Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 6., szerda 23:15

Ha a juve elleni teljesítménye után is kezdő lesz, nem fogom nézni a meccset. Szégyenemben elsüllyednék ha a helyében lennék

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 6., szerda 22:31

Idén ő lesz a húzóember, aki végre tudja egy kicsit tehermentesíteni CR-t. Legalábbis az előszezon alapján. :lol: :lol: :lol: :lol:
.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 6., szerda 17:38

poronty írta:Ki van ott, aki olyan szenzációs?
Azért a jónak mondható és a szezánciós közt van némi különbség. :)
poronty írta:Van Persie, aki rúgott 10 gólt vagy a 60 milliós Falcao, aki annyit se, esetleg Di María, aki a kezdőbe se fér be vagy a Young-Valencia csoda duó? Maradjunk annyiban, hogy Rooney-nak volt a támadók közül értékelhető szezonja a többi meg flop volt.
Rooney stabil kezdő lesz még jó pár évig. Teszem hozzá teljesen megérdemelten. CSK, jól teljesít, angol, annyira még nem idős. RvP marad még egy évig cseréjének azt beszélik. Már csak van Gaal miatt is. Idén sokat volt sérült egyébként, nem csoda, hogy nem villogott. Di Maríat lehet nem játszatja, de én valahogy nem hiszek benne, hogy majd viszi a PSG.
Ott van Mata, Ő is mozdíthatatlannak tűnik.

Nem azt mondom, hogy esélytelen, hogy leigazolják, de hogy égető lenne nekik egy alap hangon 100 milliós Bale, az nem igaz. Ezért írtam, hogy szerintem nem is viszik, majd találnak mást. Depayjal elvileg már meg is egyeztek nagyjából.
A többi klub érdeklődését meg még ennyire sem tudom komolynak venni. Ezért készülök fel arra is, hogy jövőre is stabil kezdő lesz nálunk. Úgy veszem észre, hogy minden emellett szól, aztán majd meglátjuk. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 6., szerda 17:38

dzsi:
Ez szép és jól hangzik, hogy Bale áldozat, meg a kontrafociban volna jó, csak nem igaz. Akkora az arc, hogy éppen hogy befér egy stadionba (láthattuk tegnap is a megkerülős cselkezdeménynél). A tag elhitte magáról, hogy mekkora sztár focista, a világ harmadik legjobb játékosa, ő a vadló, a villám léptű, és a fejébe szállt. A kontrafocihoz meg olyan hülye lett, mint egy vakond. Passzolni nem tud kontránál, ezt már bizonyította nem egyszer. Futni sem tud a labdával kontránál, ezt is bizonyította már nem egyszer ("mint egy programhibás droid" :lol: :lol: :lol: besz@rok). Amit még tud, az a lövés, már ha van egy leszállópályányi terület előtte, meg 100-ból 1 beadása sikeres.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 6., szerda 17:22

Na ez az, hogy nincs égető szüksége. Alapból jónak mondható a támadó soruk
Erről mesélj már valamit. Ki van ott, aki olyan szenzációs? Van Persie, aki rúgott 10 gólt vagy a 60 milliós Falcao, aki annyit se, esetleg Di María, aki a kezdőbe se fér be vagy a Young-Valencia csoda duó? Maradjunk annyiban, hogy Rooney-nak volt a támadók közül értékelhető szezonja a többi meg flop volt.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 6., szerda 17:05

dzsi91 írta:főleg egy Mu-nál ahol égető szükség van egy ilyen játékosra.
Na ez az, hogy nincs égető szüksége. Alapból jónak mondható a támadó soruk, oda 1 ember fog előre menni és nem vennék rá mérget, hogy pont Bale lesz az. Már csak a szezonja miatt is, de legfőképp az ára miatt. Hiába van dögivel pénz, nem biztos, hogy a nyáron is minden áron megakarnak majd venni xy játékost. A többi érdeklődőt sem tudom komolyan venni. Esetleg a City-t, ha tényleg újjá épülnek. De róluk meg nem nagyon pletykálnak.
A másik ami miatt marad szerintem, meg az érte kifizetett összeg. Rengeteg... 100 millás játékosok nem nagyon cserélnek klubot már 2 idény után. Ő is maradni akar, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy lepasszolni sem akarjuk.
Úgyhogy szerintem mindenki fogadja el, hogy jövőre is stabil kezdő lesz nálunk. Legalább is én így állok hozzá, aztán max pozitívan fogok csalódni a vezetőségben. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 6., szerda 16:35

biztos olvasták amit írtam:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... asnak.html

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 16:07

Nem hiszem,hogy 1 rossz szezon befolyásolná a vételárát, főleg egy Mu-nál ahol égető szükség van egy ilyen játékosra.Aki vinni akarja elviszi majd 90-100 milla körül, mi meg nem adjuk ár alatt ebben biztos vagyok az elnök úr miatt.

Azért itt nem egy 30 éves kiégett Káká-ról van szó, inkább Robbenhez(vagy Sneijderhez) tudnám hasonlítani vicc volt amit itt csinált de a Bayern látta benne a potenciált és kimaxolták münchenben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 6., szerda 16:03

60 alá úgy se megyünk én meg a - 30-at elfogadom csak húzzon messzire.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 6., szerda 15:59

Az a jó, hogy már a sajtó és híres emberek is kimerik mondani, hogy lófütyi az ember. Remélem ez hatással lesz rá vagy legalább a vezetőségre.
Az a baj, hogy ez csak arra jó, hogy leverje az árát teljesen és vagy ne tudjunk tőle megszabadulni, vagy csak olyan áron, hogy megint hülyét csinálunk magunkból. A kezdőből úgysem kerül már ki (legalábbis csalódnék Carlóban, ha az újságok címlapjai alapján állítaná össze a kezdőt...bár még mindig jobb mint a töketlen gyáva makacsság).

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 6., szerda 15:35

dannen írta:
ziro4vr írta: Kevesen csinálták azt meg a klubbal, amit ő...
mit csinál a klubbal? játssza amit tud, senki nem kényszerít minket, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásait. ilyen alapon akkor már inkább carlo tesz a klub ellen, mert folyamatosan játszik ez a szerencsementes.
Attól még futhatna... Khedira egy nulla, de ő legalább nem szarik bele az egészbe, szimplán csak balfasz. Álldogál a pályán, mint aki 4-5 gólt rúgott a meccsen.

Carlo is hibás, mert beteszi, de ha bent van, akkor legalább csináljon már valamit. Komolyan mondom Liptákkal is előrébb lennénk, de még talán valami 5 éves kisgyerekkel is. Ő legalább próbálná zavarni az ellenfelet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 6., szerda 15:30

Az a jó, hogy már a sajtó és híres emberek is kimerik mondani, hogy lófütyi az ember. Remélem ez hatással lesz rá vagy legalább a vezetőségre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 6., szerda 15:22

Realista24 írta:Azt a szabadot én Jamesszel rúgattam volna valamiért.
Én Ramossal :Đ

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 6., szerda 14:32

Közben a klub történelmének egyik legnagyobb gyökere védi a másikat

Kaká: "Azt tanácsolnám neki, hogy gyűjtsön erőt ebből és játsszon amgabiztosabban. A Bernabeu még Cristiano Ronaldót is kifütyüli, pedig két Aranylabdát nyert a Real színeiben."

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_HN_2

pfejj fiam, te már csak tudod.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 14:08

dannen írta:
ziro4vr írta: Kevesen csinálták azt meg a klubbal, amit ő...
mit csinál a klubbal? játssza amit tud, senki nem kényszerít minket, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásait. ilyen alapon akkor már inkább carlo tesz a klub ellen, mert folyamatosan játszik ez a szerencsementes.
Jó, hülyén fogalmaztam meg. A lényeg, hogy az első év után, akkora pálfordulás következett be, amilyet ritkán látni. Kifizettek érte egy rakat pénzt, az egy dolog, de megkapta a teljes bizalmat, kiálltak mellette mikor nem úgy ment neki, erre ilyen mentalitást hoz le, többek között egy bl elődöntőben. Amíg mondjuk Jesé esetében mindig is látszott, hogy nem kicsi az arc, addig őt egy tudásbeszívő szörnyként lehetett anno megismerni, aki folyamatosan tanul, fejlődik, alkalmazkodik. Itt meg főként a bl döntő óta, csak egy lusta, nagyképű balfasz.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 13:39

Én is sokáig bíztam benne, most már nem, reménytelen ez a házasság.

DE egyáltalán nem tudom ezért a helyzetért őt okolni, sokan itt tiszta szívből gyűlölik a tagot ami azért rémisztő mivel azért ez mégis "csak" foci... A kocsiját rugdossák kifelé menet az edzőközpontból fütyülik stb...

Elhoztuk egy olyan összegért ami viccnek is rossz volt, ő mint focista persze,hogy arról álmodozik,hogy a Real Madridban játszhasson így nagy reményekkel érkezett, az első évében hozott egy jó 4est, már akkor is érződött hogy ő ebben a közegben nem tudja kihozni klasszisát (mert az adottságai miatt ő bizony klasszis bárhol máshol a világon) de azért elég nagy szerepet vállalt a 10ikből és jó szezont tudhatott maga mögött.

Aztán a második évre mindenki várta a robbantást,köztük én is,hogy most aztán majd vezérbika lesz, de egy teljesen más mentalitású játékost láttunk kifutni az idei szezonra, sokan rásütik ezt beképzeltésgre, szerintem egyáltalán nem beképzelt flegma a tag. Biztos vagyok benne,hogy minden meccsre úgy fut ki,hogy na majd most megmutatom, de megvannak a korlátai, egyszerűen képtelen érvényesülni ebben az új kontrákra kevésbé alapozó madridban.

Itt ő egy áldozat, elhozzuk nagy lóvéért egy másodpercig nem játszatjuk a saját posztján(tényleg a kupadöntőn kívül mikor szerepelt a saját posztján?) majd olyan dolgokat várunk tőle amit már akkor is tudtunk ,hogy nem képes rá amikor idejött.Amikben bika azt nem használjuk ki(szabadrúgás, kontrák) és azt a rendszert erőltetjük amiben ő szar(labdatartás stb.) Rendben ha eldöntjük,hogy az idei szezontol az a foci kell ami ősszel ment oké, nekem is bejött, de akkor miért akarja az edzőnk vagy akárki beleerőltetni a tagot minden áron ebbe a fociba...

+hozzájön az,hogy tényleg bármi van kezdő, de ha kezdő legalább cseréljük már le amikor szar.

Ezt egy hatalmas baklövésnek látom, a BBC-t leromboltuk ezzel a stílus váltással, a tavalyi kontra madrid életveszélyes volt ezzel a trióval, az idei labdatartós madrid viszont nevetséges amikor ez a csatártrió szerepel, főként Bale miatt, de CR is jobban érzi magát ha van területe.

Én azt hittem,hogy erre a szezonra a gyilkos kontrák mellé megtanulunk egy kicsit a bunker ellen is focizni és akkor jók leszünk, de a kontrákat gyakorlatilag teljesen kiöltük a játékunkból és erőltetjük a labdatartást amikor gyakorlatilag a 2 legnagyobb bikánk nem erre hivatott.

Szóval lehet Bale stílusát nem szeretni, de mi használjuk rosszul a tagot, nem aknázzuk ki a benne rejlő potenciált, aztán meg rugdossuk a kocsiját,hogy mérnem vagy egy ronaldinho...

Mennie kell ez már nem lehet kérdés, a saját pályafutása érdekében és a csapat érdekében is.De ez a gyűlölet amit ő kap erre nem szolgált rá, ha 10 öngólt rúgna meccsenként akkor se szolgálna rá, rendszeres olvasója vagyok egy német Real Madrid fórumnak(igen létezik ilyen :mrgreen: ), és ott is leírják ugyanezeket a problémákat vele kapcsolatban mint itt, de ez a gyűlölködés egyáltalán nem jellemző és a benne rejlő potenciált is látják, amit majd egy Mu vagy Chelsea ki is fog aknázni.

Innentől én minden egyes rossz meccséért Ancelottit okolom, azt hittem,hogy amikor égni fog a ház képes lesz padra vágni bárkit a csapat érdekében, de nem így tesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 13:24

Azt a szabadot én Jamesszel rúgattam volna valamiért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 13:17

BBeno írta:Bonucci sargajat o intezte. Ha ott o lovi a szabit es nem ronci akkor lehet 0-1 rol indulunk. Legalabbis nqgyobb esellyel lo o golt mint ronaldo szabibol
Mondjuk ha jól emlékszem abból a helyzetből több is lehetett volna, csak úgy vezette a labdát, mint egy programhibás droid. Nagyon sokáig védtem ezt az embert, de most már a faszom kivan vele. Kevesen csinálták azt meg a klubbal, amit ő...
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 6., szerda 10:55

BBeno írta:Legalabbis nqgyobb esellyel lo o golt mint ronaldo szabibol
Ronaldonál még én is nagyobb eséllyel lövök szabigólt. És nem, nem túlzom, ez nem szarkazmus, tényleg így gondolom. Az éventi fél szabadrágásgól simán meglenne nekem is.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 6., szerda 10:53

Bonucci sargajat o intezte. Ha ott o lovi a szabit es nem ronci akkor lehet 0-1 rol indulunk. Legalabbis nqgyobb esellyel lo o golt mint ronaldo szabibol
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: