Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Áthozom ide, mert a BL topicba megint Armageddon hangulat van, pedig zsnorba negyedjére vagytok elödöntősök. Szóval hosszabításba számít az idegenbeli gól? PL. ha holnap 90 perc után 1-1 és mi lövünk egyet, akkor az Atleticonak 2 kell?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ennyi, nem is kell többet hozzátenni.mahitoo(Henke) írta:Ejj, de elegem van már ezekből a hülyeségekből. Miből indult ki az egész? Fabre meg Pepe összeakaszkodtak, mindkettő eljátszotta a nagyhalált. Aztán ugye a lökdösődés. Képek és videó alapján teljesen egyértelmű, hogy hozzáért, meg az is, hogy nem taposott. Erre Busi lenyilatkozza, hogy hozzá sem ért , Pepe meg hogy megtaposta Aztán beszól Iker, Xavi meg szokásához híven lenyilatkozza az ügyben a legnagyobb hülyeséget. Zsák a foltját.
Abban igazatok van, hogy egy "észre sem vettem, de elnézést" szerű nyilatkozattal rövidre zárhatta volna Busi az egészet.
Amúgy ha ezen képesek összebalhézni a spanyol válogatottak, nem néznek jó vb elé. Nem baj, majd Costa rendet rak...
Az edzőtáborban meg lesz nemulass...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://futbol.as.com/futbol/2014/04/07/ ... 95783.html
A Barca-Atmat a bl-ben pedig Webb fújja majd..lesz pár dejongozás, lehet
A Barca-Atmat a bl-ben pedig Webb fújja majd..lesz pár dejongozás, lehet
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ide orvosi papír nem kell! A tények magukért beszélnek ... Szavak nincsenek már erre a fertőre amit a Barca csinál, okádni tudok mindentől ami hozzájuk köthető...
2014.04.16
2014.04.16
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tökéletes, korrekt írás!Ejj, de elegem van már ezekből a hülyeségekből. Miből indult ki az egész? Fabre meg Pepe összeakaszkodtak, mindkettő eljátszotta a nagyhalált. Aztán ugye a lökdösődés. Képek és videó alapján teljesen egyértelmű, hogy hozzáért, meg az is, hogy nem taposott. Erre Busi lenyilatkozza, hogy hozzá sem ért , Pepe meg hogy megtaposta Aztán beszól Iker, Xavi meg szokásához híven lenyilatkozza az ügyben a legnagyobb hülyeséget. Zsák a foltját.
Abban igazatok van, hogy egy "észre sem vettem, de elnézést" szerű nyilatkozattal rövidre zárhatta volna Busi az egészet.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a legnagyobb baj ott,hogy szépen lassan szivárogtak a bizonyitékok,mint alves vs pepe is pl ahol alves lába azért nem tört el,mert volt rajta sipcsonvédő, vagy Ibra dumája,vagy a kamu kiállitások a meccsek nehezebb fázisaiban vagy a sok 11es amit nekik be-nekünk nem fújtak be az elmúlt években,és a közvélemény kicsit kezd rájönni hogy miről is szól a barca mese. A média védte őket,ők voltak a példa,a dicső és kikezdhetetlen csapat....majd idővel ezek a HAZUGSÁGOK már ismertté váltak.....a barca szándékosan generálta ezt a hibátlan,mindenkinél mindenben jobb hazug moslék szlogent,amit a sok buta drukker meg is kajált szépen az évek során......mi voltunk a gerinctelenek,a szemetek,az aljasak.....mondják ők akik szimuláltak,hazudoztak,vételárakat hamisitottak,birók után futkostak hogy nyomás alatt nekik itéljen.
.....most már,hogy kezdik kicsit ki őket,meg megtalálják azokat a pontokat amik nem azok mint amit hintettek,igy ezt nehezen viselik el......lesznek itt még nagyobb bajok is majd idővel....főleg ha lesz pár sikertelen korszak,ez a csapat ezt nem tudja majd feldolgozni,és nekimennek majd mindenkinek.
