Miért lenne PR? Ha jól rémlik az első nyugati politikus, aki szinte egy időben (2 nap eltéréssel) beszélt személyesen a 2 harcoló ország vezetőjével. Nem hiszem, hogy Zelenszkijnek és Putinnak annyira hiányozna OV promótálása. Nem fura, hogy a komplett nyugat úgy akarja megoldani a háború kérdését, hogy nem hajlandó beszélni az egyik féllel? A svájci ""béketárgyalás"" is egy vicc volt.Tjacks írta:
Ezekkel a PR utazásokkal csak nyerhet és ezt tudja jól.
Ha Trump nyer idén és max jövő év végéig az ukrajnai háború véget ér akkor lehet készülni a "megmentő" Orbán titulusra,ahol szarásig lehet majd nyomatni ezeket a mini videókat, különböző cikkeket az utazásairól, amivel valószínűleg újabb 8-12 év be lesz biztosítva. Szerintem ez egy reális forgatókönyv.
Én utálom a mi mini diktátorunkat, mint a szart, de azt el kell ismerni, hogy a világ egyik legjobb politikusa, csak sajnos emellett az egyik leggátlástalanabb maffiózója is és nem elég, hogy rommá lopta magát a csürhéjével, pechünkre szétbaszták a komplett országunkat is
ui.: idézésből látom, hogy megy az okosság Jelenleg semmi esély és szándék nincs arra, hogy Oroszország meg akarna indulni a nyugat felé. Értelme sem lenne. Oroszországank a legjobb egy USA-tól független, erős, szövetséges Európa.
Vészharandot max akkor lenne értelme kongatni, ha az USA és Törökország is kilépne a NATO-ból (amire talán van is esély), de én akkor sem gondolnám, hogy lenne bármi értelme, realitása az ilyen lépésnek. Ez csak tökéletes példája az egyik fajta háborús uszításnak.