Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 13:00

Realista24 írta:Azért örülök, hogy a kieséssel végre fontos dolgokkal is tud foglalkozni Messi. Továbbra sincs egyezség ugyanis közte és a klub között a hosszabbítást illetően, és persze, hogy a pénzen megy a matekozás. Májusra le akarják zárni a tárgyalásokat.

Vajon puszta véletlen a mostani teljesítménye vagy úgy gondolta, hogy megmutatja ki az úr Barcelonában? Ezt első körben a normálisan véleményt formálni tudó Barcásoktól kérdezném, mindenféle gúny nélkül.

Nem vagyok barcás....(hála istennek), de ha nem baj röviden hozzáböfögök. Ahogy már régebben is irtam,messi miatt még baj lesz ott.....nem is kicsi. Hogy miért? Azt is leirtam anno. Nem nagy dolog,de a barcán már túlmutat az egyén,és ez,visszaüthet eléggé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 12:57

Azért örülök, hogy a kieséssel végre fontos dolgokkal is tud foglalkozni Messi. Továbbra sincs egyezség ugyanis közte és a klub között a hosszabbítást illetően, és persze, hogy a pénzen megy a matekozás. Májusra le akarják zárni a tárgyalásokat.

Vajon puszta véletlen a mostani teljesítménye vagy úgy gondolta, hogy megmutatja ki az úr Barcelonában? Ezt első körben a normálisan véleményt formálni tudó Barcásoktól kérdezném, mindenféle gúny nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 12., szombat 12:17

Nektek a régi, Mou féle kontrázós játékot kéne elővenni. 
Ugyan ezt írtam a BL topicba pár perce :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 11., péntek 19:27

BL kapcsán ide írok, nem az arra lévő topicba. Mégis csak inkább itt egy Barca-s helye. :)
Érdekes a sorsolás. Két erőfocit játszó csapat és két pengésebb csapat került össze. Viszont olvastam a kommenteket, mert kíváncsi voltam, hogy vélekedik egy Real szurkoló. Az egy dolog, hogy szerintem is esélyesebb a Bayern, papíron. A középpálya miatt. Ami nektek a leggyengébb, az náluk a legerősebb. Úgy a világon jelenleg. Ez nektek nem fog ízleni. A védelemben mindkét oldalon vannak hiányosságok, ez egál. A támadósor mindegyiknél be tud rámolni 4-et 5-öt ha úgy van.
Az is egy dolog, hogy a Real a rangadókon idén nem épp pengés csapat. De...
Sok a kishitű komment. Nem is értem. Ez az elődöntő. Aki idáig eljutott, az azért van ott mert megérdemli. Tök mindegy, hogy Schalke meg Dortmund volt az ellenfél vagy a legjobbak. Ez a legjobb 4, úgy is kell hozzáállni.
Az Atlético-ra is írtátok, hogy megkaptuk a legkönnyebbet. Én akkor is mondtam, kellemetlen ellenfél, de ott már mindenki az. A Bayern sem gép, ők is tudnak hibázni. A Pep féle Barca, amelyik szerintem élesebb volt fénykorában, se tudott állandóan nyerni meg döntőzni.
Fociban nem kell felvenni velük a versenyt, mert abban jobbak lesznek, hisz náluk lesz a laszti 60-70%-ban. Erre Pep a garancia. Nektek a régi, Mou féle kontrázós játékot kéne elővenni. Csak az már nem megy olyan gördülékenyen. De ettől még lehet döntő.
Nem kell posztokat összehasonlítani. az hülyeség. Carvajal meg Ribéry, Bale meg Alaba. Ez nem manager játék. Csapatként kell nézni mindenkit. Ha ezek számítanának, akkor az Atlético a 8-ban se lenne, de a Chelsea se. Tény, egy adogatógép a Bayern, ráadásul ők tudnak centerrel játszani, nem úgy mint mi. De akkor is döntőbe jutás a tét, most kell nagyot futni, most kell megmutatni. Nekem persze könnyű, mindegy ki megy Liszabonba, a Bayern-t is ki nem állhatom. :D
A sok posztos összehasonlítás meg játékfelfogás beli különbség helyett én egy félni valót látnék a helyetekben. Sok hiányzó, amúgy is kevés rotálás és én azt látom, a ti csapatotok is elfáradt már a hajrára. Ide pedig min. 180 perc koncentráció kell, ami nálatok lehet nagyobb gond. A Bayern kerete bővebb, elöl rengeteg variációjuk van, ha egyik nem működik, jön egy másik, világsztárokat hoznak be a padról. Nálatok van egy alap tizi, ha annak csőd, akkor vége.
De majdnem ilyen volt a mi meccsünk is Simeone gladiátor bandájával, ahol még Costa és Arda se volt, erre láttátok mi lett.
Az esélyesség egy dolog, akkor a Pep csapat 3-4 BL nyert volna egymás után. A Bayern is ezt tenné, de ők is emberek. Ráadásul szerintem se Mou Chelsea-je, se Simeone Atlético-ja nem lett volna könnyebb. Kapu elé a csapatot, aztán csináljatok vmit. Ott is szenvedés és kín várna mindenkire. De ez a BL 4 legjobb csapata, ez van. :D

...sorsolás közben (persze poénból) írtam havernak, kit szeretne, kit kapjunk, mert már annyira megszoktam, hogy elődöntőzünk...hát ez a pillanat is eljött, hozzáteszem, teljes joggal... :-(

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 18:25

Katalánék most éppen azon háborognak, hogy nekünk elhalasztották a kupadöntő utáni meccsünket
és ,hogy ez mennyire nem fair velük szemben. :lol: Persze ha továbbjutottak volna nyilván úgyan így sírnának,hogy ez mennyire nem fair... :Đ

Pedig az Atletico csinált nekik 2 pihenő napot hétköznapra, szóval még jobban is járnak... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 11., péntek 16:47

Most láttam ezt a videót az uefa youtube-csatornáján. Akkoriban még jobb hírneve volt a placcnak :D /remélem ezzel nem sértem a Barca-érzelmű szurkolókat, nem célom :)/
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 11., péntek 14:50

wZoLee7 írta:Bartra is kiesett...szép lesz hétvégén az alves, adriano, mascherano, alba védő 4-es :D :D :lol:
esetleg Song, mögöttük Pinto..hát na nem egy kínai nagy fal a hátsó részük
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 11., péntek 14:48

Bartra is kiesett...szép lesz hétvégén az alves, adriano, mascherano, alba védő 4-es :D :D :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 11., péntek 14:43

Barcelona: Bartra is kidőlt, nem maradt vérbeli középhátvéd

Azért örülnék, ha a szerdai meccsen sem lenne :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 11., péntek 12:44

BBeno írta:megintcsak kétes forrás mert fb-n írják de a marcára hivatkozva írják hogy messi két hónapra off. ebből mi igaz?
Szerintem hülyeség.

http://www.marca.com/2014/04/11/en/foot ... 98154.html
Gondolom, erre a cikkre hivatkoznak... Ez pedig csak annyit ír, hogy Messi két hónapra dőlt ki anno egy olyan jellegű sérüléssel, amilyen most Ronaldónak van.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 11., péntek 12:09

megintcsak kétes forrás mert fb-n írják de a marcára hivatkozva írják hogy messi két hónapra off. ebből mi igaz?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 0:29

A tegnapi meccsen isten fia elvileg 4,4km/órás átlagsebességgel menekült az idei aranylabdája elől... :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 10., csütörtök 20:59

Le a kalappal az Atleti előtt. :agree: Tegnap megmutatták, hogy nem csak hentelve és 1000%-ig bunkert játszva tudnak nagy meccset nyerni. Innentől én nekik drukkolok a BL-ben, és őszintén szólva a bajnoki címet is megérdemelnék. Ilyen kerettel végignyomni így egy szezont, elképesztő teljesítmény.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 19:49

Xavi Hernández "Még megnézem a meccset újra, de minimum döntetlent érdemeltünk volna. A kezünkben volt a meccs, négy-öt olyan lehetőségünk volt, amit normál esetben kihasználunk, most azonban nem sikerült"
Sztm ezt már megjátsza,lehetetlen hogy ennyire ne legyen képben... :roll: Nem tudom hogy mit szed,de ha semmit,akkor lehet hogy valamit mégis csak kellene... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 10., csütörtök 19:48

Erősen hanyatlik szellemileg, vagy benyeli a hype-ot, ami a klubját körülveszi... Pedig zseniális játékos volt (most sem rossz, de már messze nincs a csúcson), de ezek a nyilatkozatok...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 10., csütörtök 19:38

Xavi Hernández "Még megnézem a meccset újra, de minimum döntetlent érdemeltünk volna. A kezünkben volt a meccs, négy-öt olyan lehetőségünk volt, amit normál esetben kihasználunk, most azonban nem sikerült"

Ez komoly?
Inkább szerencsések voltak, hogy megúszták 1-el...
Remélem elpicsázzuk őket a kupadöntőbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 10., csütörtök 19:15

Realista24 írta:http://www.defensacentral.com/mas_depor ... barcelona/
Jobbnál jobb képek :lol: :lol:
A papucsos mindent visz :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:38

http://www.defensacentral.com/mas_depor ... barcelona/
Jobbnál jobb képek :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 10., csütörtök 15:26

morientes írta:
Ez a Rodríguez gyerek egyébként nem a klasszikus csiszolatlan gyémánt kategória, lévén már 28 éves, de tényleg jó játékos, amolyan 13-14. embernek tökéletes az Atléticóba.
Ugyértem hogy nem volt eddig szem előtt,de hát Costa is csak úgy előjött a semmiből :D Bár nyilván ő azért fiatalabb.De még 2-3 jó szezon benne lehet,akár 4 is...
Ha ő 13.-14. játékos lehet az atmaba mint szèlső,akkor Alves hanyadik a barcaba mint szélsö védő?17-18.?? :mrgreen: (a tegnapi után mondom)
A portóban se tudott alapember lenni és az Atleticoban se lesz szerintem. A 13-14 embernek elmegy, annyira nem ügyetlen. A matracosok a télen egész jól igazoltak Sosaval meg Diegoval és szerintem ezért nem pukkantak ki, mint ahogy sokan vártuk. Tudják tehermentesíteni az embereiket is, tegnap például a sokat mellőzött Adrian is remekül játszott a Barca ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 15:16

Ez a Rodríguez gyerek egyébként nem a klasszikus csiszolatlan gyémánt kategória, lévén már 28 éves, de tényleg jó játékos, amolyan 13-14. embernek tökéletes az Atléticóba.
Ugyértem hogy nem volt eddig szem előtt,de hát Costa is csak úgy előjött a semmiből :D Bár nyilván ő azért fiatalabb.De még 2-3 jó szezon benne lehet,akár 4 is...
Ha ő 13.-14. játékos lehet az atmaba mint szèlső,akkor Alves hanyadik a barcaba mint szélsö védő?17-18.?? :mrgreen: (a tegnapi után mondom)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: