engem letiltani?Faust írta: Az meg nagyobb baj hogy hiaba tiltottam le, tobb mint 10 evnyi forumozas utan eloszor, de folyamatosan idezgetitek a faszsagait. Kiborito es szanalmas.
ha kiborít ez a pár sor néha, akkor nagy bajok vannak
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 25., csütörtök 22:39
engem letiltani?Faust írta: Az meg nagyobb baj hogy hiaba tiltottam le, tobb mint 10 evnyi forumozas utan eloszor, de folyamatosan idezgetitek a faszsagait. Kiborito es szanalmas.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 25., csütörtök 22:39
Két 180 cm-es védő közé be tudta adni egyszer a meccsen. Húha.Jim írta:a Bilbao ellen egész jó volt, gólpasszt is adott BenzemánakSteve írta: Asensio először mutasson valamit 5 egymás utáni meccsen utána el lehet gondolkozni, hogy maradjon-e cserének.Kezdőhöz több kell.
ezért hoztam szóba a franciánál
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 25., csütörtök 22:36
a Bilbao ellen egész jó volt, gólpasszt is adott BenzemánakSteve írta: Asensio először mutasson valamit 5 egymás utáni meccsen utána el lehet gondolkozni, hogy maradjon-e cserének.Kezdőhöz több kell.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 25., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. április 25., csütörtök 22:21
Az a jó Jimboval, hogy ha szabadságra megy, vagy nem lesz ideje fórumozni, simán megkérhet valamelyikünket és lehozzuk a hozzászólásait.Remy írta:Ja, Ő nagyon.Jim írta:
vagy Asensio
Eskü szándékosan csinálod ezt a spanyolos dolgot, már-már kínos. Bármi van, egy spanyol név megjelenik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. április 25., csütörtök 22:16
Haha minden erőmmel segítettem pedig.KAG írta: Fu, vki nagyon butthurt ma este.
Holnap remelem szebb napod lesz!
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 25., csütörtök 22:16
Remy írta:Ja, Ő nagyon.Jim írta:
vagy Asensio
Eskü szándékosan csinálod ezt a spanyolos dolgot, már-már kínos. Bármi van, egy spanyol név megjelenik.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. április 25., csütörtök 22:12
Április 1 nem most voltJim írta:vagy AsensioyeaP17 írta: Karimnak nagyon hiányzik előről Vini
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 25., csütörtök 22:12
Ja, Ő nagyon.Jim írta:vagy AsensioyeaP17 írta: Karimnak nagyon hiányzik előről Vini
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 25., csütörtök 22:10
vagy AsensioyeaP17 írta: Karimnak nagyon hiányzik előről Vini
HozzászólásSzerző: morientes » 2019. április 25., csütörtök 22:08
Hát ezt én értem csak én meg arra akartam kihegyezni hogy Bale vagy egy fiatal játékos nem üti meg a castilla szintet,az sem mindegy.Castillasokhoz volt hasonlitva
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 25., csütörtök 22:08
Pedig ügyesen tesz veszi, de ő is inkább tkp, mint szélső támadó. Nem vállalja be az 1v1-eket.yeaP17 írta:Brahim se jobb sajnos.LiamGallagher írta: Bármelyik Castillas arc focizna ennyit, mint Bale.
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2019. április 25., csütörtök 22:06
Karimnak nagyon hiányzik előről ViniKAG írta:Elég gyenge eddig az egesz csapat.yeaP17 írta:
Brahim se jobb sajnos.
Félidőben ZZ-nak fel kell kavarnia az allo szart
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 25., csütörtök 22:04
Elég gyenge eddig az egesz csapat.yeaP17 írta:Brahim se jobb sajnos.LiamGallagher írta: Bármelyik Castillas arc focizna ennyit, mint Bale.
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2019. április 25., csütörtök 22:03
Castillasokhoz volt hasonlitvamorientes írta:Hát csak nem mindegy hogy valaki egy fiatal játékos,vagy egy "világsztár"yeaP17 írta:
Brahim se jobb sajnos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2019. április 25., csütörtök 22:03
Hát csak nem mindegy hogy valaki egy fiatal játékos,vagy egy "világsztár"yeaP17 írta:Brahim se jobb sajnos.LiamGallagher írta: Bármelyik Castillas arc focizna ennyit, mint Bale.
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2019. április 25., csütörtök 22:00
Brahim se jobb sajnos.LiamGallagher írta: Bármelyik Castillas arc focizna ennyit, mint Bale.
HozzászólásSzerző: morientes » 2019. április 25., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. április 25., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 25., csütörtök 21:55
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem