Azon a középpályán DM semmit sem segített volna. 3 belső kp-os középpályán elfért, de Kroos vagy Modric párjaként alkalmatlan lett volna.RaúlCF írta:Modric kidőlt Kroos a seggén se kapott levegőt és nem volt jó ember oda és ott milyen jó lett volna DM. ennyi volt. kövi évben már egyáltalán nem hiányzott ahogy most sem. ott és akkor szarnak tűnt hogy el lett adva utólag meg királyság volt mert kipukkadt.Kerlon írta: Ez nem igaz. Januárig meneteltünk utána Modricnak volt egy hosszabb sérülése, Tonit kikészítettük és akkor halt meg az egész és kipukkadtunk a tavaszra.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric kidőlt Kroos a seggén se kapott levegőt és nem volt jó ember oda és ott milyen jó lett volna DM. ennyi volt. kövi évben már egyáltalán nem hiányzott ahogy most sem. ott és akkor szarnak tűnt hogy el lett adva utólag meg királyság volt mert kipukkadt.Kerlon írta: Ez nem igaz. Januárig meneteltünk utána Modricnak volt egy hosszabb sérülése, Tonit kikészítettük és akkor halt meg az egész és kipukkadtunk a tavaszra.
Ez nem igaz. Januárig meneteltünk utána Modricnak volt egy hosszabb sérülése, Tonit kikészítettük és akkor halt meg az egész és kipukkadtunk a tavaszra.RaúlCF írta:Ancelotti 2ik évében rettenet szottyadt volt a kp. lassú ötlettelen és akkoriban voltak a hiányzik Di Maria lendülete, megindulásai, 1v1-ei hangok. Ancelottinál Isco sehol sem volt a mostanihoz képest. a mostani kp-hoz nem kell meg azóta ki is pukkant de a decimás év és az utána következő elég kontrasztos volt.numberone1 írta: A kp DM utan nem volt totymorgo...sot Iscoval jobb lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez most egy lightosabb szezon, úgy fest.
De még így sem olyan borzasztó mint amik a galaktikusokat követték, és legalább van koncepció, még ha nem is minden csapatrészben sikerült megfelelően az elgondolás.
Még bármi lehet a bajnokságban és a BL ben is, korai elkiabálni.
Jöhet nagy pofaejtés és glória is, fac tudja .
Nem kell mindig mindent behúzni, már idén is van nem egy kupánk és hol van még a klubvb ( sztm a tél zero ) kicsit jobban meghúzzák a támadókat és esetleg egy egy arc a védelembe, aztán helosziapisztácia.
De álszentség nélkül, a távozó érkező bevásárló kocsit én is máshogy tologattam volna, mer hát fm ben olyan kúl dolgokat lehet csinálni hogy ihaj.
De még így sem olyan borzasztó mint amik a galaktikusokat követték, és legalább van koncepció, még ha nem is minden csapatrészben sikerült megfelelően az elgondolás.
Még bármi lehet a bajnokságban és a BL ben is, korai elkiabálni.
Jöhet nagy pofaejtés és glória is, fac tudja .
Nem kell mindig mindent behúzni, már idén is van nem egy kupánk és hol van még a klubvb ( sztm a tél zero ) kicsit jobban meghúzzák a támadókat és esetleg egy egy arc a védelembe, aztán helosziapisztácia.
De álszentség nélkül, a távozó érkező bevásárló kocsit én is máshogy tologattam volna, mer hát fm ben olyan kúl dolgokat lehet csinálni hogy ihaj.
Ennek viszont örülök, elférnek .MARCA | Achraf, Nacho és Kovacic fogja pótolni Carvajalt, Ramost és Casemirót a Sevilla elleni mérkőzésen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ancelotti 2ik évében rettenet szottyadt volt a kp. lassú ötlettelen és akkoriban voltak a hiányzik Di Maria lendülete, megindulásai, 1v1-ei hangok. Ancelottinál Isco sehol sem volt a mostanihoz képest. a mostani kp-hoz nem kell meg azóta ki is pukkant de a decimás év és az utána következő elég kontrasztos volt.numberone1 írta: A kp DM utan nem volt totymorgo...sot Iscoval jobb lett.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A kp DM utan nem volt totymorgo...sot Iscoval jobb lett.RaúlCF írta:Di Maria csak akkor hiányzott amikor a kp letargikus lassú tötymörgő játékot tolt nem máskor. a gólok hiányoznak nem feltétlen nevek.
Hoznad, de a Lyon meg hulye lenne eladni a telen nem tudnak potolni a teli atigazolasi idoszakban. Esetleg nyaron.Kerlon írta: Hát én simán visszahoznám, ha garantálnánk neki a 2 meccs 90 perc játékidőket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Hát én simán visszahoznám, ha garantálnánk neki a 2 meccs 90 perc játékidőket.donor írta:Minden szavával egyetértek. Sőt, hozzáteszem, hogy Marianot, még ha esély is lenne rá, biztosan nem hoznám vissza télen. Nagyon jót tesz neki a francia levegő, nem szabad onnan kirángatni.ericco írta:Egyáltalán nem bánom, hogy elment Morata és James. Sőt, Marianot is megértem. Örülök, hogy jól megy neki. Viszont Michelangelot hozni kellett volna. Még drágán is.
K
K
Minden szavával egyetértek. Sőt, hozzáteszem, hogy Marianot, még ha esély is lenne rá, biztosan nem hoznám vissza télen. Nagyon jót tesz neki a francia levegő, nem szabad onnan kirángatni.ericco írta:Egyáltalán nem bánom, hogy elment Morata és James. Sőt, Marianot is megértem. Örülök, hogy jól megy neki. Viszont Michelangelot hozni kellett volna. Még drágán is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Igazából a kettő együtt volt rossz megoldás. Én nem szeretem, de tavaly azért köszönhettünk neki eleget, de abban biztos voltam, hogy neki itt nem lesz soha sem kezdő szerepe. A cikkben is írják, hogy élvezi a helyét meg mintha csak mi vesztettünk volna. Közbe messzebbről nézhetik a Cityt, mint mi. Mondjuk Pep csapat általában így kezd, tavaly is sokáig vezetett, aztán pukk. Mondjuk tetemes előnye lett.KAG írta:Pont ezt akartam írni.
Esélytelen, hogy a cikkben jegyzett hármas kompatibilis lett volna egymással.
aztán lehet a jelenlegi helyzetnél előrébb lennénk velük jelenleg, de ezt már sosem tudjuk meg. Mindenesetre én nem bánom még mindig, hogy moratat eladtuk.
Azt már igen, hogy nem pótoltuk.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezt akartam írni.
aztán lehet a jelenlegi helyzetnél előrébb lennénk velük jelenleg, de ezt már sosem tudjuk meg. Mindenesetre én nem bánom még mindig, hogy moratat eladtuk.
ZIDANE
A Marcaban amúgy milyen dilettáns gondolja, hogy a C Morata Mbappe 3as az működőképes dolog lenne? Meg úgy őszintén miért nem meri valaki azt is leírni, hogy CR is szar? Nagyon gyenge gondolatmenet szerintem. (Nem Samyt fikázom) (Elolvastam egy cikket )
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem mondom, hogy én nem szoktam világvége hangulatban lenni... de én már elengedtem a dolgot, már nem akadok fent a rossz meccseken. Nagyon. Játszon Isco, Kova, Ceba eleget, Modric varázsoljon, Carvajal és Marcelo legyen ismét top, a többi nem nagyon izgat. Jah, meg érjük el a bl-ben az elődöntőt. Más vágyam nincs az idei évre.Realista24 írta:Mert verhetik a mellüket, hogy igazuk volt Szezon végén meg bujkálnak ha mégsem. Viszont ha igen, akkor itt elszabadul a pokol, mert mondjuk nem nyertük meg a negyedik BL-t öt év alatt ami egyébként garantált lett volna Morata és James maradásával.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyáltalán nem bánom, hogy elment Morata és James. Sőt, Marianot is megértem. Örülök, hogy jól megy neki. Viszont Michelangelot hozni kellett volna. Még drágán is.
Merci Zizou!
- RaúlCF
ha menne az embereknek nem hiányoznának. Morata meg James azért hiányzik mert december van és a bajnokságban a topcsatárunk 4 gólnál tart és nem csatár. Ronaldo-Benzema 2-2 gólnál van decemberben ez még a szarnál is cikibb. Di Maria csak akkor hiányzott amikor a kp letargikus lassú tötymörgő játékot tolt nem máskor. a gólok hiányoznak nem feltétlen nevek.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
DM-eladasanal is mennyien sirtak, aztan hianyzott? Nelkule is nyertunk meg 2 BL-t.rashidm írta:
Jövő nyárig ezt fogom olvasni, hogy miért adtuk el James-t meg Morata-t? Mi a fenének sírtok még mindig utánuk...én egyikért sem sírok, egyedül Mariano-t sajnálom. Benne több van mint Mayoral-ban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert verhetik a mellüket, hogy igazuk volt Szezon végén meg bujkálnak ha mégsem. Viszont ha igen, akkor itt elszabadul a pokol, mert mondjuk nem nyertük meg a negyedik BL-t öt év alatt ami egyébként garantált lett volna Morata és James maradásával.rashidm írta:Jövő nyárig ezt fogom olvasni, hogy miért adtuk el James-t meg Morata-t? Mi a fenének sírtok még mindig utánuk...én egyikért sem sírok, egyedül Mariano-t sajnálom. Benne több van mint Mayoral-ban.BBeno írta:14 forduló után:
tavalyi szezonban a padról beszállók góljai: 17
idén: 1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jövő nyárig ezt fogom olvasni, hogy miért adtuk el James-t meg Morata-t? Mi a fenének sírtok még mindig utánuk...én egyikért sem sírok, egyedül Mariano-t sajnálom. Benne több van mint Mayoral-ban.BBeno írta:14 forduló után:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Padosok góljai vagy úgy 17 gól, hogy beálltak és utána szereztek gólt?BBeno írta:14 forduló után:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
14 forduló után:
- RaúlCF
már nem engedte szerkeszteni de
nem mellesleg Yuri 28 lesz februárban Odriozola 22 decemberben. Yuri a válogatott közelében sincs Odriozola meg már debütált a válogatottban is. innen nézve nem is nagy az az árkülönbség. nem mindegy melyikben mennyi van még.
nem mellesleg Yuri 28 lesz februárban Odriozola 22 decemberben. Yuri a válogatott közelében sincs Odriozola meg már debütált a válogatottban is. innen nézve nem is nagy az az árkülönbség. nem mindegy melyikben mennyi van még.