Most attol fuggetlenul hogy itt a forumon mi megy - ami egyebkent valahol ertheto hogy egy orszagot altalaban a kozeleben levo konfliktus jobban erinti es erdekli - nemzetkozileg egyaltalan nem ul ez a dolog, szoval nem ertem mire fel a nagy igazsagszolgaltato szerep.rikko írta:
Igen felháborító, ahogy és amit az oroszok csinálnak. Csak engem ezen kívül még az basz fel, hogy amikor az általam felsorolt államok ugyanezt teszik, akkor nincs itt 3-4 oldalas diskurzus. Hanem egy vallrantas és megy tovább minden. Érdekes amikor nem is olyan rég az izraeliek szetbasztak egy kórházat messze több halottal, arról kb egy szó sem volt.
Ez a kettős mérce bassza a vérem és nem az, hogy az oroszok teljesen jogosan vannak szivatva minden irányból, mert ők az agresszorok.
A Nemzetkozi Birosag pontosan ugyanolyan elfogato parancsot adott ki Netanjahu ellen mint ami Putin ellen is van, NATO tagorszagok ismerik el Palesztinat es nyitnak nagykovetsegeket az orszagukban, amerikai egyetemeket ellepik a tunteto diakok Palesztina mellett kiallva. Egy oriasi kulonbseg van, ezeket a diakokat nem csukjak le, illetve a Spanyol elnok nem novicsokos teat ivott veletlen reggel. Kivancsian varom a turkmen elnok mikor mer kiallni ukrajna mellett, es arra is kivancsi vagyok mi tortenne a tunteto diakokkal Szentpetervaron.
Minden vilaguralmi statusz toro orszag rossz, hisz ott a neveben az uralom szo. Az oriasi kulonbseg abban van hogy ha az onkontroll legkisebb jelet is kepes mutatni egy ilyen szerepre toro orszag, azzal sokkal de sokkal jobban fog jarni mindenki. Az itt elhangzott informaciok nagy reszet nem az RTE newsrol gyujtotte be senki gondolom, hanem javareszt amerikai vagy amerikai erdekszferaba tartozo orszagok ujsagjaitol. Lasd, a reuters nagy riportja hogy dezinformalta az USA azsiat a vakcinakkal kapcsolatban: https://www.reuters.com/investigates/sp ... ropaganda/
Ez az ujsagiro nyugodtan ebedelhet es piknikezhet a csaladjaval. Lehet ezt sokan alapnak gondoljak, de az hogy Julian Assange nem lett kivegezve az nagyjabol a tortenelem semelyik korszakaban nem tortent volna meg, es jelenleg is elkepzelhetetlen lett volna kinai vagy orosz oldalrol. Ezert azt allitani hogy Putin rendszere = USA netto hazugsag. De ebbol nem kovetkezik hogy az USA kisangyal.