Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 11., hétfő 13:07

numberone1 írta:https://www.youtube.com/watch?v=UC6suYVm60s#t=55

1:08-nal a feher 11-s emlekeztet vkire :mrgreen: , 1:45-nel Casillas :lol:
Remek hasonlatok :lol:

Jó lenne azért ha valami olyan emberekkel csinálják ezt a videót, akik amúgy már láttak a valóságban labdát :roll: Még az lenne hatalmas, ha nem vakok lettek volna, hanem felső kameraállást látta volna mindenki :lol: FIFA élőben, kipróbálnám :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. május 11., hétfő 10:06

Amíg lesérült végre összeállt a csapat. Isco-James megtalálta a helyét. Chihcarito belelendült stb... Erre visszatért drága jó cimboránk Balek, akivel nem voltunk képesek nyerni egy meccset se. Ha már a Sevilla ellen végig a pályán lett volna állítom, hogy ott sem nyerünk. Hihetetlen idegesítő ez az ember. Egy "buta futógép" semmi több. Az hagyján hogy kapura olyan veszélyes, mint egy gomba, de mellette végig alibizza a meccset is. Ha Valencia ellen nem Ő játszik komolya még az is lehet fordítunk, mert emberhátrányban nehéz játszani. De nem baj szerdán is kezdeni fog, aztán semmit nem fog csinálni és majd kiesünk, de ő itt marad...

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 2:28

https://www.youtube.com/watch?v=UC6suYVm60s#t=55

1:08-nal a feher 11-s emlekeztet vkire :mrgreen: , 1:45-nel Casillas :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 0:58

dannen írta:bale ügynöke állítólag kifakadt a telegraphnak: " bale karrierje hanyatlik, mert a csapattársai nem passzolnak neki" :lol:

mond még pár vicces dolgot, meg hogy 100%, hogy jövőre is itt lesz a vadló..

http://www.marca.com/en/2015/05/10/en/f ... 58071.html
Ja nem passzolnak neki, egy olyan megkerulos csel utan amit a Juve ellen leprobalt, hat en sem passzolnek neki,olyat megye 2-ben lehet latni :ozil: Passzolni nem lehet olyannak aki altalaban azonnal el is vesziti. :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 10., vasárnap 19:51

phys írta:Kakanak muszáj volt itt lennie, mert kellett egy Adidas-os nagynév. Most nem tudom James annak számít -e adidasnál, de Bale tuti. Ha James annak számít akkor látok csak esélyt arra, hogy eladjuk Bale-t.
Benzema, Bale és James is az adidas kiemelt arcai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 10., vasárnap 19:45

Illuminati.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 10., vasárnap 19:29

Kakanak muszáj volt itt lennie, mert kellett egy Adidas-os nagynév. Most nem tudom James annak számít -e adidasnál, de Bale tuti. Ha James annak számít akkor látok csak esélyt arra, hogy eladjuk Bale-t.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 19:13

És az jót tett a csapatnak? Vagy ha egyszer valaki ült 10 millióért a padon, akkor ülhet más is? Vagy mi?
Az az elsődleges, hogy eladjuk és az árából szépen be lehet vásárolni. De most, hogy ezt nyilatkozta az ügynöke, hogy jövőre is marad alaposan berezeltem. Én nem szeretném a csapatba tudni a következő szezonba, de ha mégis marad inkább a pad mint a kezdő és már boldogabb leszek egy fokkal. :) Azért a fizetésért pont annyit csinál a meccsen, mint amit a padon csinálna. Semmit. Pénzügyileg rosszul jönnénk ki, de csapat jól járna vele. Csődbe meg nem hiszem, hogy ettől menne a Real Madrid. De még egyszer mondom az eladása az elsődleges, de az a baj nem kifele áll a zászlaja Madridból. :/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 18:43

hamesz írta:
A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
Kaká is üldögélt egy darabig a padon és ha jól emlékszem ő is szép kis pénzt kapott érte. De ha rosszul tudom akkor sorry. :)
És az jót tett a csapatnak? Vagy ha egyszer valaki ült 10 millióért a padon, akkor ülhet más is? Vagy mi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 10., vasárnap 18:43

hamesz írta:
A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
Kaká is üldögélt egy darabig a padon és ha jól emlékszem ő is szép kis pénzt kapott érte. De ha rosszul tudom akkor sorry. :)
Kaká a döglött kutyának nem kellett. Bale-t meg nagy pénzért el lehetne adni a MU-Chelsea-City hármas egyikének.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 18:41

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 18:37

OutSider írta:Óriási bizodalmam volt ebben az emberben.
Már nekem is elfogyott.
Az esetek 80%-ban CR sem tesz többet a meccshez mint Bale a góljain kívül, amit viszont raklapszámra rúg. Bale ezt nem teszi meg. Kettő ilyet pedig nem bír el a csapat. Jöjjön helyette .......... lényegében bárki. Ebben az "árkategóriában" senki nem fog szerintem kevesebbet hozzá tenni mint Bale...

Sajnos.. leírni is rosszul esik. Én nagyon bíztam a srácban
Hú, nagyon együtt érzek ezzel, én is elképesztően vártam anno! Meg tudod, az, hogy a csávó védőtől szélsőn át csatárig mindenhol játszott a Spursben és bizonyított, na ezt nehéz benyelni. Hogy egy univerzális játékos képét mutatta. Ma meg pont az a szomorú, hogy olyan szintre egyszerűsödött le a játéka... Már le sem írom, hogy egyszerű, mint a faék, mert mélyen sértő volna a faék számára...

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:31

Óriási bizodalmam volt ebben az emberben.
Már nekem is elfogyott.
Az esetek 80%-ban CR sem tesz többet a meccshez mint Bale a góljain kívül, amit viszont raklapszámra rúg. Bale ezt nem teszi meg. Kettő ilyet pedig nem bír el a csapat. Jöjjön helyette .......... lényegében bárki. Ebben az "árkategóriában" senki nem fog szerintem kevesebbet hozzá tenni mint Bale...

Sajnos.. leírni is rosszul esik. Én nagyon bíztam a srácban

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 18:13

hamesz írta:Felőlem maradhat, ha a padon fog csücsülni. Kéne valakit igazolni a helyére jó drágán és akkor mehetne is a padra, mert nem férne be. :D
Ezt már anno is belökted. A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
Nem illik.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 18:11

Felőlem maradhat, ha a padon fog csücsülni. Kéne valakit igazolni a helyére jó drágán és akkor mehetne is a padra, mert nem férne be. :D

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:06

Norbii írta:a cikk vége nagyon elszomorított. :'( :'(
Engem is. Rajtunk fog ragadni.

Úgyhogy faragjunk belőle újra használható embert nyáron, különben jövőre is emberhátrányban leszünk.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 10., vasárnap 16:52

a cikk vége nagyon elszomorított. :'( :'(

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 10., vasárnap 11:54

Tegnap sem volt jó, de már fejlődés, hogy nem fájdult meg a fejem a játékától. Mondjuk voltak olyan labdakezelési hibái, amik ilyen szinten nem kellenének meglegyen. De legalább már nem volt annyira szörnyű, mint majdnem egész szezonban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 10., vasárnap 10:12

Azon gondolkoztam hogy ha a béelből is kizugunk akkor sanszosan potolnek egy olyan dologra amit a Mancheste szurkolok csinaltak CR-el hogy valami repulo elzugott a Bernabeu folott valami gyere vissza szoveggel.
Tenyleg sokba kerulne egy szoveget kifesziteni es repulo vegre tenni azzal a szoveggel hogy huzz mar haza wales-be k..c.g!!!!
Csodalom eddig nem tortemt ilyesmi...bar azt is el tudom kepzelni hogy Ancelotti nem jatszatja szerdatol arrafele.
- Hasta el final, Vamos Real -

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 10:05

Toti írta: nemtudom, h miért de azt érzem, h a juve ellen eldönti. :D
Öngóllal az első percekben?

:mrgreen:

(Viccen kívül hajrá vadló, tudom, hogy meg tudnád csinálni ... ha akarnád :) )

Vissza: