Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nepszi tv a legnagyobb utca embere csati,
azt hinned hogy orakig keresik ezeket az egyeneket
aztan a hatterben elmegy egy zombi
azt hinned hogy orakig keresik ezeket az egyeneket
aztan a hatterben elmegy egy zombi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Amugy a videoban erdemes meg megnezni a hatteret olyan 7perc korul amikor a riporter a kukaban van.BLevi96 írta:Élmény lehet ott lakni, kulturális olvasztó tégely
Ajánlom a káromkodás, jóslás és a lomtalanítás videót is a csatornáról!
A lomtalanitast megneztem,ebbe a keruletbe tenyleg mindenki fenyesnappal be van baszva?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Élmény lehet ott lakni, kulturális olvasztó tégely
Ajánlom a káromkodás, jóslás és a lomtalanítás videót is a csatornáról!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"füveztem, dee... gatya... nem bírom. inkább a kristály"
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nincs ebben semmi gyűlölködés. A probléma legnagyobb rákfenéje, mikor belekeverik a gyűlölködést. Sajnos a rendszerváltás óta van elszúrva az egész aminek a tetejére felette a csúcsdíszt a Fidesz. Nagyon bonyolult és összetett téma, és semmi köze a rasszizmushoz.realfan írta:kiserik írta:
Ott bejönnek ezek mellé a végfelhasználók, a drogos létformák. https://www.youtube.com/watch?v=D5savw7-QoQ Elég hosszú videó, akit csak a lényeg érdekel, az tekerjen a 39. perchez. Én ajánlom megnézésre az egész videót, bár a folyamatosan feltűnő, exhibicionista ""nyaknélküli"" eléggé rontja a színvonalat
milyen jó is gyűlölködni
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kokemeny dejavum volt 1-2 uriember lattan, a tinikent hetvegente latogatott videki kesdobalok hetkozi kozonsegenek emleket idezte fel.
csak az a baj, hogy ez budapest.
csak az a baj, hogy ez budapest.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a másik az eltűnt feleségét keresi....
"zavarja az élettársam, hogy ülök, iszok, drogozok"
aszongya ZAVARJA
mi ország ez viktor te szardarab.
mint a mechanikus narancsban, kitapasztanám a gecinek a szemét, és 0-24-ben ilyeneket nézetnék vele, te nagy politikus te szar, erre legyél büszke.
"zavarja az élettársam, hogy ülök, iszok, drogozok"
aszongya ZAVARJA
mi ország ez viktor te szardarab.
mint a mechanikus narancsban, kitapasztanám a gecinek a szemét, és 0-24-ben ilyeneket nézetnék vele, te nagy politikus te szar, erre legyél büszke.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. július 11., csütörtök 12:57-kor.
thereisonly1ronaldo
- miro.
Nekem a plafon:hehetheoriginal írta:viktyorunk büszke.
"simán eldobom a gecibe"
-23 eve..katonsagnal kezdtem. 23 voltam. Most 61 vagyok.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- miro.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
nézem ezt a cigánysoros videót, és csak arra tudok gondolni, hogy mindeközben viktyor teli pofával röhög meg hízik, mert ő már europai, világbéke politikus, ilyen csip-csup dolgok már nem érdeklik.
14 éve van hatalmon a geci meg a sleppje.
14 éve van hatalmon a geci meg a sleppje.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
persze, mert mire meg akarnák őket számolni, addigra már átjelentkeztek szavazni másik helységbe, igy aztán csak kergetni, de soha elkapni nem tudják őkethabar ha jol tudom, a legutobbi nepszamlalasi adatok alapjan fele annyi a cigany mo-n, mint a 10 evvel azelottin.
én aszittem, ott mindenki bradpitt meg boxoló, és az anyutájuknak gyűjtenek lakókocsira'shutterisland írta: azert itt angliaban is van problema veluk (pikey reteg) de hat ez a tipik ciganyterror nincsen, es akkor mi megy a parszazas, parezres videki falvakban, a folyamatosan terjeszkedo es gyarapodo ciganysorokkal.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
kiserik írta:Ott bejönnek ezek mellé a végfelhasználók, a drogos létformák. https://www.youtube.com/watch?v=D5savw7-QoQ Elég hosszú videó, akit csak a lényeg érdekel, az tekerjen a 39. perchez. Én ajánlom megnézésre az egész videót, bár a folyamatosan feltűnő, exhibicionista ""nyaknélküli"" eléggé rontja a színvonalat'shutterisland írta:
azert itt angliaban is van problema veluk (pikey reteg) de hat ez a tipik ciganyterror nincsen, es akkor mi megy a parszazas, parezres videki falvakban, a folyamatosan terjeszkedo es gyarapodo ciganysorokkal.
milyen jó is gyűlölködni
- 'shutterisland
regen volt egy fetishem ( ) hogy rengeteg ilyen ciganytelepes balhes videot neztem, a legremisztobb reszlet az mindig az a rengeteg gyerek, ami jelzi, hogy milyen utemben szaporodnak es hogy ez evtizedrol evtizedre mit jelent majd.
habar ha jol tudom, a legutobbi nepszamlalasi adatok alapjan fele annyi a cigany mo-n, mint a 10 evvel azelottin.
habar ha jol tudom, a legutobbi nepszamlalasi adatok alapjan fele annyi a cigany mo-n, mint a 10 evvel azelottin.
Ott bejönnek ezek mellé a végfelhasználók, a drogos létformák. https://www.youtube.com/watch?v=D5savw7-QoQ Elég hosszú videó, akit csak a lényeg érdekel, az tekerjen a 39. perchez. Én ajánlom megnézésre az egész videót, bár a folyamatosan feltűnő, exhibicionista ""nyaknélküli"" eléggé rontja a színvonalat'shutterisland írta:azert itt angliaban is van problema veluk (pikey reteg) de hat ez a tipik ciganyterror nincsen, es akkor mi megy a parszazas, parezres videki falvakban, a folyamatosan terjeszkedo es gyarapodo ciganysorokkal.kiserik írta: Többször felmerült itt is az európai migrációs helyzet és annak problémái. Van azért baj itthon is: https://www.youtube.com/watch?v=UmnXdt0zOwU És ez nem csak Budapesten működik így.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
azert itt angliaban is van problema veluk (pikey reteg) de hat ez a tipik ciganyterror nincsen, es akkor mi megy a parszazas, parezres videki falvakban, a folyamatosan terjeszkedo es gyarapodo ciganysorokkal.kiserik írta: Többször felmerült itt is az európai migrációs helyzet és annak problémái. Van azért baj itthon is: https://www.youtube.com/watch?v=UmnXdt0zOwU És ez nem csak Budapesten működik így.
majd megnezem de mennyire lehet okos aki benyeli ezt a propagandat? es hazakoltozik?kiserik írta: Többször felmerült itt is az európai migrációs helyzet és annak problémái. Van azért baj itthon is: https://www.youtube.com/watch?v=UmnXdt0zOwU És ez nem csak Budapesten működik így.
valamelyik univerzumban:
Többször felmerült itt is az európai migrációs helyzet és annak problémái. Van azért baj itthon is: https://www.youtube.com/watch?v=UmnXdt0zOwU És ez nem csak Budapesten működik így.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ez mondjuk így elég félrevezető, mert ez csak az SZJA, az nálunk is csak 15%rikko írta:Az oroszoknál plzsuninnyo írta:
Hol adsz le csak 13%-ot a fizudbol?
Többet adózunk az oroszoknál, de nem ekkora nagyságrenddel, csak annyi a trükk hogy ott az egészet a munkaadótól vonják le. 138 ezer munkáltatói rubelből lesz 100 ezer rubel bruttó és 87 ezer nettó. Nálunk 138 ezer munkáltatói forintból lesz 122 ezer bruttó, amiből 81 ezer nettó.