Real Madrid vs. Barcelona
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
értelmes ember, olyan pont barcelonába valóferni írta:oké... ezt inkább nem kommentálnám....
Neymar
- h3x0r
öööö... igen.Boky írta:én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gond mért ne szórakozhatna szabad idejében így, búslakodjon egy sötét szoba sarkában kuporogva mert 4 ponttal le vannak maradva?
az ilyenek szerintem is viccesek, foleg ha fogadasbol lettek csinalva.
Szerintem meg pont hogy nem. A legtobben ugy gondoljuk hogy rohadt nehez meccs lesz es nagyon fontos lenne behuzni. Az mas dolog hogy sokszor elpoenkodjuk hogy ilyen meg olyan zakot kap a barca. Max par ember lehet akik tenyleg ugy gondoljak hogy sima meccs lesz. Az meg hogy facebookon mit irnak... Ott Kaka is isten volt eveken keresztul.realistahuni írta:Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Sok helyen olvasom,hogy sima hazai lesz a klasszikus meg,hogy szar a barca. Kicsit 2011 őszi feelingem van, amikor úgy jöttek a bernabeuba,hogy akasztás lesz meg hasonlók aztán ugye tudjuk mi lett a vége. Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon, bár már itt is olvastam laza hsz-t. Tény,hogy talán jobbak az esélyeink de tisztelettel kell hozzájuk állni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gond mért ne szórakozhatna szabad idejében így, búslakodjon egy sötét szoba sarkában kuporogva mert 4 ponttal le vannak maradva?ferni írta:oké... ezt inkább nem kommentálnám....
Neymar
Kicsit izgultam, hogy a pár pofon miatt, amit kaptak, most visszavesznek az arcból, de úgy látszik felesleges volt, gondolok itt Albára.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Valdés elvileg közel a City-hez, pedig sokáig úgy tűnt, hogy a Monaco lesz a befutó.
pátkán írta:Iniesta: "Amikor valami rossz dolog történik és mélyponton vagy, érzed az ismeretlen emberek szeretetét és ez sok erőt ad neked. A feleségem és a családom értékelik ezt a szeretet. A Real Madrid játékosai is kinyilvánították szeretetüket felém. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint egy futball meccs."
Ahova nem érdemes szavakat fecsérelni. Csak párral látnák többen így itt a fórumon is.. Mert valóban, ez "csak" egy mérkőzés.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Remy írta:Íme a barca
Alba és Messi kettősön sokat nem kellett dolgozni nekem ők tök reálisnak tűnnek a képen
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Elvileg akkor is; vagyis akinek Bl. meccse van az pihenhet utána!És ha csak az egyik éli túl?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És ha csak az egyik éli túl?madridronie írta:Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!
Mindenesetre jó ,hogy mostanában a spanyol szövetség jobban szervezi a dolgokat, márciusi Classico is korrekt, hogy ne a bl hajrá közben kelljen erre is figyelni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!Nem eppen szerencses sorsolas. A Klasszikus utan azonnal Sevilla, mint ahogy a ket BL meccs kozott is egy nehez meccs a Sociedad ellen, raadasul mindketto idegenben. Raadasul a kupadonto utan is (ami lehet akar 120 perc is) idegenben jatszunk.
Ugye tegnap azt nyilatkozta, hogy ő maradni szeretne, már ha a Barca is úgy akarja; ergo ha a katalán vezetés katonásan tejel és eleget tesz a követeléseinek!Nettó 25 millió
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyár óta hajtogatom Messi eligazolását,most nyáron kétlem, de 2 év múlva szerintem lépni fog...Na mind1 lementettem a tavalyi kommentemet majd ha eligazol verem a mellkasom... Meggyőződésem,hogy nem a Barca Messi utolsó Európai topcsapata...persze megértem a kételkedőket ,hogy gondolhatok ilyet, de szerintem a Barca(az ára kb egy új csapat+azért mostanában rendesen a csapat fejére nőtt) is és Messi(új motivációk,másodvirágzás) is jól járna egy váltással és ezt előbb utóbb be fogja látni mindkét fél...
Ez a sok balhé/hír stb, mind abba az irányba tart, hogy Messi a közeljövőben váltani fog (2 max 3 év)...Ráadásul szerintem Neymar egy Messi nélküli Barcában tudná beteljesíteni igazán az elvárásokat vele szemben,szóval az utód is megvan már ami a csapat húzóemberét illeti.
Ez a sok balhé/hír stb, mind abba az irányba tart, hogy Messi a közeljövőben váltani fog (2 max 3 év)...Ráadásul szerintem Neymar egy Messi nélküli Barcában tudná beteljesíteni igazán az elvárásokat vele szemben,szóval az utód is megvan már ami a csapat húzóemberét illeti.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Messi egy beteg kisgyerek volt, ha nincs a Barca, akkor ő most csövel a rokkantsegélyével valahol Argentínában... Itt a hála.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nettó 25 millió Ezek az összegek, te jó ég. 10 évvel ezelőtt ennyiért egy top játékost lehetett venni, most meg csak egy éves fizu
És akárhogy is nézem ez már beteges. Keres mondjuk 15 milliót nettóba valaki, de nem elég. Feltornássza 18-ra, de az sem elég. Legyen 25 millió. Komolyan ennyi pénzt el sem lehet költeni, még akkor sem, ha a legdrágább cuccokat nézem. Elképesztő összegek.
És akárhogy is nézem ez már beteges. Keres mondjuk 15 milliót nettóba valaki, de nem elég. Feltornássza 18-ra, de az sem elég. Legyen 25 millió. Komolyan ennyi pénzt el sem lehet költeni, még akkor sem, ha a legdrágább cuccokat nézem. Elképesztő összegek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Ez a pontosabb programjuk:hunmadridista írta:Egyébként a kövi 5 forduló a következő lesz az Atleticonak: Betis(i), Granada(o), Bilbao(i), Villareal(o), Getafe(i)
Namármost, otthon nagyon erősek, így ott én nem is várok tőlük nagyon pontvesztést, idegben viszont a Bilbao és a Getafe talán csenhet tőlük pontokat.
szerda: szabad
vasarnap: Betis(i)
szerda: Granada(o)
szombat: Bilbao(i)
kedd: BL
vasarnap: Villarreal(o)
szerda: BL
vasarnap: Getafe(i)
Az Atletico legnagyobb erossege hogy van egy baromi eros kezdojuk, viszont a keretuk gyenge, nem tudjak megfeleloen potolni a kezdo jatkosokat. Az utobbi 3 honapban pedig meg is latszott, hogy nem birjak a kettos terhelest, a BL meccs utan is szortak el pontokat, mint ahogy a kupameccseket a faradtsaguk miatt is huztuk be olyan konnyen.
Szerintem a Granada es a Betis elleni meccsuket behuzzak, a Bilbao ellen viszont legalabb egy x-et elvarok, jobb esetbel Bilbaoi gyozelem. Mint ahogy a Villarreal es a Getafe kozul valamelyik szinte biztos hogy legalabb egy x-et osszehoz.
Ez a pontosabb programjuk:hunmadridista írta: A Barcelona ellenfelei: Real Madrid(i), Celta Vigo(o), Espanyol(i), Betis(o), Granada(i)
Itt maximum a Klasszikus és a katalán derbi lehet necces nekik, ott van reális esély a Barca pontvesztésére, a többi meccsen szerintem gála lesz.
szerda: szabad
vasarnap: Real(i)
szerda: Celta Vigo(o)
szombat: Espanyol(i)
vasarnap: Betis(o)
szerda:BL
vasarnap: Granada(i)
szerda: kupadonto
vasarnap: Bilbao(o)
A Klasszikusrol most nem beszelek. Valoszinuleg a Celta ellen siman behuzhatjak a meccset, viszont az Espanyol ellen lehetnek gondok. Sajnalatos hogy a 2 BL meccs kozott a Betis ellen otthon jatszanak, viszont egy komolyabb BL visszavagoval es tudva hogy hetkozben klasszikus, a Granada ellen talan benne lehet egy x. Kovetkezo szerencse hogy a Bilbao ellen is otthon jatszanak.
Pontosabb program:hunmadridista írta:Míg nekünk a kövi fordulók: Barcelona(o), Sevilla(i), Rayo(o), Sociedad(i), Almeria(o)
Ebből is látszik, hogy sajnos nekünk a legkedvezőtlenebb a sorsolásunk a következő 5 körre nézve, szóval nagyon kell figyelnünk mert könnyen változhat még a tabella állása a következőkben, főleg hogy megyünk Sevillába és a Sociedadhoz is, nem is beszélve a Klasszikusról
kedd: BL
vasarnap: Barca(o)
szerda: Sevilla(i)
szombat: Rayo(o)
szombat: Sociedad(i)
vasarnap:Almeria(o)
szerda: kupadonto
vasarnap: Valladolid(i)
Nem eppen szerencses sorsolas. A Klasszikus utan azonnal Sevilla, mint ahogy a ket BL meccs kozott is egy nehez meccs a Sociedad ellen, raadasul mindketto idegenben. Raadasul a kupadonto utan is (ami lehet akar 120 perc is) idegenben jatszunk.
A kovetkezo 5 fordulo valoban nehez lesz, foleg hogy 3 komoly ellenfellel is talalkozunk (Barca, Sevilla(i), Sociedad(i)). A Barca ellen nem szabad kikapni, egy gyozelemmel viszont siman belefer egy Sevilla vagy Sociedad elleni pontvesztes is. Nagyon sok mulik a Klasszikuson.hunmadridista írta:A következő 5 forduló után már lehet azért tisztábban látni és egyértelmű esélyeket kikiáltani, addig viszont nekünk vért kell pisálnunk a kövi meccseken. Kemény menet jön, most kell tökösnek lennünk!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az a lényeg, hogy őt nem érdekli a pénz, és klub hű!Tomixtrem írta:Nem tudom volt-e már, de közben az NSO azt írja, hogy Messi újonnan évi nettó 25M Eurot kér a Barcelonától, ami éves szinten bruttó 50M, öt évre 250M.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo
Nem tudom volt-e már, de közben az NSO azt írja, hogy Messi újonnan évi nettó 25M Eurot kér a Barcelonától, ami éves szinten bruttó 50M, öt évre 250M. Úgy, hogy Neymar is már most 18-20at keres.... És új stadion is kell, meg igazolni sem ártana...
Nem mintha nem lennének így is tökig eladósodva, (és de jobban, mint a Real Madrid, ha nominálisan nem is annyival, de jóval kevésbé fedezettek és rosszabbak a konstrukciók), de írják csak alá. Úgyis régen láttunk már élklubot csődközelben, pedig éveken belül arra is lehet esély...(Ha el nem adják Messit és Neymart csomagban a PSG-nek)
Nem mintha nem lennének így is tökig eladósodva, (és de jobban, mint a Real Madrid, ha nominálisan nem is annyival, de jóval kevésbé fedezettek és rosszabbak a konstrukciók), de írják csak alá. Úgyis régen láttunk már élklubot csődközelben, pedig éveken belül arra is lehet esély...(Ha el nem adják Messit és Neymart csomagban a PSG-nek)