Gareth Bale - 18
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
az a gólpassz hatalmas volt, jár a pacsi neki.
de továbbra sem szeretném, ha kezdő lenne, csereként nagy fegyver lehet(ne, de nem lesz csere....)
kíváncsian várom, mit hoz kezdőként.
de továbbra sem szeretném, ha kezdő lenne, csereként nagy fegyver lehet(ne, de nem lesz csere....)
kíváncsian várom, mit hoz kezdőként.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ezt csak azóta hajtogatom, amióta Bale egyáltalán szóba került, hogy leigazoljuk. Ezek mögé egy Vidal-Pogba kell, és mondjuk egy Modric (vagy fénykorában levő Yaya). De lehet még az sem elég ha 2 ember nem védekezik..R.M.C.F írta:A másik,hogy egy 4-3-3 rendszerben,necces ha egy támadó nem védekezik állandóan(CR),ezt még elbírjuk,mert a csapat minőségi,de két embert (cr és bale) már nem bír el. Ez pedig nálunk nagyon nagy probléma,hiszen a kp-ra nagyobb teher jut.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csakhogy többet nem lesz csere. Addig hajt, amíg nem kerül vissza, aztán...de ne legyen igazam.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondtam! Csereként nagy fegyver lehet. Tud ő, ha akar, csak nagy a pofa. Az utolsó néhány meccsre kapja össze magát, aztán meglátjuk mi lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem ez ma az ikertestvére volt. Reméljük ezt a fickót, bárki is ő, küldik Torinóba.
Nem illik.
Akartam írni. Lehet jót tett neki, hogy láthatta Chichat focizni.nmate írta:Végre értelmes hozzáállást mutatott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Ennyit számít. Kíváncsi leszek a következő meccsekre.nmate írta:Végre értelmes hozzáállást mutatott.
13
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Végre értelmes hozzáállást mutatott.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezert kardoskodok Pogba mellett, mert tudna adni a szukseges pluszt az "eltero stilust"(ezt irtad a masik topikban). Olyan mint Veratti mar van ketto is nekunk(+ Silva a gyengebb valtozatbol), de mint Pogba nincs...ezzel nem szoltam le Veratti kvalitasait, es nagyon birnam, ha mind ketto nalunk kone ki.R.M.C.F írta:
Sokan azt mondják,a stilusa nem idevaló....de ezt én nem osztom,ezt vitattam anno Dm-él is,pont hogy marha fontos egy eltérő stilus,azzal lehet DÖNTŐ helyzeteket megnyerni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Értem, köszönöm a választ, hasonlóan látom én is
Fizikálisan látsz vele problémát? mert én még abban látok.
Mozgáskoordinációja másabb, mint volt, nehezebben mozog, azt az atletikusságot sem látom ami régebben jellemezte
Ennyire árthat pár kg plusz izom? Vagy ez lehet mondjuk rossz edzésmunka eredménye?
Fizikálisan látsz vele problémát? mert én még abban látok.
Mozgáskoordinációja másabb, mint volt, nehezebben mozog, azt az atletikusságot sem látom ami régebben jellemezte
Ennyire árthat pár kg plusz izom? Vagy ez lehet mondjuk rossz edzésmunka eredménye?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igazából nem értem az embert,mert akit én megismertem benne korábban,annak az ellenkezőjét mutatja itt.
Ő nem egy egyszezonos felszopott sztár volt,ő éveken át szépen lassan de biztosan lépkedett előre a top focisták felé.....voltak fontos jellemei,ami számomra értékesek,mint az akarat,alázat,hajtás,és a sok utolsó percekben szerzett gól,ami egy koncentrált,akaratos,győztes alkat jelleme. A mai fociban ez a döntő,a győztes jellem,a többi elmehet a pi****ba.
Sokan azt mondják,a stilusa nem idevaló....de ezt én nem osztom,ezt vitattam anno Dm-él is,pont hogy marha fontos egy eltérő stilus,azzal lehet DÖNTŐ helyzeteket megnyerni.
Ezt nehéz írva kifejezni,egy spanyol stilusra spanyol felkészülés a válasz,egy eltérő stilusra nehéz a taktika,ezt láttuk bale első évében,nem tudom fel tűnt e sokaknak,de bale-re jobban vigyáztak mint cr-re......mindig volt egy plusz biztosító ember a védője mögött,vagy belülről kilépő alapon oda pozicionáló játékos. Nagyon féltek tőle......mégpedig azért,mert a stilusa,az erősségei,olyanok,hogy kvázi bármikor képes megteremteni egy ziccert,gólt......erre irtam már,hogy a képességei alapján,neki meccs/gól vagy gólpassz az a minimum.
A bajt vele alapvetően két részre osztom.
Egyik hogy a hozzáállása valamiért sokat esett,mintha nagyképű lenne,keveset melózik,nem védekezik,mint egy megasztár.....
A másik,hogy egy 4-3-3 rendszerben,necces ha egy támadó nem védekezik állandóan(CR),ezt még elbírjuk,mert a csapat minőségi,de két embert (cr és bale) már nem bír el. Ez pedig nálunk nagyon nagy probléma,hiszen a kp-ra nagyobb teher jut.
Ő nem egy egyszezonos felszopott sztár volt,ő éveken át szépen lassan de biztosan lépkedett előre a top focisták felé.....voltak fontos jellemei,ami számomra értékesek,mint az akarat,alázat,hajtás,és a sok utolsó percekben szerzett gól,ami egy koncentrált,akaratos,győztes alkat jelleme. A mai fociban ez a döntő,a győztes jellem,a többi elmehet a pi****ba.
Ezt nehéz írva kifejezni,egy spanyol stilusra spanyol felkészülés a válasz,egy eltérő stilusra nehéz a taktika,ezt láttuk bale első évében,nem tudom fel tűnt e sokaknak,de bale-re jobban vigyáztak mint cr-re......mindig volt egy plusz biztosító ember a védője mögött,vagy belülről kilépő alapon oda pozicionáló játékos. Nagyon féltek tőle......mégpedig azért,mert a stilusa,az erősségei,olyanok,hogy kvázi bármikor képes megteremteni egy ziccert,gólt......erre irtam már,hogy a képességei alapján,neki meccs/gól vagy gólpassz az a minimum.
A bajt vele alapvetően két részre osztom.
Egyik hogy a hozzáállása valamiért sokat esett,mintha nagyképű lenne,keveset melózik,nem védekezik,mint egy megasztár.....
A másik,hogy egy 4-3-3 rendszerben,necces ha egy támadó nem védekezik állandóan(CR),ezt még elbírjuk,mert a csapat minőségi,de két embert (cr és bale) már nem bír el. Ez pedig nálunk nagyon nagy probléma,hiszen a kp-ra nagyobb teher jut.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem itt senki se az ára miatt szidja. Láthatod Te is hogy milyen gyenge szezont hoz eddig...és hogy igazából k_rvára nem azt játsszuk amiben ő jó lenne (hála az égnek nem olyant játszunk).R.M.C.F írta:Kár bale-t szidni.....akkor is ha szar,ez egy nagy drukker tévedés,egy focista nem tehet az áráról,és ha hurka,és ennek ellenére játszik,az sem az ő hibája,hanem aki beteszi,vagy aki beteteti.....
ennek tudatában kéretik szidni.
De tényleg érdekelne, hogy szerinted mi a baj vele.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jöhetett volna ingyen is, ilyen teljesitmény mellett ugyanígy szidnám
Róla nem tudnál írni valamit kis elemzést? Mik a rossz szezonjának okai szerinted?R.M.C.F írta:Kár bale-t szidni.....akkor is ha szar,ez egy nagy drukker tévedés,egy focista nem tehet az áráról,és ha hurka,és ennek ellenére játszik,az sem az ő hibája,hanem aki beteszi,vagy aki beteteti.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. május 1., péntek 21:41-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kár bale-t szidni.....akkor is ha szar,ez egy nagy drukker tévedés,egy focista nem tehet az áráról,és ha hurka,és ennek ellenére játszik,az sem az ő hibája,hanem aki beteszi,vagy aki beteteti.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
MorataMartin írta:Tavaly a BL-döntős gólja után tettem egy fogadalmat, hogy nem fogom bántani Balet, még ha gyengén is játszik. Azonban mióta Ő és francia barátunk nincsenek komolyan sokkal jobb a támadójátékunk. Persze nem azt mondom, hogy a két játékos helyett most lehetőséget kapó játékosok jobbak, de elgondolkodtató, hogy Chicharito az utolsó 4 meccsén 3 gól+2gól passz és hogy James is mennyire előtérbe került. 3 gól+1 gólpassz az utolsó 4 meccsén, de ne felejtsük el hogy oroszlán részt vállalt az atma elleni gólnál is. Plusz Isco is megkapja a játéklehetőséget. Nekem nagyon tetszik ez az Isco-James duó (ha még lenne mögöttük egy Modric ... ) Ebből látszik hogy kinek van esze a focihoz és nem csak egy futógép, aki "felállt fal" ellen játszik kb észre sem lehet venni hogy a pályán van. max mikor kihagy egy ziccert.
Mivel jobb a tamado jatekunk Csicsval es Benzema nelkul? Ezt a 4 meccs 3gol+2 golpaszt ugy mondod, mintha a mexikoinak kellett volna kezdenie, mert ilyen statra kepes. A gyerek kihajtotta magat es ennyi volt benne. Csak nezzetek, Benzema feludules lesz utanna.
Az igaz, h James probal esszel jatszani...latszik, h mar nem futkos ossze vissza. Probal uresbe helyezkedni, ami konnyen megy kis csapatok ellen, mert azok vedekezesben megcsusznak. A csapat pedig nem szenved hianyt ha James be megy kozepre. Csak az a baj, h olyan szintu buszos csapatok ellen mint az Atletico ez gyerek gyokketto. Momentuma is akor volt amikor mar elfaradt az ellenfel es ember hatranyban voltunk. Ha Bale emberhatrany ilyen csapatok ellen akkor James is a lassusaga es egylabassaga ellen.
Ha Modric nem ter vissza(vagy nem lesz formaban) es James-Bale kombo kezdokent fog jatszani a Barca ellen, akkor nem sok vizet fogunk zavarni veluk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale teljes edzést végzett, ott lesz már hétvégén, ahogy várták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tavaly a BL-döntős gólja után tettem egy fogadalmat, hogy nem fogom bántani Balet, még ha gyengén is játszik. Azonban mióta Ő és francia barátunk nincsenek komolyan sokkal jobb a támadójátékunk. Persze nem azt mondom, hogy a két játékos helyett most lehetőséget kapó játékosok jobbak, de elgondolkodtató, hogy Chicharito az utolsó 4 meccsén 3 gól+2gól passz és hogy James is mennyire előtérbe került. 3 gól+1 gólpassz az utolsó 4 meccsén, de ne felejtsük el hogy oroszlán részt vállalt az atma elleni gólnál is. Plusz Isco is megkapja a játéklehetőséget. Nekem nagyon tetszik ez az Isco-James duó (ha még lenne mögöttük egy Modric ... ) Ebből látszik hogy kinek van esze a focihoz és nem csak egy futógép, aki "felállt fal" ellen játszik kb észre sem lehet venni hogy a pályán van. max mikor kihagy egy ziccert.
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
nagyon remélem hogy jóárasítva elindul vissza a szigetországba... az árából meg tudnánk kp-t erősíteni
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)