Kommentáld a híreket
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Kommentáld a híreket
Sokat tennék fel rá, hogy valamelyikük fog még nálunk játszani. De kivételesen lehet hehének is igaza lesz, és mindkettő jön
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mbappet akarja az öreg, ne ezt a primadonnát.KAG írta:Florentino Pérez: "Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól."
Ezt vehetjük annak, hogy érdeklődünk iránta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Florentino Pérez: "Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól."
Ezt vehetjük annak, hogy érdeklődünk iránta.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rmtv-n mar kedzulnek,meg Cr párizsban van szóval valami biztos lesz.palesz77 írta:Lesz gála? Nem csak kihirdetik, aztán kijönnek a fotók ahogy pózolt vele, és a következő bajnokin bemutatja?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Lesz gála? Nem csak kihirdetik, aztán kijönnek a fotók ahogy pózolt vele, és a következő bajnokin bemutatja?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Semmi, nem is értem... Marad az RMTV online.El Sie7e írta:itthon közvetíti vmi az esti gálát??? hirtelen sehol sem találom (m4 sport, sport 1-2)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
itthon közvetíti vmi az esti gálát??? hirtelen sehol sem találom (m4 sport, sport 1-2)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azert a Goretzka, Meyer, Kepa, Alexis Sanchez negyesbol barmelyik beferne a csapatba. Max nem jatszanaYazid írta:nincs egy értelmes se. meg minket eddig se érdekelt, hogy ingyen jöjjön valaki.
- M1Ö
Ja, hogy Sterling kap majd heti 300at... Azt hittem annyival csábítják Sanchezt.BBeno írta:én a sterlinges hírre reagáltam és nem az alexis-re. szerintem már nem téma a citynél alexis.
nagyon összeálltak ott elől.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
én a sterlinges hírre reagáltam és nem az alexis-re. szerintem már nem téma a citynél alexis.
- M1Ö
Minek a 'csának a Citybe? Vagy visszakérdezne a tulaj, hogy miért ne? Tökéletesen összeállt a támadó alakzatuk, erre valószínüleg Sane-val teljesen kicsesznének.
most fog egy heti 300k-s fizut kapni a citytől. ez jobban nem is hápoghatna ez a sterling pletyka.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért alexist apróért csak be kéne rántani. tud focizni a gyerek, bélára meg számítani nem lehet amúgy sem. (ahogy benzamára sem)
a pool ajnálatát elvből dobták vissza. a klub háta mögött tárgyaltak és a soton mutatta a fukkot akármennyit is akartak adni érte.
- M1Ö
Mondjuk nem lepne meg, ha csak Herreraval számolna.BBeno írta:tavaly is legalább ennyinek lejárt aztán a legtöbb hosszabbított. nem kell ezt még komolyan venni hogy ők távoznak is. idővel tárgyalnak majd a muval és joséval.
Jó lenne, csak nem annyiért amennyit kérnek érte. A Pool akarta vinni, nem? És valami 60 millió körüli összeget is visszadobtak. Ilyen összegért felesleges védőt venni, mert azért hátul bőven megvagyunk. Ez most pont ilyen szarul jött ki, hogy mindenki egyszerre eltiltott meg sérült. De ilyen alapon 40 fős keretet kéne kialakítani.BBeno írta:sotonos van dijk kellene ide.
sotonos van dijk kellene ide.
- Mester77
Szerintem hoznak egy belső védőt, mert hiába nagy tehetség Vallejo, és hiába lehetne Varane a legjobb ha bale szindrómában vannak. Ezért szerintem jön egy kh, és előre is vki.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
tavaly is legalább ennyinek lejárt aztán a legtöbb hosszabbított. nem kell ezt még komolyan venni hogy ők távoznak is. idővel tárgyalnak majd a muval és joséval.
- M1Ö
Mourinho csinál még egy nagytakarítást a MUnál? Az para, hogy 5 játékosukat is ingyen "elveszthetik". Közbe meg akár 100 millió körül is ki lehetne hozni belőlük.BBeno írta:lehet csemegézni. mindnek lejár a szerződése nyáron
azért összelehetne dobni egy pofás kezdőt ezekből a nevekből.
bosman fc:
kepa
santon-devrij-chiellini-blind
herrera-goretzka
mata-özil-alexis
mario
padon robben, ribery, can, meyer, fernandinho, moutinho, benafra, fella, bernard, zlatan, DZSUDZSÁK.
bosman fc:
kepa
santon-devrij-chiellini-blind
herrera-goretzka
mata-özil-alexis
mario
padon robben, ribery, can, meyer, fernandinho, moutinho, benafra, fella, bernard, zlatan, DZSUDZSÁK.