7 góllal 38 meccsen. Miközben a gólkirály is a Lilleből érkezett 25 góllal. Ezzel nem azt vitatom el egyébként hogy fontos szerepe lehetett (nem tudom, nem követtem a 2010-11es francia bajnokságot) a bajnoki címben, csak a bajnoki címre vezette a Lille-t túlzásnak érzem. De ha ezt jóvá is írnám, Depay meg ténylegesen bajnoki címre vezette a PSV-t, és mégis... (Bár a Lyonban most jó.Kerlon írta: Mondjuk egy Lillet bajnoki címre vezetett 20 évesen.
Szerintem nagyobb szükség lenne egy igazi gólvágóra, és az oda oda ér nekem még nem mérvadó. Jó játékosnak tartom egyébként, csak én se a helyét nem látom jelenleg a csapatban, és abban se vagyok biztos, hogy olyan hatékony (vagy hatékonyabb, elvégre az lenne a cél) lenne a spanyolok között is, mint most. Nyilván ez addig nem fog kiderülni amíg ide nem kerül (remélem soha ) de indokolatlannak tartanám az érte kiadott sok pénzt. Persze erről nem én döntök.M1Ö írta:
Főként az 1vs1-ről volt szó. Azt meg tartom, hogy bárhol megállja a helyét, mert abban a világ egyik legjobbja. Igazi húzó/vezér ember/alkat meg nem volt még. Bár a belga válogatottban nem is egyszerű, mert tele van egyéniségekkel, de csapatként messze vannak a toptól. A Chelseat meg játékban húzóember, idénre oda-oda is ér, tehát gólokat meg asszisztokat is tol. Nyílván a büdös életbe nem fog CR féle statokat hozni nálunk, de a támadó játékunknak per pill ő kell, vagy egy hozzá hasonló arc. Könnyebben menne a többieknek is, ha lenne egy 3. stílusú játékos a csapatba. Ez meglenne Asensio személyében, csak ő k****ra nem úgy van használva ahogy kéne. Ő is például egy állat lenne, ha benyomnád jobb szélre és megmondanád neki, hogy húzz befele, aztán bombázz, vagy ugrass ki. Mint ahogy CR csinálta annó a bal szélről.