Serie A
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Serie A
Idén 5 és jövőre 20m.
Még 1-2 játékostól próbálnak szabadulni, viszont nem mind akarja szedni a sátorfáját.
BL-re sztm tuti jó lehet ( minden posztra van 2 megfelelő ember , akár több felállásra is ) a csapat, pláne az új rendszerrel.
Még 1-2 játékostól próbálnak szabadulni, viszont nem mind akarja szedni a sátorfáját.
BL-re sztm tuti jó lehet ( minden posztra van 2 megfelelő ember , akár több felállásra is ) a csapat, pláne az új rendszerrel.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
1 ev koli. kovetkezo evben kotelezo vetel 25 millio.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A Milan bezsákolta az idei 11. igazolását is Nikola Kalinic személyében.
Tavaly 20 gólig jutott a Seria A ban.
A. Silva és Cutrone mellé egy rutinos és bizonyított csatár, pont jól jött.
( Mateo Musacchio, Franck Kessié, Ricardo Rodriguez, André Silva, Hakan Calhanoglu, Lucas Biglia, Andrea Conti, Leonardo Bonucci, Antonio Donnarumma és Fabio Borini )
Tavaly 20 gólig jutott a Seria A ban.
A. Silva és Cutrone mellé egy rutinos és bizonyított csatár, pont jól jött.
( Mateo Musacchio, Franck Kessié, Ricardo Rodriguez, André Silva, Hakan Calhanoglu, Lucas Biglia, Andrea Conti, Leonardo Bonucci, Antonio Donnarumma és Fabio Borini )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az identol ugy ertettem hogy a most kezdodo bajnoksag elso 4 helyezettje fog fotablas lenni jovo osszel a bl ben, termeszetesen.
Az idéntől biztosan nem, lásd pl. a Napoli vagy a Pool-Hoffenheim selejtezős meccseit. Legfeljebb jövőre fog a főtáblán indulni a négy nagy első négy helyezettje.
- nzooli93
Nem mostanaban dontottek mar el,hogy identol a top bajnoksagok top4 csapata fotablas. Mar tavalyi szezon elott is lehetett tudni hogy 2017tol igy lesz.Sierra írta:Wow, ez vmi újítás? És mi ez az új rendszer?
Wow, ez vmi újítás? És mi ez az új rendszer?
igen a top 4 bajnoksagban egyarant
az elso 4 csoportkort jelent.
az elso 4 csoportkort jelent.
Jól látom, hogy idéntől az olaszoknál az első 4 helyzett BL főtáblás?
Solari írta:mivel törölve lett a tök normálisan megfogalmazott kommentem a semmiért (és csak az enyém), ezért megírom itt újra.Marci77 írta:Engedjetek el Higut. Juve szurkolok kozul is sokaknak tele van a tokuk vele,hogy fontos meccseken 1 kivetellel nem lehet ra szamitani. Nem azzal szolgalja meg a nevetseges 90 millios arat,hogy 25 golt lo Chievoknak meg Empoliknak... Konkretan egyre tobben latjak azt ami miatt en es meg tobben itt se ertettuk,hogy lehet 90 milliot adni erte. Egy Napoli a szintje,ott elfer,de ott se sirnak utana szerintem,mert jo a rendszer,Mertensek is hoznak annyi golt, mint elotte mikor Higu volt a csatar..
Egy jobb szelsovel es Mandzukiccsal elol se lett volna hatrebb a Juventus a BLben(egy Barca meccs ami kivetel,amit a hsz elejen emlitettem) Bajnoksagot meg nelkule is megnyertek volna.
Ha ugyan azt látják amit te akkor ők is vakok.
Ha transfermarkton megnézed a juventusos és napolis szezonjait akkor láthatod hogy nem csak a chievok meg empolik ellen rúgott gólt.
Tétmeccseken is betalált és nem ám 5:1es eredményeknél.
A játéka nagyon sokat javult a realos karrierje óta. Ő is benne van a játékban, kis helyen meglepően ügyesen passzol a szélről beadott labdái pontosak és veszélyesek. Ezért is lehet az hogy meglepően sok a kulcspassza és gólpasszok tekintetében se panaszkodhat. Hőtérképen pedig látható hogy elég sok helyen feltűnik nem csak az ellenfél tizenhatosánál várja a labdát.
Játéka többet is javulhatna és a szemnek is tetszetősebb lenne ha nem premier league kompatibilis futóbolod Cuadrado lenne a szélen másik szélen pedig egy ex center.
A legnagyobb hibáját sajnos nem sikerült kivetkőznie, azaz kupa meccseken (bl, válogatott), még mindig impotens. Nem arról van szó hogy eltűnne a mezőnyben, mert ez nettó fszság hanem szimplán nem képes betalálni. + Egy újabb negatívum is érte őt, az pedig a súlya. Rengeteget hízott tavaly nyár óta és valahogy azóta se adta le..szóval már csak a végét járja a karrierje.
hagyjad, ha elkönyvelték, h szar, akkor szar!!!! Egyébként meg ne próbáld megváltoztatni az emberek vélemyényét, mert úgyis fölösleges.
Napoli ott folytatja, ahol tavaly abbahagyták. nagyon szurkolok nekik, bár bajnokság sztem nem lesz meg, BL főtábla eléggé esélyes! Bár idén a Milan is tényező lesz szvsz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Solari írta:mivel törölve lett a tök normálisan megfogalmazott kommentem a semmiért (és csak az enyém), ezért megírom itt újra.Marci77 írta:Engedjetek el Higut. Juve szurkolok kozul is sokaknak tele van a tokuk vele,hogy fontos meccseken 1 kivetellel nem lehet ra szamitani. Nem azzal szolgalja meg a nevetseges 90 millios arat,hogy 25 golt lo Chievoknak meg Empoliknak... Konkretan egyre tobben latjak azt ami miatt en es meg tobben itt se ertettuk,hogy lehet 90 milliot adni erte. Egy Napoli a szintje,ott elfer,de ott se sirnak utana szerintem,mert jo a rendszer,Mertensek is hoznak annyi golt, mint elotte mikor Higu volt a csatar..
Egy jobb szelsovel es Mandzukiccsal elol se lett volna hatrebb a Juventus a BLben(egy Barca meccs ami kivetel,amit a hsz elejen emlitettem) Bajnoksagot meg nelkule is megnyertek volna.
Ha transfermarkton megnézed a juventusos és napolis szezonjait akkor láthatod hogy nem csak a chievok meg empolik ellen rúgott gólt.
A játéka nagyon sokat javult a realos karrierje óta. Ő is benne van a játékban, kis helyen meglepően ügyesen passzol a szélről beadott labdái pontosak és veszélyesek. Ezért is lehet az hogy meglepően sok a kulcspassza és gólpasszok tekintetében se panaszkodhat. Hőtérképen pedig látható hogy elég sok helyen feltűnik nem csak az ellenfél tizenhatosánál várja a labdát.
Játéka többet is javulhatna és a szemnek is tetszetősebb lenne ha nem premier league kompatibilis futóbolod Cuadrado lenne a szélen másik szélen pedig egy ex center.
A legnagyobb hibáját sajnos nem sikerült kivetkőznie, azaz kupa meccseken (bl, válogatott), még mindig impotens. Nem arról van szó hogy eltűnne a mezőnyben, mert ez nettó fszság hanem szimplán nem képes betalálni. + Egy újabb negatívum is érte őt, az pedig a súlya. Rengeteget hízott tavaly nyár óta és valahogy azóta se adta le..szóval már csak a végét járja a karrierje.
Befejeztedq sírást? Látsz Higuain topicot a játékosok között? Mert en nem. Akkor jogosan lett törölve, igen. Emészd meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
mivel törölve lett a tök normálisan megfogalmazott kommentem a semmiért (és csak az enyém), ezért megírom itt újra.Marci77 írta:Engedjetek el Higut. Juve szurkolok kozul is sokaknak tele van a tokuk vele,hogy fontos meccseken 1 kivetellel nem lehet ra szamitani. Nem azzal szolgalja meg a nevetseges 90 millios arat,hogy 25 golt lo Chievoknak meg Empoliknak... Konkretan egyre tobben latjak azt ami miatt en es meg tobben itt se ertettuk,hogy lehet 90 milliot adni erte. Egy Napoli a szintje,ott elfer,de ott se sirnak utana szerintem,mert jo a rendszer,Mertensek is hoznak annyi golt, mint elotte mikor Higu volt a csatar..
Joao Cancelo Instagramján jelentette be, távozik a Valenciától. A portugál védő az Interben folytatja pályafutását.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
matuidi -> juventus offical
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Juventus védelme igencsak meggyengült, mégha Matuidit behúzzák, akkor sem sikerült pótolni Alvest meg Bonuccit.
Nem illik.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nagyon gyenge ez a Juventus Higu annyira fogalmatlan, hogy iszonyú. Lazio egész jól tolja. Tiziből vezet is Immobile góljával.
rinconnak bejott a juve. fel ev utan el is kuldtek. torino 2 millioert kolcsonveszi. 7 millioert megveheti.
dalbert 20 millioert elment az interbe. nem sokat lattam jatszani de remelem bevalik mert ez a nagatomo dambrosio vonal nekem nagyon gyenge...
ugynoke ia nagyon mondta par napja