Real Madrid vs. Barcelona
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
https://www.youtube.com/watch?v=Cp43iQAbzjw
Egy kis nézettséget az úrnak, elég nagyszerű videót készitett ugyanis.
Azt hiszem minden feltétel adott a remek estéhez, Benzema miatt aggódom egy kicsit, de egészen nyugodt vagyok az elmúlt hetek munkája után.
Egy kis nézettséget az úrnak, elég nagyszerű videót készitett ugyanis.
Azt hiszem minden feltétel adott a remek estéhez, Benzema miatt aggódom egy kicsit, de egészen nyugodt vagyok az elmúlt hetek munkája után.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kapásból az első. Ilyenkor amúgy tanítják a játékosoknak, hogy ha VV tart feléd azzal a habzó szájával, akkor nem szabad neki lenyesni egy parasztlengőt, vagy mi? Én tuti nem bírnám ki, hogy ne üssek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én hosszú évek után most várom ismét hatalmas izgalommal és vágyakozással a meccset. évekig 10x játszottunk egymás ellen, nem szólt másról a meccs, csak a durvulásról, nem volt látványos játék a pályán, nem volt fair játék a pályán. most úgy érzem, a mai meccs egy nagyon jó meccs lesz, durvulás nélkül, a real baromi sokat erősödött az elmúlt évekhez képest, szóval ma minden esélyünk meg van arra szerintem, hogy győzzünk, és ezt már rég éreztem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én is streamen nézem, remélem lesz normális. Abban bízok, hogy leginkább a BL meccseket szokták ellőni, a spanyol kupameccsek nem voltak lelőve, még az Atma elleniek sem, meg volt egy bajnoki, amit szintén streamen néztem, és korrekt volt.wZoLee7 írta:nekem rendszerint minden stream a meccs előtt vagy első 5 percében hal meg...ha nem akkor olyan mintha diavetítést néznék
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
grat az interjúhoz! és estére Hala, Madrid!!!GT37 írta: Dettó, valamiért most nagyon fel vagyok pörögve a Clásico miatt, már kb a youtube-on fellelhető összes gólt megnéztem, ami Clásicón esett, Real-meccsek összefoglalóit nézem, hogy mire számíthatunk egyes játékosoktól, Messi top5 goals vs Real Madrid, satöbbi.
Igazából újat már nem tudok mondani azon kívül, amit leírtam a szurkoló vs szurkolóban, szoros meccsre számítok, a döntetlent tartom a legvalószínűbbnek, de nagyon-nagyon bízok Iniestáékban, abban, hogy most tényleg baromira odateszik magukat és 10000%-ot nyújtanak.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem rendszerint minden stream a meccs előtt vagy első 5 percében hal meg...ha nem akkor olyan mintha diavetítést néznék
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
http://www.vipboxeu.co/sports/football.html
a legjobb streames oldal. Én mindig itt nézem a meccseket ha nem vagyok tv közelbe. Jó minőség, minimális késés. Garantálom hogy ha itt nézed akkor legalább 1 perccel előbb fogsz örülni a góljainknak mint a sopcastosok Érdemes a legelső (primary) linket választani
a legjobb streames oldal. Én mindig itt nézem a meccseket ha nem vagyok tv közelbe. Jó minőség, minimális késés. Garantálom hogy ha itt nézed akkor legalább 1 perccel előbb fogsz örülni a góljainknak mint a sopcastosok Érdemes a legelső (primary) linket választani
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
ne ijesztgess kérleknmate írta:Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én 1-1-et érzek+ Messi gólt...valamint sokakkal ellentétben én jónak találom az X-et is.
Egy biztos: meccs után, az eredménytől függetlenül el fog szabadulni a pokol itt a fórumon
Egy biztos: meccs után, az eredménytől függetlenül el fog szabadulni a pokol itt a fórumon
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez volt az etető, a kamu.. most meg jön az alázás remélhetőlegtubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
ez volt az őszi kezdő...az a kp...sírok....
én remélem ott lesz hegyi, aztán tépkedhe(gy)i a csöpp haját, miközben szedi ki a hálóból a lasztikat VV
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont ez az oka amiért bizakodó vagyok... Akkor a barca formában volt és otthon. Mi meg? Inkább nem kommentálom...tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
Sőt! Csatár nélkül 3 szélsővel. Ancelotti tökön szúrta magát múltkor rendesen. Azért így is biztató, hogy akkor ilyen helyzetben 2-1re kaptunk csak ki és nagyon nem voltunk esélyesek most, viszont esélyesebbek vagyunk és sokkal jobb a kezdő is.tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dragostej
Este a studióban a Hegyi, Hajdu, Vincze csodahármas fog rohamozni.R.M.C.F írta:Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Most hoztam biztos, ami biztos alapon 2 dobozzal, sörök is behűtve...végetek van, mint a botnak.Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...