Aranylabda
Re: Aranylabda
Counting only journalists votes, Ballon d'Or would have changed like this:
2010 Sneijder in place of Messi
2013 Ribery in place of Cristiano
2010 Sneijder in place of Messi
2013 Ribery in place of Cristiano
Azért ez általában azért van, mert a fórumok szabályzatában megtalálhatók a Tiltott Warez Torrent szavak, így ezzel kerülik ki a szabálysértéstToti írta:én attól szoktam kilenni mikor: fent van a polconBLaZE írta:Könyörgöm, hagyjátok már abba ezt a grízesezést. Még olvasni is rossz...
ncore és kész
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealMadridFanatic
Toti írta:Realista24 írta:
Ezeket a Ronci es Pepsi múlja csak alul. Mondjuk ezek nagyon
utóbbit egyelőre csak egy embertől olvastam itt, de ja, az is elég.
Mondjuk a "playa" az mindennek az alja.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
utóbbit egyelőre csak egy embertől olvastam itt, de ja, az is elég.Realista24 írta:Ezeket a Ronci es Pepsi múlja csak alul. Mondjuk ezek nagyon
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én tudom mire gondoltál. Most elolvashatod újra, hogy mit írtam, és értelmezheted, ha gondolod. Nem muszáj.kuszkusz írta:én arra szerettem volna rávilágítani, hogy szerintem nem suárez 91 pontján múlt, hogy az általad említettek nem értek el előkelőbb helyezést, hanem inkább cr irreálisan nagy fölényén. a madrid és portugálok sikere ronaldo szavazataiban összpontosult.Realista24 írta:A gólokra ott az Aranycipő, az tökéletes néhány botnak, aki azon kívül sok értelmeset nem tud hozzátenni a játékhoz. Szóval én igenis keresem az értelmes indokot, hogy miért Suarez és miért nem Modric vagy Pepe vagy Ramos vagy Bale mondjuk?
Az hogy ez a négy játékos Realos, hát véletlen egybeesés. De az EB és a BL mellettük szól, gólok nélkül is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én arra szerettem volna rávilágítani, hogy szerintem nem suárez 91 pontján múlt, hogy az általad említettek nem értek el előkelőbb helyezést, hanem inkább cr irreálisan nagy fölényén. a madrid és portugálok sikere ronaldo szavazataiban összpontosult.Realista24 írta:A gólokra ott az Aranycipő, az tökéletes néhány botnak, aki azon kívül sok értelmeset nem tud hozzátenni a játékhoz. Szóval én igenis keresem az értelmes indokot, hogy miért Suarez és miért nem Modric vagy Pepe vagy Ramos vagy Bale mondjuk?
Az hogy ez a négy játékos Realos, hát véletlen egybeesés. De az EB és a BL mellettük szól, gólok nélkül is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
na látod.. ez külön nevetséges. lehet, hogy inkább a szánalmas szót kéne használnom.MesQueUnClub írta:Azért azt vegyük figyelembe, hogy tavasszal Suárez az utolsó 5 fordulóban közel 20 gólt lőtt, ami miatt megnyerte a Barca ligát, Messi pedig ha nem is nyert Copát, de a döntőig, elég komoly tényező volt a válogatottban, a BL-ben pedig eddig ő lőtte a legtöbbet. Értem én, hogy Ramos helyezése zavar, én se értem, hogy nem kapott pontot, de ott van Iniesta is, ő sem kapott pontot. Neymarnal valóban többet tett Bale a tavaszi kiírásban, ezt nem is vitatom, de az előbbi 2 azért nem futott rossz évet.G. V.tinho írta:...
de ádvent van. egye fene, legyen annak az 5 hétnek az aranycipőse, aranylabdása. no.
.. de az aranylabda szavazás elvileg meg ugye mégiscsak az egész évről szól. ugyebár.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A gólokra ott az Aranycipő, az tökéletes néhány botnak, aki azon kívül sok értelmeset nem tud hozzátenni a játékhoz. Szóval én igenis keresem az értelmes indokot, hogy miért Suarez és miért nem Modric vagy Pepe vagy Ramos vagy Bale mondjuk?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
véleményem szerint cr indokolatlanul sok szavazatot kapott. az hogy több pontja van, mint a mögötte lévő ötnek enyhén szólva túlzó, ennyire egyértelműen nem volt jobb másoknál.. szóval én nem az aranycipős és az év legeredményesebb játékosán keresném a másoknál elmaradt pontokat.G. V.tinho írta:egy nagy vicc ez az egész bóvlidíj évek óta.
hol a címek számítanak, hol nem -- ez eleve érthetetlen.
ha az adott évet - nem évadot évet - nézzük, teljesen érthetetlen, hogy Suarez, Neymar, vagy éppen Messi miért azt a helyezést foglalja el, amit..
Sohase fogom szeretni a brit focit, és Bale sem lesz soha a szívem csücske, de hogy nincs a dobogón...
a tavaszi szereplésünkben óriási szerepe van. húzóember, fontos gólokkal.
a walesi válogatottat meg egyértelműen ő húzta be az EB 3. helyre.. és ez nem ér dobogót sem Messzike meg Szuárez miatt..
Ramos pontot SEM kap...
olvasom az NSO-n az indoklást, hogy miért úgy voksolt, ahogy.. csillag péter.. szándékosan kisbetűvel.. egy fogalmatlan divatszavazó...
lehetne sorolni hosszasan.. nevetséges ez az egész..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezeket a Ronci es Pepsi múlja csak alul. Mondjuk ezek nagyonToti írta:én attól szoktam kilenni mikor: fent van a polconBLaZE írta:Könyörgöm, hagyjátok már abba ezt a grízesezést. Még olvasni is rossz...
ncore és kész
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én attól szoktam kilenni mikor: fent van a polconBLaZE írta:Könyörgöm, hagyjátok már abba ezt a grízesezést. Még olvasni is rossz...
ncore és kész
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... aign=nsofb
A katalánokra mindig lehet számítani... Az egész világ újságírása elismeri, náluk meg persze, hogy az aranylabda történelmének legigazságtalanabb nyertese! Iniesta meg Sneijder tudna erről mesélni...
A katalánokra mindig lehet számítani... Az egész világ újságírása elismeri, náluk meg persze, hogy az aranylabda történelmének legigazságtalanabb nyertese! Iniesta meg Sneijder tudna erről mesélni...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Könyörgöm, hagyjátok már abba ezt a grízesezést. Még olvasni is rossz...
halálomig madridista leszek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is vegyük figyelembe, hogy ennek egy célja volt, hogy övé legyen az aranycipő. Mindenhonnan vele rúgattak gólt. Nézzük kicsit a dolgok mögé is, ne csak az eredményt.Azért azt vegyük figyelembe, hogy tavasszal Suárez az utolsó 5 fordulóban közel 20 gólt lőtt, ami miatt megnyerte a Barca ligát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Nalam cr,grizes,messi,ramos,bale,modric
Lehet hogy elfogultsag,de se suarez se neymar nem erdemli meg hogy ott legyen.
Ilyen pogba,ibra,rui patricio meg payetrol inkabb ne is beszeljunk.
Lehet hogy elfogultsag,de se suarez se neymar nem erdemli meg hogy ott legyen.
Ilyen pogba,ibra,rui patricio meg payetrol inkabb ne is beszeljunk.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért azt vegyük figyelembe, hogy tavasszal Suárez az utolsó 5 fordulóban közel 20 gólt lőtt, ami miatt megnyerte a Barca ligát, Messi pedig ha nem is nyert Copát, de a döntőig, elég komoly tényező volt a válogatottban, a BL-ben pedig eddig ő lőtte a legtöbbet. Értem én, hogy Ramos helyezése zavar, én se értem, hogy nem kapott pontot, de ott van Iniesta is, ő sem kapott pontot. Neymarnal valóban többet tett Bale a tavaszi kiírásban, ezt nem is vitatom, de az előbbi 2 azért nem futott rossz évet.G. V.tinho írta:...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
exactlybesteve7 írta:Realista24 írta:A zsenik meg a végen kullognak.Gondolom Higura gondoltálNem kapott szavazatot: Agüero, De Bruyne, Dybala, Godin, Higuain, Iniesta, Koke, Lloris, Müller, Neuer, Sergio Ramos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
velük szimpatizálnak. van ilyen. valahol megértem őket. én sem szavaznék soha barca játékosra.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még a Messiéket még meg is értem, talán. Mert mégiscsak kupát nyertek, meg La Liga-t. De hogy Ibra, Pogba mit keresnek ott meg Lewa, stb?G. V.tinho írta:egy nagy vicc ez az egész bóvlidíj évek óta.
ha az adott évet - nem évadot évet - nézzük, teljesen érthetetlen, hogy Suarez, Neymar, vagy éppen Messi miért azt a helyezést foglalja el, amit..
Sohase fogom szeretni a brit focit, és Bale sem lesz soha a szívem csücske, de hogy nincs a dobogón...
a walesi válogatottat meg egyértelműen ő húzta be az EB 3. helyre.. és ez nem ér dobogót sem Messzike meg Szuárez miatt..
Ramos pontot SEM kap...
olvasom az NSO-n az indoklást, hogy miért úgy voksolt, ahogy.. csillag péter.. szándékosan kisbetűvel.. egy fogalmatlan divatszavazó...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
egy nagy vicc ez az egész bóvlidíj évek óta.
Ramos pontot SEM kap...
Ramos pontot SEM kap...