Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Majdcsak elmondja neki valaki, hogy nem mind arany, ami fénylik. Szerintem szakmai támogatás ellenére ő sem dob ki ennyit az ablakon. Az tényleg az évszázad blamája lenne, ha megégnénk egy 150 milliós játékossal.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kanenél Bale szerintem 3szor jobb focista.Ha őt elhozzuk Perez nyugdíjba is vonulhat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Kanetől nem kell tartani, ő a Spursből fog visszavonulni, legendaként
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
sport szerint bejelentkeztünk kaneért, 150 miller + béla (akit 50re tartunk)
addig addig nyomja itt a média, hogy tényleg ekkora lámák leszünk
érik a hexit
addig addig nyomja itt a média, hogy tényleg ekkora lámák leszünk
érik a hexit
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Milyen nagy esély, de most őszintén? Tegyük fel, rúgna 5 gólt 2 meccsen. Amint Karim visszatér, ismét mehet a padra a spanyol. Ugyanez volt tavaly Marianonál. Láttuk, hogy mit tud. Bőven lehetett volna többet használni. Alig kapott esélyt. Amit meg kapott, azt ki is használta.AS Címlap | Borja Mayoral nagy esélye: 110 percenként szerez gólt, összehasonlítva Benzemával, aki 298 percenként talál a kapuba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
persze én sem azt mondom hogy mindig mindent meg kell nyerni csak a Real van akkor klub hogy ezt minden évben nem is elvárásnak hanem reális célnak lehessen tekinteni. ha megy a verseny és alulmaradnak hát van ilyen de az hogy pl az idei szezont annyival lemosni hogy nyertek eleget nem haragszom rájuk jóllaktak az nálam nem Real szint hanem Valencia-Arsenal-Dortmund vonal.
remélem érthető mire gondolok nem akarok senkivel se vitázni ezen.
remélem érthető mire gondolok nem akarok senkivel se vitázni ezen.
- RealMadridFanatic
Ilyen szinten mondjuk nem sportoltam, de ismerősi körben voltak páran, de ez még a profi világban sem így működik.
Lehet elvárás persze, csak amikor ez irreálissá válik, akkor jönnek olyan csalódások, amiknek a kiváltó okainak meg sem kellett volna születnie.
Mindannyian elsősorban emberek és csak utána sportolók, nem lehet mindig nyerni, ez nagy igazság, és még a legmotiváltabb ember is jól tud lakni, legfeljebb nem olyan hosszú időre. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen etap mentálisan mennyire kimeríti az embert, még akkor is, ha győzelmekkel teletűzdelt.
Mindegy, nem ragozom tovább, aki akarja érti, hogy miért nem tudok haragudni. Ettől még szeretném a sikert én is, mint ahogy a srácok is Madridban.
Lehet elvárás persze, csak amikor ez irreálissá válik, akkor jönnek olyan csalódások, amiknek a kiváltó okainak meg sem kellett volna születnie.
Mindannyian elsősorban emberek és csak utána sportolók, nem lehet mindig nyerni, ez nagy igazság, és még a legmotiváltabb ember is jól tud lakni, legfeljebb nem olyan hosszú időre. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen etap mentálisan mennyire kimeríti az embert, még akkor is, ha győzelmekkel teletűzdelt.
Mindegy, nem ragozom tovább, aki akarja érti, hogy miért nem tudok haragudni. Ettől még szeretném a sikert én is, mint ahogy a srácok is Madridban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezt az annyit adott a csapat dolgot nem értem. nem minden évben az összes cím a cél? ha nem jön össze az egy dolog de csak azért mosni a szart mert a múlt szezonokban ez meg az volt az nálam érdekes. én is baromira örültem hogy bl-eket nyertek címvédés, bajnokság satöbbi de ezektől nem lesz a következő évem az hogy hmm nem baj ha semmi nem lesz. azért ez nem az a méretű klub. amit lehet meg kell nyerni, ha kiesünk a blben az a 4 között legyen a bajnokságban legyünk ott a végéig ahogy a kupában is. csak azért mert az elmúlt években voltak sikerek engedjünk el mindent mert most okésak voltak az eredmények? lezárult egy szezon kezdődik a következő amit megint nulláról kezd mindenki és lehet alkotni.
ezt meg kell, hogy várjuk. szerintem már kár ebbe kapaszkodni nem tudhatjukJa, még annyi, hogy tavaszra csúnyán össze fog állni a dolog, szinte teljesen biztos vagyok benne. Voltak nyilatkozatokban is utalások erre.
ja és jövő sztárjainkat, ceballost kovát láthatjuk holnap, de osszátok be, mert utánna egy darabig megint nem fogjuk
- RealMadridFanatic
Professore írta: Viszont az teny hogy evek ota az A opcio nem jon be Ney, de Gea, Bappe stb. Nincs mit itt ragozni. Az okok persze osszetettek de a legtobb esetben a penz volt a donto faktor. A B opciok meg latjuk hogy mire voltak jok.
4 év 3 BL, címvédés, duplázás, 5 kupás év?
Tudom, hogy valahol a mondatok között váltottál az idei nyárra, de azért álljunk már meg. A továbbiak nem kifejezetten Neked szólnak.
Nagyon szomorú lett megint feljárni ide. Mindenki borzasztó okos, nagyon érti, hogy mit hogyan kellene csinálni a világ legnagyobb klubjának élén, ami épp történelmének egyik legsikeresebb korszakát éli. Félreértés ne essék, elégedett nem voltam a nyárral, igen, elsősorban Mbappé miatt.
Viszont az elmúlt években annyit rakott le az asztalra a komplett brigád, hogy kuss van részemről. Látom a hibákat, látom Zidane makacsságát, a félresiklott nyarat, ennek ellenére nincs pofám fröcsögni, meg okoskodni, annyi mindent kaptam az elmúlt időszakban.
Ezt elsősorban nem azokra értem, akik kulturált módom kifejtik a véleményüket persze. Cs0ki jól leírta, itt sok tényezős volt a dolog, amik között szentimentális szempontok is vezérelhették a vezetőség tagjait.
Majd gondolom évek múlva kiderülnek még okosságok, Mbappé átigazolásával kapcsolatban is, ha lett volna reális esély hozni, akkor itt lenne. Akár a gyerek fizuigénye is számomra elfogadható módon irreálissá tehette a transzfert.
Ja, még annyi, hogy tavaszra csúnyán össze fog állni a dolog, szinte teljesen biztos vagyok benne. Voltak nyilatkozatokban is utalások erre. Nyilván a bajnokságban összeszedett, szinte ledolgozhatatlan hátrány nem volt tervben, de fogunk még fejtörést okozni, először olajéknak szerencsére. Persze lehet ebből kupa nélküli szezon is, de haragudni akkor sem fogok. Ebben az esetben viszont a vezetősének is elő kell venni a profi énjét, és akár vezéráldozatok árán is frissíteni elöl, mert vétek lenne eltékozolni az egyébként jól felépített keretet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jó döntést hozott.19 éves bőven ráér még a Real-al.Elment egy kicsivel nagyobb klubba, ahol rajta kb semmi nyomás nincs mert nem ő viszi el a balhét ha buknak hanem Neymar. A másik meg,hogy jóval nagyobb a kockázat egy ilyen fiatal játékosnál ha egy csúcson lévő csapatba megy mint egy psg-be ahol ha valahogy megnyerik a bl-t isten lesz, ha meg nem akkor majd leverik neymaron. Az meg oké ,hogy mi tudjuk hogy simán kiszorította volna benzemát, de ő ebben nem lehetett biztos, mert ha megy a szekér Benzema is elég komoly láncszeme a gépezetnek.wZoLee7 írta:A srác választhatott, a vételi árat leraktuk volna, 18-19 éves korára több milliós fizetés és a Real Madrid neki nem volt elég.
Az meg,hogy CR már nem a példaképe hülyeség.Mit nyilatkozzon egy ilyen bl meccs előtt?Hogy összevissza fogom pisálni magam ha meglátom? Guardiola jut erről eszembe aki faszán körbenyalta messit a bayern barsza előtt ezzel a csapatba is belerakott egyfajta félelmet, meg is lett az eredménye. Tisztában van a képességeivel és,hogy lassan véget ér egy korszak,szerintem ez a jó hozzá állás egy tehetségnél.
Biztos vagyok benne,hogy nálunk fog kikötni és szerintem ezt ő is tudja, de a biztosra ment ami nem akkora baj.Szerintem nem döntött rosszul a psg-vel, ha meg ott ragad akkor valszeg nem tudta beteljesíteni az elvárásokat így nekünk se kell majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Utólag igen. Akkor szerintem pont reaális. A 2014-es BL győztes csapat kulcsembere volt, a VB-n is jól szerepelt.rashidm írta:Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák
- ericco
- Kapcsolat:
Ez így van, én is így látom. Mi késztetné Balet vagy Benzemát a távozásra, mikor a Realban játszanak, amint egészségsek, szinte azonnal kezdők, teljesítménytől függetlenül? Erre írtam, hogy valamelyiküket motiválni kellett volna, mint mondjuk Jamest.CS0ki írta:Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is
Akik mentek, a több játéklehetőség miatt mentek, nem kezdő játékosok.
Hozzáteszem, Benzema nagy kedvencem, de már tavaly nyáron is leírtam, hogy az ő érdekében keleltt volna a váltás (meg is kaptam Realsitától a magamét ). Ő olyan típus lehet, mint én, hogy belefásul a dolgokba, és kell az új környezet, az új kihívás a jobb teljesítményhez.
Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznákBBeno írta:di maria volt az utolsó aki tényleg alapkezdőként ment el. de ez nomális dolog a legnagyobb kluboknál hogy a kezdőit nem árverezi el.
Merci Zizou!
di maria volt az utolsó aki tényleg alapkezdőként ment el. de ez nomális dolog a legnagyobb kluboknál hogy a kezdőit nem árverezi el.
Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is
Akik mentek, a több játéklehetőség miatt mentek, nem kezdő játékosok.
- ericco
- Kapcsolat:
Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat isCS0ki írta:Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál
mindegyik esetében a pénz volt az ok.H.E.H.E. írta:több különböző ok miatt nem jöttek
Ami egy jó dolog, csak lehet picit át kéne értékelni. Klasszisokat még mindig nem tudunk kinevelni, így időnként le kéne őket igazolni, és bizony ez a felborított piac beárazta eléggé a jobb játékosokat és a fizetéseiket.wZoLee7 írta: Van egy fizetési létránk
Amúgy nincs tragédia, egy éve ilyenkor még Mbappéról se nagyon beszéltünk, lehet Zidane már most figyel valamilyen fiatal lurkót pl. a francia ligában, de lépéskényszerből mindig nehezebb jól dönteni. Én ezt elkerültem volna.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem meg van baj az igazolasokkal de remeljuk valtozni fog. Perez papa elkezdett egy modellt Figo Zizu pakkal es a vilag csak mozizott...aztan reagaltak hogy nekunk mindenki dragabb lett stb. Majd jottek az oligarchak es az arabok koszontek szepen csavartak egyett a modellen es most mar mi es a regi patinans klubbok mozizunk. A barca vergodik hogy lepest tartson az igazolasokkal es fizetesekkel...van esely boven hogy ebbe anyagilag belerokkannak. Viszont az teny hogy evek ota az A opcio nem jon be Ney, de Gea, Bappe stb. Nincs mit itt ragozni. Az okok persze osszetettek de a legtobb esetben a penz volt a donto faktor. A B opciok meg latjuk hogy mire voltak jok. Nyaron en is varok komolyabb valtozasokat de ezt az idenyt ugy nez ki hogy sikerult elbarmolni es ebben nalam elsosorban a vezetoseg a ludas. Konkretan ha nem volt biztos hogy Bappe nem jon akkor miert nem tartottak legalabb Mariannot itt vagy ha mar ezt elszurtak akkor kellett volna Bappe helyett egy jo B opcio. Mayoral meg Cnek is gyenge.
Anno azert Figo a barca kapitanya volt Zizu meg tenyleg vilagsztar (CR kategoria) es oket is hozta Perez pedig hihetetlennek tunt. Most meg beletorik a bicska egy 0km tinedzser megszerzesebe....hagyjuk mar. Valoban nem kellene sok igazolas de egy klasszis tamado igen...ha ezt nem latja/latta a nyaron a vezetoseg akkor no comment.
Anno azert Figo a barca kapitanya volt Zizu meg tenyleg vilagsztar (CR kategoria) es oket is hozta Perez pedig hihetetlennek tunt. Most meg beletorik a bicska egy 0km tinedzser megszerzesebe....hagyjuk mar. Valoban nem kellene sok igazolas de egy klasszis tamado igen...ha ezt nem latja/latta a nyaron a vezetoseg akkor no comment.
nem csak bappéra. de a legtöbbnél csak a pénz jelentett akadályt. nem licitált rá a másikra. suáreznél és vidalnál etikai okok. hirtelen most nem jut több név az eszembe. mondom akiket elhozott azokkal nagyrészt semmi gond nincs. legalábbis nálam.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem mert elhozni? Most Bappera gondolsz? Van egy fizetési létránk, amit nem egy 18 éves srácért fogunk a kútba dobni, ezt én még meg is tapsolom. A srác választhatott, a vételi árat leraktuk volna, 18-19 éves korára több milliós fizetés és a Real Madrid neki nem volt elég. Fél év telt és úgy nyilatkozik, CR már csak VOLT a példaképe. Én is szívesen megnéztem volna itt, de ő választott, nem mi mondtunk nemet.BBeno írta:akiket hozott perez azokkal nagyjából nincs is baj. de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.