.....most már,hogy kezdik kicsit ki őket,meg megtalálják azokat a pontokat amik nem azok mint amit hintettek,igy ezt nehezen viselik el......lesznek itt még nagyobb bajok is majd idővel....főleg ha lesz pár sikertelen korszak,ez a csapat ezt nem tudja majd feldolgozni,és nekimennek majd mindenkinek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ejj, de elegem van már ezekből a hülyeségekből. Miből indult ki az egész? Fabre meg Pepe összeakaszkodtak, mindkettő eljátszotta a nagyhalált. Aztán ugye a lökdösődés. Képek és videó alapján teljesen egyértelmű, hogy hozzáért, meg az is, hogy nem taposott. Erre Busi lenyilatkozza, hogy hozzá sem ért , Pepe meg hogy megtaposta Aztán beszól Iker, Xavi meg szokásához híven lenyilatkozza az ügyben a legnagyobb hülyeséget. Zsák a foltját.
Amúgy ha ezen képesek összebalhézni a spanyol válogatottak, nem néznek jó vb elé. Nem baj, majd Costa rendet rak...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
emlékszünk. (ezen a videón azóta is sírva fetrengek: https://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAGWdQ)
de hát ők a meszqunklub.
de hát ők a meszqunklub.
- h3x0r
Emlekeztek meg arra az esetre amikor 2 evvel ezelott Pepe ralepett Messi kezere? Masnap jott is a bocsanatkeres video formajaban.
Mi megy masik oldalt? Ahelyett hogy beismernek a hibajukat es bocsanatot kernenek, elkezdenek magyarazkodni hogy de nem is igy volt, mert nezzuk meg a kepeket. (ugyan ez ment Neymar araval, Messi adocsalasaval meg a gyerekek atigazolasaval is)
Itt is meglatszik a ket klubb kozotti kulonbseg. Mig mi elismerjuk ha hibaztunk, visszaveszunk az arcbol es bocsanatot kerunk, addig masik oldalt megy a mellebeszeles, biztos Perez jelentett fel, stb. Folyamatosan bebizonyosodik hogy a ket klubb vezetosege kozott hatalmas kulonbseg van.
Mi megy masik oldalt? Ahelyett hogy beismernek a hibajukat es bocsanatot kernenek, elkezdenek magyarazkodni hogy de nem is igy volt, mert nezzuk meg a kepeket. (ugyan ez ment Neymar araval, Messi adocsalasaval meg a gyerekek atigazolasaval is)
Itt is meglatszik a ket klubb kozotti kulonbseg. Mig mi elismerjuk ha hibaztunk, visszaveszunk az arcbol es bocsanatot kerunk, addig masik oldalt megy a mellebeszeles, biztos Perez jelentett fel, stb. Folyamatosan bebizonyosodik hogy a ket klubb vezetosege kozott hatalmas kulonbseg van.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szegény Xavi félelmetesen buta.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a gyengeelméjű csak saját magát meg a csapatát nevetteti ki.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Victor írta:1Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…”
2
3
4
nehogy már kitalálja valaki, hogy NEM ÉRT LEGALÁBB HOZZÁ, mert a megtaposás szerintem is túlzás, pláne, hogy valószínűleg nem direkt volt (bár ha ezt pepe csinálja, már a focitól is el lenne tiltva...) de mindegyik kameraálláson tisztán látszik... elképesztően feltudják cseszni az agyam ezekkel a nyilatkozatokkal. miért nincs valakinek annyi a pucájában, hogy ja bocs, véletlen ráléptem, nem direkt volt, felhívtam, megbeszéltük puszi-puszi? több, mint egy klub!
Ugyan hagyjuk már a picsába.. nehogy már még nekünk keljen azt bizonygatni, hogy igenis rálépett Pepe arcára mikor a képeken(de már a meccsen is)teljesen látszik. Szánalmas hozzáállás ez a részükről és Xavi majdhogynem a drágatulipánlelkű Busquetset állítja be úgy, hogy ez miatt neki megromolhat pár emberrel a viszonya a válogatottban. HOGY Ő 'MEGTAPOSTA' PEPÉT. Komolyan beszarás. Most voltam egy nagyon finom ebéden úgyhogy nem szeretnék okádni de ez már mindennek a teteje.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
1Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…”
2
3
4
nehogy már kitalálja valaki, hogy NEM ÉRT LEGALÁBB HOZZÁ, mert a megtaposás szerintem is túlzás, pláne, hogy valószínűleg nem direkt volt (bár ha ezt pepe csinálja, már a focitól is el lenne tiltva...) de mindegyik kameraálláson tisztán látszik... elképesztően feltudják cseszni az agyam ezekkel a nyilatkozatokkal. miért nincs valakinek annyi a pucájában, hogy ja bocs, véletlen ráléptem, nem direkt volt, felhívtam, megbeszéltük puszi-puszi? több, mint egy klub!
- h3x0r
Ha az elejen lenyilatkozta volna, hogy egyaltalan nem akarta Pepe-t megtaposni, at akarta lepni csak a labat nem emelte fel rendesen, o ugy erzi hogy nem ert hozza, de ha megis megtortent, akkor elnezest ker tole, egyaltalan nem volt szandekos. Szoval ha ezt lenyilatkozza akar o, akar Xavi, akar a masik 10 barca jatekos, akkor mar reg nem lenne rola szo. De folyamatosan csak azt hangoztatjak hogy nezzuk meg a kepeket. Pont hogy latom a kepeket, amik szerint Pepe arca valahogy Busquets laba ala kerult. Nem ertem hogy ha hibazott valaki, akkor miert nem tudja bevallani, miert nem tud bocsanatot kerni. (akar szandekos volt az eset, akar nem)
Saját magát köpi folyamatosan szembe Xavi. Legalább maradt volna csendben.Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…” Forrás: Madridom.hu
Hihetetlen, hogy ezt is képesek megmagyarázni, undorító, semennyire nem tud szimpatikus lenni ez a csapat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az nso cikket csak az olvassa aki ki is bírja...
az meg ami megy a barca drukkerek fejében, néhányan tényleg kezdenek teljesen elvakult őrültekre hasonlítani
az meg ami megy a barca drukkerek fejében, néhányan tényleg kezdenek teljesen elvakult őrültekre hasonlítani
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2326995Sastre írta:Valahogy megint sikerült felidegesítenie a tisztelt NSO-nak. Már nem is tudom, hogy miért olvasom....
Nálunk szépen ki van emelve a címbe meg a kis összefoglalóban, hogy kapushiba után szereztünk gólt... persze Bale 35-ről bevágta, ez természetes, nem kell megemlíteni mellette ^^... míg a Barcánál csak az van kiemelve, hogy Messi uraság kettőt vágott... bár a kis összefoglalóban ott van, hogy ráadásul még egy 11-est is kihagyott... hihetetlen, szegényt még az ág is húzza... ja hogy a kipattanót belőtte? ... Az meg sincs említve, hogy az első gólja is 11es volt, csak a teljes cikkben van benne... szenzáció hajhász kis izék... bár tudom, hogy azok, mégis fel tudnak idegesíteni
tessék ez JOBB???
nem értem miért foglalkoztok ilyen betegesen ezekkel a cikkel.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont ezt beszéltem ma egy haverommal, hogy ha még az is lesz a meccs képe, hogy jobb az ATM és mondjuk vezet is valahogy annyira hihetetlennek hangzana az, hogy a barca kiesett a BL negyeddöntőjében az ATM ellen. Lényeg a lényeg ha kell csuklósbusszal tolják be a barcát az elődöntőbe.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Basszus ténylegrealistahuni írta:Várjál azzal. Első meccsen 11-est sem kaptak és az ellenfél is befejezte 11 emberrel. "Nagy" számok törvénye alapján a visszavágón tuti lesz valamelyikből.Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...
Amúgy szerintem tényleg kizúgnak. Elvileg Costa is lesz, otthon is lesznek. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne az AtMa nyerjen. Bár nekem8 melyik megy tovább, mert egyiket jobban utálom mint a másikat, csak na ... Azért az dúrva lenne, ha ott is ilyen piros + tizik repkednének, és úgy mennének tovább... Abból a stadionból sem jönnének ki élve