatra rabolintananak es akkor lehetne Balet rekordert kommunikalni, Varanet meg jarulekkent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2015. május 12., kedd 11:06-kor.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 11:04

ericco írta:Aztán meg jövőre olyan formába lendül, hogy a vezetésével triplázunk :mrgreen:
Csak előtte holnap lő két gólt, aztán a döntőben hármat és 5-3-ra verjük a Barcát :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: