Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
igen nagyon sokszor túlvállalja magát.
attól még nekem tetszik hogy ő nem azért megy fel hogy mindenáron csak ronaldot keresse, hanem egyedül is vállalkozik.
és lehet hogy csak nekem tetszik, nem baj. bírom a játékstílusát.
na most mi jövünk.
attól még nekem tetszik hogy ő nem azért megy fel hogy mindenáron csak ronaldot keresse, hanem egyedül is vállalkozik.
és lehet hogy csak nekem tetszik, nem baj. bírom a játékstílusát.
na most mi jövünk.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Iniesta: "Minden beleadtunk ennyi jött ki"
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na akkor jöhet az új szavazás, hogy meg lesz e a triplázástubatibi írta:Még egy Atletico vereség holnap és vissza is jöttünk a bajnokságba, persze, ha ma este nyerünk.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
ollé, ollé, ollé. Hello Barca. És most mi jövünk! jah igen és: no penalty no party
But he is a good boy...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem akarom elhinni
és akkor továbbra is
no penalty no party
és akkor továbbra is
no penalty no party
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Még egy Atletico vereség holnap és vissza is jöttünk a bajnokságba, persze, ha ma este nyerünk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:most nincs Piqué hogy bekotorja, calm down
Mit kotor be? A 22es viperát a kolumbiaiba?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk most jogosan, csomó fetrengés volt mindkét oldalról.TBone írta:nyugi, azért az alap 4 perc most is megvan...hátha
El Arabi vagy ki az meg nem tudom, mit akart a ziccernél. Na nem mintha olyan sokat számítana, ma akkor sem rúgtunk volna gólt, ha 120 perc lenne a hosszabbítás.
Pápá, liga...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. április 12., szombat 21:49-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hány ilyen van nekik? most biztos megint utálnak.....de ha csak az arsenal elleni bl meccset nézem,ahol bentner a 91 percben ajtó ablakban átvenni nem tudta a 130% ot....akkor????
Ellenünk 34ről a beollózta volna,úgy hogy a mozdulat közben ki is int a nézőtérre az anyjának,és közben lehörpint egy capucchinót.
A barca ellen meg......hagyjuk.
Ellenünk 34ről a beollózta volna,úgy hogy a mozdulat közben ki is int a nézőtérre az anyjának,és közben lehörpint egy capucchinót.
A barca ellen meg......hagyjuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
alapesetben nem lenne baj hogy kicsit önző Isco, de addig viszi míg el nem veszti, vagy feleslegesen még tol rajta 3-mat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nana, ezt azért ilyen bátran ne jelentsük kiGranada-s csatár olyan ziccert hagyott ki, amit nálunk a csapatban bárki, csukott szemmel is elpasszol a kapus mellett...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jönnie kell az Atletico visszaesésének. Ha idén nem is, majd a következő szezonban.R.M.C.F írta:zalkrisz írta:jó ez a Neymar ziccerben.. amúgy szóljatok ha tényező lesz az Atma is, mert nagyon sokan lesajnálták itt őket, az h a bajnokság közepén az csak 1 dolog, de sokan még 1 hónapja is..
Én nem sajnáltam le őket,de azért nem egy szezont nyomtam már végig,és minden évben láttam efféle meglepetés csapatot,akik azért a végére kifulladtak. Volt (sociedad) aki az utolsó döntő fordulóban bukott.....de bukott.
A foci igazságtalan játék,kiszámithatatlan......és a kicsit is beleszólhatnak,mivel sok tényező szól a sikeresség mellett. Az AM dicsérendő,ez az edző tényleg JÓ....és TÉNYLEG JÓ munkát végez. SImeone JÓ edző. ritkán mondok ilyent,de most igen.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lehet csak te vagy így ezzel. Isco szerintem átesik a ló tuloldalára jó néhány esetben, Dortmund elleni első meccsen kocsmában kb. minden Real drukker a haját tépte a gólja ellenére is. Iszonyat, hogy mennyit cipeli, még akkor is amikor egyértelműen ott áll üresen jobb helyzetben a társ. Ráadásul esélyt ad az ellenfélnek a kontrára is. Carlo helyében párszor pofonvertem volna egy stoplissal. Kár, hogy nem lehet fúzionálni két játékost, Özilből és belőle kapnánk egy penge spílert.emiatt nekem nincs bajom azzal hogy isco önzőzik sokszor, tetszik hogy benne ez meg van.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nyugi, azért az alap 4 perc most is megvan...hátha
1v1be vezetik Pintora a labdát, tiszta ziccer... színtiszta, védő a közelben nincs....R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
MI??? Nem merem nézni hátha kapnak egy 11est.
erre ballal szószerint belerúgja Pintoba....
Granada-s csatár olyan ziccert hagyott ki, amit nálunk a csapatban bárki, csukott szemmel is elpasszol a kapus mellett...R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nekem a hatékonyságával van bajom, sokat vállal, sok be is jön, de sokszor meg elveszti. ugyanakkor szerintem van annyira intelligens, hogy tanul, fejlődik és egészséges keretek közé szorítja. kellenek az ilyen vagányabb fazonok, akik nem csak a helyi menő alá játszanak, ez tényGalacticos írta: emiatt nekem nincs bajom azzal hogy isco önzőzik sokszor, tetszik hogy benne ez meg van.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1 vs 1 és agyonrúgja a labdával Pintót, hát lefosom a bokám.R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema