Kalocsán ugyanezhehetheoriginal írta: vótmá?
https://www.youtube.com/watch?v=GngIHa2 ... E2%80%A4hu
választási csalás, meg se rezzen már senki, jóvanaz, hétfő van
Cserébe kaptak cigit a cigók.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 8., hétfő 16:21
Kalocsán ugyanezhehetheoriginal írta: vótmá?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 8., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. július 8., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 8., hétfő 15:17
Szokásos módon nem mond semmit csak célozgat. Miért nem mondja, amit tud? (nem csak ezzel kapcsolatban, hanem az összes lebegtetésével kapcsolatban)vazul írta: Magyar Péter Gulyás Gergelynek:
"Hallod-e te Gulyás Gergő, látom a kormányinfón a bulizási szokásaimmal foglalkozol és visszhangzod a saját propagandátok aljas hazugságait. Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen. Nekem még hazudoznom se kellene."
Na vajon mire is célozgatott burkoltan?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 8., hétfő 15:15
Azt is hany es hany milliard forinttal nyogjuk es nyogtuk azt a tetves budos semmirekello falusi csapatot. Belegondolni is rossz.Sierra írta:Inkább lett volna focista.ferni írta: Orbán 1989ben
Félelmetes, hogy tudott kifordulni magából, tényleg mindene meg volt ennek a fasznak ahhoz, hogy egy Európa-szerte elismert politikus legyen és kihúzza a szarból az országot...
Helyette csak rontott a helyzeten...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 8., hétfő 14:53
Inkább lett volna focista.ferni írta: Orbán 1989ben
Félelmetes, hogy tudott kifordulni magából, tényleg mindene meg volt ennek a fasznak ahhoz, hogy egy Európa-szerte elismert politikus legyen és kihúzza a szarból az országot...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 8., hétfő 12:26
hogy melyik melegbarokba jarkal plvazul írta: Magyar Péter Gulyás Gergelynek:
"Hallod-e te Gulyás Gergő, látom a kormányinfón a bulizási szokásaimmal foglalkozol és visszhangzod a saját propagandátok aljas hazugságait. Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen. Nekem még hazudoznom se kellene."
Na vajon mire is célozgatott burkoltan?
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. július 8., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 8., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 8., hétfő 8:34
Volt mar, de oszinten szolva mar annyira kurvara unja es szanalmasnak talalja sok ember, hogy nem is erdemes ra reagalni. Majd meglatjuk a vegeredmenyt, aztan azzal egyutt lehet vmit kezdeni.hehetheoriginal írta: vótmá?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 8., hétfő 8:07
es akkor az ujraszamlalas eredmenyet majd megtamadja karacsony, csak meglesz a fopolgi az oszig.ferni írta: Döntött a Kúria, újraszámolják az összes érvényes fővárosi szavazatot
Csak összehozza ezt a Fidesz...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 8., hétfő 7:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 7., vasárnap 21:51
Közhely vagy nem: "Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat" - Abraham Lincoln.zsuninnyo írta:Nem fordult ki ongmagabol, o ilyen volt mint amilyen most. Ezt mar 30 eve is megmondta valaki.ferni írta: Orbán 1989ben
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 7., vasárnap 21:32
Nem fordult ki ongmagabol, o ilyen volt mint amilyen most. Ezt mar 30 eve is megmondta valaki.ferni írta: Orbán 1989ben
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 7., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. július 7., vasárnap 15:40
Bingó! Mintha a Szent Korona lenne a feje mögött a székére faragva. Néztem a több kormánytagot is egy másik képen, az ő székeiken nincs ilyen.cart írta: Szerintem arra gondol hogy a szék amin ül úgy néz ki mintha valami trón lenne.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 15:28
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem