Mit csináljon szerencsétlen, pózerkednie kell, hogy még megismerjék a focirajongókGT37 írta: Song pedig kezdi átvenni Alves stílusát, ami az öltözködést illeti, sőt, már nem egyszer lehetett látni olyan ruházatban a kamerunit, amit még Alves is megirigyelt volna.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha már téma van, a Barçánál elvileg most dolgoznak egy olyan "kódex"-en, amely a közösségi oldalak játékosok általi használatát szabályozná - gondolom, elsősorban Alves miatt szánta el magát erre a lépésre a vezetőség.
Egyébként nekem nincs bajom ezekkel a hülye táncolós-gitározós-éneklős videókkal, csak az mondjuk kicsit nevetséges, amikor egy-egy vereség estéjén/másnapján is töltögetik fel páran a pózerkedős-vigyorgós képeket meg videókat, ilyenkor nem úgy tűnik, hogy túl mélyen megérintette volna őket a pontvesztés.
Song pedig kezdi átvenni Alves stílusát, ami az öltözködést illeti, sőt, már nem egyszer lehetett látni olyan ruházatban a kamerunit, amit még Alves is megirigyelt volna.
Egyébként nekem nincs bajom ezekkel a hülye táncolós-gitározós-éneklős videókkal, csak az mondjuk kicsit nevetséges, amikor egy-egy vereség estéjén/másnapján is töltögetik fel páran a pózerkedős-vigyorgós képeket meg videókat, ilyenkor nem úgy tűnik, hogy túl mélyen megérintette volna őket a pontvesztés.
Song pedig kezdi átvenni Alves stílusát, ami az öltözködést illeti, sőt, már nem egyszer lehetett látni olyan ruházatban a kamerunit, amit még Alves is megirigyelt volna.
Ez sajnos így van, és egyelőre fogalmam sincs, hogy fogjuk tudni pótolni Puyolt, nem mint játékost, hanem mint kapitányt, vezért, motivátort.torjack írta:Hiányozni fog abból az öltözőből Puyol nagyon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fejet leszegezve végezni a dolgukat, Dani Alves gólöröme bizonyította ,hogy az arc még mindig nagyobb a teljesítménynél.Mind1 nekünk csak végezni kell a dolgunkat és nem lesz semmi gáz,szezon végén meg lehet arcoskodni ha van mire.csababarca írta:
Most nem azért,de mit kéne csinálniuk? elásni magukat a föld alá, vagy korbáccsal verni egymást, miközben sósavat isznak?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
madridronie írta:Jól van; örüljetek, ünnepeljetek, lakomázgassatok csak, közben higgyétek továbbra is azt, hogy minden okés és semmi gáz... :ĐLos jugadores del Barça celebraron el pase a cuartos
Tras eliminar al City varios jugadores colgaron fotos mostrando su alegría por seguir adelante en la Champions
Most nem azért,de mit kéne csinálniuk? elásni magukat a föld alá, vagy korbáccsal verni egymást, miközben sósavat isznak?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jól van; örüljetek, ünnepeljetek, lakomázgassatok csak, közben higgyétek továbbra is azt, hogy minden okés és semmi gáz... :ĐLos jugadores del Barça celebraron el pase a cuartos
Tras eliminar al City varios jugadores colgaron fotos mostrando su alegría por seguir adelante en la Champions
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egyeseknél ez a menő...a Song is nagykirály, amiért a kertészgatyát öltönnyel hord...Géci írta:Számomra meg a leg ellenszenvesebb játékosok egyike... Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
Hiányozni fog abból az öltözőből Puyol nagyon.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te csak az ilyentől, én az összestől.Géci írta:Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
Nagyon várom már a klasszikust. Remélem nem a beszari taktikával állunk ki megint. Az hogy a Cityn átmentek semmit nem jelent. Most mi vagyunk a jobbak és le is kell lépni őket, minimum kettővel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Számomra meg a leg ellenszenvesebb játékosok egyike... Rosszul vagyok az ilyen páváktól...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem ne kérdezősködj felfelé'shutterisland írta:csak kérdezem, hogy mikor múltkor én is beraktam, hogy gitározik, az miért lett fél percen belül törölve, ha nem számít off-nak ?
amúgy legnagyobb forma.
Ja, amúgy hatalmas forma, jól megértenétek egymást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak kérdezem, hogy mikor múltkor én is beraktam, hogy gitározik, az miért lett fél percen belül törölve, ha nem számít off-nak ?
amúgy legnagyobb forma.
amúgy legnagyobb forma.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/2014/03/13/futbol/ ... 1394717967
Dani strikes again.
Elő van írva valami szabály, hogy kell egy csökkent szellemi képességű játékos a csapatba?
Dani strikes again.
Elő van írva valami szabály, hogy kell egy csökkent szellemi képességű játékos a csapatba?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én azért egy kicsit jobban tartok az El Classicotól mind itt sokan. Azért ez a Barca nem olyan rossz ahogy azt sokan beállítják itt, de ettől függetlenül szerintem verhető csapat. A nagy kérdés számomra az lesz hogy Carlo mit talál ki arra a napra. Bepróbálkozik egy labdatartással vagy pedig megpróbál a kontrákra építeni. Igazából fogalmam sincs hogy melyik lenne jobb .... bár ez szerintem nagyban fog függni attól is hogy melyik Barca kezdőre számítanak Carloék. Mert ha bepróbálkoznak a labdatartásos taktikával és nem nagyon tudjuk birtokolni a labdát akkor elég kellemetlen meccsnek nézünk elébe és ez fordítva is igaz. Én személy szerint egy kicsit a kontrákra mennék rá mert nagyon gyors Ronaldo és Bale és még ide vehetjük Marcelot és Carcajalt is valamilyen szinten. És a Barca szerintem itt a legverhetőbb. A védelem nagyon lassú és sokszor nagyon körülményes is. A másik nagy kérdés számomra hogy ha birtokolni tudjuk a labdát akkor a Barca védelme hogyan teljesítene... eddig még nem nagyon volt tesztelgetve hogy hogyan boldogulnak ha nyomás van rajtuk és egy betömörült Barca ellen nagy kérdés hogy mire mennénk. A másik dolog pedig hogy ki fogja rúgni az első gólt. Ha mi akkor szerintem össze fog roppani a Barca , ha nem mi akkor nagy bajban vagyunk. Évek óta szerintem hatalmas probléma nálunk az hogy ha mi kapjuk a gólt akkor elkezdünk idegesen játszani és nem tudjuk a saját játékunkat játszani túlságosan is görcsölünk ilyenkor. Plusz ha ehhez még hozzávesszük azt a tényt hogy az utóbbi időben nem igazán kedveskedtek nekünk a bírók....
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Dééézsááávűűűűűű, tavaly kikaptak Milánóban mindenki temette őket, visszavágón nyertek megint ők voltak a világ legjobbjai aztán jött megint az értetlen nézés a továbbiakban.Szerintem Dani Alves "gólöröméből" le lehet szűrni mik a vélemények a kritikákról a barca öltözőjében és ez szerintem egyáltalán nem bíztató(mármint számunkra az ).gkovi írta:Azért gyorsan változik egy-két barcás véleménye. Pár napja még lecserélték volna a fél csapatot, most meg olyanokkal jönnek, hogy nekik csak a Bayern lehet az ellenfelük a BL-ben, és nem mondanák esélyesebbnek a Bayernt. Fel nem foghatom tavalyi 0-7 után, hogy mondhatnak ilyet.
De mind1 nem kell velük foglalkozni, egyébként is fölösleges mert ha hozzák amit tudnak ki se kell állni ellenük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Azért gyorsan változik egy-két barcás véleménye. Pár napja még lecserélték volna a fél csapatot, most meg olyanokkal jönnek, hogy nekik csak a Bayern lehet az ellenfelük a BL-ben, és nem mondanák esélyesebbnek a Bayernt. Fel nem foghatom tavalyi 0-7 után, hogy mondhatnak ilyet.
- dzsi91
Akkor Ancelotti-t nyilvánosan kikiálthatjuk az év idiótájának...Erősebbek vagyunk, 4pont előny, hazai pálya, ha nem az lesz a cél ,hogy minél több gólt rúgjunk én többet nem jövök.De hiszem ,hogy Ancelotti tanúlt a múltkoriból, egyszerűen jobbak vagyunk és ennek ki kell jönnie, nem szabad variálni.A barca fel fogja szívni magát nagyon, de mi keményebben feltudjuk magunkat szívni, jó lenne ha most nem várnánk addig amíg ég a ház.fringsquad írta: én most kezdtem el félni a classicotól. mi lesz, ha mi is ezt fogjuk csinálni? mi lesz ha neki állunk buzizni? úgy érzem, hogy ugyan ez lesz a kimenetele, mint most a city ellen.. ezek felszívják magukat, vért izzadnak. mi meg...mi rá ülünk arra a 4 pont előnyre, kiállunk mou féle taktikával, h osztjólesz az iksz is.. vagy ancelotti most talál ki új taktikát.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én úgy tudom, hogy tatát már tízen valahány éve ismerte rosell, mert akkoriban nike képviselőként dolgozott dél-amerikában, szóval ennek bőven lehet köze ahhoz, hogy ő jött.
Azt olvastam ma, hogy katalán források szerint nyáron lemond a tata. Tud erről valaki még?
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
én most kezdtem el félni a classicotól. mi lesz, ha mi is ezt fogjuk csinálni? mi lesz ha neki állunk buzizni? úgy érzem, hogy ugyan ez lesz a kimenetele, mint most a city ellen.. ezek felszívják magukat, vért izzadnak. mi meg...mi rá ülünk arra a 4 pont előnyre, kiállunk mou féle taktikával, h osztjólesz az iksz is.. vagy ancelotti most talál ki új taktikát.
és megint minden labda odapattan és megint minden összejön nekik. ha meg ramos lesz a jhv az is fasza lesz... mikor 5x is már intette neymarnak a 15. percben, hogy hát tessék felállni lóószar se volt, akkor kíváncsi leszek a bíró meddig fogja nézni...
mondanám, hogy elégedett lennék egy szoros győzelemmel is, de valahogy a lelkem mélyén arra vágyok, hogy kurvára megbasszuk őket egy olyan meccsen ahol ők a parasztok, ők faragnak, ők kezdnek el pofozkodni, tőlük raknak ki több játékost is. és végre az a mes que un club egy-két sebből vérzeni kezd. de hát ilyen nem lesz, mert mert....
és nem akarok sokat!
és megint a csapból is az fog folyni, hogy ez a barca mekkora über király, bl egyik, ha legnagyobb esélyese.. pfuuujjj
és megint minden labda odapattan és megint minden összejön nekik. ha meg ramos lesz a jhv az is fasza lesz... mikor 5x is már intette neymarnak a 15. percben, hogy hát tessék felállni lóószar se volt, akkor kíváncsi leszek a bíró meddig fogja nézni...
mondanám, hogy elégedett lennék egy szoros győzelemmel is, de valahogy a lelkem mélyén arra vágyok, hogy kurvára megbasszuk őket egy olyan meccsen ahol ők a parasztok, ők faragnak, ők kezdnek el pofozkodni, tőlük raknak ki több játékost is. és végre az a mes que un club egy-két sebből vérzeni kezd. de hát ilyen nem lesz, mert mert....
és nem akarok sokat!
és megint a csapból is az fog folyni, hogy ez a barca mekkora über király, bl egyik, ha legnagyobb esélyese.. pfuuujjj
carvajal.bale.vidal.jesé
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
eddig nem valami harapós ez a city. nem lesz így tovább jutás
carvajal.bale.vidal.jesé
az sem vetítés amit a média csinált. amíg a Perez megmondta hogy 91 millió volt az annyi addig a mai napig rendre van olyan cikk amiben 100 milliót emlegetnek, míg neymar mindenki szerint 57 volt, és legyintettek mikor Perez azt mondta, hogy nekünk 140 körül lett volna.