Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 20:31

Vini legalább off az Elche ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 5., vasárnap 19:30

Nem bírva ezt az idei meccseket és ezt a szenvedést, fmbe bevásároltam a real helyett:D

2024-25 szezon. Kapusok: Tibo, Lunin, Livakovic. Védők: Davis, Miguel Gutierrez, Ramos, Gvardiol, Militao, De Light, Carvajal, Timber. Középpályások: Blanco, Camavinga, Bellingham, Rice, Valverde, Havertz, Musiala. Támadók: Vinicius, Rodrygo, Endrick, Halaand, Mbappe, Yeremy Pino.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 19:27

gutihaz14 írta: masfel honapja tortent. azota szetszopatta az atmat, nincs maga alatt. miert ne lehetne egy mallorca ellen odatenni?

ramos a Bayern ellen kihagyta majd par hetre ra az EBn vagy VBn panenkazott.
Ramos, az őserő. Nem vagyunk egyformák.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 19:24

masfel honapja tortent. azota szetszopatta az atmat, nincs maga alatt. miert ne lehetne egy mallorca ellen odatenni?

ramos a Bayern ellen kihagyta majd par hetre ra az EBn vagy VBn panenkazott.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 5., vasárnap 19:11

gutihaz14 írta: Ancelotti: "The penalty? I chose Asensio and not Rodrygo because we thought about his missed penalty at the World Cup. It could affect him."

ekkora bullshitet.
Miért bullshit?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 5., vasárnap 18:56

Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
A fő probléma az volt, hogy a Mallorca betolta a buszt. Ez Karimmal sem szokott ízleni a csapatnak. Mellé találtak egy gólt, ami világi makk volt. Így is meg lehetett volna akár (1 pont minimum), de ugye a ziccereket, főleg a tizit, be kell lőni. De igen, hiányzott Karim középről. Sajna nélküle Vini full magára maradt és a többi támadónk enerváltsága miatt simán le tudták 3-4vs1-ben védekezni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 18:28

Ancelotti: "The penalty? I chose Asensio and not Rodrygo because we thought about his missed penalty at the World Cup. It could affect him."

ekkora bullshitet.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 18:05

provokalta csak vinit. mivel vini nem egy eszleny ezert konnyen provokalhato figura.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 5., vasárnap 18:03

ateeemadrid írta:
Realista24 írta:

Ezt nem értem.
Egy nagy cigányság az egész spanyol liga, sok faszparaszt minden klubnál meg a liga élén is, annyira imádnám, ha jónne a szuperlig, ez a hulladék bajnokság meg menne a béka segge ala :D
Nagyon adnam en is. Az ilyen tetves hulladek Maffeo meg Raillo felek mennenek a rakba. Kutya se lenne kivancsi a csapatukra.

Gondolom a jelenet megvan mikor Raillo mutatta Vininek a mallorca cimeret h csokolja meg :lol: :lol: annyira komolytalan, h megkellett neznem az eredmenyeit. Egy kupa meg egy masod es harmadosztaly siker. Es ezt csokoltatna :lol:

Mert ha egy barcas csinalja, vagy atleticos. Abban van presztizs, meg eredmeny. De ez? Vicc
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 5., vasárnap 18:00

Nem néztem a meccset, lesokkolt az eredmény. Ha este nyer a Barca, akkor tényleg nagy a baj.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 5., vasárnap 17:54

Realista24 írta:
gutihaz14 írta: Javi Aguirre: “Maffeo asked me to substitute him off because he wanted a standing ovation for fouling Viní Jr.”
Ezt nem értem.
Egy nagy cigányság az egész spanyol liga, sok faszparaszt minden klubnál meg a liga élén is, annyira imádnám, ha jónne a szuperlig, ez a hulladék bajnokság meg menne a béka segge ala :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 17:48

A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 17:47

gutihaz14 írta: Javi Aguirre: “Maffeo asked me to substitute him off because he wanted a standing ovation for fouling Viní Jr.”
Ezt nem értem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 5., vasárnap 17:45

Csak az első félidőt láttam, mert utána elkellett mennem...
Kikaptunk egy öngóllal, amit magunknak köszönhetünk, mivel senki nem vette a fáradságot, hogy megtámadja a labdás embert. Sajnos ez jellemzi a játékunkat, lusta és körülményes passzolgatás támadásban, gyakran elcsúszott rendezőtlen sorok védekezésben. Rosszul hangzik, de én sem Carlo nyakába varrnám. Kiküldte a legjobb formában levő játékosokat kezdőként, ne hitegessük magunkat, az öregekkel sem lett volna jobb a helyzet a kp-n. A támadók láthatatlanok voltak teljesen. Rodrygo és Asensio semmit nem csináltak, teljesen felőrölték őket a védők, Vini meg úgy döntött ma inkább játszik az ellenfél pirosára mint nekünk egy gólra.
Egy kaput eltalált lövés, egy. Ezt már nem lehet ráfogni arra, hogy tavasszal robbantunk, addigra elmegy a bajnokság. Semmi sincs veszve, de valamit ki kell találni, mert a jelenlegi taktikánk kevés. A támadóink csere szintű emberek, annak tökéletesek, hossz
útávon építeni nem lehet egyikre sem, remélem senki nem akar már Asensionak szerződést adni.
Kevés mozgás, álló foci, így nehéz a kp-t felpörgetni, Valverde nincs formában, egyszerűen nem megy neki, Ceba ma abból amit én láttam csak oldalra tudott haladni a labdával, de voltak egyébként szép megmozdulásai előre, csak pechjére olyanok kapták a labdáit, mint Asensio aki egyszerűen behúzza a féket, hátra passz és megállt a támadás. Tchou meg lassú a labdával, Casemironak is volt ilyen időszaka amikor labdakihozatalokban inkább kihagyták, miatta nem aggódok, a játéka rengeteget javulhat még ha megtaláljuk a megfelelő összeállítást.
Gondolatban egyre inkább szimpatizálok egy Alaba-Nacho-Militao, Cama-Kroos-Tchou-Ceba-Valverde csapaton, előttük Benzema kihagyhatatlan, ahogy szerintem Vini is, mert kell Ő oda, csak valakinek elkell vele beszélgetni. Ezt nem úgy gondolom, hogy elmondják neki mit kellene csinálni, hanem hogy ha nem tér észhez akkor nem sokáig lesz a Real Madrid játékosa.

Sajnálom Carlot, a keret adott, világos, hogy nem elégedett vele, de ezen nem fogunk változtatni. Az, hogy ez a keret mire elég azt látjuk, egy-egy nagy villanásra jut 2-3 borzalmas meccs. Sérülések fognak dönteni a bl szezonunkról, mert a fontos emberek nélkül a villanások sem lesznek meg. Akkor pedig Carlo papa ismét ajtón kívülre kerül. Olvastam itt Klopp nevét. Továbbra sem örülnék, ha egy toxikus edzőnk lenne, a nyilatkozatait sem szeretem, de igazából ötletem sincs, hogy ki lenne megfelelő ember a csapat élére, akire a vezetőség és a játékosok is hallgatnának, na meg persze javítani tudná a játékunkat.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 17:38

Javi Aguirre: “Maffeo asked me to substitute him off because he wanted a standing ovation for fouling Viní Jr.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. február 5., vasárnap 17:38

Toti írta: Nagyjabol mindent elmond a jelenlegi szezonunkrol, h egy bemelegitesnel egy egyszeru passzba beleserul a kapusunk.
Ez semmit nem mond el, ilyen pech bármikor benne van. Persze sok a meccs tehát nem véletlen.
Azt azért nem mondhatjuk tovabbra sem hogy Pintusék nem végeznek jó munkát.
Hogy lehet Carlot amúgy bármiért elővenni, amikor ilyen gyatra fos kerete van? Nyilván nem ő kérte, hogy Asensio Mariano Hazard támadórészleggel vágjunk neki a szezonnak.
Senki nem vette elő szerintem. Az lett leírva, hogy kupa nélkül ki lesz baszva. Nyilván van hibája neki is hétről hétre, de a keret összetételével mindenki tisztában van

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 5., vasárnap 17:11

Mallorca had 29 fouls today, the most fouls by any team in a La Liga match since November, 2020.

10 of the fouls were on Vinícius Jr.

És mindössze 5 sárga lap...
Mig a Realnál 14 szabalyalansagra is 5 járt.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 5., vasárnap 16:54

Hogy lehet Carlot amúgy bármiért elővenni, amikor ilyen gyatra fos kerete van? Nyilván nem ő kérte, hogy Asensio Mariano Hazard támadórészleggel vágjunk neki a szezonnak. :lol:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. február 5., vasárnap 16:52

Sierra írta:
Babinho írta: Egyébként eléggé 14/15-ös szaga van ennek az idénynek.
Tavaszra minden vélt hiba felerősödik, a játékunk szétesik...ha kupa nélkül zárunk nem is kérdés hogy Carlot menesztik.
Eddig kísértetiesen hasonló egyébként. Akkor volt egy 22 meccses győzelmi szériánkat, most is remekül kezdük a szezont. Barcát ugyanúgy 3-1-re ütöttök ősszel mint most, majd januártól totál szétestünk, kiestünk BL-ből is (igaz elődöntőig mentünk), aztán csak 2. lett a csapat a ligában is. Úgy látszik ez Ancelotti sorsa itt. :D Én a tavalyi után nem tudok rá haragudni, akárhogyan is alakul ez a szezon. Én egy sikertelen szezon után se küldeném el, jelenleg nincs jobb nála a csapat élére. A keretet kéne már felhozni kicsit.

Szerintem Klopp adná magát.
El tudnám kepzelni 2 3 evig. Vele tuti lenne építkezés, új arcok.
Lehet lerakna egy mourinho fele alapot. Megha nem is vele ernenk fel a csúcsra.
ZIDANE

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 5., vasárnap 16:44

Nagyjabol mindent elmond a jelenlegi szezonunkrol, h egy bemelegitesnel egy egyszeru passzba beleserul a kapusunk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: