Az is minek kellett?Aki edzette a magyar válogatottat is, nem?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Rivaldo? Nem hallottam róla még. Koeman... Igen, rémlik. Aki edzette a magyar válogatottat is, nem?R.M.C.F írta:meg kell verni a barcát,2 legyen közte ami szerintem most a valós kül9nbség a két klub között.......de az zavar,ha nimand,szarevő divatsenkik antirealkodnak,mert ezt hallották a másik fantól,aki azt sem tudja ki volt rivaldo,koeman,vagy éppen a toprongyagyú stoickhov.
Egyébként mondanám, hogy simán vertek minket két hét múlva, de... A Clásico mindig teljesen más.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
meg kell verni a barcát,2 legyen közte ami szerintem most a valós kül9nbség a két klub között.......de az zavar,ha nimand,szarevő divatsenkik antirealkodnak,mert ezt hallották a másik fantól,aki azt sem tudja ki volt rivaldo,koeman,vagy éppen a toprongyagyú stoickhov.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ebben reménykedtem egyébként, nem jött össze sajnos. Viszont remélem, Puyolért összekapják magukat a srácok. Mégiscsak (legalább egy) trófeával lenne illendő búcsúztatni a Kapitányt.Realista24 írta:Örülök neki, hogy kikaptak, de legalább Iniestáért nyomhattak volna egy űrfocit.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Valahogy így, viszont amit 2014ben nyújtunk,az egy gyenge középcsapat szint. És ez itt a probléma, meg az,hogy orvosolható hibákat nem akarnak kezelni,vagy nem akarják észrevenni.R.M.C.F írta:
Azt vegyük ami a barcelona fc maga.....egy kitűnő akadémia,remek nevelések,a totális foci továbbvivői,a madrid nagy ellenfele,a topfoci egyik képviselője.
Ennyi a barca,se több se kevesebb. .
Mert nyílván nem lehet csúcson maradni huzamosabb ideig a mai fociban,de próbálkozni,tenni érte lehetne. De nálunk ez sincs,csak várjuk a csodát, úgy hogy semmit nem tesz érte senki.
Engem ez zavar leginkább,nem az,hogy 4 pont lesz holnap a lemaradásunk,az sokadrangú a szememben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Örülök neki, hogy kikaptak, de legalább Iniestáért nyomhattak volna egy űrfocit. Na mindegy, nekünk ez így parádé, az meg még inkább, amiket lesliejr ír (nyilatkozatok, tervek).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hisz senki sem kérte, hogy locsolják fel a pályát.Xavi szerint pedig rossz volt a pálya. Túl száraz volt a fű.
-
Én nem értem miért lenne probléma a barca háza táján? Ne a sikerkorszakot vegyük mértani középnek azért na.....
Azt vegyük ami a barcelona fc maga.....egy kitűnő akadémia,remek nevelések,a totális foci továbbvivői,a madrid nagy ellenfele,a topfoci egyik képviselője.
Ennyi a barca,se több se kevesebb. Az a sikerkorszak megrészegitette a buta divatdrukkereket,nagyképűsködtek,leszóltak....én belementem a kisded játékba,és próbáltam nyugtatni őket,és tiszteletre tanitani.....nem igazán sikerült.
Xavi,iniesta és messi.....ahogy mennek ki...úgy esik ez a korszak,és ez normális,és ezt már tudni lehetett évekkel ezelőtt is.Hiszen volt róla szó a részemről.
Nincs itt nagy titok....ők voltak a sikerkovácsok,a többi mellette,buszkecestűl,váldezestűl,pepestűl csak átlag körités,mint nálunk ivan campo,karanka pl.....
Ennyi a barca,se több se kevesebb. Az a sikerkorszak megrészegitette a buta divatdrukkereket,nagyképűsködtek,leszóltak....én belementem a kisded játékba,és próbáltam nyugtatni őket,és tiszteletre tanitani.....nem igazán sikerült.
Xavi,iniesta és messi.....ahogy mennek ki...úgy esik ez a korszak,és ez normális,és ezt már tudni lehetett évekkel ezelőtt is.Hiszen volt róla szó a részemről.
Nincs itt nagy titok....ők voltak a sikerkovácsok,a többi mellette,buszkecestűl,váldezestűl,pepestűl csak átlag körités,mint nálunk ivan campo,karanka pl.....
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Remy írta:A barca 6-os dobott a dobókockával, aztán összejött nekik a nagy csapat, ami lefocizta az egész világot. De most új kör kezdődött egy olyan játékban, amiben nagyon nehéz megdobni azt a 6-ost. A saját maguk által felépített stratégia öli meg őket. Nincs utánpótlás, nincs az a játék, amivel elhitették az emberrel, hogy a barca valami új, valami más... és eljött az idő, amikor szembe kell köpniük magukat, hogy újra sikeresek legyenek. De nagy az egó, és nem teszik meg. Igazolni kell, a tiki-takát el kell felejteni. Messit szintén... legalábbis azt, hogy alájátszanak, mert ő is csak ember, és ő sem tud mindig maxon pörögni.
Igazad van.
Próbálnék egy ilyet játszatni:
kapus
védelem
Busquets-??
Messi
alexis-Neymar-Iniesta
Megpróbálnám Messit irányítóban,mert jó dolog ez a hamis kilences,de idejét múlt. kell elé egy mozgékony ember,aki elhúzza az embereket,megcsinálja a piszkos munkát,stb...
Kérdőjeles ember nem tudom ki lehetne, Cesc akár,vagy esetleg egy új arc.
De ez a vezetőség+edző kombó ezt nem fogja meglépni,pedig én megnézném mire mennének így.
Persze lehet hülye ötlet,de amit most játszunk annál csak jobb lehet
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
most értem haza, és látva a dolgokat..most kell szerénynek lenni srácok és learatni a babérokat..most mi jövünk
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Martino még olyat is nyilatkozott, hogy most már nyerni kell Madridban. Amire 15 napunk van felkészülni, közte a City elleni meccsel. Közte van egy Osasuna elleni bajnoki, amit meg se említ. Ha ott kikapunk, akkor készülhetünk akárhogy a Bernabeu-ba, semmire nem megyünk vele.
Pep-nél ilyen elő nem fordulhatott. Ő mindig csak a következő meccsre koncentrált, Tata meg már most a 2 hét múlva lejátszandó klasszikusról beszél.
Ebből is azt lehet leszűrni, hogy képtelenek az adott feladatra koncentrálni.
Na befejezem mára, el tudom én tölteni tartalmasabban is a szombat estét, mint, hogy ezeket szapuljam.
Pep-nél ilyen elő nem fordulhatott. Ő mindig csak a következő meccsre koncentrált, Tata meg már most a 2 hét múlva lejátszandó klasszikusról beszél.
Ebből is azt lehet leszűrni, hogy képtelenek az adott feladatra koncentrálni.
Na befejezem mára, el tudom én tölteni tartalmasabban is a szombat estét, mint, hogy ezeket szapuljam.
Pfuuuu, olyanokat olvasni itt, hogy megáll az ember esze..
Madridista fejjel beszélek, ezt most leszögezném.
A Barca szarban van most, de nem olyan nagyban, mint ahogy azt rengetegen beállítják..leívelő a teljesitményük, de én azt mondom, hogy még ebben a szezonba valamilyen pici szinten magukhoz fognak térni. Két opciót olvastam:
1. Nyáron 4-5 top igazolás és vagy 5-6 játékos eladása.
Egy fantasztikus kapus (szarkazmus) biztos távozó, de helyette jön egy tehetség, aki vagy bejön vagy nem. Ha nem jön be akkor lesz kit szidni jövőre.
Egy top középsővédő Puyol helyére. Puyol helyére nem most kellett volna utódot hozni, mivel már jó 2 éve árnyéka önmagának. Ha egy 2 évvel ezelőtt hoztatok volna egy David Luiz-t (őt talán nehéz lett volna), de legalább egy Thiago Silva-t, akkor nemlenne ilyen siralmas a védelem, úgy gondolom. Azt a 40 milliót egy olyan védőért aki a vásárláskor 27-28 éves és egyértelműen a legjobb a posztján szerintem megengedhető lett volna, pláne hogyha egy 19 éves oroszlánkergető brazil gerincért 100 milliókat adogatunk..
Középpályára egy újabb utód, viszont most Xavi helyére, illetve egy motiváló játékos akivel versenyezhet Busquets. Xaviról már nagyon lehetett tudni, hogy vagy ez lesz az utólsó éve amikor még játszani fog valamit, vagy már ezse, szóval ittis későn tetszettek felkelni. Amúgy az Arsenalba nagyon jó formában lévő Song-ot elhoztátok, aki 2 év alatt 1 gólig és 1 gólpaszig jutott, akkor honnan tudjátok, hogy a nyáron érkező reformot hozó középpályások nem fognak ugyan erre a sorsra jutni?
Egy top befejezőcsatár..hát ide nemtudok mit mondani, ide tényleg nemkell sajnálni a pénzt és nem egy brazil bajnokságbeli gyereket kell hozni, hanem egy európában vagy mégjobb hogyha spanyolországba már bizonyító gólvágót.
2. A fantasztikus tehetségekkel újraépíteni a csapatot. Ó gyerekek, hagyjuk már..bevallom, tényleg volt egy korszak, amit nagyon elkaptatok (Xavi,Iniesta,Messi,Pique,Fabregas,stb) viszont már 2-3 éve a nagy tehetségek hol vannak? Nem mondom azt, hogy kétballábas favágók, mert tényleg jó játékosok, de közel nem az az Iniesta szint..
Madridista fejjel beszélek, ezt most leszögezném.
A Barca szarban van most, de nem olyan nagyban, mint ahogy azt rengetegen beállítják..leívelő a teljesitményük, de én azt mondom, hogy még ebben a szezonba valamilyen pici szinten magukhoz fognak térni. Két opciót olvastam:
1. Nyáron 4-5 top igazolás és vagy 5-6 játékos eladása.
Egy fantasztikus kapus (szarkazmus) biztos távozó, de helyette jön egy tehetség, aki vagy bejön vagy nem. Ha nem jön be akkor lesz kit szidni jövőre.
Egy top középsővédő Puyol helyére. Puyol helyére nem most kellett volna utódot hozni, mivel már jó 2 éve árnyéka önmagának. Ha egy 2 évvel ezelőtt hoztatok volna egy David Luiz-t (őt talán nehéz lett volna), de legalább egy Thiago Silva-t, akkor nemlenne ilyen siralmas a védelem, úgy gondolom. Azt a 40 milliót egy olyan védőért aki a vásárláskor 27-28 éves és egyértelműen a legjobb a posztján szerintem megengedhető lett volna, pláne hogyha egy 19 éves oroszlánkergető brazil gerincért 100 milliókat adogatunk..
Középpályára egy újabb utód, viszont most Xavi helyére, illetve egy motiváló játékos akivel versenyezhet Busquets. Xaviról már nagyon lehetett tudni, hogy vagy ez lesz az utólsó éve amikor még játszani fog valamit, vagy már ezse, szóval ittis későn tetszettek felkelni. Amúgy az Arsenalba nagyon jó formában lévő Song-ot elhoztátok, aki 2 év alatt 1 gólig és 1 gólpaszig jutott, akkor honnan tudjátok, hogy a nyáron érkező reformot hozó középpályások nem fognak ugyan erre a sorsra jutni?
Egy top befejezőcsatár..hát ide nemtudok mit mondani, ide tényleg nemkell sajnálni a pénzt és nem egy brazil bajnokságbeli gyereket kell hozni, hanem egy európában vagy mégjobb hogyha spanyolországba már bizonyító gólvágót.
2. A fantasztikus tehetségekkel újraépíteni a csapatot. Ó gyerekek, hagyjuk már..bevallom, tényleg volt egy korszak, amit nagyon elkaptatok (Xavi,Iniesta,Messi,Pique,Fabregas,stb) viszont már 2-3 éve a nagy tehetségek hol vannak? Nem mondom azt, hogy kétballábas favágók, mert tényleg jó játékosok, de közel nem az az Iniesta szint..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A barca 6-os dobott a dobókockával, aztán összejött nekik a nagy csapat, ami lefocizta az egész világot. De most új kör kezdődött egy olyan játékban, amiben nagyon nehéz megdobni azt a 6-ost. A saját maguk által felépített stratégia öli meg őket. Nincs utánpótlás, nincs az a játék, amivel elhitették az emberrel, hogy a barca valami új, valami más... és eljött az idő, amikor szembe kell köpniük magukat, hogy újra sikeresek legyenek. De nagy az egó, és nem teszik meg. Igazolni kell, a tiki-takát el kell felejteni. Messit szintén... legalábbis azt, hogy alájátszanak, mert ő is csak ember, és ő sem tud mindig maxon pörögni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez nekünk csak jó , messi fizetéséből vehetnének már egy jó védőtGéci írta: Jó hát ezzel foglalkozik a barca vezetősége minden évben... Annyira szánalmas, hogy igy próbálják megtartani, hogy csillagászati fizut adnak neki.
-
Hát ha csak a fele igaz annak, hogy a City nyáron 200 milliót adna érte, komolyabban el kell gondolkodni rajta. Ha nem vagyunk képesek engedni abból, hogy ő ott az úr középen és minden játékos neki van alárendelve, akkor sok jót nem ígér a jövő. Hatalmas játékos, de nekünk jelen pillanatban többet árt a szerepe, mint használ. hangsúlyozom, jelen pillanatban.Géci írta:Annyira szánalmas, hogy igy próbálják megtartani, hogy csillagászati fizut adnak neki.
Lehet tévedek és a jövő Barcelonájában újra a régi lesz és a társak is csillognak majd mellette, de ehhez engedni kell abból, hogy a középpálya vonalától a kapuig a középső terület az övé.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az ilyen divatdrukkerekre mondom azt, hogy még leköpni se érdemes, mert a nyálam többet érdemel. Gondolom a tag már szimpatizál a bajorokkal isVan egy csapattársam (tipikus nagy rakás szerencsétlenség) és barca drukker... De úgy barca drukker, hogy amikor Zidane féle real tologatta a bőrt, még real drukker volt. Majd jött egy isteni szikra és barca drukker lett...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Siroklesliejr írta:Xavi szerint pedig rossz volt a pálya. Túl száraz volt a fű. Atyaég...Erre már nem lehet mit mondani.
Jó hát ezzel foglalkozik a barca vezetősége minden évben... Annyira szánalmas, hogy igy próbálják megtartani, hogy csillagászati fizut adnak neki.lesliejr írta:Bartomeu kamu elnökünknek pedig eddig egyetlen konkrét célja ismert a nyárra, hogy Messi-t a világ legjobban fizetett játékosává tegye. No komment.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
már azokGéci írta: Na, de majd most mindenki bayern drukker lesz nyugi
-
Amúgy csak el kell olvasni a nyilatkozatokat... Na ebből látszik, hogy nagy a baj. Tata szerint nem a motivációval volt a gond, hanem az ötlet hiányzott. Ahonnan nézzük.
Zubizaretta szerint ettől a vereségtől még harcolni fogunk a ligáért az idény végéig. Igen, nem gondolom, hogy nem lépünk pályára többet, de nálunk a harc kb ennyiben ki is merül.
Xavi szerint pedig rossz volt a pálya. Túl száraz volt a fű. Atyaég...Erre már nem lehet mit mondani.
Bartomeu kamu elnökünknek pedig eddig egyetlen konkrét célja ismert a nyárra, hogy Messi-t a világ legjobban fizetett játékosává tegye. No komment.
Zubizaretta szerint ettől a vereségtől még harcolni fogunk a ligáért az idény végéig. Igen, nem gondolom, hogy nem lépünk pályára többet, de nálunk a harc kb ennyiben ki is merül.
Xavi szerint pedig rossz volt a pálya. Túl száraz volt a fű. Atyaég...Erre már nem lehet mit mondani.
Bartomeu kamu elnökünknek pedig eddig egyetlen konkrét célja ismert a nyárra, hogy Messi-t a világ legjobban fizetett játékosává tegye. No komment.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van egy csapattársam (tipikus nagy rakás szerencsétlenség) és barca drukker... De úgy barca drukker, hogy amikor Zidane féle real tologatta a bőrt, még real drukker volt. Majd jött egy isteni szikra és barca drukker lett...csababarca írta:És?
tartottam már kiselőadást realosnak Raulról,vagy Gutiról, vagy bayernesnek Elberről,Lizarazuról...
semmit nem jelent,mindig vannak vakok, nem csak nálunk.
Gyerek múltkor a amikor kikaptatok a Sociedad ellen csak annyit mondott, hogy a legjobb csapat is kikap néha...
Na, de majd most mindenki bayern drukker lesz nyugi