Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Jesé, Modric, Angel, Ruud
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Borzasztó, hogy mennyi ostoba szurkoló van, hirtelen megint mindenki előlépett, ha a Madrid fikázásáról van szó, egy kis szösszenet... Nem tudom hova illene, ide írom végül, csak a két csapatról van szó.
Madrid fikázó szurkolóknak!
Barcelona: még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai, no comment. Ne a bírót szidják, azt csak nekünk szabad, ha szökőévente egyszer ítélnek ellenünk!
Atletico: Ha 5 évig a egyenletes teljesítményt hoztok, akkor jelentkezzetek!
Juve: Jövőre talán a BL nyolcaddöntő meglesz, helyetekben nem szólnék egy szót se.
Többi olasz csapat: ők csöndbe vannak általában. mondjuk a Juve nem kicsit emelkedik onnan ki, el kell ismerni.
City: Tegye fel a kezét, aki 3 évnél régebb óta szurkol nekik, a véleményeteket mindenki leszarja!
Arsenal: erős középcsapat, amíg minden arra járó erősebb cspat megszór titeket, addig nem vagytok tényezők.
MU: Madrid szurkolóként lesúlyt, amit műveltek, a számat nem nyitnám ki két évig legalább a helyetekben.
Chelsea: átérzitek a Madrid helyzetét, mindenki tudja mekkorát raboltak tőletek a sporik a Barca ellen.
Bayern: a szurkolók száma rohamosan nőtt x-ről a kétszeresére, a legtöbb divat, minden tiszteletem azoké, akik évek óta szurkolnak nekik, bár az ő hangjukat alig hallani.
REAL MADRID: divat szidni őket, a legtöbb top csapatnak még továbbra sincs esélye a katalánok ellen, az összes szurkoló okosnak hiszi magát, aki évek óta figyelemmel követi a Barca, és a Madrid meccseit, láthatja, hogy melyik csapat, mennyi segítséget kap.
A hétvégi meccsről: Cé tizi jogtalan - szabad, Neymar tizi - les, minusz piros, Iniesta tizi szerintem jogos. Pique kezezés - tizi elmarad. Bale elleni szabálytalanság - tizi elmarad ( utóbbi esetében, ha Neymarnak befújták, akkor ezt is illett volna)
Madrid fikázó szurkolóknak!
Barcelona: még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai, no comment. Ne a bírót szidják, azt csak nekünk szabad, ha szökőévente egyszer ítélnek ellenünk!
Atletico: Ha 5 évig a egyenletes teljesítményt hoztok, akkor jelentkezzetek!
Juve: Jövőre talán a BL nyolcaddöntő meglesz, helyetekben nem szólnék egy szót se.
Többi olasz csapat: ők csöndbe vannak általában. mondjuk a Juve nem kicsit emelkedik onnan ki, el kell ismerni.
City: Tegye fel a kezét, aki 3 évnél régebb óta szurkol nekik, a véleményeteket mindenki leszarja!
Arsenal: erős középcsapat, amíg minden arra járó erősebb cspat megszór titeket, addig nem vagytok tényezők.
MU: Madrid szurkolóként lesúlyt, amit műveltek, a számat nem nyitnám ki két évig legalább a helyetekben.
Chelsea: átérzitek a Madrid helyzetét, mindenki tudja mekkorát raboltak tőletek a sporik a Barca ellen.
Bayern: a szurkolók száma rohamosan nőtt x-ről a kétszeresére, a legtöbb divat, minden tiszteletem azoké, akik évek óta szurkolnak nekik, bár az ő hangjukat alig hallani.
REAL MADRID: divat szidni őket, a legtöbb top csapatnak még továbbra sincs esélye a katalánok ellen, az összes szurkoló okosnak hiszi magát, aki évek óta figyelemmel követi a Barca, és a Madrid meccseit, láthatja, hogy melyik csapat, mennyi segítséget kap.
A hétvégi meccsről: Cé tizi jogtalan - szabad, Neymar tizi - les, minusz piros, Iniesta tizi szerintem jogos. Pique kezezés - tizi elmarad. Bale elleni szabálytalanság - tizi elmarad ( utóbbi esetében, ha Neymarnak befújták, akkor ezt is illett volna)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:ja, jobb volt, csak amikor mégse ment be valami hatalmas csoda folytán (mert hát ugye a történelem legjobb csapatának ez csak véletlen lehet) a továbbjutást/győzelmet érő gól, jött a sporttársR.M.C.F írta:Egyértelműbben:
A barca a segitségek ellenére is jobb volt. Ezt taglaltam. Ez tiszta.
Oké,ez igy volt,és engem is zavart,meg gondolom más csapatok drukkereit is,de attól még jók voltak.
Ahogy JM mondta,ha minden nap hazugságot hallasz(média barca túlcopás,tökéletescsapatozás,mindenidőklegjobbja,mindenkipéldája).....előbb utóbb igaznak hiszed.Óriási igazság.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egyértelműbben:
Kivel állok szóba? 20 évestől,50 évesig,postástól az autómentősig....kb mindenkivel beszélek róla,a fociban mindenki ismer a városban.....
Azt nem állitom hogy az a barcás aki alapból lüttyő,ez nem igaz.....de túl sok ott a barom,jellemzőbb. Ezt kár vitatni.
Kivel állok szóba? 20 évestől,50 évesig,postástól az autómentősig....kb mindenkivel beszélek róla,a fociban mindenki ismer a városban.....
Azt nem állitom hogy az a barcás aki alapból lüttyő,ez nem igaz.....de túl sok ott a barom,jellemzőbb. Ezt kár vitatni.
-
Csak én érzek itt ellentmondást? Szóval akkor elvitatjuk vagy nem?R.M.C.F írta: De....és ezt fontos megjegyezni,nem lehet elvitatni ennek ellenére sem az elmúlt évek sikereit tőlük.Ez is tény. Oké,hogy fele annyit nyertek volna,ha korrekt a biráskodás,
Mondom.....ma egy barcással beszéltem,megkérdezte mi a véleményem.mire én : nagyon jó volt a barca.
majd ő: amig ilyen pepék vannak ott,addig foci nem lesz.
Agymosott.
A másik pedig, hogy talán jobban meg kellene válogatnod kivel állsz szóba. Ez igazán csak rajtad múlik. Én Barca drukkerként sem vagyok kíváncsi minden Barca drukker véleményére, főleg nem vitatom meg velük a meccset.
Szeretném már egyszer ezt a fórumot úgy olvasni, hogy a hülye ember mércéje nem az hogy melyik csapatnak szurkol...
-
Van,mégpedig elég sokan. Mint már többször is irtam,a labdarúgó drukker, nem egy egyetemi tanár,inkább az ostoba fajta,aki se lát se hall,csak ugat.......Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?
A média eteti a népet,és vallom,hogy gyönyörűen eszik ezeket meg.....hogy honnan veszem? Mert éveken át figyeltem azt,hogy hétfőnként,ha egy adott meccsen a speaker,vagy a sajtó lehozott egy konkrét véleményt,akkor a tömeg,a véleményezők ezt mennyire vették át,és mondták vissza mint a kisiskolások.....nagy százalékban,ezt tapasztaltam.
A barcát segitették éveken át,ezek tények,ezeket láttuk,mindenki látta,ismételték,összegyűjtötték stb.....ezen vitázni sem lehet,mert akkora a különbség,hogy ordit,annyival több az az eset,amikor a javukra itéltek,kiállitottak,kisárgáztak,hogy azt csak az nem látja be,aki nem akarja. De....és ezt fontos megjegyezni,nem lehet elvitatni ennek ellenére sem az elmúlt évek sikereit tőlük.Ez is tény. Oké,hogy fele annyit nyertek volna,ha korrekt a biráskodás,de akkor is jobbak voltak,nálunk is,és másoknál is. Ez van.A foci ilyen. Most ők voltak a jobbak,aki ezt nem tudja elfogadni,az hagyja abba a szurkolást és gyűjtsön bélyegeket.
Mondom.....ma egy barcással beszéltem,megkérdezte mi a véleményem.mire én : nagyon jó volt a barca.
majd ő: amig ilyen pepék vannak ott,addig foci nem lesz.
Agymosott.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hiába,Bayern-Barca Real-Chelsea lesz,az okokat gondolom nem kell leírni miért.Nekem is elég a 3 klasszikó, 2 vereség egy győzelem,így lesz kerek a Story.'shutterisland írta:rayo.Szerintem a Világon bármelyik csapat ellen többet birtokolná a labdát a Barca
ha továbbjutunk, és jön a papír, akkor a chelseaért fogok szurkolni.
nehéz ügy mourinho miatt, de a bayern ellen két meccsen elég esélytelenek lennék, még két klasszikushoz meg rohadtul nincs kedvem, úgyis lesz egy áprilisban is a kupadöntőn.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Elöljáróban kijelentem, hogy nem provokációnak, egyszerű megfigyelésnek szánom amit most leírok.MyStiQ írta: Más: Amin nagyon nevetek az elmúlt 1-2 napban, az az, hogy míg a Demichelis - Messi esetnél a Barca szurkolók hozták a szabálykönyvet, hogy az bizony tizi volt, mert Demichelis olyan szögben csúszott meg úgy, meg annyi ideig, hogy végül is teljesen egyértelmű és vitathatatlan a büntető ténye, addig Cé esetében ilyenről szó sincs. Igazából szerintem nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megmagyarázni.
Lehet, hogy te jót nevetsz, de nem hiszem, hogy itt vagy odaát azt hangoztatták volna az emberek, hogy Demichelis esetében a büntető jogos volt. Mindenki elismerte, hogy a szabálytalanság a tizenhatoson kívül történt, ezzel kapcsolatban nincs kérdés. Lehet, hogy a Te ismerőseid között volt ilyen, de ne adj az emberek szájába olyan szavakat, amiket nem mondtak, csak azért, hogy elítélhesd őket. Ne általánosíts.
Cr esetével kapcsolatban az a véleményem, hogy bőven benézhető volt. Olyan kevésen múlt, hogy első látásra szerintem mindenki azt hitte belül történt a szabálytalanság, csak a lassítás igazolta az ellenkezőjét. Ezért én nem ítélném el a sporit. Ahogy én látom ez hasonlít a Neymar vs Ramos esetre. Napok után, száz meg száz kikockázás és lassítás után is megy a vita, hogy hozzáért-e vagy sem (a felvételek inkább az előbbiről tanúskodnak, de ez most irreleváns), a játékvezetőnek pedig ott abban a másodpercben elég távolról kellett ítélni. Nem védeni akarom a bírót, félreértés ne essék, csak nem hiszem hogy úgy kéne ezeket a dolgokat beállítani (mindkét oldal részéről), hogy két egyértelmű esetben a játékvezető szándékosan ítélt rosszul. Mert a közhangulat és az írások (ismétlem mindkét oldalt beleértve) ezt támasztja alá.
Ami pedig azt illeti, hogy mennyire tol minket a BL-ben az UEFA elég furcsa most olvasni. Akkor nem tudom mi lett volna, ha a sorsolás után Ti kapjátok a Cityt mi meg a Schalkét, utána pedig mi ezt a Dortmundot és ti az Atleticot.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Tovabb kell lepni a biron.. lehet Rewansot venni en biztos vagyok benne hogy a kupadonton egy olyan Realt latunk amilyet a Dortmund ellen a visszavagon ami nem sokon mult 2-0 ezek most a Barcaval alszanak meg kellnek!!-;) valoban kettozott erovel fognak menni elore..mert a tuz megvan a csapatban amit sajnos most nem olyan mertekben lattunk toluk.
Mókás, hogy előkerült ez a cikk és a végén lévő video, mert pont most akartam poénból leülni, hogy megnézzem a 2012-es barca-chelseat, mely az elmúlt évek barca sikereinek legékesebb mintapéldánya (persze a jó játék mellett, azt nem vitatom)!
Na már most, ha az ő házuk táján mindenki ilyen szinten objektíven látja a helyzetet, hogy Tata Martino: “A Ramos ellen ítélt büntetőt nem lehet vitatni”, illetve Xavi: “A Barcelona uralta a mérkőzést”, pláne Piqué: “Nem lehet minden meccs után bírózni”, akkor minden bizonnyal ha most visszakeresnék az akkori Barcelona cikkekre/rövid hírekre/fórumra/nyilatkozatokra, azt olvasnám, hogy a Drogba elleni 23 büntetőt nem lehet vitatni, hogy be kellett volna fújni.
Minden bizonnyal.
Vagyis nem, mert ők csak ... Hát azok, amik. Mindenki döntse el maga, pontosan mik!
Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?
Mondom ezt úgy, hogy szerintem Ronaldo helyzete out, Ramosét (bár lassítások és képek alapján egyértelmű, hogy el akart esni Neymar) szerintem rengeteg bíró benézné (de ha tényleg les volt előtte, nincs miről beszélni), Iniestat meg egész egyszerűen egyik rúgta másik tépte! :Đ
De ha Neymart benézi, akkor mi van Bale rúgásával, vagy a kezezéssel? Mikor látok egy fontos barca meccsen 10 barca játékost? Mikor látok egy fontos meccsen olyan kétes büntetőt befújni ellenük, ami után a bíró összefosott bokával nem ítél gyorsan a másik irányba kettőt + piros lapot?
Remélem hamarosan. Csak az ő érdekükben, hogy végre legyen mire hivatkozni az aberrált hazudozás közben.
Úgy talán még lenne valaki, aki vevő lenne erre az összefosott okádékra.
Na már most, ha az ő házuk táján mindenki ilyen szinten objektíven látja a helyzetet, hogy Tata Martino: “A Ramos ellen ítélt büntetőt nem lehet vitatni”, illetve Xavi: “A Barcelona uralta a mérkőzést”, pláne Piqué: “Nem lehet minden meccs után bírózni”, akkor minden bizonnyal ha most visszakeresnék az akkori Barcelona cikkekre/rövid hírekre/fórumra/nyilatkozatokra, azt olvasnám, hogy a Drogba elleni 23 büntetőt nem lehet vitatni, hogy be kellett volna fújni.
Minden bizonnyal.
Vagyis nem, mert ők csak ... Hát azok, amik. Mindenki döntse el maga, pontosan mik!
Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?
Mondom ezt úgy, hogy szerintem Ronaldo helyzete out, Ramosét (bár lassítások és képek alapján egyértelmű, hogy el akart esni Neymar) szerintem rengeteg bíró benézné (de ha tényleg les volt előtte, nincs miről beszélni), Iniestat meg egész egyszerűen egyik rúgta másik tépte! :Đ
De ha Neymart benézi, akkor mi van Bale rúgásával, vagy a kezezéssel? Mikor látok egy fontos barca meccsen 10 barca játékost? Mikor látok egy fontos meccsen olyan kétes büntetőt befújni ellenük, ami után a bíró összefosott bokával nem ítél gyorsan a másik irányba kettőt + piros lapot?
Remélem hamarosan. Csak az ő érdekükben, hogy végre legyen mire hivatkozni az aberrált hazudozás közben.
Úgy talán még lenne valaki, aki vevő lenne erre az összefosott okádékra.
Azért a folyamatos és a mindig szavak elég erősek. Helyesebb megfogalmazás, hogy többször kapnak segítséget a Klasszikuson, mint mi.
Más: Amin nagyon nevetek az elmúlt 1-2 napban, az az, hogy míg a Demichelis - Messi esetnél a Barca szurkolók hozták a szabálykönyvet, hogy az bizony tizi volt, mert Demichelis olyan szögben csúszott meg úgy, meg annyi ideig, hogy végül is teljesen egyértelmű és vitathatatlan a büntető ténye, addig Cé esetében ilyenről szó sincs. Igazából szerintem nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megmagyarázni.
Más: Amin nagyon nevetek az elmúlt 1-2 napban, az az, hogy míg a Demichelis - Messi esetnél a Barca szurkolók hozták a szabálykönyvet, hogy az bizony tizi volt, mert Demichelis olyan szögben csúszott meg úgy, meg annyi ideig, hogy végül is teljesen egyértelmű és vitathatatlan a büntető ténye, addig Cé esetében ilyenről szó sincs. Igazából szerintem nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megmagyarázni.
schranzer
szép és jó amit leírsz. meg így is kellene lennie. de ihatják itt a játékosok meccs előtt literszámra a vért, mert mehetnek fel úgy a pályára, h most fellesznek húzva, stb.. úgy ahogy még mondjuk életükben nem mentek ki pályára, éghet akármilyen bizonyítási vágy bennük..
ha ott a 12. ember nem tudnak ők sem mit csinálni.
és az mindig ott lesz. mintahogy az elmúlt 5-6-7 évben folyamatosan ott volt.
szép és jó amit leírsz. meg így is kellene lennie. de ihatják itt a játékosok meccs előtt literszámra a vért, mert mehetnek fel úgy a pályára, h most fellesznek húzva, stb.. úgy ahogy még mondjuk életükben nem mentek ki pályára, éghet akármilyen bizonyítási vágy bennük..
ha ott a 12. ember nem tudnak ők sem mit csinálni.
és az mindig ott lesz. mintahogy az elmúlt 5-6-7 évben folyamatosan ott volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Egyre jobban érzem, hogy a kupadontot mi nyerjuk, és ha tovább megy a két csapat a BL-ben, szeretném, ha a Barcát kapnánk. Hogy miért? Szerintem a fiúk ez után a meccs után annyira felszívják magukat a Barcelona ellen, hogy vért fognak inni minden kozos meccs elott addig, amig porig nem alázzák oket. Legalábbis szerintem. Ha bennem, szurkolóban szinte forr a vér, akkor a játékosokban, akik átélték ezt az egészet, rájuk ennek hatványozottan igaznak kéne lenni. A kovetkezo meccsen szerintem nemlesz kegyelem, 3 gólig meg se fogunk állni, és ennek a Barcának ez a Real simán bever 3 gólt akár egy félidon belul is, láthattuk ezt most is, orulhetnek a barca jatekosai, hogy ott Benzema goljat epphogy kivedte Piqué, ott ha bevágjuk, akkor szerintem mentálisan osszeesnek. Na most, ez a vereség és nemis a vereség, hanem az, ahogy itt elbántak a csapattal, a szokásos kiállítás, ez szerintem tokeletesen elég arra, hogy a fiúk kamatostul visszaadják ezt a Barcelónának, és a kovetkezo meccsen úgy menjenek ki a pályára mint a mérgezett egerek. Legalábbis ez az én véleményem. Úgyhogy jojjon csak a Barca, vegyunk rajtuk revansot.
szerk.: amúgy nemakarok bírózni, de ez a Mallenco, ez kb. osszes Barca meccset, amit eddig láttam, legyen az BL vagy EL Classico, én mindig úgy láttam, hogy picit a Barcelona felé húz. Amint meglátom egy meccs elott, ott már tudom, hogy a mérleg, ha csak egy picit is, mindig a Barca felé fog billenni. Én nem is csodálkoztam azon, hogy a hazai pálya elonye abszolút nem érzodott a Real számára.
szerk.: amúgy nemakarok bírózni, de ez a Mallenco, ez kb. osszes Barca meccset, amit eddig láttam, legyen az BL vagy EL Classico, én mindig úgy láttam, hogy picit a Barcelona felé húz. Amint meglátom egy meccs elott, ott már tudom, hogy a mérleg, ha csak egy picit is, mindig a Barca felé fog billenni. Én nem is csodálkoztam azon, hogy a hazai pálya elonye abszolút nem érzodott a Real számára.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Cruyff papa, ki más.TBone írta:jó,jó de ki mondtáá??
Ez csak nekem nem tölt be?erika.jozsi írta:egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele
http://mathers.blogger.hu/2014/03/25/re ... -barcelona
Kifejezetten színvonalas portálokon olyan kommenteket is lehetett olvasni, hogy Mallenco HÉT büntető nem adott meg a meccsen.pheco írta:Haverom, nem Barcás, csak szimplán antirealos is azon a véleményen volt, hogy Pepét ki kellett volna állítani a """"fejelésért"""".. Ezen a meccsen nem volt durva belépőnk, de az utálók még így is kiszórnák a fél csapatunkat
Félek is tőlük nagyon, bár nem annyira, mint a Bayerntől. Talán a PSG meg tudja viccelni őket... Bár erre nem sok esélyt látok.Matt009 írta:Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
jó,jó de ki mondtáá??h3x0r írta:„Az a gond a Barcánál, hogy egy huszonegy éves játékos jobban keres, mint azok, akik már mindent megnyertek, amit futballistaként lehet. Ilyen fiatalon senki sem isten, ez pedig a Barcának és a játékosnak is problémát okoz” – mondta spanyol újságíróknak Neymarral kapcsolatban.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Leírt mindent amit kell, szívemből szólt, jó cikk, van mondani valoja nem is keves.erika.jozsi írta:egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele
http://mathers.blogger.hu/2014/03/25/real-
madrid-vs-barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Alul van egy vidi.. Végignéztem. Feltűnt, hogy az eltoszott klasszikusokat ez a szépség vezette. Meglepő lenne!? Amúgy jó cikk.erika.jozsi írta:egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele
- h3x0r
„Az a gond a Barcánál, hogy egy huszonegy éves játékos jobban keres, mint azok, akik már mindent megnyertek, amit futballistaként lehet. Ilyen fiatalon senki sem isten, ez pedig a Barcának és a játékosnak is problémát okoz” – mondta spanyol újságíróknak Neymarral kapcsolatban.
-
egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele
Ezt mondtátok többen a City ellen is, aztán láttuk mi lett a vége.Matt009 írta:
Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
Másrészt várjuk már meg a negyeddöntőket is, mert a PSG "simán" túlléphet a Chelsean ill. a Barca sem jutott még be az elődöntőbe. Amennyiben a Barca-Bayern-Chelsea-Real négyes jut tovább, én is az angolokat választanám.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ez tuti, legalábbis ha meleg a pite, már pedig nem lesz sima a párharc semmiképp, akkor lesz segítség. Ugyanez a Chelsea ellen... Egy BM vs Barca, na ott már lenne gond, hogy merre billenjen a mérlegMyStiQ írta: Egyébként komolyabb összegben mernék rá fogadni, hogy az Atletico elleni párharc első meccsén ki fogják szórni valamelyik Atleti játékost. Eddig elnézték nekik a parasztkodást, ezúttal már nem fogják.
Nem illik.