Elhiszem, hogy érzékenyen érint téged a téma, de én nem neked ugrottam, hanem próbáltam más veszélyre is felhívni a figyelmed. Én nem akarom az oroszok bűneit szőnyeg alá söpörni, csak egyszerűen úgy vélem, hogy ebben az állóháborúban kifogynak egy időre és mire újra töltődnek változni fog a világ, illetve az országuk vezetése is.zsuninnyo írta: A krimi tortenesek ignoralasa, sot artatlan emberek megolese (lelottek egy utasszallito gepet mindenfajta megtorlas nelkul haho basszameg) szinten figyelmen kivul hagyasa milyen jol sult el. Nem inditott haborut oroszorszag szinten civileket meszarolva. De majd most ezutan tuti biztos mar nem lesz tovabb, jaj szegenyek lesznek es amig talpraallnak.. Ugyanazt fogjak folytatni amit elkezdtek.
Hatterhatalom, bevandorlas, kocsog liberalis hozzaallas viszont egy nagyobb problema, mint egy az elmult 10 evben szamtalan red flag-et kuldo es jelen pillanatban is civileket gyilkolo orszag (es a kibaszott csatlosai). Ami konkretan a szomszedunkban tortenik. Hat jo.
Na és akkor a veszélyek: Pár napja említették, hogy mi megy Nyugat-Európában (említették itt Marseille-t, Genova-t stb.). Társadalmi és kultúrális összeütközések vannak a népek között tehát nyugaton. A németeknél amúgy meg is jelent már több helyen is kirekesztő gondolkodásmód, és a társadalom nagy részének totálisan elege van a bevándorlókból (itt nem csak az afrikaiakat, muzulmánokat értik ők, hanem a magyar, török és a román népre is gondolnak). Kezdik belátni, hogy milyen következményekkel járhat, ha 80-100 millió ember kerül ide egy idegen környezetből, úgy hogy semmit sem akar tenni, csak élősködni. A megoldás egyelőre nem az, hogy ezt a sok millió embert visszatuszkoljuk oda, ahonnan jöttek, ezt én is látom. Élhető környezetet kellene nekik létrehozni és utána lehetne őket elpaterolni innen. Ez ugye jelenleg nem cél, még a gondolat se merült fel a világ vezetőiben, hogy mit kezdjenek pl. a vízhiánnyal Afrikában és a háborúkat, hogyan állítsák meg közel-keleten (sőt még pénzelik is, ahogy az ukrán háborút).
Mivel ezt nem akarják, feszültségek keletkezhetnek (illetve már keletkeztek is, csak nem olyan erősek jelenleg), ami a véleményem szerint a túlnépesedés miatt háborúig is vezethet. Nem világháborúra gondolok, hanem leginkább belső háborúkra-polgárháborúkra-lázadásokra, amiket az államok nem tudnak majd kordában tartani. Ennek a veszélye szerintem sokkal reálisabb. Ezt nem félelemből mondom egyébként, rám nem hat az orbáni propaganda és a háborús helyzet szerintem nem is nálunk fog bekövetkezni, hanem sokkal inkább a nyugati országokban tartok attól, hogy elszakad a cérna, ami komoly válságot fog okozni nálunk is.