Real Madrid vs. Barcelona
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én hosszú évek után most várom ismét hatalmas izgalommal és vágyakozással a meccset. évekig 10x játszottunk egymás ellen, nem szólt másról a meccs, csak a durvulásról, nem volt látványos játék a pályán, nem volt fair játék a pályán. most úgy érzem, a mai meccs egy nagyon jó meccs lesz, durvulás nélkül, a real baromi sokat erősödött az elmúlt évekhez képest, szóval ma minden esélyünk meg van arra szerintem, hogy győzzünk, és ezt már rég éreztem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is streamen nézem, remélem lesz normális. Abban bízok, hogy leginkább a BL meccseket szokták ellőni, a spanyol kupameccsek nem voltak lelőve, még az Atma elleniek sem, meg volt egy bajnoki, amit szintén streamen néztem, és korrekt volt.wZoLee7 írta:nekem rendszerint minden stream a meccs előtt vagy első 5 percében hal meg...ha nem akkor olyan mintha diavetítést néznék
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
grat az interjúhoz! és estére Hala, Madrid!!!GT37 írta: Dettó, valamiért most nagyon fel vagyok pörögve a Clásico miatt, már kb a youtube-on fellelhető összes gólt megnéztem, ami Clásicón esett, Real-meccsek összefoglalóit nézem, hogy mire számíthatunk egyes játékosoktól, Messi top5 goals vs Real Madrid, satöbbi.
Igazából újat már nem tudok mondani azon kívül, amit leírtam a szurkoló vs szurkolóban, szoros meccsre számítok, a döntetlent tartom a legvalószínűbbnek, de nagyon-nagyon bízok Iniestáékban, abban, hogy most tényleg baromira odateszik magukat és 10000%-ot nyújtanak.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem rendszerint minden stream a meccs előtt vagy első 5 percében hal meg...ha nem akkor olyan mintha diavetítést néznék
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
http://www.vipboxeu.co/sports/football.html
a legjobb streames oldal. Én mindig itt nézem a meccseket ha nem vagyok tv közelbe. Jó minőség, minimális késés. Garantálom hogy ha itt nézed akkor legalább 1 perccel előbb fogsz örülni a góljainknak mint a sopcastosok Érdemes a legelső (primary) linket választani
a legjobb streames oldal. Én mindig itt nézem a meccseket ha nem vagyok tv közelbe. Jó minőség, minimális késés. Garantálom hogy ha itt nézed akkor legalább 1 perccel előbb fogsz örülni a góljainknak mint a sopcastosok Érdemes a legelső (primary) linket választani
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
ne ijesztgess kérleknmate írta:Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én 1-1-et érzek+ Messi gólt...valamint sokakkal ellentétben én jónak találom az X-et is.
Egy biztos: meccs után, az eredménytől függetlenül el fog szabadulni a pokol itt a fórumon
Egy biztos: meccs után, az eredménytől függetlenül el fog szabadulni a pokol itt a fórumon
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez volt az etető, a kamu.. most meg jön az alázás remélhetőlegtubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
ez volt az őszi kezdő...az a kp...sírok....
én remélem ott lesz hegyi, aztán tépkedhe(gy)i a csöpp haját, miközben szedi ki a hálóból a lasztikat VV
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont ez az oka amiért bizakodó vagyok... Akkor a barca formában volt és otthon. Mi meg? Inkább nem kommentálom...tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
Sőt! Csatár nélkül 3 szélsővel. Ancelotti tökön szúrta magát múltkor rendesen. Azért így is biztató, hogy akkor ilyen helyzetben 2-1re kaptunk csak ki és nagyon nem voltunk esélyesek most, viszont esélyesebbek vagyunk és sokkal jobb a kezdő is.tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dragostej
Este a studióban a Hegyi, Hajdu, Vincze csodahármas fog rohamozni.R.M.C.F írta:Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Most hoztam biztos, ami biztos alapon 2 dobozzal, sörök is behűtve...végetek van, mint a botnak.Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
hehe írta:na elemeztem 3 ilyen real-barca balhévideót az elmúlt sok évből - volt termés bőven - és arra az eredményre jutottam, hogy mi durvák vagyunk, a barcások meg cigányok.
Szörpözz rendesen, kolléga, aztán menjen majd a buli a Megy a meccs topikban.
Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...
Naná. Csak nehogy félórás tie break legyen, aztán belelógjon a meccs a Clásicóba.Dupla D írta:te is ennyire várod az esti CF klasszikust?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tùl nagyot nem tudna hùzni... Max beteszi Iscot azt annyi...realistahuni írta:Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.