HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 24., hétfő 21:16
Soha nem volt a szÍvem csücske a barcelona,de elvoltam velük,csak kicsit sok lett ez az elmúlt években,túl sok pluszt kaptak,és soha sem szerettem az igazságtalanságot.
Tegnap megérdemelték,mert jobban akartak,de a tegnapi is kicsit hasonlÍtott a korábbiakhoz,minden aljas eszközt bedobnak,hogy győzzenek. Aki focizott az tudja,apróságoktól dobálják fel magukat,és próbálnak nem tiszta előnyhöz jutni.
Mi durvák voltunk éveken át? Igen. Ők milyenek voltak? El tudja valaki mondani? pl egy barcás? Tisztában van vele,miért is idegesiti a sok madridistát a csapata? A sok álszenteskedés és a sok olyan módszer ami övön aluli.
Egy durva pepe még mindig emberibb,focistább,őszintébb mint egy állandóan csak a feldobálásokra játszó neymar,alves,mascerano vagy alba.
Nekem soha sem voltak szimpatikusak a drukkereik sem,persze vannak kivételek,mint GT...nem is értem,nem tudom hová tenni,annyira "nem barcás" stilusu, nem is igazán a nagyképűségük miatt,mert ezt betudom hogy nagyon olcsó és ostoba a foci drukkerek zöme,hanem mert a média agymosás miatt,eltorzult sokuk látásmódja. A barcelona megitélése,jellemzése őszintétlen,nem valós volt......durván túlsztárolt,védett,óvott...olyan mindenki kicsi barcája.
Ahogy blatter is mondta a messi vs cr-re....ami a létező legjobban bemutatja a két klub közötti különbséget is....a jófiú,minden szülő álma.....és a rossz fiú. NA ez a megkülönböztetés megy a barca és a real között is hosszú évek óta.
Ronaldonak igaza volt,a két klub között van némi differencia,a megitélés,a birói döntések,a vélemények között. Jogtalanul a barca felé.
Az hogy a rossz döntések kiegyenlitik egymást,egy szar,olcsó mese....semmi más,mert a tények mást mondanak,azzal meg csak a buták vitáznak.
Én soha nem mondtam hogy egy biró úgy megy fel a pályára,na....ma megveretem a madridot,de az biztos,minden porcikám ezt mondatja,sok esetben,sokkal több esetben mint az átlag,megszivattak minket,azokban a szitukban,ahol mérlegelni lehetett,mi húztuk összeségében a rövidebbet.
Nem kell itt összeesküvés eleméleteket gyártani,dehogy....egyszerű ez nagyon.....a barca és a játékosai,úgy vannak felépitve,hogy a tökéletes példa.......mig a madrid ellenkezőleg. A médiának is megvan ebben a nagy szerepe,hiszen a két klub tusakodása,igy még kontrasztosabb,elhatároltabb,megosztottabb egymástól.
Régebben,évekkel ezelőtt,sokszor beszéltem ezekről,és hittem is benne,persze rengetegen kinevettek,de nem hatott igazán meg,mert tisztában voltam vele,hogy majd évek távlatában,nem leszek egymagam ezekkel a véleményekkel,és többen is látni fogják mi folyik ott.
Látják......kicsit későn,de legalább megtörtént.
Szóval,nem a barcát akartam ekézni,mert nagyon akartak,és ezt el kell ismernünk,mi pedig rosszabbak,pontatlanabbak voltunk mint szoktunk......de azért hány és hány meccs kell,hogy ne érezzük magunkat becsapva? Mikor jön el egyszer végre,az hogy mi megyünk le úgy a pályáról,hogy húzzuk a pitsánkat,mert a biró leléptette a barcát? Kiállitotta busquetset,alvest vagy azokat akik olyan sokszor megérdemelték volna,de nem történt meg.Nem hiszem hogy ez mostanában el fog jönni.
Ahogy pepe arcát taposták,arra lehet gondolni,ez hány meccset érhet ha ezt mi tesszük? 10? vagy csak 5-6? Másnak nem hiszem hogy fog.
JM-nak is kurva sok dologban igaza volt....és az a jó ezekben,már ha ez jó....hogy ezeket nem tőlük hallom életemben először,hanem már előttük is tökélesen igy láttam.
Már franco miatt is mi voltunk a kegyvesztettek mindenhol,holott egy szarházi , félhazug, fele sem igaz mese az egész,és a számok ezt igazolják,de ez persze nem elég.
Nem tudom miért lettem pont real drukker...hiszen világ életemben a hazudozás,az igazságtalanság ellen lázadtam....illetve tudom,mert amikor realos lettem,akkor is igaztalanul,becstelenül támadták a klubot,és úgy állitották be,mint egy rozoga szart........1999ben. Két BL győzelem között,sivalkodva,erőltetett álröhögésekkel....a média leszólta mindennek a klubot,és én erre lettem figyelmes,ez volt számomra a kiinduló impulzus feléjük,hogy kik ezek,akikről ennyire alázóan,közönségesen tud egy szimpla semleges drukker,vagy a média beszélni,irni.........ez a real madrid. A klubok klubja. Minden foci etalonja. A győztes.....akinek minden győzelme,sikere fáj a többségnek,és őket megverni a legnagyobb dicsőség a világon.
Szeretem ezt a klubot. Ilyen vagyok emberként is,őszinte,becsületes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.