rashidm írta:Már eleve a csere gondolatát sem értem. Egyik oldalon a munka megszállottja, a maximalista aki kitartó munkával mindent elért karrierje során. A másik oldalon meg XXX 3 szereplője.H.E.H.E. írta:Eleg vicces ilyeneket olvasni.
Ha kicserelned ceronaldot meg neymart az elmult par ev alapjan, akkor ceronaldot kopkodned igy, ugye?
Nem ér hazudni...
A csapkodásait és a pályán lévő hisztik nekem sem tetszenek, elhiheted de inkább elnézem a picsogását minthogy a patkány rugdosásokat nézzem. És most ne írd azt hogy Cr-nek is voltak ilyen patkány rugásai. Voltak persze, kapta is a pirosat meg az eltiltásokat (egy-két kivételtől eltekintve). Neymarnak legalább dupla annyi pirosa lenne ha megkapta volna a színészkedésekért/odarúgásokért (lásd PSG ellen) a lapokat.
Most én is írhatnám, hogy CR már a takaróktól kezdve, a kockahasgépig ( ) minden szart árul...már-már teleshop jelleggel, mellette valami filmes ökörségben is részt vett, és még lehetne folytatni a sort.
A 23-25 éves Cristiano pont ilyen ripacs volt, mint Neymar, ugyanúgy idegesítő volt, ugyanúgy köpködött rá a világ, pedig akkor még nem volt ekkora nagyító a játékosokon, mint most.