Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 16., vasárnap 19:52

M1Ö írta:
Zidane írta:eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet.
Persze, akármi történt volna ma, nem változtatott volna azon, hogy 3 esélyes, csak én abba a táborba tartozok akik azt gondolják, hogy ez a mai 7-0 meg a City elleni laza tovább jutás inkább pozitívan hat majd a Clásico-n a Barca-ra és nem negatívan. :hmmm: Ettől függetlenül, alap hangon, optimista vagyok. :mrgreen:
szerintem azért gondolják így többen, mert amikor a barca szívott az utóbbi időben, leginkább azért volt mert nagy az arcuk, és motiválatlanok. amit egyébként valamilyen szinten megértek.
namármost, most kiejtették a cityt, gáláztak 1-et, könnyen lehet, hogy megint úgy állnak hozzá, hogy ők a legjobbak, az előző néhány bukás csak véletlen volt.
tavaly is milyen extázis volt a milan elleni 4-0 miatt, utána meg csúnyán beégtek.

mondjuk szerintem mind1 milyen meccseket játszik a 2 csapat a clasico előtt, egy ilyen meccs mindig más. közhely, de igaz.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 16., vasárnap 19:40

Zidane írta:eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet.
Persze, akármi történt volna ma, nem változtatott volna azon, hogy 3 esélyes, csak én abba a táborba tartozok akik azt gondolják, hogy ez a mai 7-0 meg a City elleni laza tovább jutás inkább pozitívan hat majd a Clásico-n a Barca-ra és nem negatívan. :hmmm: Ettől függetlenül, alap hangon, optimista vagyok. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 16., vasárnap 19:27

Csak azt nem értem, h-h nézhetitek úgy, hogy nekünk csak jól jött ez a 7-0-ás Barca alázás. :hmmm:
Pont az nem kéne, hogy elhiggyék magukról, hogy jók és van keresni valójuk, mert klasszis játékosok vannak elől, akik azért ha tele vannak önbizalommal és jó napot fognak ki, akkor el dönthetik a javukra a meccset.
Ez a City elleni sima tovább jutás, ez a 7-0 nekünk rohadtul nem jött jól.
Ettől függetlenül mi vagyunk az esélyesek, de jobb lett volna, ha ma csak egy kínkeserves 1 gólos győzelem jön össze nekik.
Mi ha nagy arányú győzelmet arattunk a Classicó előtt, vagy épp jó formába lendültünk egy hullámvölgy után, rendre szépen szoptunk a klasszikuson, remélem a Barca is hasonlóan jár...a lényeg h nem hiszem h attól h most elkenték az Osasunát, akiket ők is és mi is sokszor sz*rrá verünk otthon, attól jobban kéne félnünk a jövő vasárnaptól...eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet. Na nem mondom ettől függetlenül én is jobban örültem volna ha ma kínkeservesen 1-0-ra nyernek. :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 16., vasárnap 19:21

Éreztem én, hogy nincs a spanyol gólkirályi cím lefutva.... :roll: CR nincs formában.
Tény; erős volt az a 2 hónap ősszel Cristianotól, aztán az a sérülés + az eltiltás szintén megtörte a korábbi lendületét, így törvényszerű volt 2014-ben némi "visszaesés"! :roll: Egy dupla, tripla valóban jöhetne már, na majd a jövő héten a Bl.-ben, meg a Clásicon! :shifty: Ami pedig Leokát illeti, nos szép lassan csak beindult az emberünk és újfent bizonyítja, hogy nem szabad idejekorán temetni a palit; látványosan jobban ízlik neki a Neymar nélküli Barca és vice versa! :-*
Lőjjék csak el ma az összeset..
Adom; a mi szempontunkból a legjobbkor jött nekik ez a hét a 2 győzelemmel, illetve a mai gálájukkal, nekünk meg a tegnapi langyos, álmos játék --> a nagy számok törvénye alapján a hét valamelyik meccsére ismét jó játékra számítok a fiúktól, ahogy 3 ezelőtt is a Schalke-AtMa epizód alkalmával, annyi különbséggel, hogy most jó lenne ha jobbik arcunkat a hétvégére tartogatnánk! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 16., vasárnap 19:16

Csak azt nem értem, h-h nézhetitek úgy, hogy nekünk csak jól jött ez a 7-0-ás Barca alázás. :hmmm:
Pont az nem kéne, hogy elhiggyék magukról, hogy jók és van keresni valójuk, mert klasszis játékosok vannak elől, akik azért ha tele vannak önbizalommal és jó napot fognak ki, akkor el dönthetik a javukra a meccset.
Ez a City elleni sima tovább jutás, ez a 7-0 nekünk rohadtul nem jött jól.
Ettől függetlenül mi vagyunk az esélyesek, de jobb lett volna, ha ma csak egy kínkeserves 1 gólos győzelem jön össze nekik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 16., vasárnap 19:10

csababarca írta:Tegnap is írtam,nem a hétvégéből kell kiindulni,most is tartom.
Hazai pálya a realnak,Ti vagytok az esélyesebbek, viszont mindig bármi megtörténhet.
Hibák ettől a meccstől függetlenül jelen vannak, de hátha ez a győzelem feldob minket kicsit.
+1
Azt még hozzátenném hogy akárki veszít, garantált a világvége hangulat és a FifaManager modeOn a vesztes szurkolótábornál, pedig szerintem az igazán fontos Klasszikó a kupadöntő lesz...Én Real győzelmet várok mert szerintem ,ha nem buzizni megyünk ki, ki fog jönni ,hogy jobbak vagyunk, de ha kikapunk is 1.ők leszünk és lehet bosszút állni majd a Mestalla-ban. Presztízs meccs lesz, de nem jön el az armageddon annak aki kikap... :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 16., vasárnap 18:53

Gólkirályi cím meleg, azért CR sem lesz ilyen csendes sokáig...magához képest írom a csendest :)

Tegnap is írtam,nem a hétvégéből kell kiindulni,most is tartom.
Hazai pálya a realnak,Ti vagytok az esélyesebbek, viszont mindig bármi megtörténhet.
Hibák ettől a meccstől függetlenül jelen vannak, de hátha ez a győzelem feldob minket kicsit.
Jövőhéten is ennek a támadóhármasnak szavaznék bizalmat, mert megérdemli mind a három hogy kezdő legyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 16., vasárnap 18:48

ikarus93 írta:Verni fogjuk őket simán. Attól még mert az Osasunat leiskolázzák, majd megnézem hogy állítják meg a BBC-t a barca védői :coffee:

Na engem személy szerint az ilyen jobban idegesít mint Matt. Utóbbinál van némi racionalitás, de az ilyent nem tudom hová tenni.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 16., vasárnap 18:46

Remy írta:Éreztem én, hogy nincs a spanyol gólkirályi cím lefutva.... :roll: CR nincs formában. Hát kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Még így is 7 góllal megy CR, szerintem esélytelen, hogy Messi megelőzze.

Nem törpézünk! R24
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. március 16., vasárnap 18:45

Lőjjék csak el ma az összeset..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 18:44

Éreztem én, hogy nincs a spanyol gólkirályi cím lefutva.... :roll: CR nincs formában. Hát kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 16., vasárnap 18:41

Verni fogjuk őket simán. Attól még mert az Osasunat leiskolázzák, majd megnézem hogy állítják meg a BBC-t a barca védői :coffee:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 16., vasárnap 18:32

ziro4vr írta:most kiélhetik magukat, megint szupercsapattá változnak 1 hétre, aztán megkapják..nincs ezzel gond
Én is így kalkuláltam :mrgreen: Legyenek úgy beállítva mint akik csúcsformában vannak, legyen nagy az arc, Messi végre visszatért (idén már vagy 20adszor) , mehet megint a műsor,hogy a Bárszelónát csak a Bárszelóná verheti meg stb...

Aztán meglátjuk mennyire tudnak bárszelóna lenni vasárnap.Kemény meccs lesz bármi benne van a pakliban(akár barca győzelem is) ,de nekünk most az a legjobb ,hogy ők gáláznak miközben ezt a hsz-t írom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 16., vasárnap 18:24

dannen írta:ez a pedro egész jó kis játékos lett végül :)
csak délibáb :D

sima meccs, messi dupla, bejött a tippem kivételesen. nagyon komoly lesz a classico, DM-en sok fog múlni..hogy ez jó vag sem, hát.. :hmmm:
Nem illik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 16., vasárnap 17:37

most kiélhetik magukat, megint szupercsapattá változnak 1 hétre, aztán megkapják..nincs ezzel gond
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 16., vasárnap 17:30

én az első gólig bírtam nézni a Barca meccset... ekkora nyáladzást már rég hallottam.... te uramatyám... aztán visszakapcsoltam a 2. gólra és ugyanaz várt, szóval nekem ennyi volt ez a meccs, nem bírtam tovább hallgatni... :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 16., vasárnap 16:48

Fabregas és Neymar pihen, Piqué pedig sérülés miatt hiányzik.

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Bartra Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Jó kis szenvedős meccsnek nézünk elébe szerintem, de a három pontot meg kell szerezni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 21:50

PSG-be való igazolás már ott botlik, hogy Ibra és Messi egy csapatban... :lol: :lol: :lol:
M1Ö írta:Az a bajnoki cím is "nevetséges" volt. Egy ugyanilyen gyenge MU ellen éppen csak (QPR elleni fordítás az utolsó forduló utolsó percében), hogy behúzták. Akkor még a Chelsea, Arsenal, 'Pool is gyengébb volt. Idén mind erősödtek mégis az egyik legnagyobb esélyes a City.
A PL bajnoki cim az akkor sem kis dolog... És nem nevetséges, hanem szoros volt.
M1Ö írta:Jó páros, de egy Barca ellen 2 csatárral felállni, nem éppen életbiztosítás, mert lyukasabb a k.pálya. Főleg ha az a k.pálya támadó szellemű lenne egy Fernandinho-Yaya, Silva-Nasri négyessel.
Vólt egy olyan kezdője a Citynek ami fosta a gólokat. Erre egy barca ellen pont 2 olyan játékost nem nyomatott aki hasznárá vált volna. Negredo lefedezte volna a labdát és elosztotta volna Agueronak, és lett volna támadás. Erre ivelgettek egy 170cm-es emberre...
kiki. írta: de pont hogy Ronaldo szerződése körül volt a hiszti.
Ronaldónak nem csinálnak minden évben új szerződést... :roll:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 14., péntek 17:33

Ha én lennék Messi akkor csakis a Bayern lenne opció számomra.Tiki-Taka, Guardiola, a gólok ugyanúgy jönnének a kupák is és a BL-re is esélyes csapat(sőt).Kb minden körülmény adott lenne egy "másodvirágzásra".A pénz meg nem kérdés, Az adidas és a Bayern is perkálna keményen, ahogy az egész Bundesligának óriási sikerélmény lenne Messi jelenléte, nem kicsit nőne meg a nézettség és a minősítése a Német pontvadászatnak...Ahogy a médiát ismerem rögtön a világ legjobb bajnokságává emelnék a Bundesligát :mrgreen: ...Szóval szerintem ez lenne a legkockázatmentesebb opció Messi számára, minden adott lenne ,hogy 10szeres aranylabdás lehessen... :D

A City és az angol bajnokság már jóval rizikósabb,nem is neki való az a műfaj szerintem.A PSG és a Francia bajnokság azért messze van még attól a szinttől ,hogy fénykorukban lévő szupersztárokat igazoljanak,max majd 30-on túl tudnám ott elképzelni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 14., péntek 15:42

madridronie írta:
Srácok, egyébként a francia bajnokság gól/érték aránya még mindig kevesebb (1,5 X-es szorzó azt hiszem), mint a 3 TOP /korábbi 4 nagy --> spanyol, angol, olasz, német/ bajnokságé, ahol 2X-szeres szorzó van/volt??? :hmmm:
Igen, 1,5x. Ibra ezért nincs versenyben az aranycipőért folyó harcban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: